-
και καποιες αλλες φωτο, κατα την 'απελευθερωση' του Ιρακ...
http://www.antiwar.com/news/?articleid=2444
ειναι λιγο σκληρες.
-
αχ σταματηστε με αυτες τις φωτο... μου γυριζει το στομαχι!!
-
οχι βαλτε τις φωτογραφιες να τις καμαρωνουμε...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αχ σταματηστε με αυτες τις φωτο... μου γυριζει το στομαχι!!εχεις δικιο, αλλα μερικες φορες οι φωτο δειχνουν πολλα περισσοτερα απο αυτα που μπορουμε να πουμε.
το χειροτερο ειναι οτι δυστυχως ειναι αληθινες.
σκεψου τι 'στομαχι' ειχαν ολοι αυτοι που εκαναν αυτες τις αθλιοτητες, και με ποση υπερηφανια τις τραβηξαν, για να δειξουν στους φιλους τους ποσο σοβαρο αγωνα κανανε κατα της ...τρομοκρατιας!
-
@goovril
'Ρε skyeρακο,
I know enought to stay away from it!'
Δηλαδή; Για πες μου.
'But hold on. Let me guess. Κουμουνιστης και απο χτες ε? '
Είναι κομμουνιστής η λέξη που ψάχνεις. Toυλάχιστον δεν ξέρεις τί είναι, μάθε να το γράφεις..
'Σαν να ξερεις εσυ απο κοστος κουμουνισμου. '
Πρακτικά, κανείς δεν ξέρει. Θα το ήξερες αυτό, αν δεν ήσουν τηγανίτας. Ποτέ δεν είχαμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κομμουνιστικό καθεστώς σε καμία χώρα του κόσμου μέχρι σήμερα. Στη Ρωσία, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ορίζουν οι αρχές της φιλοσοφίας του κομμουνισμού. Ούτε και στις υπόλοιπες χώρες που οι φασίστες που τις κυβερνούσαν πετάγανε π@παρολογίες και δηλώνανε κομμουνιστές. Μπορεί στην αρχή να κάνανε επαναστάσεις και να ήταν σε ..'καλό' δρόμο, αλλά στην πορεία κάπου στην εξουσία κάτι χάλαγε. Αλλά έστω, εγώ μιλάω για συνέπειες σ'αυτό το πολιτικό παιχνίδι που ορισμένοι κοτσάρουν την ταμπέλα του κομμουνισμου. Απάντησέ μου τώρα σ'αυτό που σε ρώτησα χωρίς να κάνεις συνέχεια τον αμερικάνο.
'Εαν νομιζεις οτι οι ΗΠΑ βοηθανε χουντα, τοτε θα σε αφησω να συνεχισεις να ζεις in the land of Oz κυριε. '
Δηλαδή αμφισβητείς τη συμβολή των ΗΠΑ στη χούντα των συνταγματαρχών στην Ελλάδα; Ή αμφισβητείς αυτά που έγιναν στη λατινική αμερική; Πες, να το συζητήσουμε αναλυτικά άμα είναι.
'Γιατι? Θες να δεις τις ΗΠΑ να μπουν στην Κινα? '
Σε ξαναρωτώ: Η Κίνα έχει --ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ κομμουνιστικό καθεστώς πολλά χρόνια τώρα. Επίσης έχει πυρηνικά όπλα, είναι απειλή για οποιαδήποτε χώρα, και είναι εξίσου καταπιεστικό το καθεστώς της για τις διαφορες φυλές του κινεζικου (και ΜΗ) λαού. Εκεί γιατί κάνετε τα στραβά μάτια; μήπως κάποιος σ'αυτή την παρέα είναι κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ;
@angel rabbit ελιωσα στο γέλιο λέμε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και καποιες αλλες φωτο, κατα την 'απελευθερωση' του Ιρακ...http://www.antiwar.com/news/?articleid=2444
ειναι λιγο σκληρες.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αχ σταματηστε με αυτες τις φωτο... μου γυριζει το στομαχι!!Να τις βλέπουμε, για να καμαρώνουμε ποιους έχουμε αφήσει ΟΛΟΙ οι πολίτες των εκτός ΗΠΑ χωρών να κάνουν κουμάντο στον πλανήτη.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του 'αγώνα κατά της τρομοκρατίας', αυτό είναι το εμετικό πρόσωπο και των υποστηρικτών αυτής της πολιτικής.
Είπε Η ΛΟΥΣΥ ότι οι... αμερικλανίδες είναι καλύτερες απ'τις Ελληνίδες.
Αν ΑΥΤΟ το υποκείμενο είναι ΓΥΝΑΙΚΑ και δη... καλύτερο από μια Ελληνίδα, τότε ο κόσμος έχει γίνει ένα ατέλειωτο μουνόπανο.
Δείτε πόσο... καλύτερη είναι η αμερικλανίδα Sabrina Harmon από τις κατώτερες Ελληνίδες (αφού οι Έλληνες είναι κατώτερη φάρα, προφανώς το ίδιο ισχύει και για τις Ελληνίδες). Καμαρώνει για το πώς βασάνισε έναν άνθρωπο μέχρι θανάτου:
Λοιπόν, ΑΥΤΑ υποστηρίζει η ΛΟΥΣΥ και οι όμοιοί της εδώ μέσα και για να μας εξοργίσουν έτι περαιτέρω απ'όσο είναι εξοργιστική η ύπαρξη ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ που υποστηρίζουν τέτοιες μεθόδους, ασκούν flame baiting.
Καμαρώστε τους και ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ (όχι για να μην τους ματιάσετε).
-
Πριν από λίγο με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος Ιρακινός από κεντρική λεωφόρο της Βαγδάτης και μου είπε εμφανώς λυπημένος ότι έχει κολλήσει με την Πόρσε του μία ώρα σε traffic jam και θα αργήσει να πάει στο νυκτερινό κέντρο κινδυνεύοντας να χάσει το τραπέζι που έχει κλείσει.Φυσικά οι Αμερικάνοι τροχονόμοι κάνουν ό,τι μπορούν,αλλά οι Πόρσε και οι chrysler είναι τόσες πολλές(φέτος πουλήθηκαν πάνω από 10000000 Πόρσε στο ΙΡΑΚ).Ευτυχώς που έχουν προσλάβει αμερικανό πεζοναύτη νταντά για το μωράκι τους και δεν χρειάστηκε να το ταλαιπωρήσουν παίρνοντας μαζί τους.Να'ναι καλά οι Αμερικάνοι μου είπε,εκτός του ότι τους απάλλαξαν από το άπιστο σκυλί τον ταμ ταμ Σαντάμ,είναι τόσο εξυπηρετικοί,κάνουν όλες τις βρωμοδουλειές..να'ναι καλά και ο Γαβρίλος που τους έστειλε από το υστέρημα του και τους πληρώνει ακόμα για να υπηρετούν τον Ιρακινό λαό και να του προσφέρουν καθημερινά πολιτισμό.
Λίγο πιο πέρα(πολύ πιο πέρα)στον Ειρηνικό Ωκεανό ο Ιρανικός στρατός με 500 αεροπλανοφόρα,800 φρεγατες και 12000000000..0000..000..στρατιώτες πλέουν ύπουλα ύπουλα προς τις νοτιοδυτικές ακτές των ΗΠΑ με σκοπό να τις καταλάβουν και να επιβάλουν το Κοράνι για πάρτη τους και τον Κομμουνισμό για λογαριασμό των Ρώσων και των Κινέζων(ιστορικά χρωστούμενα)..
Ηδη η Φλόριδα έχει εκκενωθεί και 100αδες χιλιάδες αγελαδαρηδες πρόσφυγες τρεχουν αλαφιασμένοι προς άγνωστη κατεύθυνση,πληρώνουν σε δουλεμπόρους αγελαδάρηδες και αυτοί προκειμένου να τους μεταφέρουν σε ασφαλείς και πλούσιες χώρες όπως το ΙΡΑΚ..εκεί θα αρχίσουν μια νέα ζωή,πλένοντας τα πόδια των Ιρακινών δισεκατομυριούχων και βάζοντας μπενζίνα στα πορσικά τους.
Ο ΜΠΟΥΣ τζουνιορ μαθαίνει τα άσχημα νέα ενώ εκφωνεί λόγο για την τρομοκρατια σε βρεφοκομεία στο Τέξας...''καλά τα έλεγα εγώ''λέει μόλις μαθαίνει για τον Ιρανικό στρατό και τρέχει να κρυφτεί στο οικογενειακό πυρηνικό καταφύγιο στο ράντζο του μπαμπάκα του...Τελικά οι κακοί Ιρανοί θα καταλάβουν το Αμέρικα;
Οι μάνατζερς στο ΤΕΞΑΣ θα ασπαστούν τον μωάμεθ;
Η μικρή Σούζυ στην Οκλαχόμα θα μπορέσει να πηγαίνει κάθε κυριακή στον ευαγγελιστή παιδεραστή παπά να κουνάει τα χεράκια της τραγουδώντας τραγουδάκια για τον Χριστούλη την ώρα που ο παπάς βάζει χεράκι κάτω από το βρακάκι της;
Τελικά ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ;
-
μιας και ειπατε και σανταμ...
το ξερετε οτι εχει πεσει περονοσπορος στους δικηγορους του ,ε?
ουτε ενας δεν φαινεται να μπορει να μεινει ζωντανος...
ολοι πεθαινουνε ρε παιδακι μου... τι κ$λ$συμπτωση κι αυτη...
/ /
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μιας και ειπατε και σανταμ...το ξερετε οτι εχει πεσει περονοσπορος στους δικηγορους του ,ε?
ουτε ενας δεν φαινεται να μπορει να μεινει ζωντανος...
ολοι πεθαινουνε ρε παιδακι μου... τι κ$λ$συμπτωση κι αυτη...
/ /
λες να ειναι 'αντι-κομμουνιστικος' δακτυλος???
-
Εγώ ξέρω πάντως πως όσο υπάρχει ανοχή προς τη Λούσυ, τόσο θα συνεχίσει το flame-baiting. Για μένα πλέον είναι ΒΛΑΚΕΙΑ να επιχειρεί κανείς να συζητήσει σοβαρά μ'αυτό το πράμα.
Το ξέρω ότι μιλώ έχοντας πετάξει την πολιτική ορθότητα απ'το παράθυρο, αλλά κάποιος που υποστηρίζει τα ΑΙΣΧΗ που γίνονται στο Αμπού Γκράιμπ έχει χάσει το δικαίωμα να λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
-
Μα δεν κρατάω από Κρήτη! Στο Πολυτεχνείο Κρήτης σπουδάζω/δουλεύω.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
..δικο σου ειναι αυτο rabbit?
Tο έχω γράψει μαζί με τον Jimmy! Half n Half
No way!
Did you really?
Nαι, το παίζωμε και live αν θέλεις σε κανένα γάμος.
Eγώ παίζω banjo, ο Jimmy ελεκτρικό μπουζούκι.
That would be $399.99I love this guy!
-
Λατσαβέλω τη τζαζλή!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι, σταμάτησε. Θα σταματούσε έτσι κι αλλιώς όμως, ήταν θέμα ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ημερών ή το πολύ εβδομάδων
Και για αυτο μπορεις σημερα να εισαι σιγουρος εσυ και κανεις αλλος (εξαιρομενων των αντι-ΗΠΑμερικανων) πως ακριβως?
Την τελευταία σου πρόταση, δεν την κατάλαβα, ούτε κατάλαβα τι σχέση έχει μα αυτό που συζητάμε
Dont worry about it...
-
Έχω διαβάσει ΠΟΛΥ πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, από πολλές πηγές, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ από τις επίσημες αμερικανικές θέσεις Γαβριήλ. Το ξαναλέω: η Ιαπωνία, ήταν ένας πύργος που κατέρρεε. Και ο πλανήτης, στην ιδανικότερη στιγμή της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ολόκληρης, ώστε να 'καταπιεί' μια-δυο ατομικές βόμβες. Ποια ήταν αυτή η στιγμή??? Ήταν στο τέλος ενός σπαρακτικού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ πολέμου 6 ετών, και όλη η ανθρωπότητα έλεγε 'άντε να τελειώνουμε'. Θα τελείωνε έτσι κι αλλιώς, αλλά κανείς δεν είπε όχι στην ατομική βόμβα, γιατί ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ τότε! Όλοι μάζευαν τα κομμάτια τους από τον πόλεμο.
OK I guess we agree to disagree. Wont be the first time...
Ετσι λοιπον εχουμε τον χειροτερο απο διαολο ΗΠΑ να ριχνει ατομικες βομβες ετσι για να τις ριξει κυριες και κυριοι. Και μιλαω με δηθεν moderate ατομο σε σχεση με αλλους στο φορουμ.
Πως δεν εχουν δει πυρηνικο πολεμο μεταξυ Ευρωπης και ΗΠΑ μεχρι τωρα με τετοιες αποψεις και πεποιθησεις, μονο ενας Θεος ξερει.
Ναι, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Και ναι, ΕΙΜΑΙ μετριοπαθής Γαβριήλ (αυτό δεν σημαίνει moderate?), γι αυτό προσπαθώ να στηρίξω αυτά που σου λέω, και να σου εξηγήσω ΓΙΑΤΙ τα πιστεύω. Δεν είπα πουθενά όμως ότι οι ΗΠΑ είναι ο διάολος όπως λες, δεν ξέρω πώς προκύπτει αυτό από τα λεγόμενά μου
Ειπες χειροτερα, If anything.
Λες οτι οι ΗΠΑ εριξαν ατομικες βομβες σε μια χωρα ενω η χωρα αυτη ηταν πριν την καταροη. Χειροτερος απο διαολος θα εκανε κατι τετοιο.
-
Γράφε ελληνικά σε παρακαλώ, κάποιοι δεν διαβάζουν αγγλικά. Δεν υπάρχει κανένα θέμα για το ποιος θα 'end up ahead in the end' όπως λες, κουβέντα κάνουμε. Ή όχι?
Τα αγγλικα δεν τα γραφω απο ελλειψη σεβασμου, αλλα απλως διοτι οταν μου ερχεται κατι στα Αγγλικα πρωτα, το γραφω. Μονο οταν ειναι μια/δυο προτασεις ομως. So dont be offended.
Νομίζω ότι ήμουν σαφής: ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ, πέθανε και υπέφερε ΠΟΛΥΣ περισσότερος κόσμος από τους επίσημους αριθμούς νεκρών της ατομικής βόμβας. Το γνώριζες αυτό?
Εγω απορω πως εσυ γνωριζεις κατι τετοιο.
-
edit [kouk] skullone πας ολοταχώς για ban!!!
-
συμφωνα με τις στατιστικες που εχω υποψη μου, μαλλον αρκετοι καταλαβαινουνε
-
Ας είναι καλά τα μαθήματα καλιαρντοphone που μας έκανε κάποτε απ'τις φοβερές εκπομπές της η αείμνηστη Μαλβίνα!
Επεκτατισμός-Τότε και Τώρα [διάσπαση]