-
Ήμουν κ εγώ εκεί (για 4 μέρες, τόσο άντεξα ...) Δείτε τι ζητάει ο τυπάρας.
-
Γουστάρω πάντως που βρίζει ο κόσμος τις πολυεθνικές και έχει έτοιμο το σταυρό και τον πάσαλο για να σκοτώσει το δράκουλα, αλλά τέτοια περιπτωσάκια (100 job tasks + 1 σφουγγάρισμα στις τουαλέτες κάθε 2 μέρες + να βγάζεις το σκύλο του αφεντικού για χέσιμο για 600 ευρώ με μπλοκάκι) δεν θα τα βρείτε εκεί.
Αλλά κατά τ' άλλα... έκλασε ο CEO στη Νέα Υόρκη, κάντε μποϋκοτάζ στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
*
1: Έχουν λιγότερους εργαζομένους αναλογικά με το τζίρο τους => τυχαίο.
2: Έχουν μόνο λίγους υψηλά αμειβόμενους και κανέναν νορμάλ. Λες και μια γραμματέας, ή ένας web developer καθαρίζει τπτ 3.000€. Για να αφήσουμε ότι ξάφνου δεν έχουν πωλητές ή ό,τι άλλο. Ή ας πούμε σε μια μικρή 'επιχείρηση' [που μπορεί να μην υπάρχουν καν μισθοί] το σύνηθες είναι να καθαρίζουν όλοι τρελά λεφτά, μιας που είναι χάι τεκ. Άλλωστε το σύνηθες είναι να μην έχουν τπτ άλλο από γραφεία.Μπορώ να έχω ένα παράδειγμα εταιρίας υψηλής τεχνολογίας, πάνω στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί η ανάπτυξη της Ελλάδας*, μπας κ μπορέσουμε να συνεννοηθούμε; Αν κάνω λάθος επί του θέματος, ο πρώτος που θα χαρεί θα είμαι εγώ.
*Γι' αυτό, δεν μιλάμε;**
Δεν έκανα quote στον εαυτό μου για να πω ότι αυτό που έγραφα είναι θέσφατο, παρέθεσα αυτό που είχες quotάρει εσύ κ που δεν ταιριάζει με την ερώτησή σου που ακολούθησε. Προσπάθησα να σου ζητήσω να μου την εξηγήσεις, γιατί δεν κατάλαβα καλά τι ρωτούσες. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γουστάρω πάντως που βρίζει ο κόσμος τις πολυεθνικές και έχει έτοιμο το σταυρό και τον πάσαλο για να σκοτώσει το δράκουλα, αλλά τέτοια περιπτωσάκια (100 job tasks + 1 σφουγγάρισμα στις τουαλέτες κάθε 2 μέρες + να βγάζεις το σκύλο του αφεντικού για χέσιμο για 600 ευρώ με μπλοκάκι) δεν θα τα βρείτε εκεί.Αλλά κατά τ' άλλα... έκλασε ο CEO στη Νέα Υόρκη, κάντε μποϋκοτάζ στην Ελλάδα.
BONUS εξω απο τα πανεπιστημια...
-
- viewtopic.php?p=2802704#p2802704
( http://on-news.gr/2013/05/09/i-teleftea ... igklonizi/ )
(– Πάνω από 900 μέχρι στιγμής οι νεκροί)
- viewtopic.php?p=2802704#p2802704
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μπορώ να έχω ένα παράδειγμα εταιρίας υψηλής τεχνολογίας, πάνω στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί η ανάπτυξη της Ελλάδας*, μπας κ μπορέσουμε να συνεννοηθούμε; Αν κάνω λάθος επί του θέματος, ο πρώτος που θα χαρεί θα είμαι εγώ.
*Γι' αυτό, δεν μιλάμε;Εγώ δεν πιστεύω ότι το νόημα είναι να βρούμε ένα μοναδικό κλάδο στον οποίο θα στηριχτεί η ανάπτυξη της ελλάδας. Γιατί δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει.
Μεταξύ των κλάδων στους οποίους θα μπορούσε να στηριχτεί είναι και αυτός όμως.
Είναι κατεξοχήν δημιουργικός και παραγωγικός. Και εξαγωγικός αν θες.
Έχουμε 'άπειρους' αποφοίτους ανώτατης παιδείας που καταλήγουν να απασχολούνται σε τετριμμένες μλκίες εσωτερικής κατανάλωσης
Έχουν (σχετικά) χαμηλότερες αρχικές ανάγκες κεφαλαίου και υποδομών.Τώρα, συγκεκριμένα παραδείγματα υπάρχουν κυριολεκτικά άπειρα.
Πλατφόρμες, βιβλιοθήκες, marketplaces, παιχνίδια, ολοκληρωμένα, μέθοδοι παραγωγής, όργανα...Δεν θεωρώ ότι είναι τόσο εύκολο όσο παρουσιάζεται από μερικούς (αφού υπάρχει το ίντερνετς -> παγκόσμια και εγχώρια αγορά είναι κουλ ουάχατ), αλλά παρ' όλ' αυτά κάτι μπορεί να γίνει. Και ομολογουμένως γίνεται, αν κάτσεις να δεις πόσα 'incubators' 'funds' κλπ αρχίζουν να ξεπετάγονται. Μακρύς ο δρόμος ακόμα, αλλά...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Ήμουν κ εγώ εκεί (για 4 μέρες, τόσο άντεξα ...) Δείτε τι ζητάει ο τυπάρας.Το βασικότερο προσόν που χρειάζεται κάποιος για να δουλέψει εκεί, είναι γερό στομάχι....
-
Αν εδινε 2 χιλιαρικακια το μηνα (έστω βρώμικα) σας χαλαγε;
-
Τι σχεση εχει το τελευταιο σχολιο;
-
Ο χρήστης sainof έγραψε:
Ήμουν κ εγώ εκεί (για 4 μέρες, τόσο άντεξα ...) Δείτε τι ζητάει ο τυπάρας.
Το βασικότερο προσόν που χρειάζεται κάποιος για να δουλέψει εκεί, είναι γερό στομάχι....
**
Ζητειται: Μηχανικος/λογος ΑΕΙ, με γνωση δικτυων ΗΥ & τηλεφωνικων, αγγλικα, autocad, για θεση πωλησεων/service μηχανων επεξεργασιας τροφιμων. **
Αν το γραψεις ετσι, δεν βλεπω να υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα...Jim clark ησουν στη θεση αυτη εννοεις στη συγκεκριμενη εταιρια?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν εδινε 2 χιλιαρικακια το μηνα (έστω βρώμικα) σας χαλαγε;Ναι, είναι άσχετο με τα χρήματα.
-
Ο χρήστης sainof έγραψε:
Αν εδινε 2 χιλιαρικακια το μηνα (έστω βρώμικα) σας χαλαγε;
Ναι, είναι άσχετο με τα χρήματα.
Προφανως εχεις ήδη δουλεια ή εισοδημα, ετσι?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν εδινε 2 χιλιαρικακια το μηνα (έστω βρώμικα) σας χαλαγε;ΑΝ τα εδινε δεν θα το εγραφε στην αγγελια; Φανταζομαι στην συνεντευξη τι θα λέει:
Αν θελει ο JimClarck ας μας πει τι μισθο εδινε.Εγω για κανα 800αρι το κοβω.
-
Γιατι δεν καταλαβαινετε; Πηγε ο JimClark που δεν εχει εισοδημα ουτε δουλεια και εφυγε μετα απο 4 μερες. Ποσο πιο λιανια;
1000 με μπλοκακι ειχε πει.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
δε γουστάρει ο REALZEUS να είμαστε τα γκαρσόνια της Ευρώπης, πούτσες μπλέ, λέω, ο #1 τουριστικός προορισμός στον κόσμο είναι η Γαλλία και καθόλου δεν αισθάνονται γκαρσόνια του κόσμου οι Γάλλοι, ομοίως και στο Ντουμπάι και οπουδήποτε είναι σοβαροί... έλεος δηλαδή με τα στερεότυπαΓια ξαναδιάβασε καλύτερα! Άλλος είπε ότι οι πολιτικοί μας ήθελαν να μας κάνουν τα γκαρσόνια της Ευρώπης και ότι αυτός είναι λάθος τρόπος ανάπτυξης. Όταν ερωτήθηκε για τον σωστό τρόπο ανάπτυξης, έφερε ως παράδειγμα μια τουριστική δραστηριότητα στην Κάλυμνο. Λογικό ήταν λοιπόν να του απαντήσω ότι έφερε σαν παράδειγμα ανάπτυξης αυτό για το οποίο κατέκρινε τους πολιτικούς.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Γιατι δεν καταλαβαινετε; Πηγε ο JimClark που δεν εχει εισοδημα ουτε δουλεια και εφυγε μετα απο 4 μερες. Ποσο πιο λιανια;1000 με μπλοκακι ειχε πει.
ποσο βγαινει αυτο καθαρα? ειναι κακος ο μισθος για τις μερες μας για τετοια δουλεια? Ρωταω απο περιεργεια.
-
Δεδομενου οτι σου πληρωνει το Τσμεδε αυτος, με 26% φορολογια στον ΕΕ ειναι 750 χοντρικα. Για 10ωρες περιπου την ημερα και ενδεχομενως Σαββατο. Το αν ειναι καλο η κακο το κρινεις.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Δεδομενου οτι σου πληρωνει το Τσμεδε αυτος, με 26% φορολογια στον ΕΕ ειναι 750 χοντρικα. Για 10ωρες περιπου την ημερα και ενδεχομενως Σαββατο. Το αν ειναι καλο η κακο το κρινεις.ΟΚ, ευχαριστω.
-
Καλο η κακο τελικα;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δεδομενου οτι σου πληρωνει το Τσμεδε αυτος, με 26% φορολογια στον ΕΕ ειναι 750 χοντρικα. Για 10ωρες περιπου την ημερα και ενδεχομενως Σαββατο. Το αν ειναι καλο η κακο το κρινεις.
ΟΚ, ευχαριστω.
Απομένει να μας πει ο JimClarck αναλυτικά και τα καψόνια που του έκανε ( τηλεφωνικό εγερτήριο πρωινό-βραδυνό κλπ) , αυτά ήταν δωρεάν παροχές για να κρατιέται σε φόρμα.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....