-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
I can talk for ever about this...
Γιατι? Απλουστατο (again you over there in Europe are overanalyzing - paralysis through analysis and nothing is ever happening - everything takes for ever - - off topic)
Γιατι? Για 2 κυριους λογους:
-
Διοτι οι μεταναστες δεν αφομοιώνωντε στην Γαλλικη κοινωνια. Δηλαδη η κυβερνηση δεν εχει σωστο συστημα αφομοιωσης και
-
Η Γαλλια δεν εχει δουλειες. Η ανεργεια ειναι τεραστιο προβλημα στην Γαλλια εδω και δεκαετιες τωρα. Κατι το οποιο ειναι αποτελεσμα της πολυ ασθενης οικονομιας στην Γαλλια εδω και πολλα χρονια.
Αρα εχεις ενα συνδυασμο ενος Αραβα που εχει γεννηθει και μεγαλωσει με σε εντελως διαφορετικο τροπο ζωης που ερχεται στην Γαλλια για μια καλυτερη μερα και δεν βρισκει δουλεια ή βρισκει δουλεια που πληρωνει ψιχουλα. Επηδει δεν υπαρχει αφομειωση μπενει σε γκετο το οποιο ζει οπως ζουσε στην παλια του πατριδα. Το επικυνδυνο σημειο ειναι οταν στα παραπανω γινετε προσθεση του 'εγω οχι μονο ζω οπως ζουσα στο Μαροκο, αλλα θελω και να συνεχισω να ζω οπως στο Μαροκο, αλλα μεσα στην Γαλλια και δεν καταλαβαινω τιποτε απο Γαλλικα ηθη και εθιμα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ'. Και αυτο εγινε και εχει γινει με τους περισσοτερους Μουσουλμανους στην Ευρωπη.
Εκει ειναι που ολα τα παραπανω ερχοντε μαζι for the 'perfect storm'. Και εχεις αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση και ακομη χειροτερα θα γινουν εαν οι φιλελευθερες κυβερνησεις της Γαλλιας, Βελγιου, Γερμανιας και αλλων, δεν 'βαλουν μυαλο' και αρχισουν να χρισημοποιουν τον 'βουρδουλα'. Και δεν εννοω ξυλο, εννοω, 'εαν δεν θα ζησεις συμφωνα με τους Γαλλικους νομους, πας απο εκει που ειρθες'. Period.
Αλλα κατι τετοιο θα παρει πολυ καταστροφη (απο τους δηθεν 'φτωχους' και 'καημενους' που καινε το Παρισι και αλλα μερη) για να γινει.
ΟΚ!
Εχουμε εντελώς διαφορετική προσέγγιση των θεμάτων.
Ο 'βούρδουλας' μπορεί να είναι απαραίτητος αλλά δεν είναι ΠΟΤΕ η πρώτη ΟΥΤΕ η μοναδική λύση. Και σίγουρα δεν έχει εφαρμογή εδώ.Σε πληροφορώ λοιπόν ότι η Γαλλία έχει μια μεταναστευτική πολιτική που δίνει τα ίδια δικαιώματα σε όλους τους κατοίκους των αποικιών της.
Αν δεις τις Γαλλικές ομάδες (ποδόσφαιρο,μπάσκετ, στίβος) αποτελούνται κατά 99% από μαύρους Γάλλους.Το πρόβλημα δεν λύνεται με 'βούρδουλα'.
Γιατι έχει την ρίζα του στις αλλαγές που έχουν γίνει στις οικονομίες. Και που οι σύγχρονες οικονομικές θεωρίες δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν (π.χ. ταυτόχρονη αύξηση πληθωρισμού και ανεργίας).Οι Γάλλοι είναι οι πρώτοι που το αντιμετωπίζουν. Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες.
Ολες οσες έχουν μετανάστες.
Βλέπεις, το φθηνό εργατικό έχει και το αντίστοιχο κόστος!Ας ελπίσουμε να βρεθεί μια λυση!
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
He·brew ( P ) n.
A member or descendant of a Semitic people claiming descent from Abraham, Isaac, and Jacob; an Israelite; a Jew.
http://dictionary.reference.com/search?q=Hebrews
Εσυ, 'ασε μας'.
Ναι καλά! Ισραηλίτες είναι τα τόσα εκατομμύρια εβραίων που γεννήθηκαν και ζουν π.χ. στην Αμερική, ε;
Are you still talking about this? You're making yourself look worse by doing so... Let it go. Hewbews = the citizens of today's Israel. Period dude.
-
Εσεις οι Ευρωπαιοι εχετε παντελη αγνοια απο το τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να συμβαινει στην ΕυρωπηTrust me.
Εσείς οι ΗΠΑμερικάνοι έχετε παντελή αγνοια για το τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να συμβαινει στις ΗΠΑ
Trust me.
-
ΙΝ $$$$ WE TRUST!!!
=τι σημαινει τελικα θα μου πει κανεις;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
I can talk for ever about this...
Γιατι? Απλουστατο (again you over there in Europe are overanalyzing - paralysis through analysis and nothing is ever happening - everything takes for ever - - off topic)
Γιατι? Για 2 κυριους λογους:
-
Διοτι οι μεταναστες δεν αφομοιώνωντε στην Γαλλικη κοινωνια. Δηλαδη η κυβερνηση δεν εχει σωστο συστημα αφομοιωσης και
-
Η Γαλλια δεν εχει δουλειες. Η ανεργεια ειναι τεραστιο προβλημα στην Γαλλια εδω και δεκαετιες τωρα. Κατι το οποιο ειναι αποτελεσμα της πολυ ασθενης οικονομιας στην Γαλλια εδω και πολλα χρονια.
Αρα εχεις ενα συνδυασμο ενος Αραβα που εχει γεννηθει και μεγαλωσει με σε εντελως διαφορετικο τροπο ζωης που ερχεται στην Γαλλια για μια καλυτερη μερα και δεν βρισκει δουλεια ή βρισκει δουλεια που πληρωνει ψιχουλα. Επηδει δεν υπαρχει αφομειωση μπενει σε γκετο το οποιο ζει οπως ζουσε στην παλια του πατριδα. Το επικυνδυνο σημειο ειναι οταν στα παραπανω γινετε προσθεση του 'εγω οχι μονο ζω οπως ζουσα στο Μαροκο, αλλα θελω και να συνεχισω να ζω οπως στο Μαροκο, αλλα μεσα στην Γαλλια και δεν καταλαβαινω τιποτε απο Γαλλικα ηθη και εθιμα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ'. Και αυτο εγινε και εχει γινει με τους περισσοτερους Μουσουλμανους στην Ευρωπη.
Εκει ειναι που ολα τα παραπανω ερχοντε μαζι for the 'perfect storm'. Και εχεις αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση και ακομη χειροτερα θα γινουν εαν οι φιλελευθερες κυβερνησεις της Γαλλιας, Βελγιου, Γερμανιας και αλλων, δεν 'βαλουν μυαλο' και αρχισουν να χρισημοποιουν τον 'βουρδουλα'. Και δεν εννοω ξυλο, εννοω, 'εαν δεν θα ζησεις συμφωνα με τους Γαλλικους νομους, πας απο εκει που ειρθες'. Period.
Αλλα κατι τετοιο θα παρει πολυ καταστροφη (απο τους δηθεν 'φτωχους' και 'καημενους' που καινε το Παρισι και αλλα μερη) για να γινει.
ΟΚ!
Εχουμε εντελώς διαφορετική προσέγγιση των θεμάτων.
Ο 'βούρδουλας' μπορεί να είναι απαραίτητος αλλά δεν είναι ΠΟΤΕ η πρώτη ΟΥΤΕ η μοναδική λύση. Και σίγουρα δεν έχει εφαρμογή εδώ.Σε πληροφορώ λοιπόν ότι η Γαλλία έχει μια μεταναστευτική πολιτική που δίνει τα ίδια δικαιώματα σε όλους τους κατοίκους των αποικιών της.
Αν δεις τις Γαλλικές ομάδες (ποδόσφαιρο,μπάσκετ, στίβος) αποτελούνται κατά 99% από μαύρους Γάλλους.Το πρόβλημα δεν λύνεται με 'βούρδουλα'.
Γιατι έχει την ρίζα του στις αλλαγές που έχουν γίνει στις οικονομίες. Και που οι σύγχρονες οικονομικές θεωρίες δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν (π.χ. ταυτόχρονη αύξηση πληθωρισμού και ανεργίας).Οι Γάλλοι είναι οι πρώτοι που το αντιμετωπίζουν. Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες.
Ολες οσες έχουν μετανάστες.
Βλέπεις, το φθηνό εργατικό έχει και το αντίστοιχο κόστος!Ας ελπίσουμε να βρεθεί μια λυση!
Σιγουρα εχουμε εντελως διαφορετικο τροπο σκεψης, αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ ΗΠΑ και ολως των αλλων χωρων οταν ερχεται το θεμα σε φιλελευθερισμο, σοσιαλισμο, κτλ. Γιαυτο και αυτη η χωρα ειναι ξεχωριστη ολων. Σκεφτεται αλλιως, αντιλαμβανεται τον πλανητη αλλιως. Και που'σε ακομη, η διφορα μονο μεγαλωνει.
Ακριβως το παραπανω ειναι ΤΟ θεμα με το Παρισι και τους 'καημενους'. I hope you understand that.
'Το πρόβλημα δεν λύνεται με 'βούρδουλα'.'
Με τι λυνετε? Με 'το καλο'? Μηπως θες να τους δωσουμε και κανα free μασαζ τους 'καημενους' που εκαψαν τα παντα? Ή μηπως θελετε να τους κανουμε ψυχαναλυση πριν οποια αντιδραση?
Με το 'βουρδουλα' οπως εξηγησα παραπανω εννοω εναν αριθμο μετρων.
Αυτην την στιγμη ομως, μαλλον μια εβδομαδα πριν, ο στρατος επρεπει να ειχε ενεργοποιηθει 100% Και θα δεις οτι μονο αυτο θα τους καλμαρει προσωρινα. Βγες και καις το αυτοκινητο μου και το γραφειο μου? Σου εκωψα τον κ@λ@ μαγκα!
Μετα ομως, αφου καλμαρει το θεμα, ο 'βουρδουλας' εχει αλλο νοημα. Σειρα μετρων που στελνουν ενα κοινο μυνημα, αυτο που εγραψα πιο πανω: Οι νομοι της Γαλλιας ειναι αυτοι! Οποιος δεν τους ακολουθει, τον περνει και τον σηκωνει. Period![/list]
-
-
Are you still talking about this? You're making yourself look worse by doing so... Let it go. Hewbews = the citizens of today's Israel. Period dude.Καλά, εσύ είσαι εντελώς ανεπίδεκτος!!!!!!!!
Σου λέω ότι διατηρούσα μακροχρόνια σχέση με Ελληνίδα (εθνικότητα) εβραία (θρησκεία), γνώρισα όλη της την οικογένεια που ζούσε στη Ελλάδα (επίσης Έλληνες) πλην της Ελληνίδας αδερφή της (επίσης εβραία) που ήταν παντρεμένη στον Καναδά με Καναδό (εθνικότητα) κι εβραίο (θρησκεία) κι εσύ εξακολουθείς να το πάιζεις ξερόλας κ εξυπνάκιας. Πορεύσου αγόρι μου στη 'γνώση' σου...
-
Εσεις οι Ευρωπαιοι εχετε παντελη αγνοια απο το τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να συμβαινει στην ΕυρωπηTrust me.
Από την δημοσίευσή σου προκύπτει ότι εσυ ξέρεις καλύτερα την Ευρώπη από εμάς που ζούμε εδω.
Πράγμα όμως που δεν δέχεσαι όταν αναφερόμαστε στις ΗΠΑ.Βλέπεις λοιπόν πως μπορεί να έχεις άποψη για ένα μέρος χωρίς να έχεις ζήσει εκει?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Are you still talking about this? You're making yourself look worse by doing so... Let it go. Hewbews = the citizens of today's Israel. Period dude.
Καλά, εσύ είσαι εντελώς ανεπίδεκτος!!!!!!!!
Σου λέω ότι διατηρούσα μακροχρόνια σχέση με Ελληνίδα (εθνικότητα) εβραία (θρησκεία), γνώρισα όλη της την οικογένεια που ζούσε στη Ελλάδα (επίσης Έλληνες) πλην της Ελληνίδας αδερφή της (επίσης εβραία) που ήταν παντρεμένη στον Καναδά με Καναδό (εθνικότητα) κι εβραίο (θρησκεία) κι εσύ εξακολουθείς να το πάιζεις ξερόλας κ εξυπνάκιας. Πορεύσου αγόρι μου στη 'γνώση' σου...
Oh boy...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εσεις οι Ευρωπαιοι εχετε παντελη αγνοια απο το τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να συμβαινει στην Ευρωπη
Trust me.
Από την δημοσίευσή σου προκύπτει ότι εσυ ξέρεις καλύτερα την Ευρώπη από εμάς που ζούμε εδω.
Πράγμα όμως που δεν δέχεσαι όταν αναφερόμαστε στις ΗΠΑ.Βλέπεις λοιπόν πως μπορεί να έχεις άποψη για ένα μέρος χωρίς να έχεις ζήσει εκει?
Are you not listening when I talk about me? What's the matter with you?
Γεννηθηκα στην Ευρωπη. Την εζησα την Ευρωπη 22 χρονια (10 παραπανω απο οτι τις ΗΠΑ) ΚΑΙ εχω ολους τους συγγενεις και φιλους εκει και πηγαινοερομαι πολακις οπως ξερεις. Τι αλλο θες να κανω για εκφρασω γνωμη? Με συγκρινεις εμενα με τον Ελληνα που δεν εχει πατησει ποδι εδω και βλεπει Χολιγουντ για να παρει ιδεα για το τι ετσι ΗΠΑ?
Τελος, αυτο τι σχεση εχει με το θεμα?
-
Εσεις οι Ευρωπαιοι εχετε παντελη αγνοια απο το τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να συμβαινει στην Ευρωπη
Trust me.
Are you not listening when I talk about me? What's the matter with you?
Γεννηθηκα στην Ευρωπη. Την εζησα την Ευρωπη 22 χρονια (10 παραπανω απο οτι τις ΗΠΑ) ΚΑΙ εχω ολους τους συγγενεις και φιλους εκει και πηγαινοερομαι πολακις οπως ξερεις. Τι αλλο θες να κανω για εκφρασω γνωμη? Με συγκρινεις εμενα με τον Ελληνα που δεν εχει πατησει ποδι εδω και βλεπει Χολιγουντ για να παρει ιδεα για το τι ετσι ΗΠΑ?
Τελος, αυτο τι σχεση εχει με το θεμα?
Γεννήθηκες στην Ελλάδα και μιλάμε για την Γαλλία!
Εχει σαφώς σχέση με το θέμα. Αλλά και για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι άποψη μπορεί να έχουν όλοι. Και κανένας μας δεν διαθέτει ούτε το αλάθητο ούτε την απόλυτη αλήθεια.
-
Ακουσα οτι ο ταχιρ μιτσι ο αλβανος προεδρος των εργαζομενων στην ελλαδα ειπε οτι τωρα λεει δεν εχουν σκοπο να κανουν τα ιδια και σε μας αλλα στο μελλον δεν ξερει και δεν αποκλειη τιποτα Δε κανουν κανα αστειο να δουν κλαδεμα που θα πεσει
-
Ελεος,μπηκε παλι ο γενίτσαρος και αυτοχρησθέντας ως εγκωμιαστής των αμερικανων να κανει συζήτηση.Δεν εχει νοημα ρε gavriil1.
Εγω μαλιστα πιστευω οτι μας δουλευεις κανονικα,γιατι αποκλειεται να εχεις τοσο βαθια μεσανυχτα γυρω απο τα παντα σε όλη την υδρόγειο. -
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Ακουσα οτι ο ταχιρ μιτσι ο αλβανος προεδρος των εργαζομενων στην ελλαδα ειπε οτι τωρα λεει δεν εχουν σκοπο να κανουν τα ιδια και σε μας αλλα στο μελλον δεν ξερει και δεν αποκλειη τιποτα Δε κανουν κανα αστειο να δουν κλαδεμα που θα πεσειΠού το διάβασες αυτό; Ένα link;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ακουσα οτι ο ταχιρ μιτσι ο αλβανος προεδρος των εργαζομενων στην ελλαδα ειπε οτι τωρα λεει δεν εχουν σκοπο να κανουν τα ιδια και σε μας αλλα στο μελλον δεν ξερει και δεν αποκλειη τιποτα Δε κανουν κανα αστειο να δουν κλαδεμα που θα πεσει
Πού το διάβασες αυτό; Ένα link;
Το διαβασε ενας γνωστος σε μια εφημεριδα,press μου φαινεται την ειπε
-
Χμμμ... τι μάθαμε σήμερα; Ότι:
-
Ένα λεξικό έχει περισσότερο δικαίωμα να 'χαρακτηρίσει' μια ομάδα ανθρρώπων από την ίδια την ομάδα.
-
Οι ευρωπαίοι δεν 'ξέρουν' τι πρέπει να κάνουν και πρέπει να τους δείξουν κάποιοι αμερικανοί.
Μάλιστα!
Και συνεχίζετε την κουβέντα;
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εβραίος είναι εθνικότητα, και έχουν επίσημη θρησκεία τον Ιουδαϊσμό.-
Πότε έγινε αυτό; Χαμπάρι δεν έχω πάρει!!!
Εγώ ήξερα πως το 'εβραίος' χαρακτηρίζει θρησκεία.
(btw, αν έγιναν έθνος, ποιο είναι το επίσημο κράτος τους; )Το Ισραήλ!
Χαίρω πολύ ρε παιδιά! Υποτίθεται ότι άλλαξε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι.
Το Ισραήλ ήταν ανέκαθεν το κράτος των Ισραηλιτών. Εγώ ρώτησα από πότε το 'εβραίος' χαρακτηρίζει εθνικότητα και όχι θρησκεία.
Όχι. Οι Εβραίοι δεν είχαν κράτος μέχρι μετά τον Β' Π.Π. Χωρίς να είμαι σίγουρος, απέκτησαν κράτος το 1949.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εβραίος είναι εθνικότητα, και έχουν επίσημη θρησκεία τον Ιουδαϊσμό.-
Πότε έγινε αυτό; Χαμπάρι δεν έχω πάρει!!!
Εγώ ήξερα πως το 'εβραίος' χαρακτηρίζει θρησκεία.
(btw, αν έγιναν έθνος, ποιο είναι το επίσημο κράτος τους; )Το Ισραήλ!
Χαίρω πολύ ρε παιδιά! Υποτίθεται ότι άλλαξε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι.
Το Ισραήλ ήταν ανέκαθεν το κράτος των Ισραηλιτών. Εγώ ρώτησα από πότε το 'εβραίος' χαρακτηρίζει εθνικότητα και όχι θρησκεία.
Όχι. Οι Εβραίοι δεν είχαν κράτος μέχρι μετά τον Β' Π.Π. Χωρίς να είμαι σίγουρος, απέκτησαν κράτος το 1949.
Ακριβώς!
-
Δεν μένουμε στο θέμα μας καλύτερα;
Προσωπικά θεωρώ ότι όταν ένας λαός που μεταναστεύει σε άλλη χώρα δεν επιθυμεί να ενσωματωθεί σ'αυτήν, τότε έχει και ο ίδιος μερίδιο της ευθύνης για την κατάστασή του.
Μιλάνε στη Γαλλία για γκέτο. Δηλ. για περιοχές όπου συγκεντρώθηκαν οι Αφρικανοί και μαστίζεται από ανεργία κλπ κλπ.
Για κάτσε ρε φίλε μετανάστη! Ζεις πχ στο Παρίσι. Δεν βρίσκεις δουλειά. Γιατί δεν πας σε άλλη πόλη που ενδεχομένως υπάρχει προσφορά εργασίας, αλλά θες να κάνεις δουλειές του ποδαριού, ενδεχομένως παράνομες;
Γιατί βλέπουμε σε κάθε φανάρι στην Αθήνα σκούρους να ζητούν να σου πλύνουν τα τζάμια; Γιατί οι μαύροι κυκλοφορούν στην Αθήνα με πειρατικά CD ή κλεμμένα κινητά; Αφού δεν υπάρχει δουλειά ούτε για τους ντόπιους, ενώ είναι γνωστό ότι στην επαρχία κράζουν για γεωργικές και οικοδομικές εργασίες, γιατί δεν πάνε κατά 'κει μεριά; Μήπως να τους δώσουμε επίδομα ανεργίας; Μήπως να τους προσλάβουμε στο δημόσιο; Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται.Όσο για τους Αλβανούς, το ξαναείπα: είναι πολλοί, αλλά ευτυχώς η κουλτούρα τους τούς επιτρέπει να ενσωματωθούν στην κοινωνία, αντί να γκετοποιηθούν.
-
Δεν μπορει ρε παιδες να εχει κανει τετοια δηλωση αυτος ο Τατσι Μητσι-Χωστα-
ΕΛΕΟΣ αν εχει κανει τετοια δηλωση....
Και ποιοι ειναι αυτοι και με ποιο δικαιωμα να κανουν τετοια πραγματα δηλαδη και ως εκπροσωπος των απανταχου Αλβανων στην Ελλαδα μιλαει???
Ξαναγραφω παντως οτι δεν μπορει να εχει κανει τετοια δηλωση...
-
Με κάθε επιφύλαξη και υπό τον φόβο να πρόκειται για ράδιο-αρβύλα, μου έχουν πει ότι ο ίδιος είχε απαντήσει στο ερώτημα 'Γιατί φέρνετε όπλα στην Ελλάδα;' λέγοντας 'Για όταν θελήσετε να μας διώξετε'.
Το Παρίσι καίγεται