-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Από την άλλη πιστεύω πως υπάρχουν άλλα μικρά αυτοκίνητα ποιό κατάλληλα για τους γεμάτους λακκούβες δρόμους των ελληνικών πόλεων. Όπως έχω ξαναγράψει στο aygo κάποια τμήματα την ανάρτησης βρίσκουν συχνά κάτω κάνοντας τον γνωστό ανατριχιαστικό θόρυβο (με 106 δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα). Ο κινητήρας πάρα πολύ καλός αλλά η ανάρτηση χάνει καθώς και το πορτ μπαγκαζ είναι ιδιαίτερα μικρό και δύσκολο στην φόρτωση. Ψάξε και άλλες επιλογές.
Μη μου λες τέτοια και έχω ήδη παραγγείλει το 107! (Ίσως η συζήτηση θα έπρεπε να μεταφερθεί στο αντίστοιχο θέμα).
Νομίζω πάντως ότι για τη χρήση που το θέλω θα είναι οκ.
Όσο για το 106 (που το είχα κ εγώ), θα συμφωνήσω μαζί σου. Δυστυχώς δεν έκανε για τη χρήση που το ήθελα (είχα βλέπεις το Rallye) κ έτσι έπρεπε να το δώσω.Και εμείς το Rallye είχαμε, μοντ.99 16V. Δεν βγαίνουν πλέον τέτοια αυτοκίνητα αλλά το δώσαμε πριν 4,5 χρόνια για να πάρουμε το Aygo.
Καλύτερα να μην το είχαμε κάνει ... -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Από την άλλη πιστεύω πως υπάρχουν άλλα μικρά αυτοκίνητα ποιό κατάλληλα για τους γεμάτους λακκούβες δρόμους των ελληνικών πόλεων. Όπως έχω ξαναγράψει στο aygo κάποια τμήματα την ανάρτησης βρίσκουν συχνά κάτω κάνοντας τον γνωστό ανατριχιαστικό θόρυβο (με 106 δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα). Ο κινητήρας πάρα πολύ καλός αλλά η ανάρτηση χάνει καθώς και το πορτ μπαγκαζ είναι ιδιαίτερα μικρό και δύσκολο στην φόρτωση. Ψάξε και άλλες επιλογές.
Μη μου λες τέτοια και έχω ήδη παραγγείλει το 107! (Ίσως η συζήτηση θα έπρεπε να μεταφερθεί στο αντίστοιχο θέμα).
Νομίζω πάντως ότι για τη χρήση που το θέλω θα είναι οκ.
Όσο για το 106 (που το είχα κ εγώ), θα συμφωνήσω μαζί σου. Δυστυχώς δεν έκανε για τη χρήση που το ήθελα (είχα βλέπεις το Rallye) κ έτσι έπρεπε να το δώσω.Και εμείς το Rallye είχαμε, μοντ.99 16V. Δεν βγαίνουν πλέον τέτοια αυτοκίνητα αλλά το δώσαμε πριν 4,5 χρόνια για να πάρουμε το Aygo.
Καλύτερα να μην το είχαμε κάνει ...Aυτό πως το κάνατε ?Ανεπίτρεπτο.Αιτία κατάθλιψης είναι αυτό.Παρόμοιας φιλοσοφίας αυτοκίνητα με τα νέα στάνταρ της εποχής σαν το 106 rallye ψιλοβγαίνουν,όπως το νέο swift sport 1.6,ford fiesta 1.6 magnet 134ps,clio gordini,mini cooper.Eντάξει δεν είναι και σαν εκείνο ,αλλά το παλεύουν .
-
To Swift Sport και το Twingo RS είναι άξιοι απόγονοι του Rallye. Απλά δε νομίζω ότι θέλανε 1600άρια τα παιδιά.
-
Και εμείς το Rallye είχαμε, μοντ.99 16V. Δεν βγαίνουν πλέον τέτοια αυτοκίνητα αλλά το δώσαμε πριν 4,5 χρόνια για να πάρουμε το Aygo. Καλύτερα να μην το είχαμε κάνει ...Όπως είπα, ετοιμάζομαι να κάνω το ίδιο: πούλησα το Rallye και περιμένω το 107 (δεν είναι ιεροσυλία το 107 να θεωρείται - έστω ονοματολογικά- ο διάδοχος του 106?).
Το έκανα με λύπη μεν, συνειδητά δε, γι' αυτό δε νομίζω να το μετανιώσω.
Άλλωστε πιο πολύ λυπόμουν το ραλλάκι που ήταν αναγκασμένο να κινείται καθημερινά σπίτι-γραφείο-παιδικός-σούπερ μάρκετ.
Ο πστσιρικάς που το πήρε σίγουρα θα το χαρεί περισσότερο. Και, όπως κατάλαβα, θα το οδηγεί όπως του αξίζει. -
Δεν έχω να προσθέσω κάτι, με καλύψατε...
... το aygo μας δεν το θεωρώ κακή αγορά, δεν μετανιώνω, απλά το γυρίσαμε προς το ποδήλατο οπότε για τις λίγες φορές που το χρησιμοποιούμε δεν αξίζει να έχουμε και αυτό και μεγάλο.
με το start-stop δεν θα έχεις και θόρυβο στο ρελαντί (έχουν βελτιώσει και την μόνωση) -
με το start-stop δεν θα έχεις και θόρυβο στο ρελαντί (έχουν βελτιώσει και την μόνωση)Νομίζω ότι κανένα από τα ανανεωμένα aygo-107-c1 δεν θα διαθέτει start-stop ούτε σαν έξτρα.
-
μπορει να γινει συντηρηση ενος 107 η ψ1,σε συνεργειο της τογιοτα?
-
Άνετα.
-
Το ματιασαμε μαλλον το AYGO και τρυπισε ψυγειο κλιματισμου... ζητανε 300 για το ανταλλακτικο.. υπαρχουν εναλλακτικοι προμηθευτες??
-
Θα πάρεις ένα ιμιτασιόν και θα κάνεις την δουλειά σου με 50 €.
-
Μα ναι αυτο αλλα στην Αθηνα - Χαλανδρι καμια διευθυνση.... για βοηθεια?? Θα στειλω την κορη μου να το βρει κ.λ.π. δικο της ειναι αλλωστε..
-
Νομίζω στα Πατίσια θα βρεις στα ανταλλακτικάδικα. Αν ήταν για Θεσσαλονίκη θα σε έστελνα κάπου συστημένα. Για Αθήνα ας απαντήσει κάποιος Αθηναίος καλύτερα.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Το ματιασαμε μαλλον το AYGO και τρυπισε ψυγειο κλιματισμου... ζητανε 300 για το ανταλλακτικο.. υπαρχουν εναλλακτικοι προμηθευτες??http://seekpart24.com/toyota/aygo-b10-0 ... ner-100243
-
ευχαριστω....
-
Ίσως να ρωτούσες εδώ viewtopic.php?f=6&t=19105&start=570
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Το ματιασαμε μαλλον το AYGO και τρυπισε ψυγειο κλιματισμου... ζητανε 300 για το ανταλλακτικο.. υπαρχουν εναλλακτικοι προμηθευτες??Από περιέργεια, πόσα χρόνια το έχεις; Άλλαξες καμιά φορά αντιψυκτικό;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Το ματιασαμε μαλλον το AYGO και τρυπισε ψυγειο κλιματισμου... ζητανε 300 για το ανταλλακτικο.. υπαρχουν εναλλακτικοι προμηθευτες??
Από περιέργεια, πόσα χρόνια το έχεις; Άλλαξες καμιά φορά αντιψυκτικό;
Το ψυγειο του κλιματισμου τι σχεση εχει με αντιψυκτικό;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Από περιέργεια, πόσα χρόνια το έχεις; Άλλαξες καμιά φορά αντιψυκτικό;
Το ψυγειο του κλιματισμου τι σχεση εχει με αντιψυκτικό;
Έχει, πως δεν έχει; Είναι το ένα δίπλα στο άλλο!!!
Μεταξύ μας, πρέπει να πάω για ύπνο! -
Το μοντελλο ειναι του 06 και εχει 85000+ χιλιομετρα απο κοπελλα οδηγο εχει παει δε σε συνεργειο για τα ετησια σερβις ανελλοιπως σε εξουσιοδοτημενο, ενδιαμεσα δεν παρουσιασε κατι.. κατα καιρους το χρησιμοποιουσαν και οι υπολοιποι της οικογενειας, αλλα δεν εγιναν φιληματα με αλλα οχηματα απο οσο ξερω!!??
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Το μοντελλο ειναι του 06 και εχει 85000+ χιλιομετρα απο κοπελλα οδηγο εχει παει δε σε συνεργειο για τα ετησια σερβις ανελλοιπως σε εξουσιοδοτημενο, ενδιαμεσα δεν παρουσιασε κατι.. κατα καιρους το χρησιμοποιουσαν και οι υπολοιποι της οικογενειας, αλλα δεν εγιναν φιληματα με αλλα οχηματα απο οσο ξερω!!??Ευχαριστώ, αλλά όπως είδες, ήταν τελείως άκυρη η ερώτηση.
TOYOTA AYGO