Προσωπικα δεν εχω εμπειρια απ'τα δυο αυτοκινητα, και πως να εχω αλλωστε αφου το MX5 ακομα δεν πωλειται...εχω ομως με επαφη με Z4 SMG 3.0lt (231ps) αλλα και MX5 1.8lt...
H Ζ4 ηταν απλα σε αλλο επιπεδο αφου το συγκεκριμενο ειχε τιμη που ξεπερνουσε τα 60,000ευρω οποτε και καταλαβαινετε οτι ακομα και απο extra ηταν full!! Κινητηρας ποιημα, με απιστευτο ηχο και ροπη παντου, χωρις καμια υστερηση....πραγματικα πολυ καλο αυτοκινητο και ας μην ειχε μπλοκε...
To ΜΧ5 απ'την αλλη ειναι πολυ ευχαριστο αυτοκινητο οδηγικα, ομως δεν το πιεσα πολυ για να μπορω να το κρινω απολυτα...η αληθεια ειναι οτι απογοητευτικα απ'τον κινητηρα, το περιμενα πιο δυνατο...επισης σε γενικες γραμμες, νομιζω οτι επεσε στα ματια μου, μετα απο οσα ειχα διαβασει για αυτο...περιμενα γενικα καλυτερο turn in, αν και το ξαναλεω οτι δεν πιεσα στο οριο για να δω...Αυτο που παραδεχομαι ειναι οτι πραγματικα ακομα και εγω σαν αρχαριος της πισω κινησης μπορουσα να κανω θεαματικα αναποδα (με λιγα χλμ παντα) και παντιλικια...ηταν ευκολο στην οδηγηση του και σιγουρα χαριζει χαμογελα ευτυχιας αλλα λογο της ευκολης και ελενχομενης υπερστροφης...
Κανενα παντως απ'τα δυο δεν νομιζω οτι θα με εκανε να το αγορασω στα χρηματα του...πολυ ακριβα και δεν νομιζω οτι προσφερουν τα αντιστοιχα, ειδικα η διλιτρη BMW, η οποια υπαρχει για -δεν εχω χρηματα να παρω το 2.5- ιδιοκτητες! Θα κοιτουσα και εγω για μεταχειρισμενο αυτοκινητο μαλλον...ριχνω την ψηφο μου στον ιαπωνα μονο και μονο γιατι το Z4 2.0 μου ειναι εντελως αδιαφορο...το κατατασω μαζι με την Slk 200, του κομμωτες, μασσερ και ποδοσφαιριστες της 1st division Αγγλιας...