-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Όταν απαντήσεις αυτά θα σου βάλω και άλλα ερωτήματα!
Και ποιος σου ειπε οτι θα καθησω να παιξω στο παιχνιδι τον εντυπωσεων που τοσο σου αρεσει;
Μην απαντήσεις ! Ούτως ει άλλως συνηθισμένος είμαι από την ΕΘΕΑ να μην μου απαντάνε!
-
Διαφορετικά θα πιστέψω ότι είσαι 'στημένος'.
Πιστεψε οτι θελεις ανθρωπε μου, δημοκρατια εχουμε
ΠΟΤΕ ΓΙΝΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
....ΤΩΡΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ? Περιμενουμε νεα.ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Και ποιος σου ειπε οτι θα καθησω να παιξω στο παιχνιδι τον εντυπωσεων που τοσο σου αρεσει;
Μην απαντήσεις ! Ούτως ει άλλως συνηθισμένος είμαι από την ΕΘΕΑ να μην μου απαντάνε!
Και τη σχεση εχω εγω με την ΕΘΕΑ δηλαδη;
-
Και τη σχεση εχω εγω με την ΕΘΕΑ δηλαδη;
Που να ξέρω αν έχεις σχέση! Η τακτική όμως ίδια είναι!
-
Α μαλιστα
-
Από τα παραπάνω συμπεραίνεις εσύ πως υπάρχει περίπτωση όχι μόνο η ΕΘΕΑ να έχει δεχτεί το έργο του ΣΟΑΑ ποτέ, αλλά και να το έχει εφαρμόσει ΑΥΤΟΥΣΙΟ;;
Εγώ λέω πως είναι για γέλια να το πιστεύουμε αυτό, αλλά αν σε κάνει χαρούμενο να ρετουσάρω τη φράση που σε ενόχλησε, αφαιρώντας το 'όσο ξέρω', μιας και πλέον μιλάμε για αποδείξεις...: Κάτι τέτοιο με τις προτάσεις του ΣΟΑΑ (ΑΚΕΡΑΙΕΣ και μη αλλοιωμένες) δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ τα τελευταία 10 χρόνια!
Όπου και τα 10 τελευταία χρόνια είναι η ΜΕΓΑΛΗ κατρακύλα των αγώνων!!ΟΚ τώρα;
Οχι γιατι κανεις λαθος αλλα δεσμευομαι και δεν μπορω να πω περισσοτερα.
Απο εκει και περα ο καθενας μπορει να μπει στη σελιδα του ΣΟΑΑ και να διαπιστωσει κατα ποσο οι ανακοινωσεις ειναι προτασεις ή ας πουμε κριτικη αγωνα (πολυ ευπροσδεκτο και αυτο αλλα οχι προταση-θεση) και τελοσπαντων ποιο ποσοστο του φασματος των υπαρκτων προβληματων καλυπτουν. Σε τελικη αναλυση η ΕΘΕΑ εριξε το γαντι, αλλα απο οτι βλεπω ο ΣΟΑΑ επι της ουσιας φαινεται να μην εχει απαντησει ουτε με λογια ουτε με πραξεις.
Δεσμεύεσαι σαν τον gavriil1 στα θέματα των εξοπλισμών που τον δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί για την φράση αυτή;
Λάθος δεν κάνω, μέχρι την απόδειξη του εναντίου.
Πόσο μάλλον όταν αυτά που λέω για να το στηρίξω και σωστά είναι, και δημοσίως γνωστά.Είναι τακτική φουστοφορούντος να αντικρούεται ένα επιχείρημα με το τζούφιο'κάνεις λάθος, αλλά δεν μπορώ να σου πω περισότερα'.
Τι λες βρε γκραν πάπα!!
Αν είναι έτσι, την επόμενη φορά που θα διαφωνούμε θα σου πω πως κάνεις λάθος. Κι ας δίνεις ακλόνητα επιχειρήματα κι εγώ τίποτα!! Γουστάρω πρακτική...Ο καθενας ΜΠΟΡΕΙ να μπει στην σελίδα του ΣΟΑΑ. Η ΕΘΕΑ που θα λαμβάνει και 'κατ'οίκον' δεν κάνει τον κόπο.
Αυτό και μόνο θα έπρεπε να την χαρακτηρίζει! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ενδιαφέρεται για το καλό των αγώνων και των αγωνιζομένων, και γράφει το όργανο των αγωνιζομένων στα όργανά της... Φταίει ο ΣΟΑΑ για αυτό, δεν χωράει αμφιβολία!!!Ο ΣΟΑΑ μίλησε (και όχι απάντησε γιατί ήταν ο πρώτος που άνοιξε κουβέντα! ) και με λόγια (δια ζώσης), και με πράξεις (παρατηρητές ΣΟΑΑ, πλοηγοί ΣΟΑΑ ΟΠΟΥ ΔΕ ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ!!), αλλά και με γραπτές προτάσεις και παρατηρήσεις (φαξ, email, κοινοποιήσεις και λίαν προσφάτως ανοικτή επιστολή μπας και ανοίξουν τα κωφεύοντα ώτα... ).
Η ΜΟΝΗ άλλη πράξη που μπορεί να κάνει είναι να συστήσει στα μέλη του να απέχουν από τους αγώνες. Και το είπε στην ανοιχτή επιστολή και άρχισε η ΕΘΕΑ τα τραγούδια περί αέργου ΔΣ ΣΟΑΑ ως σήμερα!!
Παραμύθια της Χαλιμάς δηλαδή, παραμύθια που προφανώς σε παραμύθιασαν...Και το ξαναλέω για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά!
Δουλειά του ΣΟΑΑ δεν είναι να βγάζει τους κανόνες του παιχνιδιού, ούτε να εξασφαλίσει την τήρησή τους!!! Αυτό είναι δουλειά της ΕΘΕΑ και των λεσχών!!
Και από ΑΥΤΗΝ την πλευρά θετικό έργο πράγματι βλέπουμε από ελαχίστους στους οποίους αξίζουν ειλικρινά συγχαρητήρια! -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
ΠΟΤΕ ΓΙΝΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!!!
Συγγνώμη, το κέφι σας κάνετε ή έχετε κόμμα?!!!
-
Έλα που εσένα δε σου αρέσει!!!
Απαντήσεις αεριτζήδικες σε φρουφρου κι αρώματα βλέπω, επιχειρήματα που να ΛΕΝΕ κάτι δε βλέπω...
-
Σωστά!
Η οποία Δημοκρατία μας επιτρέπει να απαντάμε μόνο στα μέρη που απαντιούνται εύκολα και να γαργαρίζουμε την ουσία. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν έχει κανένας αγωνιζόμενος κόμμα, αλλα στους αγώνες ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ **ΔΕΝ **ΕΧΟΥΜΕ Δημοκρατία!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συγγνώμη, το κέφι σας κάνετε ή έχετε κόμμα?!!!Σαν άτομο , σαν αγωνιζόμενος κάνω το κέφι μου! Σαν Μέλος του ΣΟΑΑ κάνω την δουλειά μου και κρίνομαι απο τους συναθλητές μου γι αυτήν!
Ούτε κόμμα διαθέτω , ούτε τελεία , ΑΓΑΠΗ για το άθλημα είναι το μόνο που διαθέτω!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σαν άτομο , σαν αγωνιζόμενος κάνω το κέφι μου! Σαν Μέλος του ΣΟΑΑ κάνω την δουλειά μου και κρίνομαι απο τους συναθλητές μου γι αυτήν!
Ούτε κόμμα διαθέτω , ούτε τελεία , ΑΓΑΠΗ για το άθλημα είναι το μόνο που διαθέτω!
Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά Αρη!Η ερώτηση είναι γενική!
Γιατι οταν αναφέρεσαι σε Εκλογές στους Ελληνικούς αγώνες και Δημοκρατικά εκλεγμένους άρχοντες....εγω μπερδεύομαι!! -
Πωπω καραμπολες!!! φερεΦΟΝΙΚΕΣ!!!
Καστορα. Τι εννοεις με το 'αν εχεις χρηματα'?
Ποιοι ηταν χθες στη συναντηση και τι συζητηθηκε? Εχουμε καμια καλη εξελιξη? Πως ηταν το κλιμα? Υπηρξε υποστηριξη στις προτασεις του ΣΟΑΑ?
Φως απο πουθενα? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
....Καστορα. Τι εννοεις με το 'αν εχεις χρηματα'?....'Αν έχεις χρήματα τρέχεις' και όπως λέει στην υπογραφή του ο DAP 'δεν είναι δικό, μου διαβασμένο το έχω (στα πρακτικά της συνάντησης) '
Πλήρη ανακοίνωση για την συνάντηση την Δευτέρα!
-
Καλα ,θα περιμενω μεχρι τη δευτερα, για να μαθω ποιος καλος ανθρωπος ειπε αυτο το σοφό.
Ανάλογα με τη θέση του θα εχει δικηο η αδικο.
Ες Δευτέραν.... (Εκτός αν μας προλάβει ο Roadrunner ) -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλα ,θα περιμενω μεχρι τη δευτερα, για να μαθω ποιος καλος ανθρωπος ειπε αυτο το σοφό...Αυτή δεν είναι η βασική προυπόθεση των αγώνων αυτοκινήτου? Υπάρχει ποτέ περίπτωση να τρέχεις (συστηματικά, όχι μια φορά) χωρίς να δαπανάς (από αρκετά εώς πολλά) χρήματα?
-
Με προκαλειτε να εξηγηθω:
- Αν αυτο το ειπε ενας αγωνιζομενος, τοτε εχει δικηο γιατι κανει μια διαπιστωση που την εχει νοιωσει δυνατα στο πετσι του.
- Αν αυτο το ειπε καποιος απο την ηγεσια του αθληματος, τοτε ειναι εγκλημα. Γιατι ειναι εκει που ειναι-σαν ηγεσια- για να βρει τους τροπους ωστε να μπορει να αθλειται (να συμμετεχει) ο αθλητης χωρις να πληρωνει. Ο συμμετεχων ως γνωστον (κι οπως συμβαινει σ ολα τα αθληματα) προσφερει την εμπλοκη του ΚΑΙ προς 'εκμεταλευση', οποτε δεν πρεπει να πληρωνει κιολας.
Διαφωνειτε? Αν ναι, σκεφτειτε τον προεδρο της Ομοσπονδιας Αρσης Βαρων
να δηλωνει: ' Για να γινετε αθλητες κι Ολυμπιονικες κυριε Δημα, Καχιασβιλι, κ.λ.π, πρεπει ΝΑΧΕΤΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,
ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΘΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ-ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΛΕΦΤΑ!'.
Πως θα σας φαινοταν? Παντως ο κ. Σγουρός ποτε δεν το ειπε. Σκιστηκε να φτιαξει προυποθεσεις διακρισης κι επιδοσεων.
Ας περιμενουμε την Δευτερα για να βγαλουμε τα συμπερασματα μας για το που οδηγειται η βαλιτσα (και το αθλημα) και να κανουμε και τις αναλογες προτασεις.
-
ΝΑΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ , ΜΗΝ ΣΥΝΑΧΩΘΟΥΜΕ .
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Υ.Γ. ΤΙ ΣΓΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΛΑΚΡΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΠΑΛΙ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ , ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ , ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΧΝΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ .
(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ , ΗΤΑΝ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΟΠΟΥ ΕΣΥΧΝΑΖΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΕΜΕΝΑΝ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΤΕ (1960-70), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ ) -
Α μαλισταΚαι αυτή η τακτική ίδια είναι! , σαν να διαβάζω την 'μη απάντηση' της ΕΘΕΑ στην Ανοικτή Επιστολή του ΣΟΑΑ! Δηλαδή επι της ταμπακέρας μόκο!
Όταν λέμε Βυζάντιο έχει επικρατήσει να εννοείται και μία κατάσταση διαπλοκής και ρεμούλας !!! Λές να έχει σχέση???
SOS...ΛΟΥΜΠΑ