-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:woohoo:ποτε θα παίξουμε?
-
Τεταρτη-Πεμπτη καλα ειναι ? ?
Θα το κανονισουμε μεσω πμ....
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Τεννις επαιζα μεχρι τα 13 μου σε ομιλο κανονικα(ΑΟΠΦ) και με συμμετοχη σε 3-4 τουρνουα με καλα αποτελεσματα
Το παρατησα λογω της αγαπης μου στο μπασκετ,αφου οι προπονησεις στον Πειραϊκο ηταν 3 φορες την εβδομαδα και επεφταν πανω σε αυτες του τεννις...
Εχω παιξει σε ολων των ειδων τα γηπεδα εκτος απο γρασιδι.
Οποιος θελει να παιξουμε,θα χαρω να κανονισουμε κατι..Εχω να παιξω αρκετα χρονια,αλλα η τεχνη δεν ξεχνιεται
Επισης αναζητω αντιπαλο για πινγκ πονγκ....Οποιος ενδιαφερεται θα χαρω επισης
Ρακετες: Εχω 2 prince για το τεννις-στην εποχη τους ηταν καταπληκτικες,αλλα τωρα σιγουρα υπαρχουν καλυτερες.
Στο ping pong εχω 4-5 ρακετες εκ των οποιων 2 sunflex ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ με το καλυτερο grip που εχω δει σε ρακετα ever.Εχω επισης 1 stigga(δεν με βολευει ομως) και 2 που τις εχω παρει απο Γερμανια.
εγώ παίζω Ping-pong και τέννις, Προκωλώ οποιονδήποτε
Εγω μέσα για τέννις, αλλά ειμαι και μακρια .....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τεταρτη-Πεμπτη καλα ειναι ? ?Θα το κανονισουμε μεσω πμ....
ok στείλε pm
-
Γεια χαρά, ξέρει κανείς τον αντιπρόσωπο της Butterfly για προϊοντα πινγ πονγκ στην Ελλάδα...?
-
-
Ο χρήστης yosebu έγραψε:
Youtube VideoΔείτε τι εκανε ο θεος
αυτό που έκανε είναι καταπληκτικό μεν, όμως εφικτό δε. και καθηγητές τέννις χρόνια παίκτες το καταφέρνουν. δε σημαίνει πως θα βγει πάντα 100%, όμως ίσως τύχει και είναι καλύτερο να ρισκάρεις από το να χάσεις πόντο.
το είχε κάνει και καθηγητής μου όταν παίζαμε, το είχα κάνει και εγώ κάποτε. το δοκίμασα κατά τύχη και εγώ πριν 10 μέρες, όμως δε μου βγήκε ο πόντος γιατί πήγε στην πλάγια γραμμή του άουτ.
βέβαια η δυσκολία σε αυτούς είναι η άριστη τεχνική κατάρτιση, η δύναμη, η αντοχή κτλ. όμως αυτή η απόκρουση δεν είναι και τόσο εξεζητημένη.
... ένα πράγμα δε μπόρεσα να ξανακάνω. πάνω σε υπερένταση μια φορά δεν έφτανε η ρακέτα να πιάσω το βολέ και την πέταξα. και από την επαφή και μόνο σταμάτησε τη μπάλα πάνω στο φιλέ και έπεσε στου αντιπάλου. αυτό ποτέ δεν το ξανακατάφερα, όσο και αν πέταξα στον αέρα τις παλιές μου ρακέτες
-
απλά να σκεφτούμε ότι η ρακέτα είναι προέκταση του χεριού τους...
το έχουν κάνει agassi, sampras κλπ αρκετά παλιότερα....
-
Ε καλά δεν το βλέπεις και κάθε μέρα πάντως.
Και δεν την περνάει απλά, winner κάνει! -
Αμ αυτο που εβαλε περσι παλι στον Djokovic?
http://www.youtube.com/watch?v=ta63Bd86VyU&fmt=18 (το 15-0 στο 0:50)
-
-
Mahut vs Isner σήμερα στο Γουίμπλετον μετά από 10 μόνο ωρίτσες βρίσκονται στο 59-59 του πέμπτου σετ!
Το ματς διακόπηκε λόγω σκότους και θα συνεχίσει αύριο. Είναι ήδη το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία.
Και δεν έχει ακόμα τελειώσει!!! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Mahut vs Isner σήμερα στο Γουίμπλετον μετά από 10 μόνο ωρίτσες βρίσκονται στο 59-59 του πέμπτου σετ!
Το ματς διακόπηκε λόγω σκότους και θα συνεχίσει αύριο. Είναι ήδη το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία.
Και δεν έχει ακόμα τελειώσει!!! -
Τελικά το παιχνίδι έληξε μετά από 11+ ώρες με score 70-68 στο 5ο set και νικητή τον αμερικανό Isner
-
-
Άλλο ένα between the legs shot από τον Federer στο US Open
-
http://www.stumbleupon.com/su/2lOnEt/ww ... y.html/r:f
Eνδιαφερον αρθρο για τους κανονισμους.
Γενικα καλα αρθρακια στο Site.
-
Καποτε ηταν κανονισμος, τωρα τον εχουν βιασει εντελως κυριως οι Ναδαλ-Τζοκοβιτς.
-
'Έπαιξα' σήμερα πρώτη φορά (προσπάθησα τουλάχιστον ).
ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!
Θα συνεχίσω μόνος για καμιά βδομάδα ακόμα (παίζω με την κοπέλα μου που ψιλοξέρει) και από την επόμενη ίσως να βρω δάσκαλο...
-
Federer!!!! Τη ψυχολογία σου μέσα!!!! ΠΑΙΞΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ. Αβίαστα λάθη συνέχεια και κάνει πλάκα ο Ισπανός.
Τέννις...info