-
Ο καναπές με το μπάκετ δεν θα εξομειωθούν ποτέ!
Αγωνιστές του καναπέ!
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
...Περιμενω να μαθω αν επεισα τον φιλο alman 310...
Καλησπέρα. Η διευκρίνηση έγινε κατανοητή. Τώρα, το κατά πόσον έχω πεισθεί είναι άλλο θέμα.
Προσωπικά, αν ποτέ καταφέρω να πάρω αγωνιστικό, δεν θα έχω καμμία απαίτηση ή προσδοκία από κάποιον τρίτο να μου καλύψει όλα ή μέρος των εξόδων μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ακριβό χόμπι, αν έχω χρόνο & χρήματα τρέχω, αλλιώς θεατής..
Γιατί θα πρέπει κάποιος άλλος να μου διασφαλίσει ότι θα κάνω το χόμπι μου δωρεάν?
Οσον αφορά το παράδειγμα με την άρση βαρών, δεν συμφωνώ, καθ'ότι αυτή είναι άθλημα ενώ οι (ελληνικοί) αγώνες αυτοκινήτου είναι χόμπι.
alman310, ΚΑΙ τα δύο είναι ΑΘΛΗΜΑΤΑ!!
ΚΑΙ τα δύο είναι ΧΟΜΠΙ!!!Δεν νομίζω ο Πύρρος να ξεκίνησε την Άρση Βαρών για να βιοποριστεί, άσχετο που τελικά αυτό έγινε! Επειδή του άρεσε το ξεκίνησε, όπως κι εγώ το μπάσκετ και τα ράλι, όπως οποιοσδήποτε άλλος το οποιοδήποτε χόμπι-άθλημα.
Μπορεί να μη γίνεται σε Ολυμπιακά Στάδια (έγινε κι αυτό φέτος βέβαια!! ), αλλά ονομάζεται μηχανοκίνητος ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρα είναι ΑΘΛΗΜΑ.
Εγώ περιορίζομαι στο άθλημα και χόμπι, ο ΜακΡέι πέραν όλων έβγαλε με την αξία του και πολύ χρήμα.
Σαφώς και δεν αξιώνει κανείς να τρέχει τσάμπα επειδή είναι καλό παιδί και η ψυχή της παρέας!
Σαφως και όλοι αναγνωρίζουν πως θέλει θυσίες για να τρέξεις, και αίμα!Αυτό όμως ΑΠΕΧΕΙ από το να σου αυξάνουν τα παράβολα ΩΣΤΕ να γίνει προβολή στο άθλημα και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ να ερημώνουν οι ειδικές!!!
Αυτό όμως ΑΠΕΧΕΙ από το να σου αυξάνουν τα παράβολα για προβολή, αυτή να πηγαίνει περίπατο και να ξεφυτρώνει ΑΛΛΟΣ λόγος, αυτός της καλύτερης ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ των ειδικών, και ΤΗΝ ΙΔΙΑ χρονιά να μην πιάνουν ΚΑΝΕΝΑΝ!!!Κοινώς τα επιπλέον λεφτά σου πήγαν περίπατο, και αν έχουν ΙΧΝΟΣ τσίπας θα αναγνωρίσουν ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ και του χρόνου θα επιστρέψουν στο προηγούμενο ΗΔΗ ΑΚΡΙΒΟ παράβολο (κανείς δεν είπε να τρέξουμε τσάμπα λοιπόν!!) και case closed.
Θα γίνει αυτό; Μήπως θα ακούσουμε κάτι στο στυλ 'τα λεφτά ξεχάστε τα, όποιος θέλει να τρέξει ας κόψει το σβέρκο του, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΤΡΕΧΕΙ, οι άλλοι ας πεθάνουν!!'Γιατί ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ απαράδεκτο!! Γιατί με την ίδια λογική μπορεί να μπει παράβολο επιπέδου ΕΚΟ στα.... σπριντ, και όποιος έχει λεφτά ας τρέχει!!
Σημείωση: Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο ξαφνικά, γιατί τότε ΟΝΤΩΣ δε θα τρέχει κανείς, και δε τους συμφέρει.
Αντίθετα το να ανέβει ένα 30αράκι η λισάνς, ε, απλά θα πας μια ταβερνούλα λιγότερο φέτος, ή θα τρέχεις με Μπρίτζεστοουν αντί για Πιρέλια...Έχεις δίκιο σε όλα εκτός από ένα πράγμα : ΔΕΝ είναι άθλημα. Μπορεί να λέμε 'μηχανοκίνητος αθλητισμός' αλλά αυτό δε μας κάνει και αθλητές. Μπορεί να χρειάζεται φυσική κατάσταση, αφού μπορείς να αυξήσεις τις επιδόσεις σου έτσι, αλλά δεν είναι άθλημα. Φυσική κατάσταση έχουν και οι πιλότοι των μαχητικών και οι αναρριχητές. Δεν είναι αθλητές όμως.
Έχουμε πλατιάσει στοπαρελθόν περί ομοσπονδίας, δελτίων, σωματείων κλπ. Μπορείς να απαιτείς όλα όσα αναφέρεις, αλλά τα απαιτείς από ποιον ? Όχι από την ομοσπονδία σου που λογοδοτεί κάπου, αλλά από ένα σωματείο στην ουσία. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.Άθλημα αναφέρεται, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή ορολογία.
Άθλημα είναι, όχι γιατί θέλει σωματική κατάσταση (που θέλει), αλλά γιατί προάγει την άμιλλα, την τεχνική και όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια δραστηριότητα ως άθλημα.
Το να κάνω τον ντιτζέι σε πάρτι, ναι, αυτό είναι χόμπι (πιθανώς και επάγγελμα αν είμαι καλός) και ΔΕΝ είναι άθλημα, γιατί δεν έχει κανένα από αυτά τα στοιχεία.
Το αυτοκίνητο, ο δρόμος (πίστα, λάσπη κλπ) και το χρονόμετρο είναι το ΜΕΣΟΝ, όπως η μπάλα στο ποδόσφαιρο, το χώμα στο τένις και η μπασκέτα στο μπάσκετ αντίστοιχα. Ο αθλητής όμως παραμένει αθλητής!
Και η τοξοβολία είναι άθλημα, και μάλιστα ολυμπιακό, και θέλει ελάχιστη φυσική κατάσταση, και το κέλτεν ή οπως αλλιώς το λένε (σημάδι στον πάγο με μεταλλικά βαρύδια με λαβή) που δε θέλει απολύτως καθόλου φυσική κατάσταση.
Όσο για τα περί ομοσπονδίας είναι εντελώς μα εντελώς άσχετα με το αν κάτι είναι άθλημα ή όχι! Μέχρι το 2003 ΔΕΝ είχαμε ομοσπονδία μπέιζμπολ, αλλά το 2004 είχαμε, και συμμετείχαμε στους Ο.Α.
Αυτό σημείνει πως πριν το 2004 δεν ήταν άθλημα το μπέιζμπολ;
Στο Ολυμπιακό Άθλημα Χόκει επί Χόρτου εξακολουθούμε να μην έχουμε ομοσπονδία. Διεξήχθη κι αυτό στους ΟΑ2004 όμως. Δεν είναι άθλημα;
Ομοσπονδίες μηχανοκίνητου αθλητισμού υπάρχουν σε πολλές χώρες. Εκεί; Είναι άθλημα και στην Ελλάδα όχι;Συμφωνώ πως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχει ομοσπονδία μηχανοκίνητου ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ στην Ελλάδα, διαφωνώ κάθετα όμως πως δεν είναι άθλημα.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
...
Όσο για τα περί ομοσπονδίας είναι εντελώς μα εντελώς άσχετα με το αν κάτι είναι άθλημα ή όχι! Μέχρι το 2003 ΔΕΝ είχαμε ομοσπονδία μπέιζμπολ, αλλά το 2004 είχαμε, και συμμετείχαμε στους Ο.Α.
Αυτό σημείνει πως πριν το 2004 δεν ήταν άθλημα το μπέιζμπολ;
Στο Ολυμπιακό Άθλημα Χόκει επί Χόρτου εξακολουθούμε να μην έχουμε ομοσπονδία. Διεξήχθη κι αυτό στους ΟΑ2004 όμως. Δεν είναι άθλημα;
Ομοσπονδίες μηχανοκίνητου αθλητισμού υπάρχουν σε πολλές χώρες. Εκεί; Είναι άθλημα και στην Ελλάδα όχι;Συμφωνώ πως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχει ομοσπονδία μηχανοκίνητου ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ στην Ελλάδα, διαφωνώ κάθετα όμως πως δεν είναι άθλημα.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ!Συμφωνούμε σε όλα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχεις ομοσπονδία κλπ πως είσαι αθλητής ? Από που ζητάς τα δικαιώματα σου ?
Ναι, στην Ελλάδα δεν είναι άθλημα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα ήθελα πχ. να δω συγκεκριμένη-τεκμηριωμένη πρόταση του ΣΟΑΑ για το θέμα των αναγνωρίσεων στα ράλι (και ενδεχομένως με δεσμεύσεις του για βοήθεια στην επιβολή όποιων μέτρων συνοδεύουν τη συγκεκριμένη πρόταση)
Βασικά αυτό που βλέπω είναι πως στο θέμα των αναγνωρίσεων (αν μη τι άλλο σε αυτό) όσο μαύρο πίξελ και να χυθεί ( ) και όσες προτάσεις και να γίνουν αυτές θα πάνε στο βρόντο, ασχέτως αν είναι σωστές ή όχι...
Τελικά το ΜΟΝΟ που παίζει ρόλο είναι η θέληση και ικανότητα των υπευθύνων να αστυνομεύσουν τον όποιο κανονισμό.
Ο κανονισμός που ισχύει σήμερα πέραν του ανεκδιήγητου πως μου απαγορεύει να οδηγώ όποτε θέλω όπου γουστάρω στη χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα (*) είναι πολύ καλός. Άδικος και πολύ πιθανώς επικίνδυνος για τους νέους αγωνιζόμενους που δεν έχουν δεθεί ακόμα σαν πλήρωμα, ούτε εξελιχθεί επαρκώς στο είδος τους σαν αθλητές, αλλά εν πάσει περιπτώσει είναι κάτι που γίνεται στο εξωτερικό, και που σε έμπειρα πληρώματα δίνει το έναυσμα (έστω εξ ανάγκης) να βρούνε άλλους τρόπους να πάνε πιο γρήγορα, τρόπους που τελικά θα μας φέρουν πιο κοντά στους ΚΑΛΟΥΣ ξένους.
Πού πάσχει;
Στην αδιαφορία ή/και ανικανότητα των υπευθύνων να αστυνομεύσουν ουσιαστικά τις Ε.Δ.
Αν λοιπόν φτάνω εγώ προσωπικά στον ανηφορικό Σελινούντα 30 ΛΕΠΤΑ μετά το ΠΡΩΤΟ άνοιγμα της ειδικής για αναγνωρίσεις και προ της ΑΝΗΦΟΡΙΚΗΣ φουρκέτας (μη μου μιλήσει λοιπόν κανείς για τοπική κίνηση) βλέπω καμιά 20αριά( !!!) λαστιχιές στο ιδανικό φρενάρισμα, σημαίνει πως κάποιος έκανα παράνομες αναγνωρίσεις.
Ο Lambis άκουσε παράπονα ήδη για το Κορίνθου.
Όλοι ξέρουν πως σε όλους τους αγώνες είχαμε παράνομες αναγνωρίσεις από κάποιους, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πιάστηκε φέτος!Άρα πού πάσχει ο κανόνας ουσιαστικά;
Στον έλεγχο του αν και πως εφαρμόζεται. Είτε τον πρότεινε η ΕΘΕΑ, είτε ο ΣΟΑΑ, είτε ο platis, είτε εσύ είτε εγώ...(*) Μπορώ να δεχτώ το να τους ειδοποιήσω νωρίτερα πως θα περάσω από εκεί, μπορώ να δεχτώ να μου κόψουν τον πισινό με αγωνιστική τιμωρία αν παραβώ στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ τον ΚΟΚ στη διαδρομή αυτή, αλλά όχι ρε παιδιά που δε θα περνάω καθόλου κιόλας!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Επισης επειδη τα υπονοομενα για σχεση μου με την ΕΘΕΑ ειναι για καποιο λογο ψηλα στην ατζεντα αυτου του κυριου, οφειλω να πω οτι δεν εχω καμια απολυτως αναμειξη με την εν λογω επιτροπη. Και πως θα μπορουσα αλλωστε απο τη στιγμη που η γενικοτερη σχεση μου με τους Ελληνικους αγωνες δεν επεκτεινεται απο αυτη του θεατη.ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ http://WWW.RALLY.GR ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ?
-
Ο χρήστης Jackdaws έγραψε:
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ http://WWW.RALLY.GR ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ?Εξωτερικος συνεργατης που καλυπτει αγωνες πιστας στο εξωτερικο.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ?
Αμεσα και ιδιαιτερα εξαρτωμενος; Εχει χαθει η μπαλα εδω γυρω τελικα...
-
... Εχει χαθει η μπαλα εδω γυρω τελικα...ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΙΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΣΤΑΣ! ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΣΤΑΣ!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Κάνοντας προτάσεις ολοκληρωμένες, γραπτώς, πετας το μπαλάκι στην 'απέναντι' πλευρά!
ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΩΡΑ ? ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ??? ΜΑΚΑΡΙ !!! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!! ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ?? Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΡΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΒΕΛΠΑ ??
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
τη μείωση του κόστουςΧΑΧΑΧΑ ΤΟ 'ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ' ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?????
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ !!!!!
-
Ο χρήστης Jackdaws έγραψε:
ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΙΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΣΤΑΣ! ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΣΤΑΣ!Χιουμοριστας ε; Αυτο το αμεσα και ιδιαιτερα εξαρτωμενος δεν μου το εξηγησες ομως και με στεναχωρεις. Ψοφαω να δω το σκεπτικο σου.
-
ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΙΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΣΤΑΣ! ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΣΤΑΣ!
Χιουμοριστας ε; Αυτο το αμεσα και ιδιαιτερα εξαρτωμενος δεν μου το εξηγησες ομως και με στεναχωρεις. Ψοφαω να δω το σκεπτικο σου.
...κι εγω ψοφάω να δω πως το με ποιόν συνεργάζεται κάποιος, τον κάνει κατευθυνόμενο!!! Μήπως κρίνουμε 'εξ ιδίων τα αλλότρια'?..Λέω μήπως?!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
τη μείωση του κόστους
ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ 'ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ' ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?????
Ξερεις πολλούς που τρέχουν τζάμπα;; Καλώς ή κακώς το άθλημα είναι ακριβό. Αν δεν μου βγαίνουν τα λεφτά δεν παίρνω Ν4 ή S1600 και τρέχω με Ν2 ή Α5.
Ετσι δεν είναι;
Το παράβολο μας φταίει που δεν φτάνουν τα λεφτά ή η μεγαλομανία μας;
Προβολη και επαγγελματική νοοτροπία και όχι αρπαχτες είναι το κλειδί.
Αλλα τι τα λέω το δακτυλο μου που χτυπάει το πληκτρολόγιο κουράζω. Εδω δεν έχουν μπει στον κόπο να μου απαντησουν στην προηγούμενη μου ερωτηση, και κρύβονται πίσω απο την ανωνυμιας τους, τις δήθεν υπαλληλικές σχέσεις και τους αγωνιστες του καναπέ!
Κουραστικό δεν κατάντησε;
-
ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΥΛΟΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ... ΤΕΣΠΑ !!!
ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ.
ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ?? Ο ΣΟΟΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ? Η Η ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ
ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ, Η ΕΘΕΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΤΟΥ ΣΟΟΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΑΡΔΟΥΦΑ!!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Κουραστικό δεν κατάντησε;
MHN TA ΠΑΡΑΤΑΣ !!!! ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ????
-
Το να έχεις αντίθετη άποψη απο αυτή που εκφράζουν οι άνθρωποι του ΣΟΑΑ, δεν σημαίνει ότι ταυτίζεσε με την ΕΘΕΑ ή με όποιον άλλον. Προσωπική άποψη εκφράζω, ενυπόγραφα και αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη της άποψης μου.
Οσον αφορά το μπαλάκι που λες φίλε garfli δεν έχει σημασία που βρίσκετε τώρα. Ισως να έχει μείνει μετέωρο στο φιλέ.
Αν θες λοιπόν να έισαι εντάξει σαν Συνδεσμος απέναντι στους ανθρώπους που εκπροσωπείς δεν κρύβεσε πίσω απο τετριμμένες εκφράσεις και χαρακώματα αλλά καταθέτεις προτάσεις γιατι στο κάτω κάτω γιαυτό είσαι είσαι εκεί, όχι να κάνεις μονο κριτική στο αποτέλεσμα.
Στο κάτω κάτω, ας δεχτούμε για ευκολία της συζήτησης ότι αυτοι που είναι τώρα στην ΕΘΕΑ μέχρι εκεί μπορούν να σκεφτούν και δεν έχουν προτάσεις καινούργιες για τους αγώνες, απο την στιγμή λοιπόν που δεν μπορεις να τους αλλάξεις άμεσα και όπως φαίνεται τους θεωρείς ανίκανους (όλους ή μερικούς) να διοικήσουν το άθλημα, γιατί δεν καταθέτεις την δική σου πρόταση για το τι θέλεις έτσι ώστε αν σε αγνοήσουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα στα μάτια των αγωνιζόμενων και να έχεις ισχυρό αίτιο στα χερια σου να τους ανατρέψεις;;; -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
..... αλλά καταθέτεις προτάσεις γιατι στο κάτω κάτω γιαυτό είσαι είσαι εκεί,ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Ο ΣΟΟΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΕΘΕΑ.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Στο κάτω κάτω, ας δεχτούμε για ευκολία της συζήτησης ότι αυτοι που είναι τώρα στην ΕΘΕΑ μέχρι εκεί μπορούν να σκεφτούν και δεν έχουν προτάσεις καινούργιες για τους αγώνες, απο την στιγμή λοιπόν που δεν μπορεις να τους αλλάξεις άμεσα και όπως φαίνεται τους θεωρείς ανίκανους (όλους ή μερικούς) να διοικήσουν το άθλημα, γιατί δεν καταθέτεις την δική σου πρόταση για το τι θέλεις έτσι ώστε αν σε αγνοήσουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα στα μάτια των αγωνιζόμενων και να έχεις ισχυρό αίτιο στα χερια σου να τους ανατρέψεις;;;ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ?
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΕΛΕΚΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Π@Π@ΡΙ@ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΛΥΦΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ!
ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ.Δοξα το Θεο Παρεπιπτοντως για να μαθαινει και ο χιουμοριστας, το rally.gr δεν ειναι κυρια απασχοληση μου. Ειναι κατι σαν χομπι, εμμισθο βεβαια, αλλα κατα κυριο λογο ενας πραγματικα ευχαριστος τροπος (σε σχεση με την κανονικη δουλεια μου ) για να καταναλωνω τον ελευθερο μου χρονο.
Κατα τα αλλα, απο τον καναπε μου παντα, συμφωνω απολυτα με Παυλο και προσθετω με βαση το σχολιο του garfli οτι σε αυτο το κειμενο για τις αναβασεις λειπει μια παραγραφος για το πως θα βρεθει τροπος να υποχρεωνονται οι θεατες να μπαινουν σε ασφαλεις θεσεις. Νομιζω οτι ειναι το νουμερο 1 προβλημα για τις αναβασεις αυτο, αλλο που ο καλος Θεουλης μας εχει να το ξεχασουμε. Αν ποτε γινει η στραβη θα ξεχαστουν και τα 500 μετρα προθερμανσης και οι αφισες και τα παραβολα...
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
..... αλλά καταθέτεις προτάσεις γιατι στο κάτω κάτω γιαυτό είσαι είσαι εκεί,
ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Ο ΣΟΟΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΕΘΕΑ.
Α ναι; Τότε μάλλον δεν ξέρω ανάγνωση γιατί στους σκοπούς του συνδέσμου στην επίσημη ιστοσελίδα διαβάζω τα ακόλουθα:
«Σκοπός του συνδέσμου η δια παντός νομίμου μέσου συμβολή στη προαγωγή, προβολή και αξιοποίηση των αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Προς τούτο, ο σύνδεσμος πρέπει να μεριμνά στην εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων ομαλής διεξαγωγής των εκάστοτε διοργανωμένων αγώνων, θέματα διεξαγωγής, ασφάλειας, εισηγείται στους εκάστοτε διοργανωτές και τις επί τούτο αρμόδιες αρχές οτιδήποτε συμβάλει στην καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων και εν γένει συνεργάζεται με αυτούς για την βελτίωση των αγώνων αυτοκινήτου».
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
τη μείωση του κόστους
ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ 'ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ' ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?????
Ξερεις πολλούς που τρέχουν τζάμπα;; Καλώς ή κακώς το άθλημα είναι ακριβό. Αν δεν μου βγαίνουν τα λεφτά δεν παίρνω Ν4 ή S1600 και τρέχω με Ν2 ή Α5.
Ετσι δεν είναι;
Το παράβολο μας φταίει που δεν φτάνουν τα λεφτά ή η μεγαλομανία μας;
Κι αν φέτος σου φτάνουν για Α6 και του χρόνου το παράβολο πάει όπου γουστάρει ο τιμονιέρης τι κάνεις;
Έναν αγώνα λιγότερο θα μου πεις.
'Του αντίχρονου' άλλον ένα λιγότερο...
Πιο μετά το ρίχνεις στα σπριντάκια και μετά στα ελαφρά πηδηματάκια με τα οποία και θα την κάνεις.
Θα μου πεις φταίει η μεγαλομανία μου, που τρέχω με Α6.
Όμως αυτό ΕΧΩ, να το πουλήσω το ξεχνάμε (είδα πόσο το πούλησε ο Δημήτρης που ουσιαστικά το σκότωνε και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση...), και να φτιάξω καινούριο ίσον λεφτά που όπως είπαμε δεν έχω...Οπότε η μεγαλομανία μου είναι το πρόβλημα, ή που με βάζουν να πληρώνω όλο και παραπάνω, και παράλληλα τα λεφτά που μου 'επιστρέφουν' είναι όλο και λιγότερα;;
Πολύ σωστό, συμφωνούμε απόλυτα!
Πάω στοίχημα όμως πως θα διαφωνήσουμε στο ότι οι λέσχες και η αρχή του σπορ είναι οι τελευταίοι που το πράττουν!!!
Κι αν όντως διαφωνούμε, θα ήθελα να ήξερα τον αντίλογο σε αυτό.
SOS...ΛΟΥΜΠΑ