-
το τι μπαρουφες ακουστηκαν χθες δεν λεγεται....
και βεβαια, οι 'ειδικοι' εδωσαν παλι ρεσιταλ....
ω ρε τι χρηματα πληρωνουμε σε κατι δημοσιους υπαλληλους για να μας 'προστατευουν'....
-
Πρέπει να το έχω ανοιχτό για να λειτουργεί το ακουστικό στο αυτοκίνητο, δεν είναι πρακτικό να αλλάζω ρυθμίσεις κάθε φορά. Θα απενεργοποιήσω όμως την επιλογή 'make this device discoverable'.
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Nαι, υπάρχει περίπτωση να τσιμπήσει ιο (όχι υιό, τα ppc δεν έχουν ικανότητες αναπαραγωγής από όσο ξέρω ).
Παιρύαιργω. Αιγό δαιν κάνο πωταί ωρθωγραφηκά. Ουδύς αλλάθειτως...
-
Χρήστος Λάππας
τα δικα μας ΔΕΝ 'κολανε' τετοια πραγματα
και βεβαια αν το κανεις undiscoverable θα ηρεμησεις τελειως. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πρέπει να το έχω ανοιχτό για να λειτουργεί το ακουστικό στο αυτοκίνητο, δεν είναι πρακτικό να αλλάζω ρυθμίσεις κάθε φορά. Θα απενεργοποιήσω όμως την επιλογή 'make this device discoverable'.
Nαι, υπάρχει περίπτωση να τσιμπήσει ιο (όχι υιό, τα ppc δεν έχουν ικανότητες αναπαραγωγής από όσο ξέρω ).
Παιρύαιργω. Αιγό δαιν κάνο πωταί ωρθωγραφηκά. Ουδύς αλλάθειτως...
-
Ασχετο: Έχει πλάκα που ο Εισαγγελάτος έχει ξεσηκώσει τις γιαγιάδες σ' όλη την Ελλάδα με τα διάφορα ρεπορτάζ περί φαγητού και σχετικών απατεωνιών...
-
Καλα.... το αφεντικο μου αφησε το κινητο του στη τουαλετα σημερα και διεγραψε ολα τα μυνηματα.....
και του κανα πλακα μετα.
Αφησα το 8800 πανω στο γραφειο του και με πηρα τηλ....
απανταει μετα απο 3 κουδουνισματα....
Και το αφεντικο....
Ασπρισε!!!!!!!!!!!! -
Eω στεναχωρεθηκα για τον Κ Λακαφωση, καποτε τον εκτιμουσα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όλα αυτά τα ξέρουμε ότι γίνονται εδώ και χρόνια. Ειδικά η μετατροπή σε κοριό είναι πανεύκολη. Τα υπόλοιπα είναι θέμα software.
Τίποτα καινούργιο?Τίποτα. Απλά ο απίθανος αυτός ξανά ανακάλυψε τη πυρίτιδα.
Eω στεναχωρεθηκα για τον Κ Λακαφωση, καποτε τον εκτιμουσα...
Ποιόοοοον.
Σε τι τον είχες;Ε καλά να πάθεις.
Ασχετο: Έχει πλάκα που ο Εισαγγελάτος έχει ξεσηκώσει τις γιαγιάδες σ' όλη την Ελλάδα με τα διάφορα ρεπορτάζ περί φαγητού και σχετικών απατεωνιών...
Βρε καλά κάνει. Αφού τον αφήνουν καλά κάνει.
Ακόμα κι αν δεν έχει είδηση θα δημιουργήσει μια. Παλία μου τέχνη κόσκινο. -
tazio μάλλον ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
tazio μάλλον ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε...Για ποιόν;
Αν είναι για τον εισαγγελάτο, δεν ξέρω τίποτα περισσότερο απ΄όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς (από εποχή Νew chanel και βάλε) για φιαχτές ειδήσεις.
Πιστεύω ότι σε τέτοια θέματα (και επαγγέλματα) η ανοχή μας πρέπει να είναι μηδενική. Διαμορφώνουν απόψεις σε κόσμο που τους παρακολουθεί κι αυτό είναι πολύ σοβαρό. Αν λοιπόν η μαγιά είναι σκάρτη τότε το παράγωγο θα είναι βλαβερό. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
tazio μάλλον ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε...
Για ποιόν;
Αν είναι για τον εισαγγελάτο, δεν ξέρω τίποτα περισσότερο απ΄όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς (από εποχή Νew chanel και βάλε) για φιαχτές ειδήσεις.
Πιστεύω ότι σε τέτοια θέματα (και επαγγέλματα) η ανοχή μας πρέπει να είναι μηδενική. Διαμορφώνουν απόψεις σε κόσμο που τους παρακολουθεί κι αυτό είναι πολύ σοβαρό. Αν λοιπόν η μαγιά είναι σκάρτη τότε το παράγωγο θα είναι βλαβερό.Για τον Λακαφώση έλεγα...
-
Τελικά κατάφερα και άλλαξα το κινητό μου. Η επιλογή αυτή:
ΝΟΚΙΑ Ε-50
Πέρασαν τα πάντα πανευκολα από το παλιό Symbian. Είναι ελαφρύ, πολύ καλό interface για συνδέσεις (που με ενδιέφερε περισσότερο) και πάρα πολύ καλή οθόνη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όλο είναι αλουμίνιο (και τα πλήκτρα) και μου αρέσει. Τιμή 285
-
Εξαιρετική επολογή γιατρέ, μπράβο!!! Καλορίζικο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για τον Λακαφώση έλεγα...
Ας φροντίσει όταν μιλά (ειδικά άσχημα) να μην είναι μπροστά ή έστω πίσω του, τρίτοι.
Επειδή έχει κάποιες συμπάθειες εδώ μέσα (λογικό εξάλλου) και δε θέλω να χαλαστώ με διαφωνίες ας μείνουμε εδώ. -
[quote='cmarin']Τελικά κατάφερα και άλλαξα το κινητό μου. Η επιλογή αυτή:
ΝΟΚΙΑ Ε-50
Πέρασαν τα πάντα πανευκολα από το παλιό Symbian. Είναι ελαφρύ, πολύ καλό interface για συνδέσεις (που με ενδιέφερε περισσότερο) και πάρα πολύ καλή οθόνη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όλο είναι αλουμίνιο (και τα πλήκτρα) και μου αρέσει. Τιμή 285
-
σκέφτομαι να πάρω ένα Motorola Razr V3 σκέτο χωρίς πολλά πολλά.
Με ενδιαφέρει το σχέδιο του και να κάνει τα βασικά. Δεν με ενδιαφέρουν
τα υπόλοιπα. Το βρίσκω καινούριο στα 170 ευρώ. Τι λέτε αξίζει? -
πολύ δύσκολο μενού, εκνευριστικό θα έλεγα...
επιπλέον είμαι και κατά στα 'ποτράκια'
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σκέφτομαι να πάρω ένα Motorola Razr V3 σκέτο χωρίς πολλά πολλά.
Με ενδιαφέρει το σχέδιο του και να κάνει τα βασικά. Δεν με ενδιαφέρουν
τα υπόλοιπα. Το βρίσκω καινούριο στα 170 ευρώ. Τι λέτε αξίζει?Παρ' το. Σε μαύρο.
-
Σε μαύρο ούτως ή άλλως είναι διαθέσιμο.
-
Έχει κάποιος-α το sony-ericsson Z550;Θέλει να το πάρει ο αδερφός μου,και θα ήθελα να μάθω τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει αντιμετωπίσει κάποιος.Εγώ έχω ένα siemens c55 3 χρόνια τώρα,που δεν το αλλάζω!Και ας μην έχει camera,έχω φωτογραφική μηχανή!!!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]