-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φτερούγα, δυσκολεύομαι όμως ποια από τις 2 μάλλον STI τελικά.
Όσοι ψήφισαν Μ3, ξέρουν την 'άσφαλτο' στα λιμανάκια;
Γιατί ποιός τα έχει οδηγήσει..; Εγώ ψηφίζω χωρίς να ξέρω πολλά πολλά την Boxster.
την ποιότητα της ασφάλτου εννοούσα -όπως και άλλοι- στην οποία έχουμε οδηγήσει ΟΛΟΙ
εκεί κολλάς...;
-
STI λογικά με τα διαμάντια να ακολουθούνε. Αν ήταν το 9άρι, τότε χαλαρά..
-
με ποια λογικη ψηφιζετε σουμπαρου????
-
υπολογιστε ότι απο τη λιμνη μέχρι το Island, δεν εχει και πολλα κλειστά κομμάτια. Ολα ευθεία τα κόβεις σχεδόν..
Εγώ ψηφιζω 996turbo.
Την εκανα προσφατα τη διαδρομη με ένα τετοιο και ειναι νωπες ακόμα οι μνήμεςΠαντως οντως, η ευκολη επιλογή θα πρέπει να ειναι ένα EVO.
Δεν έχω οδηγησει ομως τέτοιο και δεν ξέρω.Επίσης.. το SLK350 για πιο λόγο μπηκε στο συγκρητικό? Εκτος κι αν ειναι οντως τόσο καλο και δεν το έχω παρει είδηση (δεν ειρωνευομαι)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
με ποια λογικη ψηφιζετε σουμπαρου????Διάβασα το τελευταίο Drive και έλεγε ότι το Subaru είναι πολύ βελτιωμένο και οριακά καλύτερο από το EVO (αυτή την εντύπωση μου έδωσε το άρθρο) το οποίο για μένα είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα παραγωγής, αν όχι το καλύτερο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
το οποίο για μένα είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα παραγωγής, αν όχι το καλύτερο.To EVO το καλύτερο αυτοκίνητο παραγωγής;; Ούτε κατά διάνοια (not even close που λέμε )
Εκτός αν εννοείς ότι στο προσωπικό σου rank είναι στα καλύτερα. Τότε πάω πάσο. Κι εγώ στο προσωπικό μου rank δεν έχω τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου.
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Επίσης.. το SLK350 για πιο λόγο μπηκε στο συγκρητικό? Εκτος κι αν ειναι οντως τόσο καλο και δεν το έχω παρει είδηση (δεν ειρωνευομαι)Αφου ο Μαξ ειπε οτι εβαλε αυτα που ειδε στον δρομο. Αν εβλεπε ενα Σκαιλαιν θα το εβαζε και αυτο...αλλα δεν ειδε...
ΥΓ Γιατι να μην ειναι καλο; 260 ιππους εχει.
-
Ta misa lefta mou tha ta ebaza se Boxter S kai ta alla misa sto Evo (gia na kerdiso sigoura ).
Ta alla pisokinita den prokeite na bgaloun arketo traction ekei alla tha einai theamatika
-
Λοιπόν, κατα την ταπεινή μου γνώμη (και απο την...εμπειρία μου ), η συγκεκριμένη διαδρομή έχει δύο τουλάχιστον κλειστές στροφές με οδόστρωμα - πάγο. Σε αυτές τα τετρακίνητα αφήνουν πίσω τα πάντα, ΙΜΗΟ πάντα.
Σε δυνατό πισωκίνητο: ή θα σε κόβει το ESP/ASR/κτλ. ή θα δείς το δρόμο ανάποδα. -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Λοιπόν, κατα την ταπεινή μου γνώμη (και απο την...εμπειρία μου ), η συγκεκριμένη διαδρομή έχει δύο τουλάχιστον κλειστές στροφές με οδόστρωμα - πάγο. Σε αυτές τα τετρακίνητα αφήνουν πίσω τα πάντα, ΙΜΗΟ. Σε δυνατό πισωκίνητο: ή θα σε κόβει το ESP/ASR/κτλ. ή θα δείς το δρόμο ανάποδα.Σε μια από αυτές, στο πέταλο συγκεκριμένα, είδα χθες ότι είχε φύγει ένα μαύρο αυτοκίνητο...
-
Θα πήγαινε με 171 χλμ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
με ποια λογικη ψηφιζετε σουμπαρου????
Διάβασα το τελευταίο Drive και έλεγε ότι το Subaru είναι πολύ βελτιωμένο και οριακά καλύτερο από το EVO (αυτή την εντύπωση μου έδωσε το άρθρο) το οποίο για μένα είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα παραγωγής, αν όχι το καλύτερο.
και το EVO εβγαλε οτι δεν ειναι ακομη καλυτερο το σουμπαρου
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ψηφισα....
Βλεπω πως ανεβαινει η Μ3
-
Επειδη ειχα Impreza και τωρα εχω 'γρηγορη' BMW, μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι στα λιμανακια στις μεν κλειστες στροφες η BMW δεν εχει ελπιδα απεναντι σε ενα κορυφαιο τετρακινητο (οπως τα EVO & STi) αλλα στις ανοιχτες 'παταει' μαλλον καλυτερα (δεν εχω στριψει εκει με την ΒΜW αλλα σε στροφες-καμπες πολλων km/h ειναι ταχυτερη απο το Impreza).
Μια 4κινητη 911 ειναι ισως το ιδανικο αυτοκινητο για τη συγκεκριμενη διαδρομη (αν και παλι λογω βαρους μαλλον θα δυσκολευεται στις πρωτες -κλειστες- στροφες).
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Λοιπόν, κατα την ταπεινή μου γνώμη (και απο την...εμπειρία μου ), η συγκεκριμένη διαδρομή έχει δύο τουλάχιστον κλειστές στροφές με οδόστρωμα - πάγο. Σε αυτές τα τετρακίνητα αφήνουν πίσω τα πάντα, ΙΜΗΟ. Σε δυνατό πισωκίνητο: ή θα σε κόβει το ESP/ASR/κτλ. ή θα δείς το δρόμο ανάποδα.
Σε μια από αυτές, στο πέταλο συγκεκριμένα, είδα χθες ότι είχε φύγει ένα μαύρο αυτοκίνητο...
Σε ένα σημείο πρέπει να είχε λάδια (ομολογώ ότι τα χρειάστηκα για λίγο ).
-
Ρε παιδιά, τις Lotus τις ξεχάσαμε; Νίκοοοοοοοοοοοοοοοο
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε παιδιά, τις Lotus τις ξεχάσαμε; ΝίκοοοοοοοοοοοοοοοοH λίστα είναι επηρεασμένη απο τα αυτοκίνητα που είδα στην πολύ γρήγορη βόλτα που έκανα μέχρι Ανάβυσσο σήμερα το απόγευμα. Ξέχασα να βάλω και μιά μαύρη Elise.
Αλλά είπαμε - αυτοκίνητα, όχι κάρτ!
(I am just kidding - just! )
-
Με τον δρόμο κλειστό ψηφίζω Μ3 με τον δρόμο ανοικτό δηλαδη δεν πατάμε διαγράμιση μπορεί το EVO να έχει προβάδισμα άλλα και η Μ δεν θα μείνει πίσω ... Τέλος να μην πω ότι υπάρχει και μικρή θεωρία για το S4
-
Πάντως πριν λίγες μέρες με πήγαν μια καλή βόλτα με ΕΒΟ8 σε (άδεια) Λιμανάκια, από τη Βουλιαγμένη μέχρι και την Αγ. Μαρίνα. Λοιπόν το πράγμα πάει αέρα (είχε και καλό οδηγό στο τιμόνι), αλλά ΔΕΝ πάει μόνο του ότι και να λέτε... Μπορεί να υποστρέψει, μπορεί και να υπερστρέψει, μπορεί στο άσε να βάλει τα μούτρα μέσα, μπορεί να πετάξει και άλλα, πάντα ανάλογα με τις συνθήκες εκείνη τη στιγμή... Αυτό λοιπόν προϋποθέτει χέρια και καλά αντανακλαστικά για να αντιδράσει κανείς όπως πρέπει την κάθε στιγμή. Για το νέο Ιμπρέζα δεν ξέρω, αν και έχω οδηγήσει το προηγούμενο STi 330 σε πίστα και μου φάνηκε αρκετά φιλικό, τηρουμένων των αναλογιών... Αν λοιπόν είναι όπως λένε τα περιοδικά το Ιμπρέζα πιο user friendly, τότε μάλλον θα είναι ταχύτερο με έναν απλώς καλό οδηγό στο τιμόνι, αν και τα δύο πάνε κυριολεκτικά αέρα...
Αυτό που δεν θα είχε καμία τύχη (ούτε καν θα μπορούσε να ακολουθήσει τα υπόλοιπα) είναι το S2000, δεδομένου του πόσο απαιτητικό είναι και του ότι η άσφαλτος γλιστράει εκεί...Αυτή τη βόλτα πολύ θα ήθελα να την επαναλάβω...
-
Opoios nomizei oti einai eukolo na pas ta Evo-Scooby sto orio tous den kserei ti tou ginete.
To S2000 tha eitan arketa entyposiako (pantou me anapoda) alla eixe eleipsi traction se sxesi me ta alla.
Βάρκιζα competition