-
Διαβάστε και κανένα nickname πρώτα. Άκου μόνΟΣ σου στη ζουζούνα...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους σας!!Είμαι κι εγώ νέο μέλος στην παρέα σας γιάτι μόλις χθες απόκτησα κι εγώ ενα γλυκούτσικο κόκκινο αυγουλάκι!!!Είναι μεταχειρισμένο σε άριστη όμως κατάσταση...Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πόσο θα μου στοιχίσει αν του βάλω ηλεκτρικά παράθυρα και αισθητήρες παρκαρίσματος..Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
παραγγειλε αισθητηρες απο το ebay με 15-20 ευρω (βαμμενους κ ολας!!) κ βαλτους μονος σου!! ειναι γελοιο
Όπως παρατήρησε από κάτω ο realzeus είμαι κοπέλα,οπότε απ'ότι καταλαβαίνεις....Δεν το κατέχω.........
-
Εγώ έβαλα μπρος πίσω μόλις το πήρα στο Ίλιον.
Δηλώνω ικανοποιημένος από την δουλεία του Τζάνου, έχω κάνει και άλλα πράγματα μαζί (parrot car kit στο subaru) του και δείχνει υπομονή και επιμονή, δεν τα παρατάει και αυτό μου αρέσει.
Φυσικά, δεν ξέρω πόσο μακριά σου πέφτει... -
Εβαλες αισθητηρες; Ποσο κοστισαν? Ειναι βαμμενοι?
-
Τον Απρίλιο του 2008 κόστισαν 280ευρώ για εμπρός & πίσω, μάρκα valeo.
Πιστεύω πως στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, επειδή πραγματικά δεν βλέπεις που τελειώνει ούτε μπρος, αξίζει να βάλεις και μπρος και πίσω. Έτσι εκμεταλλεύεσαι πλήρως την ικανότητα του να παρκάρει σε μικρούς χώρους
-
Πληροφορήθηκα ότι το TOYOTA AYGO 1.0 προσφέρεται και με σύστημα υγραερίου (LPG), το οποίο είναι ολλανδικό 5ης γενιάς (ψεκάζει σε υγρή μορφή), τοποθετείται από την αντιπροσωπεία, καλύπτεται από την εγγύηση και στοιχίζει 1.500€ επιπλέον της απλής έκδοσης.
Γνωρίζει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες;
Γενικά πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του; -
Το Aygo ή το LPG ;
Γράψε / Ψάξε στο γενικό θέμα για το υγραέριο για διαφορές μεταξύ 5ης και 6ης γενιάς.
-
Γενικά, έχω παρατηρήσει στο forum ότι η τριάδα AYGO-C1-107 αντιμετωπίζεται μάλλον απαξιωτικά από τους περισσότερους.
Είναι τόσο κακά αυτοκίνητα;
Έχω δει από κοντά και έχω οδηγήσει το AYGO και μου έκανε μάλλον καλή εντύπωση.
Όμορφο εξωτερικά και εσωτερικά (υποκειμενική γνώμη), ασφαλές (4 αστέρια), ευέλικτο (είναι το μικρότερο μίνι), με αποδεκτή ποιότητα υλικών (αν δεν ξεχνάμε την κατηγορία του), ευρύχωρο για τους επιβάτες (και πάντως πολύ περισσότερο από τα ALTO/PIXO) και με ένα βραβευμένο μοτέρ, δυνατό και οικονομικό.
Τι παραπάνω να ζητήσεις από ένα μίνι που η κύρια δουλειά του είναι να σε μετακινεί εντός πόλης αξιόπιστα και οικονομικά; -
Δε νομίζω ότι είναι τόσο άσχημο. Απλά όλη η 3άδα έχει σχεδιαστεί-κατασκευαστεί όσο πιο οικονομικά γίνεται, επομένως ίσως ένα aygo ποιοτικά να βρίσκεται λίγο χαμηλότερα σε σχέση με τα standards των υπόλοιπων toyota. Γενικά δεν είναι κακό, ενώ μου δίνει την εντύπωση πως με τα facelift λιγάκι βελτιώνεται.
-
Τα έχω ξαναγράψει εδώ αλλά σύντομα:
Βρίσκει κάτω εύκολα
Σκληρές αναρτήσεις (σε επίπεδα Rallye 106)
Τριγμοί (παράθυρο οδηγού)
Κακή ηχομόνωση
και άλλα που αν ψάξεις θα βρεις.Στα θετικά ο κινητήρας του που αποδίδει καλά και γραμμικά παντού είτε κρύο είτε ζεστό και καίει λίγο.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Τα έχω ξαναγράψει εδώ αλλά σύντομα:
Βρίσκει κάτω εύκολα
Τριγμοί (παράθυρο οδηγού)
Κακή ηχομόνωση
και άλλα που αν ψάξεις θα βρεις.
Στα θετικά ο κινητήρας του που αποδίδει καλά και γραμμικά παντού είτε κρύο είτε ζεστό και καίει λίγο.Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω με όσα λες, αλλά δεν μου φαίνονται και τόσο σημαντικά αυτά τα μειονεκτήματα.
Ποιό αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας δεν παρουσιάζει ανάλογα χαρακτηριστικά λίγο-πολύ;
Για μένα πιο σημαντικό είναι ότι χώνεται παντού (με διαφορά το μικρότερο μίνι, από 8 ως 23 cm), χωράει 4 ενήλικες (αν και όχι τις αποσκευές τους, αλλά ποιος νοιάζεται στην πόλη;) και έχει μικρό κόστος χρήσης. -
Αξιοπιστο μηχανικά και καλές για 1000άρι επιδοσεις και οικονομία. Αυτα!
Γενικά παραμένει ένα καλο μικρό. -
Εμένα πάντως το Aygo μου είχε φανεί αισθητά πιο άνετο από το Punto Sporting που έχω.
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
...που παρ'ολα αυτα δεν 'κοπανανε'.
-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Για μένα πιο σημαντικό είναι ότι χώνεται παντού (με διαφορά το μικρότερο μίνι, από 8 ως 23 cm), χωράει 4 ενήλικες (αν και όχι τις αποσκευές τους, αλλά ποιος νοιάζεται στην πόλη;) και έχει μικρό κόστος χρήσης.
που παει-χώνεται καλύτερα μες στη πολη το aygo σε σχέση με ένα πάντα πχ?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Για μένα πιο σημαντικό είναι ότι χώνεται παντού (με διαφορά το μικρότερο μίνι, από 8 ως 23 cm), χωράει 4 ενήλικες (αν και όχι τις αποσκευές τους, αλλά ποιος νοιάζεται στην πόλη;) και έχει μικρό κόστος χρήσης.
που παει-χώνεται καλύτερα μες στη πολη το aygo σε σχέση με ένα πάντα πχ?
3415 vs 3574cm
-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Γενικά, έχω παρατηρήσει στο forum ότι η τριάδα AYGO-C1-107 αντιμετωπίζεται μάλλον απαξιωτικά από τους περισσότερους.
Είναι τόσο κακά αυτοκίνητα;
Έχω δει από κοντά και έχω οδηγήσει το AYGO και μου έκανε μάλλον καλή εντύπωση.
Όμορφο εξωτερικά και εσωτερικά (υποκειμενική γνώμη), ασφαλές (4 αστέρια), ευέλικτο (είναι το μικρότερο μίνι), με αποδεκτή ποιότητα υλικών (αν δεν ξεχνάμε την κατηγορία του), ευρύχωρο για τους επιβάτες (και πάντως πολύ περισσότερο από τα ALTO/PIXO) και με ένα βραβευμένο μοτέρ, δυνατό και οικονομικό.
Τι παραπάνω να ζητήσεις από ένα μίνι που η κύρια δουλειά του είναι να σε μετακινεί εντός πόλης αξιόπιστα και οικονομικά;Ειδικα εσωτερικα δεν υπαρχει σημειο που να μη δειχνει 'τσιπικη' κατασκευη. ειδικα αυτα τα χειριστηρια του κλιματισμου ειναι χειροτερα απο playmobil !! κατα τ'αλλα οπως τα ειπαν τα παιδια πριν. Ειδικα για μοναδικο αυτοκινητο δε θα το προτεινα με τιποτα παντως, θα προτιμουσα το cuore ή αν ηθελα ακομα μικροτερο iq.
Για δευτερο βεβαια, δεν το πληρωσεις παραπανω απο αλλα που σε καλυπτουν εξισου, και ανεχεσαι τα ελαττωματα του ειναι μια χαρα 'εργαλειο'. -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ειδικα για μοναδικο αυτοκινητο δε θα το προτεινα με τιποτα παντως, θα προτιμουσα το cuore ή αν ηθελα ακομα μικροτερο iq.Για μοναδικό αυτοκίνητο δεν θα διάλεγα με τίποτα cuore.
Είναι μεν από τα πιο ευρύχωρα μίνι, αλλά έχει μέτρια οδική συμπεριφορά (δες τη σχετική συγκριτική δοκιμή του DRIVE).
Ίσως UP ή Picanto. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
που παει-χώνεται καλύτερα μες στη πολη το aygo σε σχέση με ένα πάντα πχ?Πάλι θα αναφερθώ στη συγκριτική δοκιμή του DRIVE.
Σε δοκιμή παρκαρίσματος, καλύτερο μίνι αναδείχτηκε το Cuore (δεν έχει το μικρότερο μήκος αλλά έχει το μικρότερο κύκλο στροφής) με δεύτερο το Aygo. -
Μήπως ψάχνουμε ψύλλους στ΄άχυρα? Πόση διαφορά στον κύκλο στροφής και στο παρκάρισμα έχουν που να δικαιολογούν την επιλογή του ενός σε σχέση με το άλλο?
TOYOTA AYGO