-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Δεν ειναι το Χιλτον, ειναι το Μιλος στο Χιλτον. Δεν εχω ιδεα για το Χιλτον στην Αθηνα, αλλα πολλες φορες μεγαλα ξενοδοχεια περιεχουν πανω απο ενα εστιατοριο.Mονο αυτο??
Εγω ξερω και ξενοδοχεια που **περιεχουν **πανω απο ενα κρεββατια και μαλιστα σε ενα που ειχα παει τωρα τελευταια περιειχε και 20 καμαριερες χωρια την περιεκτικοτητα του σε ρεσεψιονιστ.....Πουσαι ρε Αννιτα Πανια να δεις τι χανεις
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Δεν ειναι το Χιλτον, ειναι το Μιλος στο Χιλτον. Δεν εχω ιδεα για το Χιλτον στην Αθηνα, αλλα πολλες φορες μεγαλα ξενοδοχεια περιεχουν πανω απο ενα εστιατοριο.
Mονο αυτο??
Εγω ξερω και ξενοδοχεια που **περιεχουν **πανω απο ενα κρεββατια και μαλιστα σε ενα που ειχα παει τωρα τελευταια περιειχε και 20 καμαριερες χωρια την οπεριεκτικοτητα του σε ρεσεψιονιστ.....Πουσαι ρε Αννιτα Πανια να δεις τι χανεις
LOL
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Ξανα, αυτες οι τιμες ειναι οι μινιμουμ και συνηθως δεν περιεχουν αλκοολ, φορους και μπουρμπουαρ.
εννοείται ρε Γαβριλο οτι δεν περιέχουν αλκοολ.
business meetings σε εστιατόρια για 4-5 άτομα μπορεί να φτάσουν μερικές χιλιάδες λίρες μόνο και μόνο επειδή παραγγέλνεις το τάδε ή το δείνα κρασί.
Το μπουρμπουάρ είναι 10% στη Γηραία Αλβιώνα.
Πάντως μου λεγε ενας συμφοιτητής μου για τον αδερφό του (δικηγόρος) οτι είχε πληρώσει καναδυο φορές πάνω από 5000 λίρες για business meal.
Eλεος ρε παιδιά με τόσα λεφτά παίρνεις supra...........
μεταχειρισμένη εννοείταιΑπλα το λεω σε αυτους που νομιζουν οτι οι τιμες ειναι χαμηλες
Για ποσα ατομα 5Κ?
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Δεν ειναι το Χιλτον, ειναι το Μιλος στο Χιλτον. Δεν εχω ιδεα για το Χιλτον στην Αθηνα, αλλα πολλες φορες μεγαλα ξενοδοχεια περιεχουν πανω απο ενα εστιατοριο.
Mονο αυτο??
Εγω ξερω και ξενοδοχεια που **περιεχουν **πανω απο ενα κρεββατια και μαλιστα σε ενα που ειχα παει τωρα τελευταια περιειχε και 20 καμαριερες χωρια την περιεκτικοτητα του σε ρεσεψιονιστ.....Πουσαι ρε Αννιτα Πανια να δεις τι χανεις
Ε δε γιατρευεσαι με τιποτε
-
Ξανα, αυτες οι τιμες ειναι οι μινιμουμ και συνηθως δεν περιεχουν αλκοολ, φορους και μπουρμπουαρ.
εννοείται ρε Γαβριλο οτι δεν περιέχουν αλκοολ.
business meetings σε εστιατόρια για **4-5 άτομα **μπορεί να φτάσουν μερικές χιλιάδες λίρες μόνο και μόνο επειδή παραγγέλνεις το τάδε ή το δείνα κρασί.
Το μπουρμπουάρ είναι 10% στη Γηραία Αλβιώνα.
Πάντως μου λεγε ενας συμφοιτητής μου για τον αδερφό του (δικηγόρος) οτι είχε πληρώσει καναδυο φορές πάνω από 5000 λίρες για business meal.
Eλεος ρε παιδιά με τόσα λεφτά παίρνεις supra...........
μεταχειρισμένη εννοείταιΑπλα το λεω σε αυτους που νομιζουν οτι οι τιμες ειναι χαμηλες
Για ποσα ατομα 5Κ?
des ta bold
-
Ε δε γιατρευεσαι με τιποτε
Aπο τι γιατρευτω??
Τι σε κανει να πιστευεις οτι εχω αναγκη ιατρικης φροντιδας??Τωρα που ειπες γιατρευεσαι
τα νοσοκομεια στην Αμερικη **περιεχουν **γιατρους?? -
Γαβριηλ το συγκεκριμένο τόπικ που αποσκοπεί;Μιλάς για τα ακριβότερα restaurants στις ΗΠΑ(=κόσμος για σένα),πιστεύεις ότι ενδιαφέρει κανέναν στην Αθήνα,στη Λάρισα ή στην Κομοτηνή πόσο κάνει η πουτίγκα στην Ατλάντα και το χάμπουργκερ στο Οχάιο;Ή μήπως μας δείχνεις πόσο ακριβά είναι τα menu στο πατρίδα σου για να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό;Δεν ξέρεις ότι και αυτό τελικά το τόπικ θα καταλήξει στη γνωστή αντιπαράθεση;Μήπως αυτό θέλεις;Όσα τόπικς/πόστς έχεις κάνει τα μισά μιλούν για τις ομορφιές του πατρίδα σου και τα άλλα μισά είναι στις απαντήσεις που δέχεσαι.Για ποιον σεβασμό μιλάς ακριβώς;
Και αν είχε κάποια αξία το να δούμε ποια είναι τα ακριβότερα εστιατόρια στον κόσμο,κοτσάρεις δίπλα μια παρένθεση και βάζεις μέσα τις ΗΠΑ,και το ισοπεδώνεις.Κόσμος=ΗΠΑ για σένα;
-
Αυτη η ειρωνια καταντα προσβλητικη για ολους οσους διαβαζουν το τοπικ.Απο καποιο σημειο και μετα καταντησε κουραστικο.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Γαβριηλ το συγκεκριμένο τόπικ που αποσκοπεί;Μιλάς για τα ακριβότερα restaurants στις ΗΠΑ(=κόσμος για σένα),πιστεύεις ότι ενδιαφέρει κανέναν στην Αθήνα,στη Λάρισα ή στην Κομοτηνή πόσο κάνει η πουτίγκα στην Ατλάντα και το χάμπουργκερ στο Οχάιο;Ή μήπως μας δείχνεις πόσο ακριβά είναι τα menu στο πατρίδα σου για να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό;Δεν ξέρεις ότι και αυτό τελικά το τόπικ θα καταλήξει στη γνωστή αντιπαράθεση;Μήπως αυτό θέλεις;Όσα τόπικς/πόστς έχεις κάνει τα μισά μιλούν για τις ομορφιές του πατρίδα σου και τα άλλα μισά είναι στις απαντήσεις που δέχεσαι.Για ποιον σεβασμό μιλάς ακριβώς;Και αν είχε κάποια αξία το να δούμε ποια είναι τα ακριβότερα εστιατόρια στον κόσμο,κοτσάρεις δίπλα μια παρένθεση και βάζεις μέσα τις ΗΠΑ,και το ισοπεδώνεις.Κόσμος=ΗΠΑ για σένα;
GTI_ εαν καποιος ηταν κομπλεξικος τοτε και μονο δεν θα εβλεπε τις απαντησεις στις παραπανω ερωτησεις και σχολια που εκανες και επηδει πιστευω οτι εσυ δεν εισαι κομπλεξικος, να σε βοηθησω λιγο διοτι παρεξηγησες το θεμα ισως επηδει δεν καταλαβες πως εχει γραφθει.
Στο Φορμπς που ειναι και η πηγη των παραπανω πληροφοριων ειχε ενα ξεχωριστο αρθρο για τα πιο ακριβα εστιατορια στις ΗΠΑ (και μονο) και μετα αργοτερα εγραψαν ενα αλλο αρθρο για τα πιο ακριβα εστιατορια στον κοσμο και επηδει ειχαν ηδη γραψει για ΗΠΑ, το εκαναν μονο για εκτος-ΗΠΑ εστιατορια.
Και επηδει εγω ηθελα να μην ανοιξω 2 διαφορετικα θρεντ για τα δυο διαφορετικα αρθρα, τα εβαλα και τα δυο στο ιδιο θεμα (γραφοντας το νουμερο της σελιδας για αυτο των ΗΠΑ στο θεμα ετσι ωστε να ειναι ευκολο για τους αναγνωστες να πανε κατευθειαν εκει εαν ηθελαν).
Μαντευω οτι σιγουρα μετα την παραπανω εξηγηση, δεν θα ειχες κανενα προβλημα με το θεμα. Μαντευω σωστα?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτη η ειρωνια καταντα προσβλητικη για ολους οσους διαβαζουν το τοπικ.Απο καποιο σημειο και μετα καταντησε κουραστικο.Ποια ειρωνια?
-
Αυτη η ειρωνια καταντα προσβλητικη για ολους οσους διαβαζουν το τοπικ.Απο καποιο σημειο και μετα καταντησε κουραστικο.
Ποια ειρωνια?
Ζzzzzzz!!!!!Μια μυγα πετα στον κυβερνοχωρο!!!!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
εγω παλι προτιμω το ελληνικο φαγητο. γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα σου φερουν στο πιατο... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποια ειρωνια?
Ζzzzzzz!!!!!Μια μυγα πετα στον κυβερνοχωρο!!!!
Whatever...
-
Γαβριηλ το συγκεκριμένο τόπικ που αποσκοπεί;Μιλάς για τα ακριβότερα restaurants στις ΗΠΑ(=κόσμος για σένα),πιστεύεις ότι ενδιαφέρει κανέναν στην Αθήνα,στη Λάρισα ή στην Κομοτηνή πόσο κάνει η πουτίγκα στην Ατλάντα και το χάμπουργκερ στο Οχάιο;Ή μήπως μας δείχνεις πόσο ακριβά είναι τα menu στο πατρίδα σου για να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό;Δεν ξέρεις ότι και αυτό τελικά το τόπικ θα καταλήξει στη γνωστή αντιπαράθεση;Μήπως αυτό θέλεις;Όσα τόπικς/πόστς έχεις κάνει τα μισά μιλούν για τις ομορφιές του πατρίδα σου και τα άλλα μισά είναι στις απαντήσεις που δέχεσαι.Για ποιον σεβασμό μιλάς ακριβώς;
Και αν είχε κάποια αξία το να δούμε ποια είναι τα ακριβότερα εστιατόρια στον κόσμο,κοτσάρεις δίπλα μια παρένθεση και βάζεις μέσα τις ΗΠΑ,και το ισοπεδώνεις.Κόσμος=ΗΠΑ για σένα;
GTI_ εαν καποιος ηταν κομπλεξικος τοτε και μονο δεν θα εβλεπε τις απαντησεις στις παραπανω ερωτησεις και σχολια που εκανες και επηδει πιστευω οτι εσυ δεν εισαι κομπλεξικος, να σε βοηθησω λιγο διοτι παρεξηγησες το θεμα ισως επηδει δεν καταλαβες πως εχει γραφθει.
Στο Φορμπς που ειναι και η πηγη των παραπανω πληροφοριων ειχε ενα ξεχωριστο αρθρο για τα πιο ακριβα εστιατορια στις ΗΠΑ (και μονο) και μετα αργοτερα εγραψαν ενα αλλο αρθρο για τα πιο ακριβα εστιατορια στον κοσμο και επηδει ειχαν ηδη γραψει για ΗΠΑ, το εκαναν μονο για εκτος-ΗΠΑ εστιατορια.
Και επηδει εγω ηθελα να μην ανοιξω 2 διαφορετικα θρεντ για τα δυο διαφορετικα αρθρα, τα εβαλα και τα δυο στο ιδιο θεμα (γραφοντας το νουμερο της σελιδας για αυτο των ΗΠΑ στο θεμα ετσι ωστε να ειναι ευκολο για τους αναγνωστες να πανε κατευθειαν εκει εαν ηθελαν).
Μαντευω οτι σιγουρα μετα την παραπανω εξηγηση, δεν θα ειχες κανενα προβλημα με το θεμα. Μαντευω σωστα?
Το θέμα είναι να μην έχεις πρόβλημα εσύ με το τόπικ..ήδη τα τζατζίκια και οι τυροκαυτερές δίνουν και παίρνουν τουλάχιστον θα μάθουμε και καμιά ταβέρνα και κουτούκι,γιατί για ακριβό restaurant εκτός Ελλάδας δεν βλέπω μέλλον
Για να σου απαντήσω όμως,όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τόπικ(ούτε με σένα),απλά πιστεύω ότι θα δούμε το ίδιο έργο... -
-
Πάντως το Sketch και το Testuya's έχουν γίνει πολύ φτηνά. Κρίμα
-
Α, να χαθείτε υπανάπτυκτοι!!!
Αυτό το φρέσκο λουκούμι σε ποιο εστιατόριο το σερβίρουν στο ελλάντα;;; -
Οι τιμες εδω ειναι οι μινιμουμ τιμες χωρις αλκοολ, φορο και μπουρμπουαρ (που στις ΗΠΑ το tip ειναι τουλαχιστον 15%). Με αλλα λογια, διπλασιασε η και περισσοτερο την τιμη, για να εχεις μια πιο ρεαλιστικη εικονα.Μπορείς να εξηγήσεις πώς λειτουργεί το tip? Έχω ακούσει οτι αν δώσεις κάτω του 15%, ουσιαστικά κλέβεις τον σερβιτόρο γιατί οι σερβιτόροι πληρόνωνται λιγότερο απο minimum wage. Αληθεύει αυτό?
Επίσης έχω ακούσει οτι το νορμάλ είναι 20% για καλό σέρβις και 25 με 30% για εξαιρετικό σέρβις. Μπορείς να δώσεις κάποια παραδείγματα με νούμερα, πχ πόσο είναι ο λογαριασμός για 2 άτομα σε ένα χαμηλής-μέσης κατηγορίας εστιατόριο και πόσο βγαίνει 30% tip?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Οι τιμες εδω ειναι οι μινιμουμ τιμες χωρις αλκοολ, φορο και μπουρμπουαρ (που στις ΗΠΑ το tip ειναι τουλαχιστον 15%). Με αλλα λογια, διπλασιασε η και περισσοτερο την τιμη, για να εχεις μια πιο ρεαλιστικη εικονα.
Μπορείς να εξηγήσεις πώς λειτουργεί το tip? Έχω ακούσει οτι αν δώσεις κάτω του 15%, ουσιαστικά κλέβεις τον σερβιτόρο γιατί οι σερβιτόροι πληρόνωνται λιγότερο απο minimum wage. Αληθεύει αυτό?
Επίσης έχω ακούσει οτι το νορμάλ είναι 20% για καλό σέρβις και 25 με 30% για εξαιρετικό σέρβις. Μπορείς να δώσεις κάποια παραδείγματα με νούμερα, πχ πόσο είναι ο λογαριασμός για 2 άτομα σε ένα χαμηλής-μέσης κατηγορίας εστιατόριο και πόσο βγαίνει 30% tip?
Τα περισσοτερα εαν οχι ολα απο τα παραπανω ειναι σωστα.
Απλα δεν ειμαι σιγουρος για το μινιμουμ μισθο του σερβιτορου, παντως η ουσια ειναι οτι το 80% των μισθων των σερβιτορων ερχεται απο τιπς.
Ναι 15% ειναι το συνηθες, ομως εαν ειναι πολλα τα ατομα στο τραπεζι ειναι παραπανω. Δηλαδη, πολλα ρεστοραν το εχουν σαν νομο, και το γραφουν στο μενου και στην αποδειξη οτι εαν η παρεα ειναι πανω απο, π.χ. 6 ατομα, ενα 18% (η 20%) τιπ αυτοματα θα προσθεθει στην τιμη/αποδειξη.
Τελος για την ερωτηση σου. Σε ενα νορμαλ ρεστοραν, π.χ. Applebees, TGIF, Olive Garden, Red Lobster, etc. δυο ατομα με ενα μπουκαλι κρασι και με τιπ και φορους τρωνε για $90. ΑΥτο ειναι το μεσο ορο απο τις εμπειριες μου.
-
Τελος για την ερωτηση σου. Σε ενα νορμαλ ρεστοραν, π.χ. Applebees, TGIF, Olive Garden, Red Lobster, etc. δυο ατομα με ενα μπουκαλι κρασι και με τιπ και φορους τρωνε για $90. ΑΥτο ειναι το μεσο ορο απο τις εμπειριες μου.Με 15% tip είναι αυτό? Δηλαδή $78 ο λογαριασμός και $12 το tip?
Τα πιο ακριβα Restaurants στον κοσμο (ΗΠΑ σελ. 2)