-
**@moderator nass
Λοιπον αγαπητε μου πως σου φαινεται τωρα που καποιος γραφει στα @@ του τις συστασεις σου περι Ελληνικων??
Αλλα τι ρωταω??Ξεχασα δεν παραβιαζει τους κανονισμους ε?????
** -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Αμαν!!!:o Γρηγορα !!!Σβηστε το πριν το δουν οι γυναικες μας !!!!!!Αμαν βρε Γαβριηλ τι ειναι αυτα που μας κανεις!!!Καλυτερα το θεμα με τα εσωρουχα!!!
Αναρωτιεμαι το επομενο 'Ακριβοτερο.........' τι θα ειναι!!!!
I hear ya sir
Τι δηλαδη αφηνετε τις γυναικες σας στο φορουμ; Εγω ανοιγω το Yahoo οταν ερχεται κοντα.
Νικος
-
Επίσης, gavriil1, σου υπενθυμίζω και το εξής:
Απαγορεύεται... Η παραβίαση των δικαιωμάτων αντιγραφής οποιουδήποτε υλικού φέρει τέτοια δικαιώματα
Η παράθεση της πηγής δε διασφαλίζει το σεβασμό των δικαιωμάτων αντιγραφής...
(Moderator nass)
So what do you mean by that? I should not post text at all? Can I just post the link?
Χμμ.. παντα ελεγα οτι αυτα τα ξενοδοχεια βαζουνε τις φωτο για διαφημηση και για να τραβανε πελατες και το ιδιο και το Forbes.
Τοτε αμα βαλω ενα κειμενο απο το Subaru of America παραβιαζω τα δικαιωματα τους; Αφου το βαλανε στο Web το θεωρουνε δημοσιες πληροφοριες.
Και φυσικα αν δουμε κανενα αλλο ποστ και με μεγαλες φωτο θα κανετε συστασεις και εκει υποθετω; Και το ιδιο οποιος γραφει Αγγλικα (που δεν ειναι και λιγοι).
Νικος
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
χα! τωρα αρχισε και το κυρηγμα στους μοντς! χμμμμχμμμμ²
χμμμμ³
Οι κανονισμοι ειναι για ολους συμφωνεις; Απλως το επιβεβαιωνω.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αμαν!!!:o Γρηγορα !!!Σβηστε το πριν το δουν οι γυναικες μας !!!!!!Αμαν βρε Γαβριηλ τι ειναι αυτα που μας κανεις!!!Καλυτερα το θεμα με τα εσωρουχα!!!
Αναρωτιεμαι το επομενο 'Ακριβοτερο.........' τι θα ειναι!!!!
I hear ya sir
Τι δηλαδη αφηνετε τις γυναικες σας στο φορουμ; Εγω ανοιγω το Yahoo οταν ερχεται κοντα.
Νικος
LMAO!!!
Classic move NIko!!!
-
Επίσης, gavriil1, σου υπενθυμίζω και το εξής:
Απαγορεύεται... Η παραβίαση των δικαιωμάτων αντιγραφής οποιουδήποτε υλικού φέρει τέτοια δικαιώματα
Η παράθεση της πηγής δε διασφαλίζει το σεβασμό των δικαιωμάτων αντιγραφής...
(Moderator nass)
So what do you mean by that? I should not post text at all? Can I just post the link?
Χμμ.. παντα ελεγα οτι αυτα τα ξενοδοχεια βαζουνε τις φωτο για διαφημηση και για να τραβανε πελατες και το ιδιο και το Forbes.
Τοτε αμα βαλω ενα κειμενο απο το Subaru of America παραβιαζω τα δικαιωματα τους; Αφου το βαλανε στο Web το θεωρουνε δημοσιες πληροφοριες.
Και φυσικα αν δουμε κανενα αλλο ποστ και με μεγαλες φωτο θα κανετε συστασεις και εκει υποθετω; Και το ιδιο οποιος γραφει Αγγλικα (που δεν ειναι και λιγοι).
Νικος
Εαν και το εχω ψαξει το θεμα παραβιασης δικαιωματων (λογο του οτι συζηταμε για διμηουργια blog με τα παιδια απο το Acurazine) και αυτο που λεει ο Νας δεν ισχυει νομικα, I just complied without δευτερη κουβεντα, για να μην μιλαμε για ασχετα παλι και επισης με κατηγορησουν οτι I give the mods a hard time with the rules of the forum
Whatever...
-
Λοιπον στο θεμα...
Ακου να δεις το Μαροκο να εχει τετοια μερη... Ωραιοι...
-
Λοιπον στο θεμα...Ακου να δεις το Μαροκο να εχει τετοια μερη... Ωραιοι...
Το Μαρόκο είναι ΠΟΛΥ ωραία χώρα για τουρισμό γενικά. 2-3 φίλοι που έχουν πάει, γύρισαν ενθουσιασμένοι.
-
**@moderator nass
Λοιπον αγαπητε μου πως σου φαινεται τωρα που καποιος EΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να γραφει στα @@ του τις συστασεις σου περι Ελληνικων??
** -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
**@moderator nassΛοιπον αγαπητε μου πως σου φαινεται τωρα που καποιος EΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να γραφει στα @@ του τις συστασεις σου περι Ελληνικων??
**Συγνώμη KRIEZA που έχω καλύτερες δουλειές να κάνω στη 2:30 το πρωί (BTW ήμουν σε μια ωραιότατη συναυλία) από το να ασχολούμαι με το τι κάνει ο gavriil1. Ξεκόλα! (και στον Bruce αυτό).
Δεύτερον: κάνε τον κόπο να διαβάσεις επιτέλους τον κανονισμό. Είναι εδώ --> click me. Βλέπεις τίποτα περί Ελληνικών στον κανονισμό ?
Οχι, διότι τα Ελληνικά δεν είναι μέρος του κανονισμού αλλά των οδηγιών χρήσης. Ναι, συνιστάται εμφατικά η χρήση τους αλλά σε περίπτωση μη συμμόρφωσης δεν έχουμε το δικαίωμα επέμβασης.
Σε κάθε περίπτωση, το να προσπαθείς να βρεις ευκαιρία να την πεις στους επόπτες εν γένει και σε μένα προσωπικά χωρίς μάλιστα καν να ξέρεις για τι μιλάς (ημιμάθεια Ελληνικού τύπου το λένε) είναι για γέλια -αν δεν είναι για κλάματα. Μάθε να διαβάζεις τον κανονισμό, μάθε να ξεχωρίζεις μέχρι που φτάνουν οι εξουσίες των εποπτών και τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε, καλά κάνεις και έχεις σταματήσει τα παιδιαρίσματα (άντε να σε ακολουθήσει και ο Bruce) και αποφάσισες να γράψεις επί της ουσίας, όπου τα καταφέρνεις σίγουρα καλύτερα από το pissing contest (
-
Δεν καταλαβαίνω πως και γιατί (κυρίως το δεύτερο) ζευγάρια μικρο-μεσαίων εισοδημάτων (δηλαδή, το 75% των μισθωτών, τουλάχιστον) ξοδεύει **ενα σκασμό λεφτά **για να πάνε σε 'εξωτικό' μέρος για 5 νύχτες. Που συχνά είναι **μια παραλία **και ένα κυριλέ ξενοδοχείο.
(Εγώ πήγα Ζαγοροχώρια για 4 μέρες )
-
Πρόταση για μήνα του μέλιτος για καλοκαίρι.
ΝΗΣΟΣ ΧΡΥΣΗ ή ΓΑΪΔΟΥΡΟΝΗΣΙ. 6 μίλα νότια της Ιεράπετρας στην Κρήτη.
Σε αντίθεση με τα παραπάνω μέρη, το Γαϊδουρονήσι δεν έχει ξενοδοχεία και δωμάτια, δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό. Μοναδικό μέρος η κατασκήνωση κάτω από τους χιλιάδες κέδρους. Θα περάσετε καταπληκτικά, θα φάτε στην φοβερή ταβέρνα (το μοναδικό κτίσμα στο νησι) του καπετάν Νικόλα, φτηνά και ρομαντικά.
-
1-1,5 ώρα με το καραβάκι από την Ιεράπετρα. Δρομολόγια ως το μεσημέρι αν δεν κάνω λάθος. Αν φυσάει δυνατός νοτιάς μην πάτε, ανεβαίνει φύκι και σκουπίδι. Το εισιτήριο είναι λίγο τσιμπημένο. Εξαιρετική θάλασσα.
-
Δεν εχω αμφιβολια οτι ειναι πολυ ομορφα. Αλλα τι αλλο μπορεις να κανεις εκτος απο το να κολυμπας και να τρως; Ισως αν η ηρεμια και η ησυχια να ειναι ο σκοπος των διακοπων, αλλα αν θελει κανεις να κανει κατι διαφορετικο; Να κανει καταδυσεις, να κανει θαλασιο σκι, στο κατω κατω να παει σε αλλο μερος απο την ταβερνα του Νικολα. Τι δηλαδη αμα πας μια βδομαδα θα φας εκει πρωι μεσημερι βραδυ; Τι γινεται αν θες να κανεις κανα μπανιο ζεστο. Τι ειδους μεσα καλοπερασης εχει η κατασκηνωση; Δεν ξερω για εσας αλλα εγω πολλες φορες περιμενω λιγακι παραπανω απο τις διακοπες μου.
Νικος
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω πως και γιατί (κυρίως το δεύτερο) ζευγάρια μικρο-μεσαίων εισοδημάτων (δηλαδή, το 75% των μισθωτών, τουλάχιστον) ξοδεύει **ενα σκασμό λεφτά **για να πάνε σε 'εξωτικό' μέρος για 5 νύχτες. Που συχνά είναι **μια παραλία **και ένα κυριλέ ξενοδοχείο.(Εγώ πήγα Ζαγοροχώρια για 4 μέρες )
+1 απο μενα.
Δεν πηγα βεβαια ακομη Ζαγοροχωρια, αλλα θα γινει συντομα.
-
Πάντως δεν ξέρω αν στο εξωτερικό είναι τόσο διαδεδομένο το κλασικό Ελληνικό φαινόμενο 'διακοπές στο χωριό'. Είχα την τύχη να κάνω και διακοπές σε άλλα μέρη ορισμένες φορές, και 'διακοπές στο χωριό' κάθε χρόνο.
Οι πιο ωραίες μου αναμνήσεις είναι από τέτοιες διακοπές, και δε θα τις άλλαζα με τίποτα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπον στο θεμα...
Ακου να δεις το Μαροκο να εχει τετοια μερη... Ωραιοι...
Το Μαρόκο είναι ΠΟΛΥ ωραία χώρα για τουρισμό γενικά. 2-3 φίλοι που έχουν πάει, γύρισαν ενθουσιασμένοι.
Χμμμ.. Τιποτε συγκεκριμενο απο εμπειριες?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω πως και γιατί (κυρίως το δεύτερο) ζευγάρια μικρο-μεσαίων εισοδημάτων (δηλαδή, το 75% των μισθωτών, τουλάχιστον) ξοδεύει **ενα σκασμό λεφτά **για να πάνε σε 'εξωτικό' μέρος για 5 νύχτες. Που συχνά είναι **μια παραλία **και ένα κυριλέ ξενοδοχείο.Απορω και εγω για το ιδιο...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πρόταση για μήνα του μέλιτος για καλοκαίρι.ΝΗΣΟΣ ΧΡΥΣΗ ή ΓΑΪΔΟΥΡΟΝΗΣΙ. 6 μίλα νότια της Ιεράπετρας στην Κρήτη.
Σε αντίθεση με τα παραπάνω μέρη, το Γαϊδουρονήσι δεν έχει ξενοδοχεία και δωμάτια, δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό. Μοναδικό μέρος η κατασκήνωση κάτω από τους χιλιάδες κέδρους. Θα περάσετε καταπληκτικά, θα φάτε στην φοβερή ταβέρνα (το μοναδικό κτίσμα στο νησι) του καπετάν Νικόλα, φτηνά και ρομαντικά.
Sorry φιλε μου αλλα η κατασκηνωση δεν ειναι για ολους ακριβως...
-
Δεν εχω αμφιβολια οτι ειναι πολυ ομορφα. Αλλα τι αλλο μπορεις να κανεις εκτος απο το να κολυμπας και να τρως; Ισως αν η ηρεμια και η ησυχια να ειναι ο σκοπος των διακοπων, αλλα αν θελει κανεις να κανει κατι διαφορετικο; Να κανει καταδυσεις, να κανει θαλασιο σκι, στο κατω κατω να παει σε αλλο μερος απο την ταβερνα του Νικολα. Τι δηλαδη αμα πας μια βδομαδα θα φας εκει πρωι μεσημερι βραδυ; Τι γινεται αν θες να κανεις κανα μπανιο ζεστο. Τι ειδους μεσα καλοπερασης εχει η κατασκηνωση; Δεν ξερω για εσας αλλα εγω πολλες φορες περιμενω λιγακι παραπανω απο τις διακοπες μου.Νικος
Sorry αλλα εγω ειμαι λιγο spoiled οταν ερχεται το θεμα σε διακοπες. Ειδικα αφου ειρθαμε απο τις διακοπες στο Cancun και απο το JW Marriott εκει.
I wish I never went in a way...
Τα πιο πολυτελη μερη για γαμηλιο ταξιδι (μηνα του μελιτος)