-
οποιος τρελλαίνετε με το τέννις πρέπει οπωσδήποτε να παίξει στο κεντρικό του ΟΑΚΑ...τέλειο τερέν και μόνο που είσαι μέσα στον χώρο αυτό φτιάχνεσαι και αποδίδεις και καλύτερα ...κοστίζει βέβαια, αλλά αξίζει...
-
Λίγο πριν το αεροδρόμιο.. Λιώσε στο παιχνίδι!!!!
Σωστός citastak !!!!!!
Και οταν ανεβείς Μυτιλήνη , θα χαρώ να λιώσουμε παρέα !!!!!!!!! -
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Λίγο πριν το αεροδρόμιο.. Λιώσε στο παιχνίδι!!!!
Σωστός citastak !!!!!!
Και οταν ανεβείς Μυτιλήνη , θα χαρώ να λιώσουμε παρέα !!!!!!!!!Θα το ήθελα πολύ να ανέβω αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου για το νησί είναι ελάχιστες πλεον... Επιφυλάσσομαι όμως για το μέλλον
-
ΟΚ , εγώ θα είμαι ούτως η άλλως Μυτιλήνη ....
Με τον Μαστρογιανόπουλο παίζατε ;;;;;
Βρε τον Νίκο ..... Τώρα μας πάει στα καινούρια γήπεδα του ομίλου αντισφαίρισης . Μεγαλεία !!!!!!!!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
οποιος τρελλαίνετε με το τέννις πρέπει οπωσδήποτε να παίξει στο κεντρικό του ΟΑΚΑ...τέλειο τερέν και μόνο που είσαι μέσα στον χώρο αυτό φτιάχνεσαι και αποδίδεις και καλύτερα ...κοστίζει βέβαια, αλλά αξίζει...πόσο?
-
Δηλώνω φανατικός θεατής και μέχρι πρόσφατα ήμουν και φανατικός παίκτης. Για το άθλημε τρέφω μια φοβερή αγάπη αλλά δυστηχώς η αντιμετώπιση που υπήρχε στο σύλλογο που έπαιζα (για άτομα που ξεπερνούσαν τα 20 χρονια) με έκανε να ξενερώσω πολύ άσχημα και να στραφώ σε άλλο άθλημα (kick boxing). Μπορώ να συνεισφέρω από γνώσεις και πληροφορίες γενικά. Μάλιστα ήμουν τόσο πορωμένος με το τεννις που κατέβαζα ακόμα και αγώνες ολόκληρους πχ beker-sampras (king of swing - θεός . )
-
Αμετάβλητη παρέμεινε η θέση του Μάρκου Παγδατή στην παγκόσμια κατάταξη, την οποία ανακοίνωσε η ATP.
Ο 21χρονος Κύπριος συνεχίζει να βρίσκεται στο Νο 22 του κόσμου, στο οποίο «σκαρφάλωσε» την προηγούμενη εβδομάδα, με 1.374 βαθμούς.
Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται για ακόμη μια εβδομάδα ο Ρότζερ Φέντερερ με 7.160 βαθμούς. Στο μεταξύ, ο Βασίλης Μαζαράκης έχασε μία θέση και έπεσε στο Νο 135 με 314 βαθμούς, ενώ ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης σημείωσε πτώση 10 θέσεων σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα και βρίσκεται πλέον στο Νο 226 με 169 βαθμούς.
Σε ότι αφορά τη Λένα Δανιηλίδου, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παραμένει, στο Νο 60 του κόσμου με 402,50 βαθμούς. παράλληλα την κορυφή απολαμβάνει η Γαλλίδα Αμελί Μορεσμό με 3.511 βαθμούς.
-
Ο χρήστης trickius έγραψε:
Δηλώνω φανατικός θεατής και μέχρι πρόσφατα ήμουν και φανατικός παίκτης. Για το άθλημε τρέφω μια φοβερή αγάπη αλλά δυστηχώς η αντιμετώπιση που υπήρχε στο σύλλογο που έπαιζα (για άτομα που ξεπερνούσαν τα 20 χρονια) με έκανε να ξενερώσω πολύ άσχημα και να στραφώ σε άλλο άθλημα (kick boxing). Μπορώ να συνεισφέρω από γνώσεις και πληροφορίες γενικά. Μάλιστα ήμουν τόσο πορωμένος με το τεννις που κατέβαζα ακόμα και αγώνες ολόκληρους πχ beker-sampras (king of swing - θεός . )σε ποιο σύλλογο ήσουν ?
Δεν είναι κακό να γράψεις.
Αν δε θες στείλε μου ένα pm (αν θες και πάλι) -
Ελπίζω να μη 8εωρη8εί πολύ off-topic αλλά ήθελα μια γνώμη για τραπέζι ping-pong.
Έχω καταλήξει (βάσει τιμής κυρίως) στο techno-pro που πουλάει η αλυσίδα intersport (τιμή 200 ευρώ). Είναι από τα πιο οικονομικά και με σχετικά καλά χαρακτηριστικά (π.χ. 19mm πάχος).
Έχει υπόψη του κανείς κάποιο καλό (και οικονομικό) τραπέζι ή κάποιο άλλο κατάστημα; -
Ο Jimmy Jump δεν βρέθηκε στη Βαρκελώνη, ωστόσο μία ομόλογος του σκόρπισε αναστάτωση στη Βαρκελώνη με την απρόσμενη είσοδο της στο κορτ, την ώρα που ο Ραφαέλ Ναδάλ νικούσε τον συμπατριώτη του, Ιβάν Ναβάρο Πάστορ.
Μία νεαρή κοπέλα έδεσε τα χέρια της με χειροπέδες στο φιλέ, ενώ φορούσε μία λευκή μάσκα και ένα φανελάκι υπέρ της καμπάνιας για την ανεξαρτησία της Καταλωνίας.Ο Ναδάλ κέρδιζε με 6-4, 4-0 και επειδή δεν είναι Καταλανός, ενοχλήθηκε από την κίνηση της συγκεκριμένης κοπέλας.
'Ήταν άσχημο για μένα γιατί βρισκόμουν μπροστά με 4-0 και 30-0 στο πέμπτο γκέιμ και στη συνέχεια έχασα το γκέιμ. Δεν μου αρέσει αυτό, δεν είναι καλό για το τουρνουά', δήλωσε ο κάτοχος του Ρολάν Γκαρός, που έφτασε τις 44 σερί νίκες στο χώμα, μετά την επικράτηση του τελικώς με 6-4, 6-2.
Τι λέτε ;;;Ράφα για Ρολάν Γκαρός ...
Μη περιμένετε εδώ τον Μάρκο .... , δεν έχει αρκετή εμπειρία στο χώμα -
Τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση μέχρι να γνωρίσουν κάποια νέα στο μέλλον αισθάνονται αυτήν τη στιγμή οι κοπέλες της Εθνικής ομάδας πινγκ πονγκ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που συνεχίζεται για τέταρτη μέρα στην Βρέμη. Στο πλαίσιο της πέμπτης και τελευταίας αγωνιστικής για την πρώτη φάση της Second Division επιβλήθηκαν και της Αγγλίας με 3-1 και αναδείχτηκαν νικήτριες στον όμιλο Η. Βήμα πρόκρισης και για τους άνδρες.
Η παρουσία της ομάδας του Γιώργου Καρύτσα στο πρώτο μισό της διοργάνωσης αποτελεί ήδη μεγάλη επιτυχία. Η Ελλάδα νίκησε όλους τους αγώνες της, χάνοντας μόνο το ματς της Πέμπτης και επιβεβαίωσε ότι είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Η πρώτη θέση στον όμιλο της χαρίζει χωρίς αγώνα την πρόκριση στην οκτάδα του ταμπλό και παίζει πλέον για τις θέσεις 25-32. Η αναμέτρηση της Πέμπτης θεωρούνταν η πιο δύσκολη στον όμιλο, καθώς οι Αγγλίδες έπαιρναν με νίκη την πρώτη θέση και είχαν ισχυρό κίνητρο για να καταφέρουν. Τελικά γνωρίζοντας την ήττα έμειναν έξω και από την προνομιούχο τριάδα του ομίλου, καθώς ισοβάθμησαν με το Βέλγιο και τη Μαλαισία και υστέρησαν στον συντελεστή στους μεταξύ τους αγώνες.
Η Μαρία Μοίρου, που είναι στο Νο 176 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκίνησε χαλαρά στο εναρκτήριο παιχνίδι απέναντι στη Νάταλι Μπάουντεν (Νο 441) κι έχασε το πρώτο σετ. Στη συνέχεια έδειξε την απαραίτητη «κράτησε» την μπάλα στο τραπέζι αλλάζοντας συνεχώς τα φάλτσα με την άμυνα και έφτασε εύκολα στη νίκη με 3-1.
Στον δεύτερο αγώνα η Κατερίνα Ντουλάκη (Νο 279) αντιμετώπισε τη νεαρή Τζοάνα Πάρκερ (Νο 256). Η 23χρονη Πειραιώτισσα είχε πρόβλημα στις άμυνες της Αγγλίδας, έχασε πολλές επιθέσεις και αυτό της προκάλεσε νευρικότητα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1, αλλά στα δύο επόμενα σετ ήταν πιο εύστοχη στην επίθεση, έδειξε μεγαλύτερη υπομονή στις επιστροφές της Πάρκερ και πήρε τη νίκη με 3-2.
Στο τρίτο παιχνίδι η Χριστίνα Φίλη (Νο 331) έδωσε συναρπαστική αναμέτρηση με την ισοδύναμή της, Κέλι Σίμπλεϊ (Νο 311). Προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 σετ, αλλά δεν είχε την απαιτούμενη διάρκεια κι έκανε και ορισμένα λάθη, τα οποία τελικά της στοίχισαν την ήττα.
Στη συνέχεια αναμετρήθηκαν οι δύο πιο «αμυντικές» αθλήτριες των ομάδων, η Μαρία Μοίρου με την Τζοάνα Πάρκερ. Η 29χρονη διεθνής μας είχε μεγαλύτερη διάρκεια στις κομμένες μπαλιές, φάνηκε έτοιμη στις επιθέσεις της Αγγλίδας και κάρφωνε με επιτυχία την μπάλα όταν χρειαζόταν, φτάνοντας στην τελική επικράτηση.
«Ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας. Ισχύει και για μένα προσωπικά, γιατί με την άμυνα έχω πρόβλημα. Τελικά κράτησα την μπάλα εκεί που έπρεπε και γύρισα το παιχνίδι. Δεν είμαι τόσο ευχαριστημένη από την απόδοσή μου, αλλά σημασία έχει η νίκη», τόνισε μετά τον αγώνα η Κατερίνα Ντουλάκη, συμπληρώνοντας πως «είναι πολύ θετικό που αναδειχτήκαμε νικήτριες στον όμιλο, γιατί φέραμε και πολύ καλά αποτελέσματα. Αυτό δείχνει ότι είμαστε στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και στη συνέχεια».
Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα:
Μαρία Μοίρου-Νάταλι Μπάουντεν 3-1 (7-11, 11-6, 11-2, 11-4)
Κατερίνα Ντουλάκη-Τζοάνα Πάρκερ 3-2 (12-10, 5-11, 9-11, 11-6, 11-8)
Χριστίνα Φίλη-Κέλι Σίμπλεϊ 2-3 (11-8, 9-11, 12-10, 8-11, 9-11)
Μαρία Μοίρου-Τζοάνα Πάρκερ 3-0 (11-6, 11-7, 11-7)
Η τελική βαθμολογία του ομίλου:
-
Ελλάδα 10
-
Βέλγιο 8 (5-4)
-
Μαλαισία 8 (5-5)
-
Αγγλία 8 (4-5)
-
Χιλή 6
-
Λουξεμβούργο 5
Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στην πρώτη 12άδα της Championship Division έκανε το απόγευμα της ίδιας μέρας η Εθνική μας ομάδα των ανδρών. Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του ομίλου D νίκησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2003, Λευκορωσία, με 3-2 και ισοβαθμεί με το Χονγκ Κονγκ στην πρώτη θέση του γκρουπ με εφτά βαθμούς. Πάντως, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υπολογίζεται ως δέύτερο, εξαιτίας της ήττας από τους Ασιάτες στην πρεμιέρα, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχει εξασφαλίσει ούτε την καν την προνομιούχο πρώτη τριάδα, παρά την τρίτη συνεχόμενη νίκη του. Και αυτό, γιατί ακολουθούν έναν βαθμό πίσω η Ρωσία και η Λευκορωσία και σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, πιθανώς να μην επωφεληθούμε. Ως εκ τούτου ο αγώνας της Παρασκευής κόντρα στη Ρωσία είναι ζωής ή θανάτου.
Ο Παναγιώτης Γκιώνης, που είναι Νο 62 στον κόσμο, μπήκε πρώτος στο τραπέζι. Για πρώτη φορά στην καριέρα του αντιμετώπισε το μεγάλο αστέρι των Λευκορώσων, τον Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ (Νο 5) και είχε αφάνταστα δύσκολο έργο. Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου το 1997 αποδείχτηκε ασυναγώνιστος, καθώς είχε τακτική για σεμινάριο απέναντι στον αμυντικό τρόπο παιχνιδιού του Ελληνα πρωταθλητή. Ο τελευταίος δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό σε κανένα σημείο του ματς και έχασε φυσιολογικά με 3-0 σετ.
Στο δεύτερο αγώνα πήρε τον ρόλο του απόλυτου φαβορί ο Καλλίνικος Κρεάνγκα (Νο 13) κόντρα στον Βίταλι Νεκβέντοβιτς (Νο 415). Ο τελευταίος έχει σημειώσει σπουδαίες νίκες μέχρι τώρα στη Βρέμη, αλλά τον πρωταθλητή μας δεν μπορούσε να τον απειλήσει. Ο Κρεάνγκα είχε πάντα τον πρώτο λόγο όταν ο πόντος πήγαινε στις διαδοχικές επιθέσεις, ενώ πήρε και αρκετούς πόντους από το σερβίς (3-1 σετ).
Στο τρίτο παιχνίδι ο Ντανιέλ Τσιόκας (Νο 95) έπαιξε με τον Πάβελ Πλατόνοφ (Νο 520) και το έργο του δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η πολύ ποιοτική άμυνα του 35χρονου πρωταθλητή μας και η πολύ καλή ψυχολογία αρκούσαν τελικά για να έρθει μία δύσκολη νίκη με 3-1 σετ.
Το μεγάλο παιχνίδι που περίμενε ο κόσμος ήταν το τέταρτο στη σειρά. Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα τέθηκε αντιμέτωπος με τον Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ και οι περίπου 4.000 φίλαθλοι απόλαυσαν μία θεαματική αναμέτρηση. Ο πρωταθλητής Ευρώπης ήταν σε καταπληκτική μέρα και ο πρωταθλητής μας δεν έβρισκε τρόπο για να αλλάξει την κατάσταση. Έχασε έτσι με 3-1 σετ και ο αγώνας κρίθηκε στο πέμπτο και τελευταίο ματς μεταξύ του Παναγιώτη Γκιώνη και του Βίταλι Νεκβέντοβιτς. Ο Λευκορώσος έδειξε αρκετά ικανός και απέναντι σε άμυνα, όχι όμως τόσο, όσο έπρεπε για να νικήσει τον 26χρονο πρωταθλητή μας. Ο Γκιώνης ήταν σταθερός σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέδωσε πολύ καλό πινγκ πονγκ και χωρίς να τον κυριεύσει το άγχος επιβλήθηκε με 3-0.
«Ξέραμε ότι έχουμε τον πρώτο λόγο ακόμη και στην περίπτωση που έκανε δύο νίκες ο Σαμσόνοφ. Βέβαια, όταν ένας αγώνας πάει στο 2-2 δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τίποτα, πάντως εγώ δεν αγχώθηκα και είχα εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου», τόνισε περιχαρής μετά το παιχνίδι ο Παναγιώτης Γκιώνης, συμπληρώνοντας πως «δε με ενόχλησε κάτι στο παιχνίδι του αντιπάλου μου και από δικά μου λάθη έχανα τους πόντους'.
Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα:
Παναγιώτης Γκιώνης-Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ 0-3 (6-11, 3-11, 4-11)
Καλλίνικος Κρεάνγκα-Βίταλι Νεκβέντοβιτς 3-1 (11-7, 11-5, 10-12, 11-4)
Ντανιέλ Τσιόκας-Πάβελ Πλατόνοφ 3-1 (9-11, 12-10, 11-7, 11-9)
Καλλίνικος Κρεάνγκα-Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ 1-3 (4-11, 1-11, 11-9, 5-11)
Παναγιώτης Γκιώνης-Βίταλι Νεκβέντοβιτς 3-0 (11-8, 16-14, 12-10)
Η βαθμολογία σε 4 αγώνες:
- Χονγκ Κονγκ 7
-. Ελλάδα 7
- Λευκορωσία 6
-. Ρωσία 6
-
Σλοβακία 5
-
Κινεζική Ταϊπέι 5
Τουλάχιστον κάτι κάνουμε στο Πίνγκ Πόνγκ !!
-
-
John McEnroe - Sergi Bruguera
OAKA - 5 Ιουνίου 2006
Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης ΟΑΚΑ, Δευτέρα 5 Ιουνίου 2006, Ώρα Έναρξης:20:00 Τιμές εισιτηρίων: A - 42.40 Euro, B - 31.80 Euro, C - 21.20 Euro.
Η ATHENS TENNIS ACADEMY ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ JOHN McENROEno comments..
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
John McEnroe - Sergi Bruguera
OAKA - 5 Ιουνίου 2006
Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης ΟΑΚΑ, Δευτέρα 5 Ιουνίου 2006, Ώρα Έναρξης:20:00 Τιμές εισιτηρίων: A - 42.40 Euro, B - 31.80 Euro, C - 21.20 Euro.
Η ATHENS TENNIS ACADEMY ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ JOHN McENROEno comments..
Μακάρι να μπορούσα να πάω ....
-
Στο β' προκριματικό γύρο του Ρολάν Γκαρός προκρίθηκε ο Βασίλης Μαζαράκης καθώς απέκλεισε τον Ραμόν Ντελγκάδο
Ο Έλληνας τενίστας απέκλεισε με 6-1, 6-3 στον α' γύρο το Νο-3 του ταμπλό, τον Παραγουανόκαι στο β' γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Μάρτιν Βασάλο Αργκουέλο.
Αντίθετα από τον Μαζαράκη, ο αγώνας του οποίου διήρκεσε 68 λεπτά, ο Κώστας Οικονομίδης δεν τα κατάφερε, αφού στον α' γύρο ηττήθηκε 6-3, 6-2 από τον Ολλανδό Μελ Φαν Γκέμερντεν.
Το ματς είχε διάρκεια 65 λεπτά και ο Οικονομίδης πλήρωσε την αδράνεια του στα 'μπρέικ-πόιντς', καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει κανένα από τα τέσσερα, που είχε στον αγώνα
-
Πρόωρο, όσο και άδοξο τέλος είχε για τον Μάρκο Παγδατή η συμμετοχή του στο Ρολάν Γκαρός. Ο Κύπριος τενίστας, νούμερο 19 στην παγκόσμια κατάταξη και φιναλίστ του προηγούμενου Grand Slam (Αυστραλιανό Open) έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης χάνοντας στον δεύτερο γύρο με 3-2 σετ (6-3, 4-6, 3-6, 7-6 και 6-4) από τον Γάλλο Ζιλιέν Μπενετό, νούμερο 58 στον κόσμο.
Ο 21χρονος αθλητής από τη Μεγαλόνησο πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα και ο 24χρονος αντίπαλός του πήρε τα επόμενα δύο. Ο Μπενετό προηγήθηκε με 5-2 games στο τέταρτο σετ, ωστόσο ο Παγδατής με αντεπίθεση διαρκείας πήρε το σετ με 7-6 (7-1) και «έστειλε» τον αγώνα στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Μπενετό έκανε το μπρέικ και έφτασε στη νίκη με 6-4 μετά από αγώνα που διήρκησε συνολικά σχεδόν τέσσερις ώρες.
-
Ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες βρίσκεται αυτή των Δανιηλίδου/Μεντίνα Γκαρίγκες, οι οποίες απέκλεισαν με 2-0 σετ τις Ντεσί/Ζβονάρεβα και εξασφάλισαν θέση στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός.
Μεγάλη επιτυχία για το ελληνοϊσπανικό δίδυμο που εξασφάλισε μία θέση στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν. Οι Δανιηλίδου/Μεντίνα-Γκαρίγκες απέκλεισαν καθαρά με 2-0 σετ τις Ντεσί/Ζβονάρεβα (6-1, 6-4). Επόμενος αντίπαλος θα είναι το νούμερο 1 του ταμπλό Λίσα Ρέιμοντ/Σαμάνθα Στόσουρ, ομάδα που αποτελείται από τις κορυφαίες τενίστριες στο διπλό αυτή τη στιγμή. -
Βλέπω οτι τον έχουμε γραμμένο τον Μάρκο....
Κατάφερε να φτάσει ως τους 4 του Γουίμπλεντον αλλά βλέπω δεν είναι ενδιαφέρον....
Τέλος πάντων εκανε εναν εξερετικό αγώνα κόντρα στον Χιούιτ, αλλά ήταν εμφανέστατα πολύ κουρασμένος κόντρα στον Ναντάλ ... Κρίμα έχασε μια ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον βασιλιά του παγκόσμιου τέννις Ρότζερ Φέντερερ ..... -
Άσχετο....
Τα γήπεδα στο Ποσειδώνιο απέκτησαν καινούργιο τάπητα ο οποίος είναι πάααρα πολύ καλός.
Με 1 ευρώ την ώρα φοιτητικό εισιτήριο μήπως πρέπει να αναθεωρήσουν κάποιοι τα περι ακριβού σπόρ.
Ψάχνω για αντιιδρωτική λαβή για την ρακέτα μου είχα βάλει μια της Babolat αλλά διαλύθηκε μέσα σε χρόνο dt σε αντίθεση με αυτή της Head που είχε η ρακέτα όταν την αγόρασα και κράτησε πάρα πολύ.
Προτάσεις? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άσχετο....
Τα γήπεδα στο Ποσειδώνιο απέκτησαν καινούργιο τάπητα ο οποίος είναι πάααρα πολύ καλός.
Με 1 ευρώ την ώρα φοιτητικό εισιτήριο μήπως πρέπει να αναθεωρήσουν κάποιοι τα περι ακριβού σπόρ.
Ψάχνω για αντιιδρωτική λαβή για την ρακέτα μου είχα βάλει μια της Babolat αλλά διαλύθηκε μέσα σε χρόνο dt σε αντίθεση με αυτή της Head που είχε η ρακέτα όταν την αγόρασα και κράτησε πάρα πολύ.
Προτάσεις?ξεχνάς την ελλάδα
αγοράζεις από εδώ http://www.tennis-warehouse.com
το Yonex Super Grap Overgrip
(πολύ καλό επίσης {όχι overgrip αλλά απαραίτητπ} Prince 'Silencer' Vibe Dampener ) -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Άσχετο....
Προτάσεις?ξεχνάς την ελλάδα
αγοράζεις από εδώ http://www.tennis-warehouse.com
το Yonex Super Grap Overgrip
(πολύ καλό επίσης {όχι overgrip αλλά απαραίτητπ} Prince 'Silencer' Vibe Dampener )My oh my αυτά είναι
Τέννις...info