-
Πιστεύετε ότι το νέο Clio άξιζε τον τίτλο του COTY;
Εγώ όχι. Θα μου φαινόταν πιο λογικό να τον πάρει π.χ. το Πασάτ.
Ωχ, τώρα θα φάω μπαν από το alfisti
Φαίνεται πως το COTY έχει γίνει τόσο politically correct που προκειμένου να βγάλουν μικρό αυτοκίνητο δεν κρίνουν και τόσο αντικειμενικά.
ΥΓ: Θα ήταν ωραίο να σχολίαζε και ο ΣΧ τις επιλογές του.
-
Φαίνεται πως το COTY έχει γίνει τόσο politically correct που προκειμένου να βγάλουν μικρό αυτοκίνητο δεν κρίνουν και τόσο αντικειμενικά.
-
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΥΓ: Θα ήταν ωραίο να σχολίαζε και ο ΣΧ τις επιλογές του.Mπορεις να τις διαβάσει εδω http://www.caroftheyear.org/ όπως καi όλων των μελών του COTY
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Mπορεις να τις διαβάσει εδω http://www.caroftheyear.org/ όπως καi όλων των μελών του COTY
Τις έχω διαβάσει και δεν με έπεισαν. 'Giant leap forward';
-
My opinion:
1ο Passat
2o 159
3o Yaris -
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
My opinion:
1ο Passat
2o 159
3o YarisΣυμφωνώ, και 4ο: BMW 3
ΥΓ: Μαζί θα το φάμε το μπαν!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
My opinion:
1ï Passat
2o 159
3o YarisÓõìöùíþ, êáé 4ï: BMW 3
ÕÃ: Ìáæß èá ôï öÜìå ôï ìðáí!
Και μετά το Mazda 5
-
Δεν το έχω οδηγήσει ακόμη αλλά απο τη στατική εμπειρία που είχα και τα πρώτα review που έχω διαβάσει δεν έχω πειστεί οτι άξιζε τον τίτλο. Για αυτό και ψήφισα ΟΧΙ. Ελπίζω να είναι τόσο καλό στο δρόμο που όταν το οδηγήσω να αλλάξω γνώμη.
-
Ωχ ωχ προβλεπω πολεμο...
-
.
Και κάτι ενδιαφέρον από το COTY WWW Site (caroftheyear.org).
Αν κάνετε κλικ στο 'Car of the year 2006' και στη συνέχεια στο 'Voting Grid' θα δείτε μια σελίδα (την Voting Grid) που έχει λινκ στο κάθε επώνυμο έτσι ώστε να μεταφερθείτε στη σελίδα Judgment που αναλύει τις επιλογές του κάθε κριτή.
To link σε κάθε επώνυμο περιέχει και ένα anchor έτσι ώστε να δέιτε ακριβώς το σχόλιο που θέλετε.
Το ενδιαφέρον είναι ότι το anchor στο 'Stratis Hatzipanagioutou (Greece)' έχει όνομα Cavathas...
Για την ακρίβεια αν δείτε το source του αρχείου Judgment θα βρείτε στη γραμμή 131 Stratis Hatzipanagioutou
Καλό εεε...
.
-
ΔΞ-ΔΑ αφού δεν το έχω οδηγήσει.Το Passat θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο(άλλωστε έφθασε πολύ κοντά) αφού απέχει πολύ απ' τον προκάτοχό του και είναι οικονομικά προσιτό.Όμως πιστεύω ότι τελικά αυτό δεν έγινε γιατί δεν πρεσβεύει κάτι καινούργιο σε στήσιμο και κινητήρα καθώς βασίστηκε εξ' ολοκλήρου στο Golf.
-
My opinion:
1ο Passat
2o 159
3o Yaris+1 με αυτήν ακριβως την σειρά
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Και κάτι ενδιαφέρον από το COTY WWW Site (caroftheyear.org).
Αν κάνετε κλικ στο 'Car of the year 2006' και στη συνέχεια στο 'Voting Grid' θα δείτε μια σελίδα (την Voting Grid) που έχει λινκ στο κάθε επώνυμο έτσι ώστε να μεταφερθείτε στη σελίδα Judgment που αναλύει τις επιλογές του κάθε κριτή.
To link σε κάθε επώνυμο περιέχει και ένα anchor έτσι ώστε να δέιτε ακριβώς το σχόλιο που θέλετε.
Το ενδιαφέρον είναι ότι το anchor στο 'Stratis Hatzipanagioutou (Greece)' έχει όνομα Cavathas...
Για την ακρίβεια αν δείτε το source του αρχείου Judgment θα βρείτε στη γραμμή 131 Stratis Hatzipanagioutou
Καλό εεε...
.
Μέχρι 2-3 χρόνια πριν ήταν ο ΚΚ.
Μετά πήρε τη θέση του ο ΣΧ.
Προφανώς ο προγραμματιστής της σελίδας βαρέθηκε να αλλάζει το όνομα... της μεταβλητής σε όλη τη βάση δεδομένων, και άλλαξε μόνο το όνομα που εμφανίζεται στη σελίδα.Πάντως το προσόν του Κλιό για μένα που έγειρε την πλάστιγγα είναι το σέγκμεντ και το 'πάλι γιαπωνέζο θα βγάλουμε;;'
Διαφωνώ, χωρίς να υπαινίσσομαι πως δεν είναι καλό αμάξι! Απλά θεωρώ άλλα καλύτερα. (όχι ένα μόνο, ΚΑΜΠΟΣΑ!!! ) -
My opinion:
1ο Passat
2o 159
3o YarisΜαζί σου. Το Clio δε μου λέει κάτι. Είναι απλώς ένα από τα 3 καλύτερα κατ' εμέ supermini.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
My opinion:
1ï Passat
2o 159
3o YarisÌáæß óïõ. Ôï Clio äå ìïõ ëÝåé êÜôé. Åßíáé áðëþò Ýíá áðü ôá 3 êáëýôåñá êáô' åìÝ supermini.
Κοίτα να δεις...
Σε όλα τα άλλα τόπικ με βρίζουν ...εδώ θα κάνω κόμμα!!! -
και για μενα το Passat επρεπε να βγει...
στην τελικη δεν νομιζω οτι εχει και τοσο αξια ο COTY, θεμα μαρκετινγκ ειναι ολα δλδ αξιζε το Panda πριν 2 χρονια ( δεν θυμαμαι καλα) που ειχε βγει Car of the year???
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
êáé ãéá ìåíá ôï Passat åðñåðå íá âãåé...óôçí ôåëéêç äåí íïìéæù ïôé å÷åé êáé ôïóï áîéá ï COTY, èåìá ìáñêåôéíãê åéíáé ïëá äëä áîéæå ôï Panda ðñéí 2 ÷ñïíéá ( äåí èõìáìáé êáëá) ðïõ åé÷å âãåé Car of the year???
Άξιζε μεγάλε και μάλιστα πολύ!
Όχι φυσικά όσο η πρώτη γενιά. -
Καλημέρα.
Εγώ δεν πιστεύω οτι άξιζε, προτιμώ την 159 στην 1η θέση του βάθρου
-
και για μενα το Passat επρεπε να βγει...
στην τελικη δεν νομιζω οτι εχει και τοσο αξια ο COTY, θεμα μαρκετινγκ ειναι ολα δλδ αξιζε το Panda πριν 2 χρονια ( δεν θυμαμαι καλα) που ειχε βγει Car of the year???
Άξιζε μεγάλε και μάλιστα πολύ!
Ακριβώς
Ψηφισα και εγώ ΟΧΙ, αλλά δεν το έχω οδηγήσει..
αλλά απ'όσο έχω δει, ακόμα και να το οδηγήσω, είμαι 99% σίγουρος ότι δε θα αλλάξω άποψη.. σόρυ.
Άξιζε το Clio τον τίτλο του COTY;