-
πωπωπωπω... τοση φασαρια για ενα job interview! Το αναλύετε σε σημείο υπερβολής. Ντύσου σαν ανθρωπος, be yourself, φρόντισε τα τεχνικα ζήτηματα και ολα θα πάνε καλα. Δεν θα κριθείς ουτε απο τον νάρθηκα ουτε αν φοράς παπιον η γραβάτα.
-
Μην φορέσεις ριγέ ή καρό,δεν δείχνουν ωραία στον φακό!
Καλή επιτυχία!!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πωπωπωπω... τοση φασαρια για ενα job interview! Το αναλύετε σε σημείο υπερβολής. Ντύσου σαν ανθρωπος, be yourself, φρόντισε τα τεχνικα ζήτηματα και ολα θα πάνε καλα. Δεν θα κριθείς ουτε απο τον νάρθηκα ουτε αν φοράς παπιον η γραβάτα.Πάντως το ντύσου σαν άνθρωπος και το ΠΑΠΙΟΝ σε interview είναι λίγο αντικρουόμενες έννοιες.
Sent from a mobile device
-
Να ευχηθω και εγω καλή επιτυχία, για το ντύσιμο νομίζω ότι γράφτηκαν σωστές απόψεις, οπότε αξιολογείς και αποφασίζεις (και εγώ με κουστούμι γραβάτα θα ήμουν πάντως.
Να εστιάσω στην σύνδεση, επειδή έχω φάει ήττα σε conference call, μετά το job interview και το OK από τον CEO πολυεθνικής εδώ, ήθελαν και conference call ο Head of HR (Τσεχία) και GM Europe (Γερμανία), και φυσικά η Wind η ξεφτιλισμένη έκανε την δουλειά της (μέχρι που τους είπα να πάρουν στο land line μετα την δευτερη διακοπή). Εκεί το στρες βάρεσε κόκκινο, οπότε double check το WiFi σου με τον Repeater
Καλή επιτυχία
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για το 5 πιστεύω πως δεν έχει λόγο να βγάλει τον νάρθηκα όπως δεν είχες λόγο να βάλεις εσύ φακούς. Γενικά οτιδήποτε μπορεί να σου προκαλέσει δυσφορία σε μια συνέντευξη καλό είναι να αποφεύγεται. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να τον ρωτήσουν γιατί έχει το χέρι του σε νάρθηκα. Σιγά την δύσκολη ερώτησηΗμαρτον ρε παιδια, λες και ειμαστε ολοι Iron Man, αθραυστοι κλπ
-
Η συνεντευξη αυτη ειναι η πρωτη εντυπωση και ισως και η μοναδικη που θα υπαρξει πριν την ληψη αποφασης.
Ετσι το να εμφανιστει με ναρθηκα, εμπεριεχει ενα (μικρο) ρισκο.
Μπορει καποιος να το αγνοησει,μπορει -υποσυνειδητα- να το δει αρνητικα. -
http://www.news.gr/oikonomia/agora-erga ... komos.html
-
Οχι μωρε, αφου το λενε τα παιδια, δεν τρεχει τιποτα...
-
ok παιδια sorry αν το εκανα μεγάλο θεμα, στην τελική ενα job interview ειναι
Είναι που εχω αγχωθει πολυ λογω της θεσης (P4) και ψαχνομαι να τα παω οσο πιο καλα μπορω, αν και ξερω οτι οι πιθανοτητες μου σε τετοιο level ειναι μικρες.
Εχω χασει interview και χτυπαγα το κεφαλι μου μετα απο καποια πραγματα που (δεν) ειπα, εχω χασει αλλο και ημουνα περήφανος, τα πηγα περιφημα (και μου το ειπανε και στα ισια στο τελος) παρολο που δεν πηρα τη θεση για αλλους λογους -
Συγνώμη γιατί; Λογικό να αγχώνεσαι λίγο έως πολύ αλλά για να σου πρότειναν interview σημαίνει πως έχεις κάτι που τους ενδιαφέρει οπότε ήδη αυτό είναι θετικό. Επίσης όλες οι συνεντεύξεις ξεκινάνε με λίγο άγχος αλλά είμαι σίγουρος πως και ο πάγος θα σπάσει και όλα θα πάνε κάλα. Φρόντισε το τεχνικό κομμάτι που σε τέτοιες θέσεις είναι πολύ σημαντικό αλλά και να μάθεις όσα μπορείς περισσότερα για την εταιρεία, τι κάνει, το στυλ management της και φυσικά γιατί θέλεις να είσαι μέρος της και τι μπορείς να τους προσφέρεις ως ανθρώπινο κεφάλαιο.
Αν ακόμα σε απασχολει ο νάρθηκας και αν θα το δεί κάποιος αρνητικά αγνόησε τον. Στην τελική θα ήθελες να δουλεύεις για ένα αρχίδι (sic) που θα σε δεί αρνητικά και δεν θα σου δώσει την δουλειά επειδή φοράς νάρθηκα στο χέρι; Εγώ πάντως όχι και μεταξύ μας δε νομίζω κανένας σοβαρός άνθρωπος που ασχολείται με HR να έκοβε κάποιον για ένα νάρθηκα στο χέρι. -
Επειδη εχω χασει λιγο επαφη..
Απο οτι βλεπω μαλλον δεν παιζει πια δωρεαν αγγελια στην ΧΕ;
Επισης φαινεται οτι υπαρχουν και αλλες εφημεριδες οπως μια που λεγεται 'εργασία τώρα'; -
Εγινε το interview χωρις εκπληξεις
-το connection επαιξε καλα μεσω repeater
-φορεσα τα ακουστικά μου τα Jabra και δεν εχασα τιποτα, και ειχε και καλη ποιοτητα φωνης κτλ
-Πουκαμισακι γραββατα εβαλα, και αυτοι τελικα τα ιδια φοραγανε, χωρις σακακι
-ναρθηκα δε φοραγα στο χερι (...)
-εβαλα μια πιο καλη webcam απο αυτη του laptop και νομιζω εκανε διαφοραΠροβλεψιμο, δεν ηταν και απο τα πιο δυσκολα που εχω ζησει, κρατησε ακριβως μια ωρα (not too long)
Panel of 4: Director (&coordinator), Development manager (Γερμανοφατσα, τραγικα αγγγλικά), head of PMO (στον οποιο κανει report η θεση - Ασιάτης. πολυ καλα αγγλικα) και η κλασσική HR-ου (ξεπλυμενη βόρεια :-).Κυλησε ευκολα, δεν δυσκολευτηκα πουθενα και γενικα ειμαι ικανοποιημενος
Νομιζω οτι πηγε καλα και απο τη μερια τους χωρις show stoppers, απο οσο μπορω να καταλαβω μεσω video απο Body language, νοηματα γκριματσες κτλΤο θεμα ειναι οτι θα μαθω σε 2-3 μηνες γιατι μου ειπανε ειναι πολυ Busy περιοδος ειναι και τα Xmas...
οποτε το ξεχναω και προxωραω προς το παρον. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
ξεπλυμενη βόρεια -
ειδικά οι recruitment managers/assistants
-
αντε μακαρι να εχεις καλα νεα!
-
Δεν ήμουνα σίγουρος για το που να το ποστάρω.
Guerilla marketing α λα Γκρέκα...
http://www.lifo.gr/now/greece/38156
(διαβάστε τα σχόλια)
Άκομψο ελαφρώς...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ξεπλυμενη βόρεια
Εγω την ειδα πρωτος!
Kilomeater, καλη επιτυχια ευχομαι.
-
kilomeater, πιστεύω ότι το χειρίστηκες very professionaly, καλά αποτελεσματα
-
Well played. Άντε καλή επιτυχία
-
Ήταν σοφή η κίνηση με τον repeater και τα Jabra πάντως, αν και πάντα υπάρχει το ρίσκο να έχει latency και να ακούς με delay.
Πριν την συνέντευξη έκανες καμια δοκιμαστή με κάποιον φίλο/φίλη στο skype?
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....