-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
α καλα δικος τους και αυτος...Δέν είμαι ούτε δικός 'τους' ούτε δικός 'σας'. Εγώ ανήκω σε μένα!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
....Δηλαδη, πολλα ρεστοραν το εχουν σαν νομο, και το γραφουν στο μενου και στην αποδειξη οτι εαν η παρεα ειναι πανω απο, π.χ. 6 ατομα, ενα 18% (η 20%) τιπ αυτοματα θα** προσθεθει** στην τιμη/αποδειξη.Kαι αν **προσδεθει ** αντε να το λυσεις μετα.....
Τελος για την ερωτηση σου. Σε ενα νορμαλ ρεστοραν, π.χ. Applebees, TGIF, Olive Garden, Red Lobster, etc. δυο ατομα με ενα μπουκαλι κρασι και με τιπ και φορους τρωνε για $90. ΑΥτο ειναι το μεσο ορο απο τις εμπειριες μου.
Tο μεσο ορο (οπως λεμε Καβο ντ'Ορο)
του μεσου ορου
ω μεσε ορεΚυριες και κυριοι directly from Chicago η Νεα Ελληνικη Γραμματικη
-
Πάντως δε νομίζω ότι είναι σωστό αυτό το σύστημα με το φιλοδώρημα. Το καλύτερο είναι ο σερβιτόρος να αμείβεται ούτως η άλλως με σωστά λεφτά, και το μεγάλο φιλοδώρημα να προκύπτει μετά από καλή εξυπηρέτηση.
-
Σπονδή και Ιθάκη μάλλον είναι αρκετά ακριβότερα από το Milos. Παλαιότερα και των Αρχαίων Γεύσεις (αλλά τελευταία έχει αρχίσει τα κουπόνια γιατί βαράει μύγες).
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τελος για την ερωτηση σου. Σε ενα νορμαλ ρεστοραν, π.χ. Applebees, TGIF, Olive Garden, Red Lobster, etc. δυο ατομα με ενα μπουκαλι κρασι και με τιπ και φορους τρωνε για $90. ΑΥτο ειναι το μεσο ορο απο τις εμπειριες μου.
Με 15% tip είναι αυτό? Δηλαδή $78 ο λογαριασμός και $12 το tip?
Ναι (80 για την ακριβεια αλλα ναι)
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
....Δηλαδη, πολλα ρεστοραν το εχουν σαν νομο, και το γραφουν στο μενου και στην αποδειξη οτι εαν η παρεα ειναι πανω απο, π.χ. 6 ατομα, ενα 18% (η 20%) τιπ αυτοματα θα** προσθεθει** στην τιμη/αποδειξη.
Kαι αν **προσδεθει ** αντε να το λυσεις μετα.....
του μεσου ορου
ω μεσε ορεΚυριες και κυριοι directly from Chicago η Νεα Ελληνικη Γραμματικη
Κριεζα I'll tell ya what...
Θα'θελα να σε καθορισω ως το ατομο που θα με βοηθησει να μαθω τα παλια, σωστα, καλα Ελληνικα που ηξερα (οταν πηγαινα σχολειο Ελλαδα και ζουσα εκει). So: Οποτε κανω λαθως, οτιδηποτε ειδους, θα ηθελα να σε παρακαλεσω να με διωρθωνεις και να μου λες πως ειναι το σωστο, ετσι ωστε την αλλη φορα να μην το κανω. Φυσικα, feel free να με κοροιδευεις οπως παντα, ομως τουαλαχιστον πες μου πως ειναι το σωστο. Εισαι?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως δε νομίζω ότι είναι σωστό αυτό το σύστημα με το φιλοδώρημα. Το καλύτερο είναι ο σερβιτόρος να αμείβεται ούτως η άλλως με σωστά λεφτά, και το μεγάλο φιλοδώρημα να προκύπτει μετά από καλή εξυπηρέτηση.Το τελευταιο που γραφεις 'το μεγάλο φιλοδώρημα να προκύπτει μετά από καλή εξυπηρέτηση' ισχυει. Το 15% δεν ειναι υποχρεωτικο. Μπορεις ανετα να αφησεις μηδεν. Ομως ενα μεσου ορου σερβις, ανταμηβεται με 15% τιπ.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
...ομως τουαλαχιστον πες μου πως ειναι το σωστο. Εισαι?Εγω δεν ειμαι .
Εσυ εισαι -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
...ομως τουαλαχιστον πες μου πως ειναι το σωστο. Εισαι?
Εγω δεν ειμαι .
Εσυ εισαιΛαθος εκανα και με το 'εισαι' ?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πάντως το Sketch και το Testuya's έχουν γίνει πολύ φτηνά. ΚρίμαΝαι ρε γμτ... θα μαζευτεί όλη η πλέμπα...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
του μεσου ορου
ω μεσε ορεΠωωωωπωωω!!!!! Με γονάτισες μωρ' αδερφάκι μου....!!!!
Τα πιο ακριβα Restaurants στον κοσμο (ΗΠΑ σελ. 2)