-
Ο χρήστης Monster έγραψε:
Σε αυτα τα λεφτά (40.000ευροπουλα) παιρνεις μια ωραιότατη Λίζα που είναι και διαχρονική και πανέμορφη.Τώρα αν είναι να πέσεις πιο κάτω 35.000-33.000 η καλύτερη επιλογή(κατ'εμένα) ειναι το speedster που είναι σαν Λίζα με μεγαλύτερο κινητήρα, λιγο χειρότερη οδική συμπεριφορά και σήμα opel. Και τα δύο εχουν +φοβερή προσωπικότηταμμμμμ .... σαν να μην εχεις και αδικο ....
-
Παίδες,μιλάμε για καινούργια!
Αν σκεφτούμε γενικότερα τί μπορούμε να αγοράσουμε με αυτά τα λεφτά...χαιρετίσματα!
-
Ο χρήστης Monster έγραψε:
Σε αυτα τα λεφτά (40.000ευροπουλα) παιρνεις μια ωραιότατη ΛίζαΑντε βρες τη όμως πρώτα....
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Σε αυτα τα λεφτά (40.000ευροπουλα) παιρνεις μια ωραιότατη Λίζα
Αντε βρες τη όμως πρώτα....
Ωραιότατη, ναι. Σκληροπυρηνικό όχημα όμως. Καμία σχέση με miata ή Ζ4. Μη μου την πέσετε οι κάτοχοι, αλλά το ότι έχετε εσείς την καλώς εννοούμενη 'αρρώστια' να την κυκλοφορείτε ως καθημερινό αυτοκίνητο, δεν σημαίνει ότι θα το έκαναν πολλοί
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ωραιότατη, ναι. Σκληροπυρηνικό όχημα όμως. Καμία σχέση με miata ή Ζ4. Μη μου την πέσετε οι κάτοχοι, αλλά το ότι έχετε εσείς την καλώς εννοούμενη 'αρρώστια' να την κυκλοφορείτε ως καθημερινό αυτοκίνητο, δεν σημαίνει ότι θα το έκαναν πολλοί
I cant agree more kai me tou 2 sas
Twra pleon kserete kai tous logous omos.
Giati kapote akougame kati margaritaria.... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απόλυτη συμφωνία και από την πλευρά μου.
Η Lotus είναι 'αλλού',
'αλλού' όμως είναι και οι καθημερινές ανάγκες. -
Προσωπικα δεν εχω εμπειρια απ'τα δυο αυτοκινητα, και πως να εχω αλλωστε αφου το MX5 ακομα δεν πωλειται...εχω ομως με επαφη με Z4 SMG 3.0lt (231ps) αλλα και MX5 1.8lt...
H Ζ4 ηταν απλα σε αλλο επιπεδο αφου το συγκεκριμενο ειχε τιμη που ξεπερνουσε τα 60,000ευρω οποτε και καταλαβαινετε οτι ακομα και απο extra ηταν full!! Κινητηρας ποιημα, με απιστευτο ηχο και ροπη παντου, χωρις καμια υστερηση....πραγματικα πολυ καλο αυτοκινητο και ας μην ειχε μπλοκε...
To ΜΧ5 απ'την αλλη ειναι πολυ ευχαριστο αυτοκινητο οδηγικα, ομως δεν το πιεσα πολυ για να μπορω να το κρινω απολυτα...η αληθεια ειναι οτι απογοητευτικα απ'τον κινητηρα, το περιμενα πιο δυνατο...επισης σε γενικες γραμμες, νομιζω οτι επεσε στα ματια μου, μετα απο οσα ειχα διαβασει για αυτο...περιμενα γενικα καλυτερο turn in, αν και το ξαναλεω οτι δεν πιεσα στο οριο για να δω...Αυτο που παραδεχομαι ειναι οτι πραγματικα ακομα και εγω σαν αρχαριος της πισω κινησης μπορουσα να κανω θεαματικα αναποδα (με λιγα χλμ παντα) και παντιλικια...ηταν ευκολο στην οδηγηση του και σιγουρα χαριζει χαμογελα ευτυχιας αλλα λογο της ευκολης και ελενχομενης υπερστροφης...
Κανενα παντως απ'τα δυο δεν νομιζω οτι θα με εκανε να το αγορασω στα χρηματα του...πολυ ακριβα και δεν νομιζω οτι προσφερουν τα αντιστοιχα, ειδικα η διλιτρη BMW, η οποια υπαρχει για -δεν εχω χρηματα να παρω το 2.5- ιδιοκτητες! Θα κοιτουσα και εγω για μεταχειρισμενο αυτοκινητο μαλλον...ριχνω την ψηφο μου στον ιαπωνα μονο και μονο γιατι το Z4 2.0 μου ειναι εντελως αδιαφορο...το κατατασω μαζι με την Slk 200, του κομμωτες, μασσερ και ποδοσφαιριστες της 1st division Αγγλιας...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Η Lotus είναι 'αλλού',
'αλλού' όμως είναι και οι καθημερινές ανάγκες.E nai an oi kathimerines sou anages perilambanoun to komotirio, to parkaro dipli seira stin Krini otan pao gia potaki…etc…
-
Telika exei odigisei kaneis to kainourgio MX5?
Oloi grapsame basizomenoi sto palio, alla ta agglika periodika ebgalan to neo, kalytero me perisotero grip alla ligotero paixnidiariko. -
Μέχρι στιγμής τα σχόλια από τους πρώτους κατόχους είναι πολύ θετικά, αλλά περισσότερα στο αντίστοιχο thread.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Telika exei odigisei kaneis to kainourgio MX5?
Oloi grapsame basizomenoi sto palio, alla ta agglika periodika ebgalan to neo, kalytero me perisotero grip alla ligotero paixnidiariko.nick τα αγγλικά.....για να δούμε στο Ελλαντα πως παει,
αυτες τις μέρες (μαλλον ολοκληρώθηκε) γινεται η παρουσιαση στην Πορτογαλια, οπότε αναμένουμε το περιοδικό μας και το drive (του Πατέλου η γνώμη είναι βαρόμετρο για μένα) για τις πρώτες εντυπώσεις,αντε να δούμε...
-
Η Lotus είναι 'αλλού',
'αλλού' όμως είναι και οι καθημερινές ανάγκες.E nai an oi kathimerines sou anages perilambanoun to komotirio, to parkaro dipli seira stin Krini otan pao gia potaki…etc…
Και το κομμωτήριο ανάγκη είναι! Διπλή σειρά στην Κρήνη; ΠΟΤΕ από εμένα.
Παρεπιπτόντως,
νομίζεις πως το πρωί που πάω στη δουλειά, έχω την όρεξη να πλακώνομαι στα στροφιλίκια; ο καφές που θα χυθεί, ποιός θα τον καθαρίσει ;;;
το κερί για το μαλλί (που μόλις πήρα από το κομμωτήριο) που θα χοροπηδάει στο ταμπλό, σε ποιά θεσούλα θα βρεί να στηριχτεί ;;;
-
Η Lotus είναι 'αλλού',
Και το κομμωτήριο ανάγκη είναι! Διπλή σειρά στην Κρήνη; ΠΟΤΕ από εμένα.
Παρεπιπτόντως,
νομίζεις πως το πρωί που πάω στη δουλειά, έχω την όρεξη να πλακώνομαι στα στροφιλίκια; ο καφές που θα χυθεί, ποιός θα τον καθαρίσει ;;;
το κερί για το μαλλί (που μόλις πήρα από το κομμωτήριο) που θα χοροπηδάει στο ταμπλό, σε ποιά θεσούλα θα βρεί να στηριχτεί ;;;
Auto me ton kafe asta...eutyxos pou I dont drink and drive
To mali konto oste na min xreiazete keri H
To keri sto portmpagaz na kratiete fresko kai zestoPantos to kolpo tou diploparkarismatos stin Salonika einai tragiko!!!
H VAG exei sta plana na bgalei kana antistoixo roadster?
H perimenei na agorasei tin Lotus prota? -
H perimenei na agorasei tin Lotus prota?Ακουσα κάτι για πισωκίνητο roadster με χαμηλή κατανάλωση.
Τί άλλο να βγάλει, καρτ ;
-
H perimenei na agorasei tin Lotus prota?Ακουσα κάτι για πισωκίνητο roadster με χαμηλή κατανάλωση.
Τί άλλο να βγάλει, καρτ ;
Eida ena concept car pou ebgale h VW.
Gia na doume ti tha bgaloun stin paragogi
Z4 2.0 vs MX-5 2.0.....