-
ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΑ ΜΑΒΕΡΙΚ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΒΟΛΒΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ..ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ Η ΘΑ ΜΠΛΕΞΩ???
-
ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΑ ΜΑΒΕΡΙΚ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΒΟΛΒΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ..ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ Η ΘΑ ΜΠΛΕΞΩ???
-
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΑ ΜΑΒΕΡΙΚ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΒΟΛΒΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ..ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ Η ΘΑ ΜΠΛΕΞΩ???τι εννοεις θα μπλεξεις???
και για να διαβασεις : http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=8815
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τι εννοεις θα μπλεξεις???
και για να διαβασεις : http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=8815
Το εχω ηδη διαβασει αλλα δεν εχω ακουσει σχολια απο ιδιοκτητες του μοντελου στο φορουμ..και καπως ανησυχω.
-
ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΑ ΜΑΒΕΡΙΚ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΒΟΛΒΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ..ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ Η ΘΑ ΜΠΛΕΞΩ???Μα γιατί το έκανες αυτό???
Δε λέω εξαιρετικό αυτοκίνητο το Volvo αλλά είναι κούρσα!!!
Είσαι σίγουρος οτι σου ταιριάζει???
Το Land Cruiser ή το Pathfinder δεν είναι καλύτερες επιλογές? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μα γιατί το έκανες αυτό???
Δε λέω εξαιρετικό αυτοκίνητο το Volvo αλλά είναι κούρσα!!!
Είσαι σίγουρος οτι σου ταιριάζει???
Το Land Cruiser ή το Pathfinder δεν είναι καλύτερες επιλογές?ειδα και αυτο tc27_02-2.wmv ( http://totalcar.hu/tesztek/volvoxc9025t/ )και αμεσως αποφασισα!!!!!!(το βιντεο 2 κατω κατω!!!
-
ειδα και αυτο tc27_02-2.wmv ( http://totalcar.hu/tesztek/volvoxc9025t/ )και αμεσως αποφασισα!!!!!!
Δεν ξέρω, ρε γαμώτο...
Τόσο βαρύ αυτοκίνητο με συμπλέκτη για να εμπλέκονται σε κίνηση οι πίσω τροχοί. Δεν θα το έπαιρνα με τίποτα...
Εσύ βέβαια έχεις τα λεφτά εσύ αποφασίζεις... -
Mια καλή μέρα στον Παρνασσο με -12 συναντιόμαστε σε μια ταβέρνα στο Λιβάδι και τον βλέπω τον τύπο με το XC90 με τέσσερις αλυσίδες..... (BTW το σωστό) ...
Τον ρώτησα δεν περπατάει??? (Ήταν δύσκολη μέρα πολύ πάγος)
και μου είπε ότι ζορίστηκε στο ανέβασμα!!!!!!
Σίγουρα παίζει ρόλο το λάστιχο.... βάλε κανα καλό χειμερινό..... αν και να χρειαστεις αλυσίδες με τόσο χώρο που έχεις γύρο από τις ρόδες σε 2 λεπτά βάζεις και τις τέσσερις.....!!!!! LC δεν είναι με τίποτα!!!! Υπερέχει στο δρόμο και στην πολυτέλεια!!! -
Kαι εγώ από το videο που είδα δεν με έπεισε το Volvo σε σχέση με το Land Cruiser.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Mια καλή μέρα στον Παρνασσο με -12 συναντιόμαστε σε μια ταβέρνα στο Λιβάδι και τον βλέπω τον τύπο με το XC90 με τέσσερις αλυσίδες..... (BTW το σωστό) ...
Σίγουρα παίζει ρόλο το λάστιχο.... βάλε κανα καλό χειμερινό..... αν και να χρειαστεις αλυσίδες με τόσο χώρο που έχεις γύρο από τις ρόδες σε 2 λεπτά βάζεις και τις τέσσερις.....!!!!! LC δεν είναι με τίποτα!!!! Υπερέχει στο δρόμο και στην πολυτέλεια!!!συμφωνω οτι δεν ειναι Λαντ Κρουζερ ...αλλα ειναι μια καλη επιλογη ,και ισως καλυτερη απο Χ5,,,ηδη εχω αγορασει και μολις παραλαβω το αυτοκινητο θα του βαλω 4 ΓΚΡΑΝΤ ΤΡΕΚ Μ2 ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ!!!
-
συμφωνω οτι δεν ειναι Λαντ Κρουζερ ...αλλα ειναι μια καλη επιλογη ,και ισως καλυτερη απο Χ5,,,ηδη εχω αγορασει και μολις παραλαβω το αυτοκινητο θα του βαλω 4 ΓΚΡΑΝΤ ΤΡΕΚ Μ2 ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ!!!Ιn that case και αφού έχεις αποφασίσει οτι δεν χρειάζεσαι κάτι σε ικανό off-road όχημα, με το καλό να το παραλάβεις!!!!!!!
Φίλος μου που το έχει κάνει test drive μου είπε ότι είναι πολύ ευκολοδήγητο και οτι δεν καταλαβαίνεις τον όγκο του. Λάβε δε υπόψη σου, ότι το οδήγησε στο κέντρο του Ηρακλείου!!!!!
-
Σίγουρα παίζει ρόλο το λάστιχο.... βάλε κανα καλό χειμερινό..... αν και να χρειαστεις αλυσίδες με τόσο χώρο που έχεις γύρο από τις ρόδες σε 2 λεπτά βάζεις και τις τέσσερις.....!!!!! LC δεν είναι με τίποτα!!!! Υπερέχει στο δρόμο και στην πολυτέλεια!!!συμφωνω οτι δεν ειναι Λαντ Κρουζερ ...αλλα ειναι μια καλη επιλογη ,και ισως καλυτερη απο Χ5,,,ηδη εχω αγορασει και μολις παραλαβω το αυτοκινητο θα του βαλω 4 ΓΚΡΑΝΤ ΤΡΕΚ Μ2 ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ!!!
καλοτάξιδος και αν μπορεις πάρτο με κανονική ρεζέρβα!!!!!!
-
Σε αυτη την κατηγορια το Λεξους ειναι μαλλον καλυτερο με φουλ ταιμ τετρακινηση και αεραναρτηση.
Το Βολβο ειναι ακριβο και το αμαξωμα οχι τοσο ακαμπτο. Παντως στο δρομο ειναι αρκετα ευχαριστο με καλο κινητηρα και κιβωτιο.
-
με κανονικη ρεζερβα το παιρνω.
Ειχα να επιλεξω μεταξυ LR3 DIESEL , LANDCRUISER, SRX , VOLVO, LEXUS..αλλα και προηποθεση οι 7 θεσεις.....καλυτερο 7θεσιο ολων το LR3..META TO ΒΟΛΒΟ και μετα το SRX//
τελος παντων το παιρνω μεχρι την επομενη Πεμπτη σε χρωμα κλασικα μαυρο μεταλικο...και ειδωμεν!!! -
Πειτε μια καλη επιλογη για ελαστικα περισσοτερο για ασφαλτο σε διασταση 225-70-16
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Πειτε μια καλη επιλογη για ελαστικα περισσοτερο για ασφαλτο σε διασταση 225-70-16Μπριτζεστον Ντουελερ 680 225-70-16
-
Πειτε μια καλη επιλογη για ελαστικα περισσοτερο για ασφαλτο σε διασταση 225-70-16Michelin LTX M/S
Μακράν καλλίτερα όλων.
-
Ο χρήστης PGP έγραψε:
Πειτε μια καλη επιλογη για ελαστικα περισσοτερο για ασφαλτο σε διασταση 225-70-16
Michelin LTX MS
Μακράν καλλίτερα όλων.
diamaris michelin v 4x4 gia γκαζι μεχρι 240χλμ την ωρα...
-
Πειτε μια καλη επιλογη για ελαστικα περισσοτερο για ασφαλτο σε διασταση 225-70-16http://www.conti-online.com/generator/w ... hp_en.html
VOLVO XC90 2.5T 7SEAT