-
tote anaireitai kai i yperoxi tou c4 sti path. asfaleia......vlepe ta asteria tou focus kai tou volvo pou einai idies etaireies kai idio patwma.....
twra gia to esp pou eipa , to 3ari den to xreiazetai kai eidika sta 1600 kyvika pou ek fysews den einai ta amaksia toso zwira, logw tou oti exei teleio stisimo... -
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
tote anaireitai kai i yperoxi tou c4 sti path. asfaleia......vlepe ta asteria tou focus kai tou volvo pou einai idies etaireies kai idio patwma.....ε; ...το διάβασα και αυτό!
-
elteo μου ειχε μεινει ενας παραπανω βαθμος για το focus γιατι ειχε ενα βαθμο παραπανω στην προσθια κρυση. Το 3αρι παντως φιλε μου σε αυτον τον τομεα τουλαχιστον ειναι πιο κατω και εξηγησα παραπανω γιατι.
-
3 ME KLEISTA TA MATIA LEME!
TI LEON TI C4 TI GOLF TI FOCUS TI S40 (DEN PA NA EXOUN TO IDIO PATWMA TA 2 TELEUTAIA , YPODEESTERA EINAI)
DEN YPARXEI ALLO AMAKSI STH MIKROMESAIA KATIGORIA KYRIES KAI KYRIOI.
to LEON einai sto 56 , to 3 sto 96....plisiazei tin teleiotita sti katigoria tou....epeidi den exei 2 aerosakous parapanw?eleos vale ama thes esy epipelon.
odigise to kai tha me thymitheis....και
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Προσωπική μου άποψη, το 3άρι. Άψογο κράτημα, κινητήρας δυνατός στην πράξη (100+ άλογα στον τροχό) και το κλασικό για Ιάπωνα, 'δε σπάει, δε χαλάει'.
Πάντως φίλε μου, το C4 που μόλις πρόσφατα πήρα εγώ, υπερτερεί και του 3αριού. Κάνει κάτι προσφορές τελευταία η Μάζντα, το ξέρω (εκπτώσεις, άτοκα), αλλά το C4 σαν συνολικό πακέτο (ικανότητες, εξοπλισμός) ΙΜΟ δεν παίζεται.
υπερτερει????? ΠΟΥ ρε αδερφε???
μαζντα απο μενα με τα χιλια........
Συγγνώμη για το off-topic, αλλά χρωστάω μια απάντηση.
Λοιπόν, κοίταξα το 3άρι πολύ σοβαρά για αγορά, όπως και τα Φόκους, Γκολφ. Και κατέληξα, άνετα μάλιστα, στο C4! Γιατί; Γιατί πέρα από ικανότητες, στις οποίες το C4 δεν υστερεί πουθενά σε σχέση με τα υπόλοιπα, (το αντίθετο μάλιστα, τουλάχιστον σε σχέση με κάποια), οικονομικά είναι σε άλλη κλάση, ιδίως η μεσαία έκδοση (Pack). Όχι, δεν θα κάτσω να αναλύσω τις (χαόδεις) διαφορές στον εξοπλισμό, υπάρχουν τα sites γι` αυτή τη δουλειά.. read and weep!
Και για την αποτελεσματικότητα: Το C4 βγαίνει τώρα (και όχι του χρόνου, παραχρόνου, κλπ) με ισχυρό δίλιτρο κινητήρα, τον οποίο διαχειρίζεται άνετα: μούρες, χαζοσπιναρίσματα λάμπουν δια της απουσίας τους. Τα φρένα είναι φρενάρες. Όταν βγει το 3άρι (το οποίο δεν υποτιμώ καθόλου πάντως) με πραγματικά ισχυρό μοτέρ, να το δούμε.
Να πω και αυτό: Η ποιότητα των υλικών στο 3άρι, πραγματικά με απογοήτευσε. Και το λέω αυτό σαν πρώην κάτοχος Μάζντα. Με μια κουβέντα, σκληρή, ταπεροειδής πλαστικούρα. Και ο μοχλός των φλας / φώτων μου έδωσε την εντύπωση ότι με μια απότομη θα μου μείνει στο χέρι. Μπες μέσα σε ένα C4 και θα δεις διαφορά! Όχι ότι φθάνανε ξαφνικά οι Γάλλοι τους Ιάπωνες, αλλά στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, η διαφορά φαίνεται.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
3 ME KLEISTA TA MATIA LEME!
TI LEON TI C4 TI GOLF TI FOCUS TI S40 (DEN PA NA EXOUN TO IDIO PATWMA TA 2 TELEUTAIA , YPODEESTERA EINAI)
DEN YPARXEI ALLO AMAKSI STH MIKROMESAIA KATIGORIA KYRIES KAI KYRIOI.
to LEON einai sto 56 , to 3 sto 96....plisiazei tin teleiotita sti katigoria tou....epeidi den exei 2 aerosakous parapanw?eleos vale ama thes esy epipelon.
odigise to kai tha me thymitheis....και
Προσωπική μου άποψη, το 3άρι. Άψογο κράτημα, κινητήρας δυνατός στην πράξη (100+ άλογα στον τροχό) και το κλασικό για Ιάπωνα, 'δε σπάει, δε χαλάει'.
Πάντως φίλε μου, το C4 που μόλις πρόσφατα πήρα εγώ, υπερτερεί και του 3αριού. Κάνει κάτι προσφορές τελευταία η Μάζντα, το ξέρω (εκπτώσεις, άτοκα), αλλά το C4 σαν συνολικό πακέτο (ικανότητες, εξοπλισμός) ΙΜΟ δεν παίζεται.
υπερτερει????? ΠΟΥ ρε αδερφε???
μαζντα απο μενα με τα χιλια........
Συγγνώμη για το off-topic, αλλά χρωστάω μια απάντηση.
Λοιπόν, κοίταξα το 3άρι πολύ σοβαρά για αγορά, όπως και τα Φόκους, Γκολφ. Και κατέληξα, άνετα μάλιστα, στο C4! Γιατί; Γιατί πέρα από ικανότητες, στις οποίες το C4 δεν υστερεί πουθενά σε σχέση με τα υπόλοιπα, (το αντίθετο μάλιστα, τουλάχιστον σε σχέση με κάποια), οικονομικά είναι σε άλλη κλάση, ιδίως η μεσαία έκδοση (Pack). Όχι, δεν θα κάτσω να αναλύσω τις (χαόδεις) διαφορές στον εξοπλισμό, υπάρχουν τα sites γι` αυτή τη δουλειά.. read and weep!
Και για την αποτελεσματικότητα: Το C4 βγαίνει τώρα (και όχι του χρόνου, παραχρόνου, κλπ) με ισχυρό δίλιτρο κινητήρα, τον οποίο διαχειρίζεται άνετα: μούρες, χαζοσπιναρίσματα λάμπουν δια της απουσίας τους. Τα φρένα είναι φρενάρες. Όταν βγει το 3άρι (το οποίο δεν υποτιμώ καθόλου πάντως) με πραγματικά ισχυρό μοτέρ, να το δούμε.
Να πω και αυτό: Η ποιότητα των υλικών στο 3άρι, πραγματικά με απογοήτευσε. Και το λέω αυτό σαν πρώην κάτοχος Μάζντα. Με μια κουβέντα, σκληρή, ταπεροειδής πλαστικούρα. Και ο μοχλός των φλας / φώτων μου έδωσε την εντύπωση ότι με μια απότομη θα μου μείνει στο χέρι. Μπες μέσα σε ένα C4 και θα δεις διαφορά! Όχι ότι φθάνανε ξαφνικά οι Γάλλοι τους Ιάπωνες, αλλά στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, η διαφορά φαίνεται.
αρε κοσμε , αρε κοσμε.......
δεν απαντω, το αφηνω απλα εδω...... τιποτε παραπανω.....
τελος , το C4 ειναι μακραν καλυτερο απο το 3αρι και το θεμα τελειωνει εδω....... καλημερα σας.......... -
Μα ξέρουμε τι είναι το Leon??
Eμφανισιακά πάντως είναι πολύ ωραίο. Σε κάποιους βέβαια δεν αρέσει, αλλά ότι και να λέτε το αυτοκίνητο είναι πολύ μπροστά, σχεδιαστικά.Οδηγικά δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα.
Τι βιάζεστε να ψηφίσετε 3 όλοι σας??? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Eμφανισιακά πάντως είναι πολύ ωραίο. Σε κάποιους βέβαια δεν αρέσει, αλλά ότι και να λέτε το αυτοκίνητο είναι πολύ μπροστά, σχεδιαστικά.Οδηγικά δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα.
Τι βιάζεστε να ψηφίσετε 3 όλοι σας???ξέρουμε τι είναι τα Altea/Toledo ή μήπως θα διαφέρουν πολύ με τον 8V;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι βιάζεστε να ψηφίσετε 3 όλοι σας???ξέρουμε τι είναι τα Altea/Toledo ή μήπως θα διαφέρουν πολύ με τον 8V;
Eσύ να μη μιλάς!!!!! Από το άγχος σου να μη χαρακτήριστείς VAGάκιας έχεις περάσει στο άλλο άκρο και είσαι χειρότερος και από τους alfisti...
Το Altea είναι μια χαρά. Το toledo, ok δεν βλέπετε.
Όσο για τον 8v δεν θα βγούν με άλλο κινητήρα??? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Eσύ να μη μιλάς!!!!! Από το άγχος σου να μη χαρακτήριστείς VAGάκιας έχεις περάσει στο άλλο άκρο και είσαι χειρότερος και από τους alfisti...
Το Altea είναι μια χαρά. Το toledo, ok δεν βλέπετε.
Όσο για τον 8v δεν θα βγούν με άλλο κινητήρα???είσαι εγκάθετος! (και εσύ ) όχι δεν θα βγουν με άλλο κινητήρα, 1.6 8V και το γνωστό κιτ 'αναβάθμισης' της αντιπροσωπείας στους '115' ίππους.
Πιο συμφέρουσα τελικά η TFSI με 185 για να σου μείνουν και ευρώ για πρόγραμμα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
είσαι εγκάθετος! (και εσύ ) όχι δεν θα βγουν με άλλο κινητήρα, 1.6 8V και το γνωστό κιτ 'αναβάθμισης' της αντιπροσωπείας στους '115' ίππους.
Πιο συμφέρουσα τελικά η TFSI με 185 για να σου μείνουν και ευρώ για πρόγραμμα
Ok για τα 1600άρια λοιπόν. Tο μόνο leon που θα αξίζει θα είναι το δίλιτρο FSI και ΤFSI??? Υπάρχει πρόβλεψη για τον 1.4 του Golf GT????
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Eμφανισιακά πάντως είναι πολύ ωραίο. Σε κάποιους βέβαια δεν αρέσει, αλλά ότι και να λέτε το αυτοκίνητο είναι πολύ μπροστά, σχεδιαστικά....Αltea τηγανάτο με ολίγον ΑR είναι...
Τι βιάζεστε να ψηφίσετε 3 όλοι σας???
Ε όχι και όλοι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε όχι και όλοι...Δεν έχω ψηφίσει οπότε δεν ήξερα τα αποτελέσματα. Έκανα ένα view όμως και είδα τελικά ότι δεν είναι και τόσο τσόντα η ψηφοφορία...
-
popol@ros έγραψε:
αρε κοσμε , αρε κοσμε.......
δεν απαντω, το αφηνω απλα εδω...... τιποτε παραπανω.....
τελος , το C4 ειναι μακραν καλυτερο απο το 3αρι και το θεμα τελειωνει εδω....... καλημερα σας..........Αγαπητέ popol@re:
Σαν τυπικός ποπολάρος, βγαίνεις, πετάς μια κουβέντα / αρλούμπα, και όποιος 'τσίμπισε' από το 'ξερόλικο' ύφος τσίμπισε, έτσι;;
Όποιος είναι έξω από τον χορό 'Αγοράζω αυτοκίνητο' πολλά τραγούδια λέει.. η αλήθεια είναι (και με θλίβει αυτό) ότι στη Μάζντα 'παρακαλάνε' να πάρεις κάποιο αμάξι τους, εμένα τρεις (3) φορές με πήρανε τηλέφωνο: 'μήπως αλλάξατε γνώμη;', 'είδατε τις νέες προσφορές;', κλπ, κλπ. Γιατί άραγε, μήπως το 3άρι είναι παρεξηγημένο; Ή μήπως είναι υπερτιμολογημένο;;
Ελπίζω τώρα με τις τελευταίες προσφορές να σταυρώσουν καμία πώληση παραπάνω..
Καληνύχτα σου..
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ok για τα 1600άρια λοιπόν. Tο μόνο leon που θα αξίζει θα είναι το δίλιτρο FSI και ΤFSI??? Υπάρχει πρόβλεψη για τον 1.4 του Golf GT????ακόμα δεν υπάρχει πρόβλεψη για τον 1.6 FSI, πολύ μακριά το πήγες
'κάτι' έχουν με τη Seat τελευταία και την έχουν ριγμένη
-
Πάντως 4Τροχοί και Drive έχουν αποφανθεί πως τα τρία καλύτερα μικρομεσαία στα 1,6λτ είναι το Focus, το Golf και το 3άρι, το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειωνεκτήματα πλησιάζει με το δικό του τρόπο την χρυσή τομή. Πιστεύω κάτι θα ξέρουν για να το λένε...! Σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες mazda3. Όσον αφορά το Leon ας περιμένουμε κάποια δοκιμή αλλά δεν νομίζω πως θα ανατρέψει τα δεδομένα.
-
Σαν τυπικός ποπολάρος, βγαίνεις, πετάς μια κουβέντα / αρλούμπα, και όποιος 'τσίμπισε' από το 'ξερόλικο' ύφος τσίμπισε, έτσι;;
εγραψες αυτο........
απαντηση : ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ να Απαντησω(στο πρωτο σου ποστ) αλλα τελικα με αναγκαζεις .......εγραψες καποτε οτι το C4 υπερτερει εναντι του 3αριου και σε ρωτησα σε ποιο τομεα.......
η απαντηση σου ηταν (δεν ξερω πως να την χαρακτηρισω....) καπως τελοςπαντων , ανεφερες κατι για τα οικονομικα που τουλαχιστον για μενα δεν με καινε τοσο , οποτε μεχρι εδω δικο σου προβλημα.....
γραφεις οτι το C4 δεν υστερει σε ορισμενα θεματα (τα οποια ουτε καν αναφερεις) και μαλιστα σε καποια αλλα ειναι και απο πανω.,,,,,,,,,(ακομα τα ψαχνω)
μου πετας μετα την λεξη αποτελεσματικοτητα και αναφερεις για ενα σουπερ ντουπερ C4 με ΤΟΝ κινητηρα και και και και ........αλλα λογια να αγαπιομαστε , ΚΑΜΙΑ αναφορα για το 1,600 για παραδειγμα....... επι τους θεματος ομως μπορεις να βρεις σε αλλο θεμα αυτο του φορουμ που κυκλοφορει αυτο τον καιρο....... ψαξτο λιγο.......
(και κατι αλλο , αναφερεις την λεξη ΦΡΕΝΑΡΕΣ .......... ενα θα σου πω 120-0 σε 55 μετρα(το διλιτρο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη)........ με αλλα λογια και εδω τζιφος η δουλεια)
τελικα αναφερεις την ποιοτητα των υλικων που πολλοι καθονται και γκρινιαζουν....... ενταξυ ψιτ παιδες ξεκοληστε..... C4 εχετε.......
οσο αναφορα για τον δεικτη των φλας , ναι ειναι παλιος αλλα και του C4 ειναι απο 307 , ο οποιος στην τελικη δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο......
οποτε για ακομη μια φορα μονο απαντησεις δεν πηρα.......
το μονο που καταφερες ειναι να λες οτι ο ποπολαρος βγαινει και πετα μια κουβεντα και και και τις αλλες φθηνες δικαιολογιες........ να θυμασαι ομως οτι ο ποπολαρος ειναι απο τους λιγους που καθονται και εξηγουν....... και θερμη παρακληση μην παιρνεις αυτο το υφος απεναντι μου...... καθομαι και σου μιλαω ηρεμα και ωραια χωρις καν να σε χαρακτηριζω και εσυ αναλωνεσαι σε ηλιθιους χαρακτηρισμους.......Υ.Γ
προς τα υπολοιπα μελη , ξερω οτι και οι δυο μ@λακιζομαστε αυτη τη στιγμη αλλα τι να κανουμε πρεπει να υποθουν και αυτα.......
αν θελει ο φιλτατος κατα τα αλλα cliodriver ας μου στειλει πμ , παρα να απαντησει εδω...... -
Να κάνω μια διώρθωση, οι 4Τ δεν έχουν κάνει συγκριτικό το mazda3 με όλα τα ανταγωνιστικά μοντέλα της κατηγορίας αλλά και πάλι νομίζω πως το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο με αυτό του Drive.
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
Να κάνω μια διώρθωση, οι 4Τ δεν έχουν κάνει συγκριτικό το mazda3 με όλα τα ανταγωνιστικά μοντέλα της κατηγορίας αλλά και πάλι νομίζω πως το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο με αυτό του Drive.Aντιπροσωπευτικά συγκριτικά tests για το Mazda 3 :
(1) και (2) στην βιβλιοθήκη του περιοδικού. -
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι η περίφημη 'αλλαγή λωρίδας', για την οποία χρειάζονται σχεδόν 4';
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι η περίφημη 'αλλαγή λωρίδας', για την οποία χρειάζονται σχεδόν 4';πάλι αδιάβαστος είσαι!!!! :P:P τόσα ποστς για την αλλαγή λωρίδας της 159, κανένα δεν διάβασες;
LEON II ή MAZDA 3?