-
Ποιότητα 9/10
Αυτονομία 3 ημέρες με χρήση αλλά χωρίς bluetooth
Σταθερότητα εξαιρετική (επίσης πάρα πολύ γρήγορο) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
krus στα γρήγορα: 6680 ή 3230...;παίζουν 2 κομμάτια μέχρι το βράδι. Το ένα στα 170-180 και το δεύτερο στα 120-130...
Είχα και τα δύο. Η απάντηση είναι 6680.-
Θα το κρατήσεις για ΠΟΛΥ καιρό. -
οk το χτύπησα!
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
οk το χτύπησα!Καλά έκανες. Το έχω 6 μήνες με συνεχή χρήση, πράγμα σπάνιο για μένα, κάτι λέει αυτό
Πολύ πιο δυνατός επεξεργαστής από το 3230, ταχύτατο στα μενού/startup/μηνύματα/κατάλογο/εγκατάσταση εφαρμογών, κολλήματα μηδέν, reboot μηδέν, εξαιρετική κάμερα-φλας παρότι είναι 'μόνο' 1,3ΜΡ.
Ό,τι και να πάρω στο μέλλον, πολύ δύσκολα θα το δώσω. ΙΜΗΟ, είναι πραγματικά άξιο μέλος της pro-σειράς 6xxx.
-
nokia 6270
τριζει λιγο το πανω μερος
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
nokia 6270τριζει λιγο το πανω μερος
Γενικά ή μόνο σε λακούβες?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
nokia 6270
τριζει λιγο το πανω μερος
Γενικά ή μόνο σε λακούβες?
Έλα ρε Κώστα τώρα... ήθελα να πω κι εγώ κάτι ανάλογο, αλλά λέω, άστο, ας μη χαλάσω το θέμα... Εγώ θα έλεγα: 'Και το fiesta το ίδιο'... Ααααχ, ο πόνος μου είναι αβάσταχτος!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
wrx sti my06αυτοκίνητο φαντάζομαι...ΝΟΚΙΑ ε;
-
Qtek S200.
-
Tελικά το lockαρα...!
Nokia 6680, με καλωδιο USB για PC, Bluetooth hands free Nokia, Φορτιστής.
Extra μπαταρια Φορτιστης Αυτοκινητου.Σπύρο θα χρειαστώ την βοήθειά σου στο θέμα των εφαρμογών.
θα σου στείλω όταν το παραλάβω email. -
-
έχω νοκια αυτό που είναι πλαστικό απέξω + κάμερα της πλάκας όμως είναι βολικό για μένα γιατί κρατάει η μπαταρία και αμαλάχει το πετάς και στον ασβέστη και σε κανα μάστορα και δε χαλάει
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
τωρα που το θυμηθηκα, απ'το θεμα με τις μπαταριες..
εσεις τι κανετε τα παλια κινητα;
εγω τα εχω κρατησει
λοιπον, εχω αυτα::
Το 1 ήταν το πρώτο κινητό που πήρα. Με τη μεγαλύτερη μπαταρία που είχε το έδιναν για να κρατά δυο ημέρες (Πήρα και δεύτερη για να μη μείνω σε κανένα βουνό) .
Το 4 ήταν το επόμενο που πήρα. πολύ καλό για τότε.
Το 2 το πήρα εντελώε τυχαία από ένα φίλο που του το έδωσαν στην εταιρεία που εργαζόταν αλλά δε το ήθελε.
Αν το ξαναέβρισκα σε καλή κατάσταση θα το αγόραζα. Η φορητότητά του είναι καταπληκτική. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tελικά το lockαρα...!Nokia 6680, με καλωδιο USB για PC, Bluetooth hands free Nokia, Φορτιστής.
Extra μπαταρια Φορτιστης Αυτοκινητου.Σπύρο θα χρειαστώ την βοήθειά σου στο θέμα των εφαρμογών.
θα σου στείλω όταν το παραλάβω email.Κορυφαία επιλογή! Symbian rules...
-
Κ750 i
μηπως εχετε κανενα ήχο για το κινητο στον κόφτη? mp3 ή κάτι άλλο
formula 1 ή wrc? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Κ750 iμηπως εχετε κανενα ήχο για το κινητο στον κόφτη? mp3 ή κάτι άλλο
formula 1 ή wrc?Για κοίτα εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1814
-
s1 .......
ερεθιστικα
-
cmarin
δεν ανοίγουν...είναι κ από το 2002...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
cmarinδεν ανοίγουν...είναι κ από το 2002...
δεν τα δοκίμασα, απλά θυμόμουν το θέμα. Τα έχω όμως κατεβάσει. Το e-mail σου ισχύει?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]