-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εσείς οι ειδικοί στα κινητά .... πιο νέο κινητό έχει μεγάλες γραμματοσειρές ??
(και να έχει καλή κάμερα - κάρτα μνήμης).. για να τα βλέπω καλύτερα
Εεεε .... Kristiensen ??
edit: τώρα έχω ένα GX-25
Το πρώτο (μη σου πω το μόνο...) που μου έρχεται στο μυαλό, είναι το Nokia 6230i.
1,3ΜΡ camera με ζουμ, κάρτα μνήμης, κλασικό Nokia user-friendly interface και δυνατότητα για 3 διαφορετικά μεγέθη γραμματοσειρών!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κάνω πως δεν ακούω .....
A, κατάφερες και το διάβασες?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Kristiensen
Σύντμηση του Χανς-Κρίστιαν Άντερσεν, να υποθέσω;
-
Χμμ .... δεν είναι άσχημο , Kristiensen
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Kristiensen
Σύντμηση του Χανς-Κρίστιαν Άντερσεν, να υποθέσω;
-
Βασίλη ο Kankkunen, έχει δίκιο. Πολύ καλή επιλογή!!
-
Ιάπωνας γονδολιέρης με δανέζικο όνομα;
(το σκίσαμε ΚΑΙ αυτό )
-
Sharp GX 25
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Sharp GX15. Παίρνω τλφ, στέλνω SMS, τραβάω φωτογραφιούλες, έχω ξυπνητήρι/ατζέντα/αριθμομηχανή, υπάρχει δυνατότητα WAP, παίζει πολυφωνικούς ήχους, συνδέεται με PC μέσω υπερύθρων και bluetooth, η μπαταρία κρατάει για 4 μέρες με λίγη ομιλία και το πήρα με δεκαπέντε ευρώ (15 euros) με την επιδότηση συσκευής λόγω σύνδεσης Vodafone της γυναίκας μου. Είπατε τίποτα;Ολα καλά, αυτό το Vodafone Live menu να μην είχε...μπλιαχ!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Έχω ακούσει πολλούς που δεν βολεύονται καθόλου το μενού της Siemens, αλλά εγώ ρε παιδιά μια χαρά το βρίσκω... και έχω και παμπάλαιο μοντέλο. Έχω βάλει σε σχεδόν όλα τα πλήκτρα shortcus, με αποτέλεσμα όλες οι βασικές λειτουργίες να είναι one-click-away.Κι εγω επισης, αν και εχω πολλα παραπονα απο την -πρωην- Ζιμενς, αυτο με το μενου δεν το καταλαβα. Το μενου ειναι ΟΚ, αλλα κυριως το Ζιμενς δεχεται συντομευση οποιασδηποτε λειτουργιας σε οποιοδηποτε πληκτρο (δηλ ακομα και στο αριθμητικο πληκτρολογιο), οποτε εχεις ολες τις βασικες λειτουργιες χωρις να μπαινεις καθολου στο μενου.
Ολα καλά, αυτό το Vodafone Live menu να μην είχε...μπλιαχ!
Και τα κλειδωματα λειτουργιων, που δεν σου επιτρεπουν να στελνεις ελευθερα αρχεια με ΒΤ/IR, να οριζεις ΜΡ3 σαν ηχους κλησης κλμ (και λοιπες μαλακιες). Δε φταιει φυσικα η Sharp αλλα η Voda.
ΒΑΣΙΛΗ, για το 6230ι συμφωνω κι εγω.
(δεν υπονοω τιποτα με το μεγεθος της γραμματοσειρας...) -
Τώρα είμαι κάτοχος ενός SE k750i, έχει τα πάντα και μάλλον θα μου κάνει παρέα για πολύ καιρό.
Εκτός από το πρώτο μου κινητό ένα Panasonic 350 κι ένα Nokia 6310i (το οποίο πουλήθηκε σε 3 μήνες μια και δεν άντεχα να κυκλοφορώ με Nokia) τα υπ;oλοιπα κινητά μου ήταν ή Siemens ή Ericsson.
Τελικά στο φόρουμ τα περισσότερα θέματα καταλήγουν ή στο φαγητό ή στο 'βιασμό' του Krusονόματος'
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
NOKIA 6100.
Θα το άλλαζα μόνο για ένα άλλο με λιγότερη ακτινοβολία!Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τις τιμές της ακτινοβολίας που εκπέμπει κάθε μοντέλο;
Εγώ έχω ένα nokia 6510, εδώ και 2,5 χρόνια. Δεν σκοπεύω να τ' αλλάξω, μέχρι να πεθάνει. Την προηγούμενη βδομάδα έκλεινε συνέχεια μόνο του, αλλά εδώ και 2-3 μέρες αυτοθεραπεύτηκε!
Αν αναγκαστώ να τ' αλλάξω μάλλον θα πάρω κάποιο clamshell της Νokia, το 6060 ή 6160 (νομίζω έτσι λέγεται).
Το καλύτερο κινητό της Nokia μέχρι εκείνη την εποχή. Το απέσυρε γιατί δεν έβγαζε βλάβες. Αυτό δε το πίστευα όταν το άκουσα αλλά αυτός που μου το είπε κάτι ξέρει παραπάνω από εμένα για την συγκεκριμένη εταιρεία.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το καλύτερο κινητό της Nokia μέχρι εκείνη την εποχή. Το απέσυρε γιατί δεν έβγαζε βλάβες. Αυτό δε το πίστευα όταν το άκουσα αλλά αυτός που μου το είπε κάτι ξέρει παραπάνω από εμένα για την συγκεκριμένη εταιρεία.Eγω πάντως οταν το πρωτοπηρα μου εβγαλε βλαβη-μετα τις πρωτες 3 μέρες δεν ανοιγε καν! Αλλα το πηγα και μου το αντικατεστησαν, ηταν μια σειρα ελατωματικη μου ειπαν- και απο τοτε για 2,5 χρονια το κινητο δεν επαθε ΤΙΠΟΤΑ! (ακομα τελειο ειναι απλα πηρα καινουργιο αλλα το εχω για παν ενδεχομενο). Και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι 3-4 φορες εφαγε κατι κολληματα και δεν ανοιγε, πάει λεω (ε δεν το προσεχα και πολυ-5 φορες τη μερα κατω επεφτε) και την επομενη μερα αυτογιατρευόταν!! Αυτα ειναι... Αλλα και το καινουργιο που πηρα πάλι Νοκια ειναι! Σταθερη αξια! To 7270
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
K700 , καλη φαση , εχει τα παντα , μονο που το joystick ειναι προβληματικο , ειναι το πρωτο κινητο που το εχω κρατησει πανω απο 1 χρονο . τα τελευταια 3,5 χρονια εχω αλλαξει 2 σονι ερικσον και 1 ερικσον(αυτο που ειχε την sim πανω και η μπαταρια δ εβγαινε )
και το μαρτιο που θα πεχτει αναβαθμηση πρωτα ο θεος μαλλον αυτο θα παρω
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10333&zone=pp&lm=pp1&pid=10333η αυτο http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10336
μπορει να κοιταξω και κανα νοκια
για αλλη μια φορα η ερικσον εκανε και γαμο τη δουλεια
για ποιο το λες , μαλλον για το p990i e?
-
k750i se rules!
-
αυριο παιρνω new mobile phone θα παρω 1 sharp gx25
1 απο τα καλυτερα κιν κατα την γνωμη μου
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
K700 , καλη φαση , εχει τα παντα , μονο που το joystick ειναι προβληματικο , ειναι το πρωτο κινητο που το εχω κρατησει πανω απο 1 χρονο . τα τελευταια 3,5 χρονια εχω αλλαξει 2 σονι ερικσον και 1 ερικσον(αυτο που ειχε την sim πανω και η μπαταρια δ εβγαινε )
και το μαρτιο που θα πεχτει αναβαθμηση πρωτα ο θεος μαλλον αυτο θα παρω
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10333&zone=pp&lm=pp1&pid=10333η αυτο http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10336
μπορει να κοιταξω και κανα νοκια
για αλλη μια φορα η ερικσον εκανε και γαμο τη δουλεια
για ποιο το λες , μαλλον για το p990i e?
ναι για ποιο αλλο
-
6630
Αρκετά καλή κάμερα, 3G, ίντερνετ, office, διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια (αρκετά δυνατό σκάκι )
Δυστυχώς μονο μία κάμερα, οπότε ξεχνάς τη βιντεοκλήση, εκτός κι αν είσαι κοντά σε καθρέπτη και αυτονομία 1-3 ημερών (με τέτοια οθόνη και χρήση δεν περίμενα κάτι άλλο)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
6630Αρκετά καλή κάμερα, 3G, ίντερνετ, office, διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια (αρκετά δυνατό σκάκι )
Δυστυχώς μονο μία κάμερα, οπότε ξεχνάς τη βιντεοκλήση, εκτός κι αν είσαι κοντά σε καθρέπτη και αυτονομία 1-3 ημερών (με τέτοια οθόνη και χρήση δεν περίμενα κάτι άλλο)
Μου έχει γυαλίσει το εν λόγγω μοντέλο της Nokia.
Μου το συστήνεις με κλειστά μάτια, 'α λα GTI' ;;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
6630
Αρκετά καλή κάμερα, 3G, ίντερνετ, office, διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια (αρκετά δυνατό σκάκι )
Μου έχει γυαλίσει το εν λόγγω μοντέλο της Nokia.
Μου το συστήνεις με κλειστά μάτια, 'α λα GTI' ;;
στο πουλάω (για να πάω για Ν70)
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]