-
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΣΕ ΣΤΟ MITSUBISHI CUP ΙΤΑΛΙΑΣ KAI O ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ CORRI CON CLIO!
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ CUP ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ!
ΤΩΡΑ, ΑΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! -
Ο χρήστης Jackdaws έγραψε:
Ειναι κατι σαν χομπι, εμμισθο βεβαια, ...
ΕΜΜΙΣΘΟΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!
ΒΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!
ΒΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!
Ε καλα, και εμενα ο τροπος που γραφεις αυτες τις αηδιες καποιον αλλο χρηστη μου θυμιζει αλλα δεν το κανω θεμα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ειναι κατι σαν χομπι, εμμισθο βεβαια, ...
ΒΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!
ΒΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!
Ε καλα, και εμενα ο τροπος που γραφεις αυτες τις αηδιες καποιον αλλο χρηστη μου θυμιζει αλλα δεν το κανω θεμα.
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ Σ ΑΛΛΟ Σ Χ ΡΗΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΕΜΑ!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Για το San Crispino, αν αυτό σας βοηθάει να καταλάβετε πως λειτουργουν οι λέσχες στην Ιταλία, είχαμε λάβει πρόσκληση από την διοργανωτρια λέσχη εναμιση μήνα πριν τον αγώνα, η οποία προσέφερε δωρεάν συμμετοχή και διαμονή για το πλήρωμα!ΕΝΑΜΙΣ Η ΜΗΝΑ , ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η ΜΕ ΦΙΕΣΤΑ?
-
Ο χρήστης Jackdaws έγραψε:
Για το San Crispino, αν αυτό σας βοηθάει να καταλάβετε πως λειτουργουν οι λέσχες στην Ιταλία, είχαμε λάβει πρόσκληση από την διοργανωτρια λέσχη εναμιση μήνα πριν τον αγώνα, η οποία προσέφερε δωρεάν συμμετοχή και διαμονή για το πλήρωμα!
ΕΝΑΜΙΣ Η ΜΗΝΑ , ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η ΜΕ ΦΙΕΣΤΑ?
Με Fiesta δεν θα ειχε φτασει!!!!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Για το San Crispino, αν αυτό σας βοηθάει να καταλάβετε πως λειτουργουν οι λέσχες στην Ιταλία, είχαμε λάβει πρόσκληση από την διοργανωτρια λέσχη εναμιση μήνα πριν τον αγώνα, η οποία προσέφερε δωρεάν συμμετοχή και διαμονή για το πλήρωμα!και πως σας βρηκε ρε παιδια?και μην μου πειτε οτι σας εχει αναρτημενους σε χαρτι η εθεα γιατι θα γελαω καμια εβδομαδα.εγω παντως οταν παλια μου σφυριξαν για καποιους αγωνες στο εξωτερικο μονος μου τα βρηκα και ας τα εκρυβε η εθεα και μη μου πει κανεις οτι δεν τα εκρυβε γιατι τις προσκλησεις τουλαχιστον για δυο αγωνες τα εστελναν οι ανθρωποι και μαλιστα και στα αγγλικα γραμμενες και στα γαλλικα(αμα τις εχει δει κανεις στο ταμπλο της εθεα η στα μμε , κερδιζει τυροπιτα),οταν ομως πηγα την πρωτη φορα, ερχονταν στον αγωνα και αλλες λεσχες και αφου μας καλουσαν μετα μας ελεγαν οτι για να πανε να τρεξουν καποια πληρωματα στο χαλκιδικης τους ζητουσαν το 1996 1500 δολαρια παντος οι ανθρωποι ηταν αψογοι και ειναι οι καλυτεροι αγωνες που εχω κανει στη ζωη μου ασχετα απο το αποτελεσμα
υς.κοστος διημερου αγωνα με συντελεστη 10 στο ευρωπαικο πρωταθλημα=300.000 δραχμες(μαζι με τις γυναικες του βασιλη ) οσο δηλαδη μια αναβαση στην ελλαδα.
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
και πως σας βρηκε ρε παιδια?και μην μου πειτε οτι σας εχει αναρτημενους σε χαρτι η εθεα γιατι θα γελαω καμια εβδομαδα.
Προφανως από το site μας στο internet, δημοσιεύσεις σε ξένα site για το Fiesta ή πολύ απλά αν εγω ήμουν υπεύθυνος λέσχης και ήθελα ξένες συμμετοχές, θα κοίταγα κάθε αγώνα του Ευρωπαικού πρωταθλήματος θα έβρισκα τα 4-5 καλά τοπικά πληρωματα που συμμετέχουν και θα τους έστελνα πρόσκληση!
-
Ο χρήστης GINE έγραψε:
Για το San Crispino, αν αυτό σας βοηθάει να καταλάβετε πως λειτουργουν οι λέσχες στην Ιταλία, είχαμε λάβει πρόσκληση από την διοργανωτρια λέσχη εναμιση μήνα πριν τον αγώνα, η οποία προσέφερε δωρεάν συμμετοχή και διαμονή για το πλήρωμα!
ΕΝΑΜΙΣ Η ΜΗΝΑ , ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η ΜΕ ΦΙΕΣΤΑ?
Με Fiesta δεν θα ειχε φτασει!!!!!
Άψογος!!!
-
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ PAVLOS ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.
ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΚΑΝΑ 2ΗΜΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΑΣ ΣΤΟ SAN CRISPINO.
ΑΜΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 500ΑΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΡΘΟΥΝ!
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο GEORGETABS ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΒΑΡΕΜΑΡΑ, ΒΟΛΕΜΑΡΑ, κτλ.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
και πως σας βρηκε ρε παιδια?και μην μου πειτε οτι σας εχει αναρτημενους σε χαρτι η εθεα γιατι θα γελαω καμια εβδομαδα.
Προφανως από το site μας στο internet, δημοσιεύσεις σε ξένα site για το Fiesta ή πολύ απλά αν εγω ήμουν υπεύθυνος λέσχης και ήθελα ξένες συμμετοχές, θα κοίταγα κάθε αγώνα του Ευρωπαικού πρωταθλήματος θα έβρισκα τα 4-5 καλά τοπικά πληρωματα που συμμετέχουν και θα τους έστελνα πρόσκληση!
φαντασου λοιπον τι τραβουσα το 1996 που δεν υπηρχε ουτε internet αλλα ουτε site(για την ελλαδα μιλαω βρε)
SOS...ΛΟΥΜΠΑ