-
Οι παντόφλες του γαβρίλη είναι της εταιρείας Pleaser USA, μοντέλο Kiss-201F. Ψάξτο στο διαδίκτυο...
-
Woulda, coulda, shoulda...
Κλασσικο μερος γλωσσας φιλελευθερων. They live in the land of Oz, while traditionalists and modeates are saving the world. The real world.
εμενα παλι μου κανει εντυπωση οτι μερος της κοινοτητας των ιαπωνων ιστορικων παραδεχεται οτι η ιαπωνια ειχε φτασει σε εσχατο επιπεδο..οπως ξερεις οι ιαπωνες ειχαν αλλη αντιληψη της ζωης και ειδικα μεχρι τον β παγκοσμιο και την κατοχη..θελω να πω οτι η περηφανεια τους δεν τους αποκοπτει απο το ρεαλισμο...απλα λενε οτι οι αμερικανοι αν ειχαν βαρκες επαιζε εντονα το ενδεχομενο να εχουν επιτυχια...
για το περλ χαρμπορ ειναι γνωστο οτι η ομαδα αεροπλανοφορων του ειρηνικου απουσιαζε τη μερα εκεινη απο το ναυσταθμο...αν οι ιαπωνες για καποιο λογο εξολοθρευαν την ομαδα αυτη, ο πολεμος στον ειρηνικο θα χε τελειωσει...τωρα, τι ακριβως συνεβη,κανεις δεν γνωριζει...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ι had treated you with respect long ago, Spin Doctor.
There you go again with the name-calling!
Do you see what me and others mean when we say that you do not have the ability to show respect to someone you disagree with? You are incapable of giving respece where respect is due. Period!
Your behavior made sure that you lost my respect, as well as everybody's.
That's OK with me. I dont need your respect, nor I deserve respect from everyone without gaining that respect.
BUT! You are incapable of differentiating between respeting someone as a person and SHOWING THE APPROPRIATE RESPECT to someone you refer to, or discuss with. You cannot grasp that there is even a difference. That's how inept you are with this matter.
Don't ask for respect when you show no such thing to those around you.
I showed all the due respect to everyone, 99% of the time. I never called anyone names. I never sworn (maybe once or twice but I have posted 5 thousand times here in very intense situations...still...I aint trying to excuse myselft).
Overall skullone, the respsect I showed is lightyears ahead of what you've shown. Especially to me and anyone else you disagreed with, at times.
Accept it. Admit it. It's the right thing to do sir.
-
Wow, the guy is delusional. Since, as you've said, you've paid everyone all due respect, why does EVERYONE have the impression you don't respect ANYONE here?
-
Wow, the guy is delusional. Since, as you've said, you've paid everyone all due respect, why does EVERYONE have the impression you don't respect ANYONE here?Are you talking about yourself?
What's the matter with you?
Talk about being delusional
-
Είδες Bruce; Πάει να μας βγάλει όλους τρελούς από πάνω. Δεν φτάνει που ΟΛΟΙ του λένε - είτε ευθέως είτε εμμέσως - ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη, κάνει τον ανήξερο!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
φιρι φιρι για ΤΙ?
ηδη εχω ξεπερασει τα δυο ασχετα ποστ σε αυτο το θρεντ ασχολουμενος με την ευτραπελη ευθιξια σου τη στιγμη που κανεις δεν σου απηυθυνε το λογο
και ειναι λιγακι αστειο αυτο που συμβαινει...επισης, νομιζω οτι δε διαβαζεις καλα τα ποστ και λεω οτι ειναι οψιμα αυτα που λες γιατι σου αρεσει το στυλ
των αντιδικιων με ασχημο γραπτο λογο...αν το διασκεδαζεις αυτο,εγω σου λεω οτι δεν το διασκεδαζω να αναλωνομαστε ολοι σε τετοια! και δε προκειται να ανεχθω ως χρηστης να χαλαει μια καλη συζητηση...ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ με επιχειρηματα και οχι με μπινελικια!
στο προκειμενο σιγουρα δεν θα δωσω λογαριασμο σε σενα και σε κανεναν σαν και σενα οσο δε σκεφτεστε πριν μιλησετε...
επειδη βαριεμαι τις ανουσιες συζητησεις δε κραταω κακια,μαλλον αλλα ηθελες να πεις και αλλα ειπες...οποιος εχει διαφορετικη αποψη πανω στο θεμα ας τη γραψει στο θρεντ που ανοιξε ο aerandir! και ας μου πει να τη διαβασω...
Συνεχίζεις να δημιουργείς εντυπώσεις χαρακτηρίζοντάς με και δεν νομίζω ότι σου έχω δώσει το δικαίωμα ελπίζω να μην έχεις πάρει το δικαίωμα από τον αριθμό των ποστς σου
Όσο για το αν ξεπέρασες τα δύο άσχετα ποστς(δεν το συνηθίζεις ε;]μην φοβάσαι,δεν θα το πω σε κανέναν και δεν θα πάρεις κακό βαθμό. εγώ φταίω.Εσύ παραμένεις καλός χρήστης.
Για το ποιος μου απηυθηνε το λόγο..προφανώς εσύ όταν επεμβαίνεις πολλάκις και υποδεικνύεις πώς πρέπει να γίνεται η συζήτηση,σου ζήτησε κανείς τη γνώμη σου ε;Αλλά ξέχασα,εσύ είσαι ειδικός και μπορείς να πετάγεσαι.Την γνώμη μου λέω,όπως την λες κι εσύ.Αν δεν σου αρέσει..λυπάμαι.Από τη στιγμή που για θέματα ορίων υπάρχουν οι μοντς το να επεμβαίνει κάθε χρήστης και να λέει το μακρύ και το κοντό του για το τί θεωρεί μπάχαλο και τί όχι,το θεωρώ ανούσιο και για δημιουργία εντυπώσεων.Τελεία και παυλα.Επειδή ο γαβριλ όμως έφτασε και σε σένα(κατοικείς στη χώρα του ΟΖ,λέει ο γαβριλ,όχι εγώ) ..καλές απαντήσεις σου εύχομαι κόσμιες και ευγενικές...κι αν τον πείσεις....να...γίνεις φίλος μου
-
Είδες Bruce; Πάει να μας βγάλει όλους τρελούς από πάνω. Δεν φτάνει που ΟΛΟΙ του λένε - είτε ευθέως είτε εμμέσως - ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη, κάνει τον ανήξερο!Skullone let me try to explain it to you a different way:
YOU DO NOT HAVE TO RESPECT WHAT ONE HAS TO SAY, BUT YOU ALWAYS HAVE TO RESPECT THE PERSON YOU'RE TALKING WITH.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Είδες Bruce; Πάει να μας βγάλει όλους τρελούς από πάνω. Δεν φτάνει που ΟΛΟΙ του λένε - είτε ευθέως είτε εμμέσως - ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη, κάνει τον ανήξερο!
Skullone let me try to explain it to you a different way:
YOU DO NOT HAVE TO RESPECT WHAT ONE HAS TO SAY, BUT YOU ALWAYS HAVE TO RESPECT THE PERSON YOU'RE TALKING WITH.
YO
RESPECT TO DA HOOD
HOMMIE -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
να το ξαναπω τοτε: οταν ο τρελος λεει οτι ειναι ο μεγας ναπολεων, ΔΕ λεει ψεμματα - στον εαυτο του. πραγματικα το πιστευει αυτο και κανει τα αδυνατα δυνατα να το εποδειξει. οπως θα εκανε κι ο πραγματικος ναπολεοντας.
και δεν κανει απλα τον ανηξερο... ειναι ανηξερος...
Κωνσταντίνε ο τύπος είναι ακόμα χειρότερος.Ισχυρίζεται ότι είναι ρεαλιστής.Ρεαλιστής πηγαίνοντας για ψώνια,τρέχοντας στον διάδρομο του γυμναστηρίου του και χιλιάδες μίλια μακρυά να σκοτώνονται αθώοι... και να θεωρεί τον πόλεμο καλό
Αν ισχυριζόταν ότι είναι Ναπολέοντας..εμένα θα μου ήταν συμπαθής -
Από τη στιγμή που για θέματα ορίων υπάρχουν οι μοντς το να επεμβαίνει κάθε χρήστης και να λέει το μακρύ και το κοντό του για το τί θεωρεί μπάχαλο και τί όχι,το θεωρώ ανούσιο και για δημιουργία εντυπώσεων.Τελεία και παυλα.
εαν εγω η οποιοσδηποτε αλλος προκαλουσε τους μοντς (που αλλη ορεξη δεν εχουν) να αρχισουν να πετανε κοσμο εξω, τοτε θα μπορουσες να πεις οτι πανε να δημιουργηθουν οι εντυπωσεις που εσυ λες...ψαξε και τετοιο λεγομενο μου δε θα βρεις...
στο θεμα που εθεσες εγω ειμαι αντιθετος, δε περιμενω τον σκουπιδιαρη να ρθει να μαζεψει τα σκουπιδια, παρακαλω και τον χ να μην τα πεταει...
αν ειχα θιξει τα παιδια, θα το λεγανε να σαι σιγουρος!στα υπολοιπα που εγραψες δεν δινω σημασια,πιστευω να συνενοηθηκαμε στην ουσια γιατι ειναι και αργα και βαριεμαι...
ολοι ζουμε στον κοσμο μας!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Skullone let me try to explain it to you a different way:
You had your chances to have my respect. By disrespecting me with your sarcasm and camouflaged insults simply because my posts differed from what you said, you have blown your chances.
So, no respect for you. You don't deserve my respect, or anyone else's.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ πάντως συμφωνώ με την Ηλέκτρα ότι τόσο ο Scul όσο και οι Krieza και Bruce χάνουν το δίκιο τους με τη συχνότητα με την οποία υπερβαίνουν τα όρια.Ενα λεπτο ρε μεγαλε....
Καταρχη να ξεκαθαρισω οτι μιλαω μονο για τον εαυτο μου.
Πες μου που ειδες σοβαρη απαντηση απο το γαβριηλ.?
Πως αυτιος νομιμοποιειται να υποτιμα τη νοημοσυνη σου και εσυ να εισαι ευγενικος μαζι του??
Εγω δημοσιευσα μερικες φω τογραφιες που αποδεικνυουν οτι οι Αμερικανοι ειναι Εθνος Δολοφονων.
Για πες μας εσυ ω θεματοφυλακα του φορουμ ειδες πουθενα μια απαντηση οτι δεν ειναι ετσι με επιχειρηματα??Ποιοι ειστε εσεις που αντι να καταδικασετε το τρολ και κρετινο γαβριηλ και τον αλλον ακομα πιο χειροτερο τασακι στρεφεστε εναντιον του Bruce του Κριεζα και του skullone??
Aντι να τα βαζετε με τους μοντερε'ι'τορς που στο ονομα ντε και καλα ενος διαλογου (διαλογος με ποιον αληθεια??) επιτρεπουν στα τρολ να γαμανε οποιαδηποτε συζητηση και να ανοιγουν θεματα για κυλοτες (και αυριο για καποτες) βριζοντας και προσβαλλοντας τον καθενα εδω μεσα τα βαζετε με οσους τολμουν να τους πληρωσουν με το ιδιο νομισμα.....
Να χεσω τη δημοκρατια σας ρε.
Σε οτι με αφορα εγω δε θα ανεχτω να βριζει ο καθενας ψυχανωμαλος εδω κρυμμενος πισω απο μια οθονη και εγω να μην απανταω για λογους τακτ και σαβουαρ βιβρ.
Αν εχει επιχειρηματα οσο ακραια και αν ειναι να το δεχτω.
Δε μπορω ομως να δεχτω εγω μα μη μπορω να τον λεω μαλακα ενω αυτος επειδη ντε και καλα ειναι τρολ να μπορει να λεεισε συμφορουμιτη οτι οι ερωτησεις του αγγιζουν τα ορια της γελοιτητας.
Τα ορια της γελοιοτητας αγγιζουν κατα τη γνωμη μου η επιμονη των μοντς να μην αποκλειουν απο τη συζητηση τα τρολ επικαλουμενοι μια δηθεν δημοκρατικη και καλα ανοχη αλλα την ιδια στιγμη να επιτιμουν οσους τους απαντουν με τον ιδιο τροπο.
Εχετε @@δια και αντερα κ.κ. μοντς??
Πεταξτε με τις κλωτσιες εξω τα τρολς Γαβριηλ και τιτσατακη.
Εστω δοκιμαστικα για τρεις μερες.
Και αν δειτε οτι η κατασταση δε βελτιωνεται πεταξτε εξω και το Bruce και τον Krieza και τον Skullone.....Τελος σας δηλωνω οτι μαθηματα Δημοκρατιας και συμπεριφορας δε δεχομαι απο κανεναν τη στιγμη μαλιστα που ποτε δεν εχω προσβαλλει αλλο χρηστη εκτος απο τους δυο σκατομυαλους τρολς.
Και πριν προλαβετε να μου πειτε οτι παιζω το παιχνιδι τους σας απαντω πως αν εγω το κανω μια φορα εσεις το κανετε πενηντα με το να τους ανεχεστε αυτους και ταυτοιχρονα να τα χωνετε στους αλλους.
Οσο για το αμ πρεπει να τους αγνοω επιτρεψτε μου να διαφωνησω.
Οταν προσβαλουν τη νοημοσυνη μου τη χωρα που γεννηθηκα και κατοικω και τις αξιες μου θα τους φ@μ#σω το μ-νι που τους πεταγε.Εξαλλου στο τρελλοκομειο κλεινουν τους δυο οχι τους πενηντα.
Σταματαω εδω να παιζω το παιχνιδι των τρολς αλλα και το ακομα πιο αθλιο παιχνιδι σας που βασιζεται στη δηθεν ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ.
ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ στην Αρχαια Ελλαδα υπηρχε και ο θεσμος του εξοστρακισμου
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
σε πληρη παροξυσμο ο γαβριλος....
θα σου εβαζα κανενα εμοτικον τωρα αλλα βαριεμαι να ψαξω βρε μπαγασα...
τι μαρκα ειναι η παντοφλα?
για διαλεξε emoticon...
ή
-
Ρε παιδιά δεν πάμε για ψάρεμα λέω 'γω;
Επεκτατισμός-Τότε και Τώρα [διάσπαση]