-
Ο χρήστης nass έγραψε:
6310i και εχω το κεφαλι μου ησυχο.........
Εύγε νέε μου!
ΔΕΝ θέλω κινητά - πολυμηχανήματα, να έχουν φωτογραφική μηχανή, έγχρωμη οθόνη, MMS, πολυφωνικούς ήχους, ραδιόφωνο, ΜΡ3, να ψήνουν καφέ και να έχουν εργάτη για τα δύσκολα Και να τ΄ αλλάζω κάθε χρόνο επειδή το νέο μοντέλο ψήνει και εσπρέσσο
6310i εδώ και 3 χρόνια, απόλυτα ικανοποιημένος, έχει όλα όσα χρειάζομαι:
Επαρκή τηλεφωνικό κατάλογο
GPRS
IR (σε συνδυασμό με το notebook μου)
Αρκετά ελαφρύ και μικρό αλλά όχι υπερβολικά να μην μπορώ να πατήσω τα πλήκτρα
Τεράστια διάρκεια μπαταρίας
Εξαιρετικό user interface (πως δουλεύουν μερικοί άνθρωπο με Siemens, πχ., απορώ...)Θα το έχω μέχρι να διαλυθεί... Αν και δείχνει 'σκυλί' μέχρι τώρα.
Nokia 6310i και Ericsson T39m...
Τα ΑΠΟΛΥΤΑ business κινητά της ιστορίας, με παραπλήσιες δυνατότητες και κοινά χαρακτηριστικά: τεράστια αυτονομία, παροιμιώδη αξιοπιστία, μεγάλο τηλεφωνικό κατάλογο, συνδεσιμότητα (IR + bluetooth στην εποχή τους ήταν ανήκουστο ). Σε καλή κατάσταση, πωλούνται ως μεταχειρισμένα στην... αστρονομική τιμή των ~
-
Σπύρο άλλο ένα respect για το Νokia 8850...ψάχνω να βρω ένα σε καλή κατάσταση...
-
[quote='Krusenstern'] Σε καλή κατάσταση, πωλούνται ως μεταχειρισμένα στην... αστρονομική τιμή των ~
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εξαιρετικό user interface (πως δουλεύουν μερικοί άνθρωπο με Siemens, πχ., απορώ...)
Τα μονα κινητα που δεν καταφερα να δουλεψω,πολυ δυσκολα να το πω ,περιεργα να το πω.....Ενω με τα ΝΟΚΙΑ και τα SE λες και τα ειχα χρονια.
-
Τα τελευταία 2,5 χρόνια χρησιμοποιώ ένα Samsung S500. Τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά αντέχει βια χαρά και αυτό μου αρκέι. Είχε από την αρχή δυο μπαταρίες, οπότε με τη μία μπαταρία πάντα φορτισμένη έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Πρίν από αυτό είχα ένα κινητό που στεναχωρέθηκα πολύ όταν χάλασε, κι αυτό μετά από 2,5 χρόνια χρήσης. Panasonic GD93. Φοβερό κινητό.
-
τωρα που το σκέφτομαι ίσως πρέπει ν'ανοίξω μαγαζί με μεταχειρισμένα...
fan της nokia, έχω στην κατοχή μου 3320,5210,6510,6600,6310i αλλα και δύο sony ericsson το P900 και το V800...
για μένα κορυφαία είναι το 6310i το 6600... -
Siemens S65 -> Πολλες δυνατοτηες σαν business phone. 'Δυνατο' ημερολογιο, copy-paste, τηλ. καταλογος 1000 θεσεων, bluetooth και υπερυθρες.
Πολλα ομως bugs, αργη πλοηγηση, μετρια αυτονομια, εκνευριστικη ταξινομηση ονοματων, ογκωδες, κακη καμερα και καποιες ελλειψεις (δεν εχει ραδιοφωνο, ΜΡ3, φωνητικη κληση, ηχογραφηση συνομιλιας).Μολις πηρα (εξολοκληρου με την επιδοτηση) το SE 750i. Ειναι πιο ομορφο, με καλυτερη οθονη και καμερα και καλυτερη αυτονομια.
Υποφερει ομως στο ημερολογιο (δεν εχει επαναλαμβανομενες συναντησεις), δεν εχει copy-paste, δεν εχει αναζητηση στον καταλογο. Δεν το εχω ακομα συνηθισει. Ειναι πιο 'ελκυστικο' σαν τηλεφωνο αλλα λιγοτερο 'εργαλειο' απο το Siemens.Το Siemens το αλλαξα γιατι, αφου κολυμπησε στη θαλασσα χωρις μπρατσακια, παρουσιαζει διαφορα προβληματα, ειδικα στην οθονη. Ελπιζω με το SE να βγαλω καμια διετια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο άλλο ένα respect για το Νokia 8850...ψάχνω να βρω ένα σε καλή κατάσταση...Έχω ένα αλλά το κρατάω. Είναι συλλεκτικό. Μου αρέσει πολύ περισσότερο από τους αντικαταστάτες του.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Έχω ένα αλλά το κρατάω. Είναι συλλεκτικό.Kαλά και με αυτά που ζητούν δεν πρόκειται να ενδώσω, 125
-
Nokia έχω και εγώ. Το πήρα γιατί τα έφτυσε η μπαταρια του προηγούμενου Νokia που είχα. Εκείνο ήταν 8210. Αυτό τώρα πρέπει να ειναι το 6610 νομίζω. Θα το αλλάξω όταν τα φτύσει και σε αυτό η μπαταρία του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο άλλο ένα respect για το Νokia 8850...ψάχνω να βρω ένα σε καλή κατάσταση...respect.......αμα βρεις θελω και εγω (Σοβαρα μιλαω)
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
K700 , καλη φαση , εχει τα παντα , μονο που το joystick ειναι προβληματικο , ειναι το πρωτο κινητο που το εχω κρατησει πανω απο 1 χρονο . τα τελευταια 3,5 χρονια εχω αλλαξει 2 σονι ερικσον και 1 ερικσον(αυτο που ειχε την sim πανω και η μπαταρια δ εβγαινε )και το μαρτιο που θα πεχτει αναβαθμηση πρωτα ο θεος μαλλον αυτο θα παρω
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10333&zone=pp&lm=pp1&pid=10333η αυτο http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10336
μπορει να κοιταξω και κανα νοκια
για αλλη μια φορα η ερικσον εκανε και γαμο τη δουλεια
-
Έχω ακούσει πολλούς που δεν βολεύονται καθόλου το μενού της Siemens, αλλά εγώ ρε παιδιά μια χαρά το βρίσκω... και έχω και παμπάλαιο μοντέλο. Έχω βάλει σε σχεδόν όλα τα πλήκτρα shortcus, με αποτέλεσμα όλες οι βασικές λειτουργίες να είναι one-click-away.
edit: το μοναδικό μου παράπονο είναι η μικρή διάρκεια της μπαταρίας του (περίπου 2 μέρες). Ίσως και η ακτινοβολία του, η οποία δεν έχω ιδεά πόση είναι (ούτε καν τα επιτρεπτά όρια δεν ξέρω)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
6310i και εχω το κεφαλι μου ησυχο.........
Εύγε νέε μου!
ΔΕΝ θέλω κινητά - πολυμηχανήματα, να έχουν φωτογραφική μηχανή, έγχρωμη οθόνη, MMS, πολυφωνικούς ήχους, ραδιόφωνο, ΜΡ3, να ψήνουν καφέ και να έχουν εργάτη για τα δύσκολα Και να τ΄ αλλάζω κάθε χρόνο επειδή το νέο μοντέλο ψήνει και εσπρέσσο
6310i εδώ και 3 χρόνια, απόλυτα ικανοποιημένος, έχει όλα όσα χρειάζομαι:
Επαρκή τηλεφωνικό κατάλογο
GPRS
IR (σε συνδυασμό με το notebook μου)
Αρκετά ελαφρύ και μικρό αλλά όχι υπερβολικά να μην μπορώ να πατήσω τα πλήκτρα
Τεράστια διάρκεια μπαταρίας
Εξαιρετικό user interface (πως δουλεύουν μερικοί άνθρωπο με Siemens, πχ., απορώ...)Θα το έχω μέχρι να διαλυθεί... Αν και δείχνει 'σκυλί' μέχρι τώρα.
Nokia 6310i και Ericsson T39m...
Τα ΑΠΟΛΥΤΑ business κινητά της ιστορίας, με παραπλήσιες δυνατότητες και κοινά χαρακτηριστικά: τεράστια αυτονομία, παροιμιώδη αξιοπιστία, μεγάλο τηλεφωνικό κατάλογο, συνδεσιμότητα (IR + bluetooth στην εποχή τους ήταν ανήκουστο ). Σε καλή κατάσταση, πωλούνται ως μεταχειρισμένα στην... αστρονομική τιμή των ~
-
Εσείς οι ειδικοί στα κινητά .... πιο νέο κινητό έχει μεγάλες γραμματοσειρές ??
(και να έχει καλή κάμερα - κάρτα μνήμης).. για να τα βλέπω καλύτερα
Εεεε .... Kristiensen ??
edit: τώρα έχω ένα GX-25
-
Sharp GX15. Παίρνω τλφ, στέλνω SMS, τραβάω φωτογραφιούλες, έχω ξυπνητήρι/ατζέντα/αριθμομηχανή, υπάρχει δυνατότητα WAP, παίζει πολυφωνικούς ήχους, συνδέεται με PC μέσω υπερύθρων και bluetooth, η μπαταρία κρατάει για 4 μέρες με λίγη ομιλία και το πήρα με δεκαπέντε ευρώ (15 euros) με την επιδότηση συσκευής λόγω σύνδεσης Vodafone της γυναίκας μου. Είπατε τίποτα;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εσείς οι ειδικοί στα κινητά .... πιο νέο κινητό έχει μεγάλες γραμματοσειρές ??
(και να έχει καλή κάμερα - κάρτα μνήμης).. για να τα βλέπω καλύτερα
Εεεε .... Kristiensen ??
edit: τώρα έχω ένα GX-25
τα γυαλια πρεσβιωπιας τα εχεις ακουστα???
-
Κάνω πως δεν ακούω .....
-
Κάνω πως δεν ακούω .....A, κατάφερες και το διάβασες?
-
Κάνω πως δεν ακούω .....οκ, γιατί αλλιώς μπορέι να χρειάζονταν και τίποτα... ακουστικά
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]