-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο βάλε του κι ένα καλό screen protector.
Eγώ μόλις έβαλα έναν από το play247.gr (16,66E έχει). Ολοι αυτόν προτείνουν.αξιζει, ειναι καλος?
εμποδιζει την ορατοτητα?δωσε λινκ!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Eγώ μόλις έβαλα έναν από το play247.gr (16,66E έχει). Ολοι αυτόν προτείνουν.αξιζει, ειναι καλος?
Ο καλύτερος! Τον έβαλα πανεύκολα.
Ακριβός αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις!
-
Σπύρο του έχεις βάλει θήκη; Λογικά δεν πρέπει να σε βολεύει.
Εγώ αγόρασα 2 και καμία δεν με βόλεψε οπότε έμεινα στην δερμάτινη του πακέτου. -
A και κάτι τελευταίο ποιό bt gps πήρες;
Εγώ το Fortuna Slim και σε συνδιασμό με γνωστό πρόγραμμα πλοήγησης έχω και gps στο αμάξι χωρίς καλώδια. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο του έχεις βάλει θήκη; Λογικά δεν πρέπει να σε βολεύει.
Εγώ αγόρασα 2 και καμία δεν με βόλεψε οπότε έμεινα στην δερμάτινη του πακέτου.εμεινα με την θηκη που ειχε στο κουτι του. καλη ειναι δεν εχω προβλημα. Και εγω το fortuna slim εχω, ειναι παρα πολυ καλο! Απο χθες εχω και εγω πλοηγηση στο αυτοκινητο με το destinator PN (μου εβγαλε τη πιστη μεχρι να βρω τα σωστα αρχεια για να το στησω...)
-
Kαλοδούλευτο.
Τα καλύτερα μηχανάκια μέχρι στιγμής που έχω δουλέψει.
-
Ξερει κανεις το Panasonic VS3 αξιζει τιποτα????
Λεω να το παρω...
Θελω ενα κινητο γυρω στα 150-160 ευρω...Εαν εχετε να προτεινετε κατι, παρακαλω καντε το
-
Τα screen protectors που πουλάει το play247.gr (που ειναι και σχετικά κοντά στο σπίτι μου στη Πάτρα, εχω γνωρίσει και τα παιδιά που το έχουνε) ειναι της Brando Workshop (http://shop.brando.com.hk/).
Είναι όντως πολύ καλός protector αλλα πανάκριβος, στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Εγώ πάντως δεν κατάφερα να τον βάλω σωστά στο Zaurus μου το οποίο μάλλον θα δουλέψω για κάποιο καιρό χωρίς protector (με USB mouse αντι για τo stylus).
Φίλε elteo αν το CPU του Imate σου ειναι το PXA270 της Intel τότε μπορεί ανετα να γίνει overclocked στα 624MHz (τουλάχιστον στο Z έτσι γίνεται).
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Τα screen protectors που πουλάει το play247.gr (που ειναι και σχετικά κοντά στο σπίτι μου στη Πάτρα, εχω γνωρίσει και τα παιδιά που το έχουνε) ειναι της Brando Workshop (http://shop.brando.com.hk/).Είναι όντως πολύ καλός protector αλλα πανάκριβος, στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Εγώ πάντως δεν κατάφερα να τον βάλω σωστά στο Zaurus μου το οποίο μάλλον θα δουλέψω για κάποιο καιρό χωρίς protector (με USB mouse αντι για τo stylus).
Toν έβαλα πολύ εύκολα στο Imate μου. Ισως να ήμουν τυχερός αλλά έκανα βαριά 30 δεύτερα με μία πιστωτική βοήθεια όμως.
Δεν θέλει κόπο...θέλει τρόπο!Φίλε elteo αν το CPU του Imate σου ειναι το PXA270 της Intel τότε μπορεί ανετα να γίνει overclocked στα 624MHz (τουλάχιστον στο Z έτσι γίνεται).
O επεξεργαστής μου είναι ο Intel Bulverde 416MHz.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Φίλε elteo αν το CPU του Imate σου ειναι το PXA270 της Intel τότε μπορεί ανετα να γίνει overclocked στα 624MHz (τουλάχιστον στο Z έτσι γίνεται).κατι 'ψηνεται' και για τον OMAP850 της Texas Instruments που εχω εγω, μηπως εχεις ακουσει κατι?
-
Mετά τον Σπύρο και το δικό μου review για το Imate Jam (Qtek S100).
Tεχνικά χαρακτηριστικά:
Λειτουργικό Σύστημα: Windows Mobile 2003 SΕ
Διαστάσεις: 108 x 59 x 19.6 χιλ.
Βάρος: 150 γραμμάρια
Οθόνη Αφής: Transflective TFT-LCD
Απεικόνιση 65.536 χρωμάτων
Ανάλυση: 240 x 320 Pixels
Ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα 1.3 Mpixels
Επεξεργαστής Intel Bulverde 416MHzΕρχόμενος από απλά τηλέφωνα και Symbian πραγματικά βρήκα στο Imate αυτό που έψαχνα.
Ενα κόμπακτ κινητό-ppc με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης. Η συσκευή δουλεύεται με γραφίδα αλλά το τηλέφωνο μπορείς να το δουλέψεις και με τα 3-4 κουμπιά που έχει.
Η οθόνη είναι μεγάλη και με εφαρμογές που υπάρχουν στο νετ μπορείς να την φέρεις στα δικά σου μέτρα.
Μπορείς να δεις από ταινία μέχρι να παίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια.
Με το wmp ή ακόμα και με το winamp μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική.
Ενα συν επίσης της οθόνης είναι ότι μπορείς να την δουλέψεις και κάθετα αλλά και οριζόντια.
Η μπαταρία του είναι μία λιθίου πολυμερών 1200mAh η οποία είναι αρκετή για την συσκευή. Οι χρόνοι ενδεικτικά είναι 2 μέρες με σκληρή χρήση και 3-4 με μέτρια.
Συγχρονίζεις εύκολα τα δεδομένα σου μέσω του activesync ενώ μπορείς να τα επεξεργαστείς μέσω του Outlook.
Ενα συν ακόμα είναι το χαμηλό SAR μόλις 0,41W/Kg ιστού μάζας.
Tέλος η δυνατότητα να το δουλέψεις μέσω ενός bt gps και του Destinator ως μηχανάκι πλοήγησης xωρίς καλώδια του δίνει πολλά bonus.
Τιμή αγοράς του καινούριου : 560Ε
Τιμή μεταχειρισμένου (τόσο το πήρα): 350ΕΤην προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να έχουν στην παλάμη τους παραπάνω από ένα κινητό τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο καλύτερος! Τον έβαλα πανεύκολα.
Ακριβός αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις!
Mολις τον παρελαβα και τον τοποθετησα!
Καλος ειναι...Πως αφαιρειται?
-
Η κολλάς ενα κομάτι σελοτέιπ πάνω του και το τραβάς, η με νύχι και πολύ προσεκτικά τον σηκώνεις απο μια άκρη...
-
Θέλω να πάρω ένα 2ο κινητό ως 2η συσκευή για να μην κουβαλάω μαζί μου το Imate μου. Εχω καταλήξει στο Panasonic VS3. Eχει 160ε και είναι clamshell που μου αρέσουν. Εχει καλή μπαταρία και εύκολο μενού.
Κάποιος που έχει Panasonic να μου δωσει τα φώτα του;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλω να πάρω ένα 2ο κινητό ως 2η συσκευή για να μην κουβαλάω μαζί μου το Imate μου. Εχω καταλήξει στο Panasonic VS3. Eχει 160ε και είναι clamshell που μου αρέσουν. Εχει καλή μπαταρία και εύκολο μενού.Κάποιος που έχει Panasonic να μου δωσει τα φώτα του;
Η Mrs. Krus το έχει αυτό.
Κορυφαία οθόνη αυτή τη στιγμή σε κινητό, 16 εκατομμύρια χρώματα. Καλή κάμερα, και είναι ίσως το μόνο clamshell που ανοίγει με κουμπάκι (στο αριστερό πλάι της άρθρωσης βρίσκεται). Τραγική στιγμή στην ιστορία του, η ώρα που πέρασαν μέσα το ΑΘΛΙΟ menu του Vodafone Live...
Νομίζω αξίζει τα λεφτά του. Εφόσον όμως 'εργαλείο' έχεις, οπότε απο το 2ο δεν θα έχεις απαιτήσεις πολλές, στη θέση σου θα πήγαινα καρφωτός για V3 Razor. Είναι πανέμορφο το άτιμο και τόσο λεπτό που δεν παίρνεις χαμπάρι ότι το έχεις μαζι σου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλω να πάρω ένα 2ο κινητό ως 2η συσκευή για να μην κουβαλάω μαζί μου το Imate μου. Εχω καταλήξει στο Panasonic VS3. Eχει 160ε και είναι clamshell που μου αρέσουν. Εχει καλή μπαταρία και εύκολο μενού.Κάποιος που έχει Panasonic να μου δωσει τα φώτα του;
Το εχω και εγω, αρκετα καλο, ειναι και πολυ γρηγορο, και δεν εχει προβλημα (οπως ελεγαν) με το Τ9... Σε καθε περιπτωση ΜΗΝ παρεις το vodafone live ενω να γνωριζεις καποια μειονεκτηματα του...
- Δεν εχει Bluetooth
-Η μπαταρια του δεν ειναι και η τρομερη, αν μιλας κραταει 1-2 μερες...
Γενικως ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι το πηρα φτηνα (160 ευρω) και κανει τα παντα σχεδον, και εχει πολυ καλη καμερα, ΚΟΡΥΦΗ οθονη, και κυριως, στα μηνυματα ειναι πολυ ευχρηστο...
Γενικως ειναι καλη αγορα... - Δεν εχει Bluetooth
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mετά τον Σπύρο και το δικό μου review για το Imate Jam (Qtek S100).Συγγνώμη προκαταβολικά αν η ερώτησή μου σας φανεί τελείως εκτός τόπου και χρόνου, αλλά πόσα mp3 μπορεί να αποθηκεύσει, αφήνοντας και κάποιο λογικό χώρο ελεύθερο για τις εφαρμογές; Με 'τρώει' η τσέπη μου για ένα gadget που να τα συνδυάζει όλα, και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε να παίξει και το ρόλο ipod
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Mετά τον Σπύρο και το δικό μου review για το Imate Jam (Qtek S100).
Συγγνώμη προκαταβολικά αν η ερώτησή μου σας φανεί τελείως εκτός τόπου και χρόνου, αλλά πόσα mp3 μπορεί να αποθηκεύσει, αφήνοντας και κάποιο λογικό χώρο ελεύθερο για τις εφαρμογές; Με 'τρώει' η τσέπη μου για ένα gadget που να τα συνδυάζει όλα, και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε να παίξει και το ρόλο ipod
μπορεις να του βαλεις mini-SD καρτες και να εχεις οσο χωρο θελεις. νομιζω πλεον βγανουν μεχρι 4GB, με το αναλογο κοστος βεβαια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σάββα δες και το VS-6 (το έχει η κόρη μου). Λίγο ακριβότερο, με 32 ΜΒ, υπέρυθρες και bluetooth, και κάμερα 2.0 Megapixels. Φοβερή οθόνη, καλός ήχος.
-
Εφόσον όμως 'εργαλείο' έχεις, οπότε απο το 2ο δεν θα έχεις απαιτήσεις πολλές, στη θέση σου θα πήγαινα καρφωτός για V3 Razor. Είναι πανέμορφο το άτιμο και τόσο λεπτό που δεν παίρνεις χαμπάρι ότι το έχεις μαζι σου.
Tha simfoniso mazi sou Spiro. To exo edo ke pano apo ena xrono apo tote pu protobgike, to klasiko to asimenio ke oxi to panasximo to mauro (den borousan na baloun mauro pliktrologio? eleos) ke oles tis loipes xromatikes paralages -episis panasximes- Exei ta apolitos basika (etsi opos ena kinito prepei na exei) einai lepto, panalfro, anthektikotato, mi elattomatiko (re oute ena problima den exei bgalei), panemorfo (bike sto mouseio modernas texnis sto New York) me ala logia, pleon, gia na alakso kinito prepei na bro kati adistoixa omorfo ke me tetia piotita kataskeuis
Opote me auto tha mino mexri na liosei (an liosei) ke na anagasto na paro alo idio Na fadastite edo pera UK sto contract pu exo epidei exo minei pano apo 12 mines, mu dinoun oti kinito thelo for free ke akomi to idio kratao. Otan ise katoxos V3 den pas piso meta Etsi apla.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]