-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
TI ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟ Τ9! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!
Πήγα να γράψω ΚΑΛΗΜΕΡΑ για δοκιμή και μου έβγαλε με το ζόρι κάτι σαν ΚΑΛΛΙΘΕΑ με λάθη. Πώς το χρησιμοποιείτε;Δεν φταίνε ποτέ οι μηχανές. Μόνο οι χειριστές τους!
Ωχ!!!Στην ειπε τωρα;
-
Α και το Τ9 δεν είναι για ανορθόγραφους...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πήγα να γράψω ΚΑΛΗΜΕΡΑ για δοκιμή και μου έβγαλε με το ζόρι κάτι σαν ΚΑΛΛΙΘΕΑ με λάθη. Πώς το χρησιμοποιείτε;Μάνο , πρέπει να γράφεις μόνο τα γράματα που αφορούν τη λέξη που θες. Η λέξη θα σχηματιστεί μόνη της.
-
Προσωπικά έχω πρόβλημα με όλα αυτά τα -και καλά- έξυπνα κόλπα που -και καλά- ξέρουν εκ των προτέρων τι θέλεις να πεις. Ολοι αυτοί οι αυτοματισμοί του πχ. Word τις μισές φορές που τους βλέπω να δουλεύουν κάνουν λάθος και εν τέλει χάνω περισσότερο χρόνο για να διορθώνω τα λάθη τους. Γιαυτό και δεν με ενδιαφέρουν (πόσο μάλλον αν τα χρησιμοποιώ αρκετά σπάνια ώστε το να 'τα μάθω' είναι συγκρίσιμο ως χρόνος με το να δουλέψω χωρίς αυτά)
-
ο καθένα ςόπως βολεύεται...αλλά μην το απορρίπτεις ως αποτυχημένο.
Εκατομμύρια ανθρώποι το χρησιμοποιούν καθημερινά με επιτυχία.Το Word είναι εντελώς άλλη ιστορία.
-
Τ9 rulez
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τ9 rulez+1
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο καθένα ςόπως βολεύεται...αλλά μην το απορρίπτεις ως αποτυχημένο.Δεν το απέρριψα ως αποτυχημένο, το απέρριψα ως ακατάλληλο για μένα.
Εκατομμύρια ανθρώποι το χρησιμοποιούν καθημερινά με επιτυχία.
Σαφώς!
Και εκατομμύρια άλλοι ενδεχομένως παιδεύονται προσπαθώντας να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερηΤο Word είναι εντελώς άλλη ιστορία.
Γιατί ? Ιδια λογική δεν είναι ? 'Ξέρουμε καλύτερα από εσάς τι θέλατε να γράψετε'
Για το οποίο έχω και ιδεολογικές αντιρρήσεις αλλά τέλος πάντων...
-
περί ορέξεως ...
-
Eχει και τυρί μέσα Σάββα..;;
-
Μάλλον όλοι συμφωνούμε σε αυτό:
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τ9 rulez
+1
-1
Εγώ πάντως δε το μπορώ το Τ9 (Σα φάρμακο ακούγεται). Ίσως επειδή δε στέλνω μηνύματα. Αν στέλνω ένα με δυο το χρόνο, ζήτημα είναι.
-
Ούτε εγώ τα έχω κόψει εδώ και κανα χρόνο αλλά όταν στέλνω το Τ9 αποδεικνύεται άκρως εξυπηρετικό και ταχύτατο. Βέβαια καμιά φορά μπορεί να στην σπάσει με κάποια λέξη που δεν ξέρει την κάνεις add και ξεμπερδεύεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πήγα να γράψω ΚΑΛΗΜΕΡΑ για δοκιμή και μου έβγαλε με το ζόρι κάτι σαν ΚΑΛΛΙΘΕΑ με λάθη. Πώς το χρησιμοποιείτε;Δεν φταίνε ποτέ οι μηχανές. Μόνο οι χειριστές τους!
Στον παλιό ρε;
Λοιπόν, ξεκινάω:
Τ9 ενεργοποιημένο (τρομάρα του)
Γράφουμε τη λέξη ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Κ - ωραία, το πήρε
Α - αντί για ΚΑ έγινε ΜΑ, συνεχίζω
Λ - τώρα έγινε ΜΑΚ
Η - ΘΑΥΜΑ, έγινε ΚΑΛΗ
Μ - έγινε ΚΑΜΙΛ
Ε - έγινε ΚΑΛΗΜΕ
Ρ - ΚΑΛΗΜΕΡ
Α - έγινε ΚΑΛΗΜΕΡΑΤί λένε ρε οι μάστορες; Θα γράφω δηλαδή ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και μέχρι να βγει το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ θα έχει γίνει ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ και ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ; Ούιιιιστττττ!!!
-
παλιότερα κάποιος εδω μέσα (νομίζω ο mad_n) είχε αναφέρει μια περιπτωση που έστειλε sms σε κάποιον 'στις 8 θα είμαι εκει' και πληκτρολογώντας το 'εκει' αντί να πατήσει 3534 πάτησε 2534 (δοκιμάστε το)... και το συνειδητοποίησε αφού το έστειλε
-
Στις 8 θα είμαι γκέι...φαντάζομαι την έκπληξη αυτού που θα το διάβασε...
-
Λοιπον, με ιντριγκαρατε και το δοκιμασα το Τ9.... Τελικα το μυστικο ειναι να μην κοιτας την οθονη γιατι σε μπερδευει Αν τα καταφερεις η αλήθεια ειναι οτι η πληκτρολογηση γινεται παιχνιδακι
-
2006 και ακόμα ψάχνεστε χωρίς Τ9 ή κάποιο άλλο αντίστοιχο σύστημα;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το Word είναι εντελώς άλλη ιστορία.
Γιατί ? Ιδια λογική δεν είναι ? 'Ξέρουμε καλύτερα από εσάς τι θέλατε να γράψετε'
Για το οποίο έχω και ιδεολογικές αντιρρήσεις αλλά τέλος πάντων...
Εξαρτάται το πώς έχει υλοποιηθεί η όλη ιστορία 'Τ9' σε κάθε συσκευή Νάσο. Στα Nokia είναι εξαιρετικά βολικό. Επιπλέον, 'μαθαίνει' ποιες λέξεις χρησιμοποιείς συχνότερα και βγάζει αυτές πρώτες, ΑΝ υπάρχουν άλλες λέξεις με τον ίδιο συνδυασμό γραμμάτων.
Η χρήση πάντως είναι πολύ απλή. Ξέρεις που είναι το κάθε γράμμα. Ε, για να πληκτρολογήσεις, πατάς το ανάλογο κουμπί ΜΟΝΟ μία φορά. Μετά, διαλέγεις ανάμεσα στις διαθέσιμες λέξεις. ΑΝ 'διδάξεις' καλά το κινητό σου, σχεδόν ΠΑΝΤΑ θα βγάζει πρώτα την λέξη που πραγματικά θες.
πχ. Για να γράψεις την λέξη 'πήρες' πατάς διαδοχικά (από ΜΙΑ φορά) τα 7, 4, 7, 3, 7. Στην αρχή που πήρα το κινητό, έβγαζε πρώτα τις λέξεις 'Σίρερ', 'Ριπές' και 3ο το 'πήρες' (πλοηγείσαι ανάμεσα στις διαθέσιμες με το *). Ε, μετά από μια εβδομάδα αυτο-διδάχθηκε και έβγαζε πρώτο το 'πήρες'.
Για να γράψεις τη λέξη 'πήρες' με κανονική (multitap) πληκτρολόγηση, θέλεις 7, 4, 2x7, 2x3, 4x7 = 9 πατήματα πλήκτρων αντί για 5 με το Τ9. Σε άλλες λέξεις, ο χρόνος αυξάνεται ακόμα περισσότερο αν έχεις διαδοχικά δύο γράμματα που βρίσκονται στο ίδιο πλήκτρο (και πρέπει να περιμένεις τον κέρσορα να πάει δίπλα).
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]