-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αμφιβάλλεις ότι για κάποιους ανθρώπους (λίγους ? δεν έχει σημασία) είναι έτσι τα πράγματα ?Οχι απλά είμαι της άποψης οτι ανήκουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες που θα είχαν πρόβλημα και χωρίς την κρίση.
Ναι, συμμετέχει η πεθερά μου (μαγειρεύει κτλ.) και πηγαίνουν μερικοί που δεν θα τους το 'λεγες αλλά και ένα σωρό εξαθλιωμένοι, ρακένδυτοι, άστεγοι κτλ.
Εσύ έχεις πάει ? Και τι ακριβώς είδες ?
Οτι είδες και εσύ προφανώς. Οπως βλέπεις ομως να μιλάς για πείνα και ασιτία (πραγματική) στην Ελλάδα είναι γραφικότητα και τεράστια υπερβολή δεν νομίζεις.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
^ποιό θάνατο ρε καρναβάλια. Μήπως γίναμε αφρική και δεν το πήραμε χαμπάρι. Μήπως έχουμε και καμιά ανθρωπιστική κρίση και πρέπει να μας πετάνε φαί απο αεροπλάνα.Εχετε πάει σε κανένα συσσίτιο της εκκλησίας να δείτε ποιοι πόσοι και πως είναι οι αποδέκτες.
Βέβαια αλλοι περιμένουν το κράτος να τους σώσει και να επιβάλει (:ysterical:) αυτά που δεν μπορούν να κάνουν μόνοι τους Με ενα νόμο και ενα αρθρο.
Τέσπα απο τη γκρίνια ξεκίνησε το θέμα.
Για πες για τα συσσιτια.
Ξερω περιπτωση παλιοτερη που πηγε στο συσσιτιο γκομενα μαζι με το συζυγο της, που ο μπαμπας της ειχε εμπορικη εταιρια με τζιρο 30Μ € ........ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
Πιστευεις οτι ετσι ειναι ολοι? ή οτι 5-10 μαλακες που πανε για το τσαμπα ειναι ο κανονας?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Οχι απλά είμαι της άποψης οτι ανήκουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες που θα είχαν πρόβλημα και χωρίς την κρίση.Αν κανουν recruit στους Ρεπουμπλικανους να σπευσεις,θα σε βαλουν αμεσως ιδεολογικο καθοδηγητη της νεολαιας
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οχι απλά είμαι της άποψης οτι ανήκουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες που θα είχαν πρόβλημα και χωρίς την κρίση.
Αν κανουν recruit στους Ρεπουμπλικανους να σπευσεις,θα σε βαλουν αμεσως ιδεολογικο καθοδηγητη της νεολαιας
Tea Party κιέτς
-
Κάθε ξμαρρικό ποστ συναγωνίζεται σε εμετικότητα το προηγούμενό του.
Αντί να τον πάτε σε κάνα ειδικό, κάθεστε και του απαντάτε... -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ξερω περιπτωση παλιοτερη που πηγε στο συσσιτιο γκομενα μαζι με το συζυγο της, που ο μπαμπας της ειχε εμπορικη εταιρια με τζιρο 30Μ € ........ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.Kαθόλου κατά την άποψη μου, απεναντίας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για reality check.
Θα ήταν πολύ χειρότερο αντίθετα, αν ήταν από αυτά τα τα γελοία ανθρωπάκια που είχαν την τύχη να γεννηθούν βολεμένοι και δεν έχουν καν ιδέα του τι είναι βιοπορισμός.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ξερω περιπτωση παλιοτερη που πηγε στο συσσιτιο γκομενα μαζι με το συζυγο της, που ο μπαμπας της ειχε εμπορικη εταιρια με τζιρο 30Μ € ........ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
Kαθόλου κατά την άποψη μου, απεναντίας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για reality check.
Θα ήταν πολύ χειρότερο αντίθετα, αν ήταν από αυτά τα τα γελοία ανθρωπάκια που είχαν την τύχη να γεννηθούν βολεμένοι και δεν έχουν καν ιδέα του τι είναι βιοπορισμός.
Συμφωνω μαζι σου...ομως γιατι ειναι εξ ορισμου 'γελοία ανθρωπακια';
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Kαθόλου κατά την άποψη μου, απεναντίας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για reality check.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑRGHHHHHHHHH
Η συγκεκριμενη ΕΙΝΑΙ απο τα γελοια ανθρωπακια που δεν ξερουν τι θα πει βιοπορισμος, απλα ειναι εργασιομανης και ηλιθια.
Οταν παιζεις στο χρηματιστηριο τις καλες εποχες με ΔΙΣ δραχμες, δεν πας το συσσιτιο επειδη 'ετυχε και περναγες απο εκει με τον αντρα σου' γιατι οι μεριδες ειναι οσες ειναι και στερεις 2 μεριδες φαγητο απο καποιους που το ειχαν αναγκη. Μιλαμε για την εποχη που γινοντουσαν τα συσσιτια αγαπης Χριστουγεννα και Πασχα κλπ.
Ακου reality check, τα θες και τα λες αυτα? -
Τι κορυφαίες ατάκες για συσσίτια διαβάζω?
Κόψτε κάτι ρε σεις.
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν απάντησε κανείς γιατί δέχεται κάποιος αυτά τα λεφτά.Εκτός βέβαια αν οι ανάγκες που νομίζει οτι έχει είναι στην πραγματικότητα πολύ λιγότερες. (γιατί αλλιώς να πρέπει να βγείς με 360/μήνα κι άλλο να σε ταΐζει η μάνα σου.
Για τον απλούστατο λόγο ότι πιθανόν δεν είχε κάποια καλύτερη προσφορά.
Εσύ λες να του προσέφεραν κάνα 1000άκο, αλλά να αποφάσισε να πάει στα Μίντια να γεμίζει ράφια για 6 ώρες όρθιος για να γκρινιάζει μετά στα φόρα?
Το επιχείρημά σου θα ευσταθούσε αν ο τύπος πχ είχε μια καλύτερη πρόταση αλλά αποφάσισε να πάει στα μίντια για να δουλεύει 6ωρο ΑΚΡΙΒΩΣ, χαλαρά. Ούτε 15ώρα, ούτε 12ώρα σε πολυεθνικές κλπ που δεν πληρώνουν και τις υπερωρίες οι σιχαμένοι (κάπου το διάβασα κι αυτό και μ'έπιασαν τα γέλια )
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γνωστος πηγε για δουλεια σε καποια απο τις πολυ γνωστες αλυσιδες ηλεκτρονικων, νομιζω Media Markt αλλα δεν ειμαι κ απολυτως σιγουρος.
Μισθος για 6ωρη εργασια νεου κατω των 25 ετων = 360ε καθαρα. Κ αυτο επειδη εχει κ τρια χρονια προυπηρεσια στις πωλησεις*, αλλιως θα ηταν 320...
*3 χρονια προυπηρεσια στη Sprider, αλλη επιτυχια εκει...
Νομιζω 480 καθαρά ειναι για νεουδια που κανουν 8ωρο
Θυμαται κανεις την γενια των 700€;Με τα σημερινα δεδομενα φανταζουν εκλεκτοί του συστηματος...Και όπως πάμε με τους δουλοπρεπείς προς την τρόικα πολιτικούς η γενιά των 500 ευρώ θα φαντάζει εκλεκτή μπροστά στη συντόμως ερχόμενη γενιά των 300 ευρώ.
Που είναι οι επενδύσεις που θα ερχόταν με τη μείωση του εργατικού κόστους; Θα πάθανε λάστιχο στο δρόμο -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
ερχόμενη γενιά των 300 ευρώ.
Που είναι οι επενδύσεις που θα ερχόταν με τη μείωση του εργατικού κόστους; Θα πάθανε λάστιχο στο δρόμοΠερίμενες κάτι καλύτερο από το ΔΝΤ και τους γερμανούς; ειδικά από το πρώτο
-
Εγω πιστευω οτι μπορει να υπαρξουν επενδυσουλες .Με τους νομους που περασανε το καλοκαιρι οι πολυεθνικες πλεον δεν θα πληρωνουν καθολου φορους,οι μισθοι παντως δεν νομιζω οτι θα πεσουν αλλο γιατι συμπαρασυρουν και τις εισφορες,οι συνταξεις θα φανε τσεκουρι
-
tiger ακόμα μοιράζει λεφτά το εσπα και κοιτάνε πώς θα τα τσεπώσουν για πάρτη τους
καμιά επένδυση όσο υπάρχουν άτομα που βλέπουν τόσο κοντόφθαλμα. και όσο για τους ξένους πες μου γιατί να μπλέξουν με το ελληνικό κράτος;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
όσο για τους ξένους πες μου γιατί να μπλέξουν με το ελληνικό κράτος;Επενδυσουλες λεω οχι τεραστια πραγματα...καποιοι που ειναι εδω να παραμεινουν,να επεκταθουν λιγο παραγωγικα.
Καποιοι οπως πχ ο Σαραντης φερνει λεει πισω την παραγωγη απο Ρουμανια.Το δελεαρ του μηδενικου φορου και το πλεονεκτημα να πουλας made in EU και χωρις δασμους, ειναι προφανως μεγαλο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω πιστευω οτι μπορει να υπαρξουν επενδυσουλες .Με τους νομους που περασανε το καλοκαιρι οι πολυεθνικες πλεον δεν θα πληρωνουν καθολου φορους,οι μισθοι παντως δεν νομιζω οτι θα πεσουν αλλο γιατι συμπαρασυρουν και τις εισφορες,οι συνταξεις θα φανε τσεκουριΚαι το πρόβλημα που υπάρχει με τις συντάξεις;;; Αφού σιγά σιγά, τα ταμεία θα πληρώνουν συντάξεις ανάλογα με τα έσοδά τους και προφανώς, αν δεν έχουν δεν θα δίνουν...
-
Μάρκο μου ξέρεις ότι έχω εικόνα στο συγκεκριμένο θέμα και αυτό που λέμε ότι 'θα έχουμε πολλά χρόνια ως την σύνταξη' στην πραγματικότητα θα είναι 'θα έχουμε πολλά χρόνια για να συνηθήσουμε στην ιδέα ότι δεν θα πάρουμε σύνταξη'.
Και όταν η ανταπόδωση των τωρινών εισφορών μας πάει στις τωρινές συντάξεις και όχι στις μελλοντικές ... φαντάσου ποιοι θα δίνουν τότε εισφορές για τις δικές μας συντάξεις.Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
tiger ακόμα μοιράζει λεφτά το εσπα και κοιτάνε πώς θα τα τσεπώσουν για πάρτη τους
καμιά επένδυση όσο υπάρχουν άτομα που βλέπουν τόσο κοντόφθαλμα. και όσο για τους ξένους πες μου γιατί να μπλέξουν με το ελληνικό κράτος;Κοντόφθαλμο ελληνικό κράτος θα έλεγα πιο σωστά. Και καμιά επένδυση δεν είναι 'επένδυση' σε ότι εμείς ξεπουλάμε σε εξευτελιστικές τιμές. Μη θεωρούμε ηλίθιους τους ξένους λεφτάδες ότι θα μας λιγουρευτούν για τα φτηνά μας εργατικά χέρια ...
Και τα τύπου ΕΣΠΑ κλπ ... το πλιάτσικο συνεχίζεται ... -
Να καταλάβω, δλδ, προτείνετε αυτό που αποκαλούμε 'επιχειρηματικότητα', από τους κατοίκους αυτής της χώρας να το ξεχάσουμε τελείως;
Κανένας, δλδ, να μην κατασκευάσει, καλλιεργήσει, παράξει τεσπα κάτι άξιο να το πληρώσει κάποιος άλλος, να συνεχίσουμε να εισάγουμε τα πάντα κ να γίνουμε όλοι υπάλληλοι πολυεθνικών που δεν πληρώνουν φόρους κ ξεζουμίζουν τους εργαζόμενούς τους, πετώντας τους κάποια στιγμή στο δρόμο με σχεδόν 0 (μηδέν) δυνατότητα εύρεσης άλλης εργασίας;
Κ όλο αυτό εσείς εδώ μέσα το αποκαλείτε 'πρόοδο'; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
όσο για τους ξένους πες μου γιατί να μπλέξουν με το ελληνικό κράτος;
Επενδυσουλες λεω οχι τεραστια πραγματα...καποιοι που ειναι εδω να παραμεινουν,να επεκταθουν λιγο παραγωγικα.
Καποιοι οπως πχ ο Σαραντης φερνει λεει πισω την παραγωγη απο Ρουμανια.Το δελεαρ του μηδενικου φορου και το πλεονεκτημα να πουλας made in EU και χωρις δασμους, ειναι προφανως μεγαλο.
Και το Romania, EU είναι.
-
Ανακατεύομαι όταν βλέπω στο Linkedin δίπλα σε ονόματα τίτλο MBA, Msc, PhD, ACCA, MLKA
πχ Γιάννης Μπρασκαφούτας, MBA
Έτσι σε γράφει και η ταυτότητα ρε τάταρε;
Γιατί υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι γμτ -
wut?
Επαγγελματικό βιογραφικό είναι, γιατί σου φαίνεται περίεργο το ΜΒΑ/ΧΥΖ
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....