-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αλλιώς δεν έχει νόημα να πας στην Αγγλία για να σου κάνουν το ίδιο πράγμα που θα σου έκαναν στην Ελλάδα.
Το θέμα είναι πώς θα στο κάνουν .Εδω υπάρχουν διαφορές μεσα και στο ιδιο νοσοκομείο αναλογα με το γιατρο.
-
Ξέρω πως αυτός δεν είχε αρκετά να πάει σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο και κατέληξε οδηγός.
Αλήθεια επιλογή να μην πάρεις αυτοκίνητο δεν είχαν?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το θέμα είναι πώς θα στο κάνουν .Εδω υπάρχουν διαφορές μεσα και στο ιδιο νοσοκομείο αναλογα με το γιατρο.Πολύ σωστό. Όμως δεν μπορείς να ξέρεις από πριν που θα πέσεις. Μπορεί να πας στο καλύτερο νοσοκομείο και να πέσεις σε άμπαλο ή απλά να κάνει ένα λάθος ο άνθρωπος. Μπορεί να πας και σε αγροτικό ιατρείο και να σου σώσει την ζωή ο νιούφης. Μερικά πράγματα είναι και θέμα τύχης.
Ξέρω πως αυτός δεν είχε αρκετά να πάει σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο και κατέληξε οδηγός.
Να είσαι καλά, με δρόσισες μέσα στη ζέστη του Ιουνίου.
Αλήθεια επιλογή να μην πάρεις αυτοκίνητο δεν είχαν?
Ναι, μπορούσε να πάρει τον ηλεκτρικό για να πάει στην Βουλή. Ωραία επιχειρήματα!
-
Ναι, μπορούσε να πάρει τον ηλεκτρικό για να πάει στην Βουλή. Ωραία επιχειρήματα!
Ε ναι.
Γιατί με τους μισθούς που έχουν δεν τους φτάνουν για να αγοράσουν ούτε σκούτερ!
Αλήθεια τι έχει ο ηλεκτρικός και το μετρό? Τόσοι που τα χρησιμοποιούν να πάνε στη δουλειά τους είναι κατώτεροι? -
Σκέφτεσαι τι λες; Μιλάς για την τότε αρχηγό του 3ου κόμματος που είχε να προλάβει 'χιλιάδες' υποχρεώσεις μέσα σε την ημέρα. Ντάξει, είσαι δεξιός είπαμε, αλλά δες τα λίγο αντικειμενικά τα πράγματα! Οι θέσεις ευθύνης πρέπει να έχουν διευκολύνσεις για να ασκούνται σωστά τα καθήκοντά των αρχόντων.
Και όχι η Παπαρήγα δεν μπορεί να πάρει ούτε μηχανάκι, καθώς η αποζημίωσή της πηγαίνει όλη στο κόμμα. Από τη στιγμή δε που το κράτος δίνει δικαίωμα χρήσης (δεν της το χάρισε, δανεικό ήταν) ενός αυτοκινήτου - έστω και πολυτελούς - δεν βλέπω γιατί ποιό είναι το πρόβλημά σου. Ή μάλλον το βλέπω αλλά ας μην το θίξω καλύτερα...
-
τα ιδια και για την κορουλα που πηγε στο Αμερικανικο κολεγιο, για να μπορει να προλαβαινει τις υποχρεωσεις της μεσα στη μερα.
#klaiw
-
Είμαι δεξιός επειδή γελάω με τα χάλια τους.
Μάλιστα.
Φυσικά αντίστοιχες χιλιάδες υποχρεώσεις είχαν και οι υπόλοιποι, από όλα τα κόμματα, με τα Lexus.
Απορώ πως μου διέφυγε...
Τέλος πάντων. Δεν έχει νόημα φυσικά η κουβέντα για διάφορους λόγους.Πάω να διαβάσω λοιπόν μπας και μπω πουθενά εδώ πέρα.
Δυστυχώς εμένα δεν έχουν να με στείλουν στις ΗΠΑ να κάνω τον ΚΚΕ από χόμπι. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πάω να διαβάσω λοιπόν μπας και μπω πουθενά εδώ πέρα.
Δυστυχώς εμένα δεν έχουν να με στείλουν στις ΗΠΑ να κάνω τον ΚΚΕ από χόμπι.Άσε τις εξυπνάδες κ. Μηχανολόγε Μηχανικέ.
τα ιδια και για την κορουλα που πηγε στο Αμερικανικο κολεγιο, για να μπορει να προλαβαινει τις υποχρεωσεις της μεσα στη μερα.
Στη Σιβηρία!
-
Οι Αριστερά και η Δεξιά είναι δύο λέξεις που προσδιορίζουν δύο διαφορετικές κοσμοθεωρίες. Το ότι δεν σου αρέσουν εσένα, δεν σημαίνει πως πρέπει να πάψουν να υπάρχουν. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που θα υποστηρίζουν την ασυδοσία της ελεύθερης αγοράς (δεξιοί), πρέπει νομοτελειακά να υπάρχουν και άλλοι που υποστηρίζουν την κοινωνική δικαιοσύνη και την αναδιανομή του πλούτου (αριστεροί).
-
Δεν μου αρέσει που το επάγγελμα από το οποίο έβγαζα το ψωμάκι μου τόσα χρόνια, πέθανε ως βιοποριστικό μέσο.
Αυτό βέβαια έλεγαν και οι αμαξάδες.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου αρέσει που το επάγγελμα από το οποίο έβγαζα το ψωμάκι μου τόσα χρόνια, πέθανε ως βιοποριστικό μέσο.Αυτό βέβαια έλεγαν και οι αμαξάδες.
-
Κρίνοντας από αυτά που ποστάρεις, ή αυτό που έκανες ήταν ιδιαίτερα επικερδές (καθηγητής αγγλικών αν τα λέω σωστά; ) ή δεν ήταν το μοναδικό σου έσοδο. Αν μιλάμε για την δεύτερη περίπτωση, δεν έχεις και πολλά να φοβάσαι.
-
Έχω και άλλα έσοδα, τα οποία όμως επίσης εξανεμίστηκαν. Πως προκύπτει το ότι δεν έχω και πολλά να φοβάμαι;
-
Σκέφτεσαι τι λες; Μιλάς για την τότε αρχηγό του 3ου κόμματος που είχε να προλάβει 'χιλιάδες' υποχρεώσεις μέσα σε την ημέρα. Ντάξει, είσαι δεξιός είπαμε, αλλά δες τα λίγο αντικειμενικά τα πράγματα! Οι θέσεις ευθύνης πρέπει να έχουν διευκολύνσεις για να ασκούνται σωστά τα καθήκοντά των αρχόντων.Και όχι η Παπαρήγα δεν μπορεί να πάρει ούτε μηχανάκι, καθώς η αποζημίωσή της πηγαίνει όλη στο κόμμα. Από τη στιγμή δε που το κράτος δίνει δικαίωμα χρήσης (δεν της το χάρισε, δανεικό ήταν) ενός αυτοκινήτου - έστω και πολυτελούς - δεν βλέπω γιατί ποιό είναι το πρόβλημά σου. Ή μάλλον το βλέπω αλλά ας μην το θίξω καλύτερα...
Το αιώνια εύκολο σόφισμα είναι... 'οκ, είσαι δεξιός' ... Μετά από την φράση καθάρισες...
Το θέμα δεν είναι αν ο ειντζελ είναι δεξιός, το θέμα είναι οτι τα συντρόφια είναι ντεμεκ αριστεροί ...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Μ'αρεσει που εχθες εκανα κατι διαφορετικο και με το δικο μου 'περίεργο' τροπο εγω πέρασα καλα.Δε μ'αρεσουν η επιθετικότητα και οι αφορισμοί απέναντι στο διαφορετικό.
Live 'n let livekm καταλαβαίνω τη δίψα σου για δουλειά και να δείξεις την ύπαρξή σου, ή ότι ίσως θα το είδες από τη σκοπιά 'καλύτερα να το τελειώνω μια ώρα αρχύτερα για να μην αγχωθώ τελευταία στιγμή και να είμαι κύριος'
Το 'κακό' όμως με αυτό είναι ότι τους καλομαθαίνεις και αύριο θα ζητάνε περισσότερα από σένα αφού βλέπουν ότι το 'έχεις' ή μπορεί όντως να σου γυρίσει μπούμερανγκ.
Αν χτυπάς από τώρα 12ωρα τι θα κάνεις μετά; Αν θες να ασχοληθείς με κάποια δραστηριότητα, ένα χόμπι, από πού θα βρεις χρόνο; Στο κάτω κάτω είναι και θέμα υγείας & ξεκούρασης
Επίσης μπορεί αύριο εσύ, ο γιος σου, ο ανηψιός σου, ο γείτονας, ο άγνωστος χ να μείνει από δουλειά (χτύπα ξύλο). Θα πουν λοιπόν οι κύριοι του HR γιατί να σου δώσουν τόσα λεφτά που θα ζητήσεις βάσει της προϋπηρεσίας σου και να μην πάρουν σαν εξωτερικό συνεργάτη τον παλιό εσένα που με λιγότερα λεφτά βγάζει περισσότερη δουλειά. Αυτό είναι εν μέρει ο αθέμιτος ανταγωνισμός κι έχουν καταρρεύσει πολλοί κλάδοι έτσι, στην Ελλάδα τουλάχιστον.
-
Δεν μου αρέσει που το επάγγελμα από το οποίο έβγαζα το ψωμάκι μου τόσα χρόνια, πέθανε ως βιοποριστικό μέσο.Αυτό βέβαια έλεγαν και οι αμαξάδες.
Επειδη δε νομιζω πως τα παιδια σταματησαν να μαθαινουν Αγγλικα, σε τι ακριβως αποδιδεις αυτο το θεμα; Υπερπληθωρα καθηγητων; Διδασκαλια στο κανονικο σχολειο; Φροντιστηρια που τα δουλευει μονος του ο ιδιοκτητης;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μ'αρεσει που εχθες εκανα κατι διαφορετικο και με το δικο μου 'περίεργο' τροπο εγω πέρασα καλα.
Δε μ'αρεσουν η επιθετικότητα και οι αφορισμοί απέναντι στο διαφορετικό.
Live 'n let livekm καταλαβαίνω τη δίψα σου για δουλειά και να δείξεις την ύπαρξή σου, ή ότι ίσως θα το είδες από τη σκοπιά 'καλύτερα να το τελειώνω μια ώρα αρχύτερα για να μην αγχωθώ τελευταία στιγμή και να είμαι κύριος'
Το 'κακό' όμως με αυτό είναι ότι τους καλομαθαίνεις και αύριο θα ζητάνε περισσότερα από σένα αφού βλέπουν ότι το 'έχεις' ή μπορεί όντως να σου γυρίσει μπούμερανγκ.
Αν χτυπάς από τώρα 12ωρα τι θα κάνεις μετά; Αν θες να ασχοληθείς με κάποια δραστηριότητα, ένα χόμπι, από πού θα βρεις χρόνο; Στο κάτω κάτω είναι και θέμα υγείας & ξεκούρασης
Επίσης μπορεί αύριο εσύ, ο γιος σου, ο ανηψιός σου, ο γείτονας, ο άγνωστος χ να μείνει από δουλειά (χτύπα ξύλο). Θα πουν λοιπόν οι κύριοι του HR γιατί να σου δώσουν τόσα λεφτά που θα ζητήσεις βάσει της προϋπηρεσίας σου και να μην πάρουν σαν εξωτερικό συνεργάτη τον παλιό εσένα που με λιγότερα λεφτά βγάζει περισσότερη δουλειά. Αυτό είναι εν μέρει ο αθέμιτος ανταγωνισμός κι έχουν καταρρεύσει πολλοί κλάδοι έτσι, στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Σε λιγο καιρό θα έχει και την οικογενειά του μαζί οπότε θα έχει λιγότερο χρόνο για να τελειώνει τα προτζεκτ νωρίτερα.Τότε όμως θα έχει ήδη δημιουργήσει δεδικασμένο .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μ'αρεσει που εχθες εκανα κατι διαφορετικο και με το δικο μου 'περίεργο' τροπο εγω πέρασα καλα.
Δε μ'αρεσουν η επιθετικότητα και οι αφορισμοί απέναντι στο διαφορετικό.
Σε λιγο καιρό θα έχει και την οικογενειά του μαζί οπότε θα έχει λιγότερο χρόνο για να τελειώνει τα προτζεκτ νωρίτερα.Τότε όμως θα έχει ήδη δημιουργήσει δεδικασμένο .
Aυτό ακριβώς. Τώρα είναι μόνος του, βαριέται, δουλεύει να περάσει και λίγο η ώρα του. Μετά με την φαμίλια μαζί του τι θα κάνει;
-
Γνωστη σε βλεπω κι εσενα. Για πες...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Έχω και άλλα έσοδα, τα οποία όμως επίσης εξανεμίστηκαν. Πως προκύπτει το ότι δεν έχω και πολλά να φοβάμαι;Δεν γνωρίζω πώς έβγαζες τα έξοδά σου. Δηλαδή, αν το 20% ήταν τα έσοδά σου ως καθηγητής και το υπόλοιπο ήταν άλλα έσοδα. Δεν μπορώ να φανταστώ δηλαδή, πως δουλεύοντας ως καθηγητής, αγόρασες το ωραίο αυτοκίνητό σου και πήγαινες συνεχώς για σκι, παραπέντε ή ό,τι άλλο.
Επομένως, μάλλον τα έσοδα από την διδασκαλία ήταν μικρό μέρος του εισοδήματός σου, άρα δεν έχεις λόγο να στενοχωριέσαι για αυτά, αλλά για τα υπόλοιπα που όπως λες και αυτά εκμηδενίστηκαν...Να το πω ακόμη πιο απλά: γράφεις πως το επάγγελμα που σου έδινε ψωμάκι έπαψε να στο δίνει. Η αλήθεια είναι πως το ψωμάκι σου δεν στο έδινε μόνον αυτό. Ένα μέρος μόνον. Οπότε, αυτό που έγραψα, ήθελα απλώς να τονίσω πως δεν έχεις λόγους να στενοχωριέσαι, γι' αυτό τουλάχιστον...
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....