-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Γουστάρω politically correct βρίσιμο.
Επίσης γουστάρω που όλα τα θέματα μετατρέπονται σε θέματα που αφορούν τους μετανάστεςΣτη δουλεια εχω πολλα παρα δωσε με Αλβανους (εργατες) και καθως γυρναμε με το αυτοκινητο και ακουω ραδιοφωνο ειδησεις μου λεει ενας, ο οποιος ειναι 20 χρονια στην Ελλαδα 'να γι αυτο εγινε μπουρδελο η Ελλαδα'...
Οταν το πα σε κατι φιλους μου αντι να αναρωτηθουν αν ειχε δικιο η οχι γυρισαν και μου ειπαν με ποιο δικαιωμα μας κρινει ... ε, καπως ετσι σκεφτονται και εδω μεσα...
Εμείς μπορούμε να αποκαλούμε τη χώρα μας όπως θέλουμε. Όταν τη βρίζουν ξένοι όμως...υπάρχει θέμα...
Για πήγαινε στην Αλβανία, και πες εκεί ότι η Αλβανία είναι μπουρδέλο. -
Φανταζομαι οτι ενας ανθρωπος που ζει απ τα 20 του μεχρι τα 40 του σε μια χωρα εχει μια καποια αποψη...απο κει και περα οταν λεω οτι η Αλβανια παιζει να ειναι χειροτερο μπουρδελο, χωρις να εχω καν ιδεα τι ειναι, μου λεει οτι εχω δικιο...Ας ειμαστε λιγο πιο ανοιχτομυαλοι!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ για του λογου το αληθες, οταν το 2007 μπηκε η Ρουμανια κ η Βουλγαρια στην ΕΕ, η Αγγλια που μαλιστα ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ Σενγκεν, ειχε πει οτι θα βαλει ποσοστωσεις στο ποσοι ΡουμανοΒουλγαροι θα μπαινουν στην Αγγλια, κατι ειπαν κ για κριτηρια κλπ κλπ, με βασικο επιχειρημα την απωλεια θεσεων εργασιας απο μεταναστες ΡουμανοΒουλγαρους κ γενικα 'οτι θα γεμισουμε κ δεν χωρανε αλλοι'. Κ εφαγαν ενα κωλοδαχτυλο απο την ΕΕ κ το βουλωσαν κ οποιος ΡουμανοΒουλγαρος θελει μπορει να μπαινοβγαινει στην Αγγλια οποτε θελει. Ψαξ'το.Μπορεί να μπαινοβγαίνει, δεν μπορεί να εργαστεί όμως όπως εσύ κι εγώ. Είναι ακόμα υπό ειδικό καθεστώς. Ψαξ΄το.
Καλα τα λες,πλην ομως οταν το Χ κρατος αποφασισει κατι,δεν εχει καμια σημασια τι λενε οι νομοι.
Αν αυριο χρεοκοπησει η χωρα μας και η Γερμανια φοβαται οτι θα ερθουν 10.000.000 μεταναστες να χτυπανε την πορτα της,να εισαι σιγουρος οτι θα βρει οσα νομικα προσκομματα θελει,σε μια ευρωζωνη που ουτως ή αλλως καθε αλλο παρα συμπαγης μοιαζει+1.
Στο κάτω κάτω, νόμοι είναι, γραμμένοι σε χαρτιά και αλλάζουν. Δεν είναι οι 10 εντολές, κομπλέ με τον C. Heston...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Εμείς μπορούμε να αποκαλούμε τη χώρα μας όπως θέλουμε. Όταν τη βρίζουν ξένοι όμως...υπάρχει θέμα...
Για πήγαινε στην Αλβανία, και πες εκεί ότι η Αλβανία είναι μπουρδέλο.Ποιοί ξένοι? Όταν η Αφροδίτη είναι με κωλοδάχτυλο, καθόσαστε παναγίτσες και κλαίγεστε στα φόρα για πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν είδα καμιά ΧΑ να κάνει πορείες. Αν είναι κάνας μπαγκλαδεζιανός, κρεμάλα και απέλαση.
-
Ανέκαθεν κάθονται όλοι φρόνιμα απέναντι στους ισχυρούς. Οπως η Ουκρανία στους Ρώσους...
-
-edit-
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Φανταζομαι οτι ενας ανθρωπος που ζει απ τα 20 του μεχρι τα 40 του σε μια χωρα εχει μια καποια αποψη...απο κει και περα οταν λεω οτι η Αλβανια παιζει να ειναι χειροτερο μπουρδελο, χωρις να εχω καν ιδεα τι ειναι, μου λεει οτι εχω δικιο...Ας ειμαστε λιγο πιο ανοιχτομυαλοι!Κι εγω μπορω να πω σε καποιον οτι η μανα του ειναι........... !
Ας πουμε οτι εχω δικιο,αυτος πρεπει να το δεχτει σαν ανοιχτομυαλος ή θα πρεπει να μου ριξει μια μπουνια να μου σπασει τα δοντια; -
ΧρηστοςΣ8 πόσων χρονώνε είσαι?
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Φανταζομαι οτι ενας ανθρωπος που ζει απ τα 20 του μεχρι τα 40 του σε μια χωρα εχει μια καποια αποψη...απο κει και περα οταν λεω οτι η Αλβανια παιζει να ειναι χειροτερο μπουρδελο, χωρις να εχω καν ιδεα τι ειναι, μου λεει οτι εχω δικιο...Ας ειμαστε λιγο πιο ανοιχτομυαλοι!
Κι εγω μπορω να πω σε καποιον οτι η μανα του ειναι........... !
Ας πουμε οτι εχω δικιο,αυτος πρεπει να το δεχτει σαν ανοιχτομυαλος ή θα πρεπει να μου ριξει μια μπουνια να μου σπασει τα δοντια;Αν απ τα 20 μου μεχρι μεχρι τα 40 μου .... τη μανα του οποιουδηποτε τοτε θα μπορω να εχω την αποψη μου για την οποια μανα! χεχε
-
Ευτυχως βρεθηκε ο Λοβερδος και θα απελασει τις ΠΟΡΝΕΣ.
Να μπορει ο ελλην να γαμει καλο πραμα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Οι ρουμανοβουλγαροι δεν εχουν τα ιδια δικαιωματα οσο θυμαμαι ακομα...δεν ειναι πχ σαν τους πολωνους! Τωρα παλευουν αλλα τρωνε ακυρα απο ολλανδους κτλ κτλΈχω την εντύπωση ότι κάποιες εξαιρέσεις (που υπήρχαν και για τους Πολωνούς όταν πρωτομπήκαν) διατηρήθηκαν για 3 χρόνια, το πολύ 5... Άρα το πολύ μέχρι 31-12-11 θα ισχύσουν (η ένταξη ήταν 1-1-2007), αν δεν έχουν ήδη καταργηθεί...
Μια τέτοια επιλογή που πολύ σωστά δεν έχει εφαρμοστεί ΚΑΙ για τους λόγους που αναφέρει ο manosk , είναι καταστροφική και θέλω να πιστεύω δεν θα εφαρμοστεί για έναν άλλον πολύ απλούστερο και σημαντικότερο λόγο.
ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ
Αν τώρα που ξέρουν ότι έχουν μικρές πιθανότητες να νομιμοποιηθούν μετά από χρόνια και ακόμα λιγότερες να φύγουν για Βόρεια Ευρώπη πληρώνουν ολόκληρες περιουσίες και υφίστανται όλη αυτήν την ταλαιπωρία, έρχονται 10000 τον μήνα (τυχαίο νούμερο) ... φανταστείτε τι θα γίνει αν πάρουν Ελληνική ιθαγένεια με ότι δικαιώματα συνεπάγεται αυτό σε Ευρωπαϊκό και όχι μόνο έδαφος. Θα πολλαπλασιαστούν με τρελούς ρυθμούς και το 10χιλ θα γίνει πολύ χαλαρά 30 ή 50χιλ. Είναι κυριολεκτικά εκατοντάδες εκατομμύρια, θα βουλιάξει η Ευρώπη και αυτοί θα είναι άλλοι τόσοι πίσω αφού σπέρνουν καμιά δεκαριά παιδιά ο καθένας για πλάκα (δεν καταστροφολογώ, ούτε κινδυνολογώ αυτή είναι η πραγματικότητα).
Θεωρώ πως είναι ότι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε στους εαυτούς μας και ότι πιο ανέντιμο στους εταίρους μας (που δεν είναι και αυτοί Παναγίες ως προς εμάς) Φυσικά και δεν πρόκειται να επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο επειδή θα τους περιορίζουν κάποιοι ευρωπαϊκοί νόμοι. Καλοί οι νόμοι αλλά αν κάποια στιγμή γίνονται αυτοκαταστροφικοί, οι σοβαροί λαοί τους τροποποιούν σε πιο ρεαλιστική βάση με βάση το εθνικό συμφέρονΝαι, αλλά θα παρέχουμε μία υπηρεσία που πολύς κόσμος θα πλήρωνε αρκετά λεφτά... Θα είναι σωτήριο σε μέρες κρίσης... Η νέα εθνική βιομηχανία... Κάθε ένας να πληρώνει 2-3 χιλιάρικα και να φεύγει με υπηκοότητα.
Χώρια που ο Λιακόπουλος θα υπερηφανεύεται ότι μόνο ο πληθυσμός των Ελ αυξάνεται με εκθετικούς ρυθμούς!
Σας έλυσα το πρόβλημα της Ελλάδας, περιμένω ανταμοιβή!
-
Για την εργασια των Ρουμανων και Βουλγαρων στην UK http://www.workpermit.com/news/2009-01- ... anians.htm
και γενικα για Ευρωπη http://ec.europa.eu/youreurope/citizens ... dex_en.htm -
Έχω τη γνώμη ότι η Βουλγαρία μπήκε, ώστε να τη βλέπουν οι υπόλοιποι ΕυρωΠΕΟΙ εργοζόμενοι και να μην γκρινιάζουν. Δεν υπολόγισαν όμως τα κεφάλια, ότι εμείς μπορούμε να γίνουμε χειρότεροι από τους Βούλγαρους. Και ότι τσάμπα φορτώθηκαν όλο αυτό το γυφταριό.
-
Εγω δεν μιλησα ουτε για εργασια, ουτε για τιποτα τετοιο. Εχει δικαιωμα ο Μαχμουντ, νυν Ελληνας πολιτης με λληνικο διαβατηριο, πρωην υπηκοος Πακισταν, να μπει στην ΙταλοΑγγλιοΓερμανοΓαλλοΑυστροΙσπανοΠορτογαλια? Εχει. Μεχρι εκει με νοιαζει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω δεν μιλησα ουτε για εργασια, ουτε για τιποτα τετοιο. Εχει δικαιωμα ο Μαχμουντ, νυν Ελληνας πολιτης με λληνικο διαβατηριο, πρωην υπηκοος Πακισταν, να μπει στην ΙταλοΑγγλιοΓερμανοΓαλλοΑυστροΙσπανοΠορτογαλια? Εχει. Μεχρι εκει με νοιαζει.Και στους 3-6 μήνες που θα λήξει το επιτρεπτό διάστημα παραμονής χωρίς να έχει βρεθεί νόμιμη εργασία ο Μαχμούντ θα απελαθεί από την ΙταλοΑγγλιοΓερμανοΓαλλοΑυστροΙσπανοΠορτογαλια. Και μάντεψε πού θα τον στείλουν... Στο Πακιστάν του οποίου χαρτιά δε θα έχει; Χαζός θα είναι ο Μαχμούντ ή/και το Πακινστά να το δεχτούν; Στην Ελλάδα θα τον στείλουν που δε θα μπορεί να αρνηθεί να δεχτεί στα πάτρια εδάφη της το γνήσιο τέκνο της
-
Βρήκα 3 μέρες κ έκανα μια βόλτα. Τελικά, υπάρχει πρόβλημα! Χιλιάδες μαγαζιά κλειστά, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απογοητευμένοι, μπερδεμένοι και σχεδόν απελπισμένοι. Καμία σχέση η κατάσταση συγκρινόμενη με μόλις λίγους μήνες πριν.
Ελπίζω, πραγματικά, να γίνει κάτι σύντομα, ν' αλλάξει ο κόσμος διάθεση...
-
που ησουν κρυμμενος?
να βγαινεις πιο συχνα βολτες -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
που ησουν κρυμμενος?
να βγαινεις πιο συχνα βολτες -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ευτυχως βρεθηκε ο Λοβερδος και θα απελασει τις ΠΟΡΝΕΣ.Να μπορει ο ελλην να γαμει καλο πραμα
Μην είσαι χαζός, δεν κατάλαβες γιατί το έκανε; Οταν τον γαμήσουμε να μην κολήσει AIDS
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Βρήκα 3 μέρες κ έκανα μια βόλτα. Τελικά, υπάρχει πρόβλημα! Χιλιάδες μαγαζιά κλειστά, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απογοητευμένοι, μπερδεμένοι και σχεδόν απελπισμένοι. Καμία σχέση η κατάσταση συγκρινόμενη με μόλις λίγους μήνες πριν.Ελπίζω, πραγματικά, να γίνει κάτι σύντομα, ν' αλλάξει ο κόσμος διάθεση...
Αντι να κανεις βολτες ,χασιμο χρονου ,ελεγξε διακριτικα τους διπλανους σου αν εχουν να φανε ,εκει ακριβως ειναι η κατασταση κ θα χειροτερεψει δραματικα
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....