-
krus εσενα tommorow θα σου απαντησει ρε terrorista!! ε terrorista
Εισαι της εντυπωσης οτι οι αντιληψεις εδω στις ΗΠΑ 'ελενχονται'? Εαν ναι, πως και απο ποιους?
'ανοητε' μου φιλαρακο, οι usa σου ελεγχονται απο το παγκοσμιο κεφαλαιο.
θα σου πω ενα παραμυθι..
απο παλια στην ιστορια υπηρχανε βασιλιαδες. αυτοι ητανε αρκετοι, και παντα πεζανε ξυλο μεταξυ τους καποια στιγμη.
μετα το ξυλο, απο του χαμενου τα πλουτη και τα εδαφη ολο και κατι ετρωγε και η φτωχαδειά και κατι γινοτανε..ομως με την αναπτυξη των επιστημων, οι βασιλιαδες σιγα-σιγα πονηρεψανε.
κι αν οχι αυτοι οι ιδιοι, οι συμβουλατορες τους..
και ετσι μια μερα ειπανε:
ρε σεις jerks, αντι να τρωγωμαστε μεταξυ μας που ειμαστε 200 στους 10000000,
δεν κοιταμε απλα να μεινουμε οπως ειμαστε και να διατηρηθει αυτο for ever?
τσαααακ!! επεσε η καλη ιδεα στο τραπεζι και ψαρωσαν ολοι..
και να'σου τα σχεδια απο εδω και απο εκει.. κοινο συμφερον for evah'!!ετσι λοιπον αρχικα καταλυθηκε η αλλη υπερδυναμη, γιατι ΑΝ γινοτανε ποτε πολεμος τετοιου μεγεθους,
πιο πολυ απ'ολους θα χανανε αυτοι οι βασιλιαδες, μιας και λιγο-πολυ ΟΛΑ σε αυτους ανηκουν.
παει λοιπον η αλλη υπερδυναμη, και μετα τι εμεινε? η αμερικη ως παγκοσμιος μπουλης
και οχημα σιγουρης προωθησης των συμφεροντων τους.
και παντα παγκοσμιοποιημενα πραγματα, right? no more ψιλικοκό dude. only big bucks ...global!!
μεχρι να αποικισουμε αλλους πλανητες, πιο μεγαλο market απο αυτο δεν γινεται:Dτο παραμυθι βεβαια ειναι μεγαλο και συνθετο, αλλα ετσι κι αλλιως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι 'αδυνατεις' να το συλλαβεις απο ενα σημειο και μετα (π.χ. ηδη ειμαι σιγουρος οτι θα δυσκολευτεις ακομα και μεχρι εδω), οποτε here's the small version για το υπολοιπο..
.....και ζησανε αυτοι καλα, κι εσυ ..gabriel
-
Aπό δω το πας, από κει το φέρνεις, τελικά μάλλον δε τις γλιτώνεις τις διακοπές στην Καραϊβική ρε Πέτρο
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι 'δεν βλέπεις' την άλλη πλευρά.
You stick to your guns, no matter what!Και οπως σε ρωτησα για την ιδια προταση σου πιο πανω: Τι σε κανει να νομιζεις οτι δεν 'Βλεπω' και την 'αλλη πλευρα'?
Εσυ μου απαντας, 'δεν βλεπεις την αλλη πλευρα'. ΟΚ. Συνενοουμαστε ετσι.
Βλέπεις?
Σαφώς και για ΠΟΛΛΟΥΣ η λύση είναι το 'ξύλο'!
Αλλά όχι για όλους.Σιγουρα οχι για αλλους. Γιαυτο και δεν ειναι σε ενπολεμη κατασταση ολος ο πλανητης σημερα.
Η έννοια 'τρομοκράτης' έχει όντως ΜΟΝΟ μια σημασία.
Αυτό που λέει η 'άλλη πλευρά' είναι ότι μπορεί να φέρεται σαν τρομοκράτης και μια κυβέρνηση προς ένα άλλο Κράτος.
Μια αναγνωρισμενη κυβερνηση δεν ειναι δυνατον να ειναι ποτε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ. Βλεπεις ποσο διαφορετικος ειναι ο ορισμος για 'την αλλη πλευρα'? Τρομοκρατης μπορει να ειναι μονο ενας 'πολιτης' ή μια (τρομοκρατικη) οργανωση. Δεν ειναι δυνατον να εχεις ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΜΟΚΡΑΤΗ!
Τους δικους σας ορισμους φτιαχνετε?
Οπως είπες 'The unlawful use or threatened use of force or violence by a person or an organized group against people or property with the intention of intimidating or coercing societies or governments, often for ideological or political reasons'
Για μένα λοιπόν, η επέμβαση π.χ. των ΗΠΑ στην Γρενάδα είναι όσο 'τρομοκρατική' είναι η και το έγκλημα εναντίον πολιτών στην Ισπανία.Οι ΗΠΑ, η χωρα των ΗΠΑ, ειναι τρομοκρατικη χωρα?
Ελα Παναγια μου και σωσε μας....Σορρυ Νικο δεν πιστευω τι διαβαζω!
Πρόσεξε. Δεν εξισώνω. Την αναλογία δείχνω.
Τι εννοεις με αυτο? Διοτι ψαχνω desparately για το οτι εννοησες κατι διαφορετικο πιο πανω απο αυτο που νομισα οτι εννοησες...
Και δέχομαι ότι πίσω από όλες τις πράξεις υπάρχουν συμφέροντα. Και τις καταδικάζω και τις δύο.
Παλι δεν καταλαβαινω. Συγκεκριμενα μιλαω εγω. Για ποιες συγκεκριμενες πραξεις θα μπορουσε ενα κρατος να ειναι ποτε....'τρομοκρατης'. Το οτι δεν υπαρχει λεξη για ενα κρατος ως 'τρομοκρατης' ειναι μια απο τις '227' αποδηξεις που δεν ειναι δυνατον κατι τετοιο. Εκτος εαν υπαρχει η λεξη 'τρμοκρατικο κρατος' και ειναι σωστη στο λεξικο. You tell me. I dont know Greek as well as you do.
Αυτο που με εκπλησει και νομιζω ειναι το πιο επικυνδηνο Νικο και πρεπει να εκπλησει και εσενα ειναι: Πως ειναι δυνατον να εχουμε ΤΟΣΟ διαφορετικες αποψεις και αντιληψεις για τοσο απλα πραγματα.
Οπως εγραψα και πιο πριν: Εαν δεν μπορουμε να συμφωνησουμε στον ορισμο του 'τρομοκρατη' και ειμαι εγω 22 χρονων Ελληνας και 12 χρονων ΗΠΑμερικανος και μιλαω με εσενα, πως ειναι δυνατον να συμφωνησουν ποτε π.χ. οι ΗΠΑ με, ας πουμε, την Κινα? Που ειναι μεσα στο συμβουλιο ασφαλειας του ΟΗΕ, π.χ. Δεν ειναι αξιο απορειας?
Και κάτι άκομα.
Δεν αναφέρομαι στους στρατιώτες. Αλλά στους πολιτικούς που τους στέλνουν να σκοτωθούν 10.000 χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι τους για
να βγάλουν κάποιες εταιρείες περισσότερα κέρδη.Τωρα εχω πησθει οτι δεν υπαρχει ουτε μια στα χιλια περιπτωση να βρουμε κοινο νημα in this maze. Κριμα.
Εδω είναι -για μένα- η παρεξήγηση και ο λόγος που δεν 'βλέπεις' την άλλη πλευρά.
Δεν μιλάω για τους στρατιωτες αλλά για τα συμφέροντα που τους στέλνουν εκει. (Οπως και τους αρχαίους Αθηναίους στρατιώτες τους έστειλαν στην Μήλο επειδή οι Μήλιοι δεν δέχονταν να ενταχθούν στην Αθηναϊκή Συμμαχία!).
Τα συμφέροντα λοιπόν αυτά, για μένα, είναι ίδια. Και τα καταδικάζω.Ειναι προς το συμφερον των ΗΠΑ (και ακομη και της ΕΛλαδος αφου αυτες ειναι χωρες που νοιαζομαστε for in this forum) να υπαρξει σταθεροποιηση στην Μεση Ανατολη, ειναι ακομη μεγαλυτερο συμφερον να υπαρχει δημοκρατια εκει. Εαν μιλας για αυτα τα συμφεροντα τοτε γιατι τα καταδικαζεις? Διοτι μονο για αυτα τα συμφεροντα γινετε η επιχρειρηση στο Ιρακ αυτην την στιγμη (και την ονομαζω επιχειρηση διοτι ο πολεμος προς το Ιρακ εχει σταματησει εδω και πολυ καιρο).
Μιλάω για τους πολιτικούς και τους μεγάλους κεφαλαιούχους.
Και -προσωπικά- είμαι πεπεισμένος ότι όλα γίνονται για τα λεφτά.
Από την εποχή του Τρωϊκού πολέμου. Που εμείς οι Ελληνες είπαμε ότι πάμε για να σώσουμε την Ελένη (που κανείς δεν την ρώτησε αν ήθελε να σωθεί) ενω πηγαίναμε για να αποκτήσουμε τον έλεγχο των Στενών και τα έσοδα από τους δασμούς!Ποια λεφτα φιλε μου ΝΙκο, ποια λεφτα, που ειναι αυτα τα λεφτα να παω και εγω να παρω λιγα εαν ειναι τοσα πολλα εκει και πεφτουν απο τον ουρανο, Κυριε ελεησον!
Γιατι τοσο πορωση με αυτα τα λεφτα που παντα τα καθηκια οι ΗΠΑμερικανοι πολεμανε for και ζουνε for? Ποια λεφτα?
Ισως ειχε δικιο αυτος που αρχισε να μιλαει για ΗΠΑμερικανικες αξιες πιο πανω και εγραψα οτι το θεμα δεν ειναι αυτο σε αυτο το θρεντ. Ισως αυτο πρεπει να προσπαθησουμε εγω και ο Νικος Τσ. να σας εξηγησουμε, τουλαχιστον αυτους που θελουν να ακουσουν εστω και λιγο.
Γιατι σας κανει και νομιζετε οτι αυτη η χωρα (ΗΠΑ) ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Και για κανενα αλλο λογο?
Για ποια λεφτα μιλας για το Ιρακ? Αυτα που εχω ξεσκηστει να δινω ως ΗΠΑμερικανος φορολογουμενος? $87Δις μονο για την αναπτυξη του Ιρακ πληρωσα μεχρι τωρα και πληρωνω για τα επομενα 3 χρονια. Αυτα πανε στου Ιρακινους και μονο! 200 Δις πληρωσα για το στρατιωτικο μερος της επιχειρησης μονο και αυτα ειναι μονο αυτα που εχουμε δωσει μεχρι τωρα, ποσο θα πληρωσω τα επομενα 10 χρονια, δεν εχω ιδεα.
Η τωρινη επιχειρηση 'Ιρακ' ειναι μια, να στο πω αλλιως σε μια προσπαθεια να γινω πιο κατανοητος, επενδυση για το καλο του Δυτικου πολιτισμου και των χωρων που τωρα τουλαχιστον περνανε μια περιοδο σταθεροτητας.
Χωρες οι οποιες ηταν τυχερες και κατω απο το χωμα τους βρηκαν κατι που λεγετε μαυρος χρυσος που ειχε σαν αποτελεσμα ποτε να μην χρειαστουν να προσπαθησουν να γινουν οικονομικα ανεξαρτητες, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ εχουν Θεοκρατια και εναν Χιτλερ 'στον θρονο', αποτελουν σοβαροτατο κινδυνο για το υπολοιπο, 'σταθεροποιημενο', μερος του πλανητη. Εαν το παραπανω δεν ειναι οφθαλμοφανες σε εσενα, τοτε θα συνεχισουμε να διαφωνουμε. Απλως να εισαι γνωστης οτι ο πρωταρχικος λογος της επεμβασης του Ιρακ (και αλλου στο μελλον) δεν ειναι το ΧΡΗΜΑ οπως το εννοεις. Κατα την ιδια στιγμη, η σταθεροτητα που αποκαλουμε, σιγουρα, εν μερη, μπορει να μεταφραστει ως 'χρημα' με την εννοια της οικονομικης σταθεροτητας που περιλεμβανει η 'σταθεροτητα' ως εννοια γενικα. Εαν το εννοεις ετσι, τοτε σιγουρα ειναι και 'για το χρημα' η επεμβαση.
Με αλλα λογια Νικο, πληρωνουμε σημερα ως φορολογουμενοι για αυτην την επιχειρηση ως επενδυση ετσι ωστε να μην εχουμε να πληρωνουμε 100πλασια στο μελλον εαν μεναμε απρακτοι σημερα.
Εαν ποτε το δεις ετσι το θεμα 'επιχειρηση Ιρακ', τοτε υπαρχουν περιπτωσεις για common ground μεταξυ μας (και δεν εννοω μονο εμενα και εσενα).
-
παιδια κοιταχτε μια ωραια εικονα που βρηκα στο νετ:
αα, κι αλλη μια:
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υπαρχει καποιος λογος (που δεν τον καταλαβαινω εγω) και γραφετε στα Αγγλικα ;Τα αγγλικά είναι premium
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και κατι αλλο. Υπαρχει μια μικρη διαφορα. Η χωρα του Αφγανισταν υπηρχε, η 'κυβερνηση' του ηταν οι Ταλιμπαν. Που μην μου πειτε οτι ηταν η δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση που ολοι οι Αφγανοι ειχαν διαλεξει και την προτιμουσαν απο οτιδηποτε αλλο. Δια φωτιας και σιδηρου ειχαν παρει την εξουσια. Και μην μου πειτε ξανα οτι καλοπερνουσαν οι Αφγανοι. Να μην παμε για ανθρωπινα δικαιωματα και δημοκρατικες διαδικασιες κτλ κτλ. Ανυπαρκτες.
Πρεπει να βλεπουμε τα πραγματα και απο τι δυο μεριες.
Το επομενο που θα ακουσουμε οτι οταν οι συμμαχοι που εκαναν αποβαση στην Νορμανδια το 1944 ηταν τρομοκρατες. Και οι Αμερικανοι οπως παντα ανακατευτηκαν και τοτε. Ισως δεν επρεπε. Και θα βλεπαμε τον αγκυλωτο σταυρο στην Ακροπολη ακομα.
Νικος
Και αυτο Νίκο τι σημαίνει?
Οτι κάποιος κρίνει αν είναι εκλεγμένη ή όχι, καλή ή όχι και επεμβαίνει για το γενικότερο καλό?Ειλικρινά πιστεύεις ότι οι επεμβάσεις γίνονται για την Δημοκρατία?
Εγω λέω για οικονομικούς λόγους.
Άλλωστε οι Ταλιμπάν ήταν 'καλά παιδιά' όσο πολεμούσαν τους Σοβιετικούς. Μετά τι άλλαξε?Για την Νορμανδία, το αφήνω ασχολίαστο.
Oh man!
Βρε Νικολα καλε μου ανθρωπε, ποια ΛΕΦΤΑ εννοεις? Ποιο θα μπορουσε να ειναι το οικονομικο οφελος απο εμας να μπαιναμε μεσα στο Αφγανισταν?!? Μπορεις να το εξηγεισεις?
Η περιπτωση του Αφγανισταν ειναι πολυ απλουστερη του Ιρακ.
Εγινε το 9/11, ξεραμε οτι ο Μπιν Λαντεν ηταν απο πισω και ειχε βαση στο Αφγανισταν. Οι ΗΠΑ ζητησαν ειρινικα απο τους Ταλιμπαν να παραδωσουν τον Λαντεν. Εξι φορες. Ειπαμε, εαν δεν τον παραδωσετε, θα μπουμε να τον βρουμε. Αυτοι με το (μεγαλο) ΟΧΙ αυτοματα παιρνουν το μερος της Αλ Καιντα, αρα και εννοχοι in crime. ΟΚ. Μπαμ!
Και, to kill two birds with one stone, αφου υπαρχει ΚΑΙ αναγκη για μια δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση στο Αφγανισταν (που ποτε δεν εγινε κατι τετοιο στον αιωνα τον απαντα εκει), καθομαστε εκει και πληρωνουμε και βαζουμε σοβαρα resources για την οργανωση της κυβερνησης αυτης και της προστασιας και support αυτης μεχρι να σταθεροποιηθει και σταθει στα ποδια της. Πληρωνω εν το μεταξυ για ολα αυτα εγω.
ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
Και μετα με ρωτας για εκπλησομαι! Αν ειναι δυνατον...
-
Τα WMDs του Σαντάμ τα βρήκατε ή ακόμα ψάχνετε?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όταν υπογράφηκε η συνθήκη της Γενεύης (το 1949) ,αγαπητέ Γαβριήλ,δεν είχαν στον μυαλό τους ΑΥΤΟΝ τον ορισμό της τρομοκρατίας.Και μη παραθέσεις για άλλη μια φορά τον ορισμό του λεξικού,δεν αναφέρομαι σ' αυτόν.
Oh man!
ΟΚ τοτε. Αρα η Γενευη για σενα δεν πρεπει να ισχυει για κανενα διοτι δεν ειναι...up to date? Για να καλυψει τις σημερινες αναγκες πολεμου?
Και ο ορισμος επισης δεν ειναι σωστος....επηδει...ας πουμε...δεν σε βολευει.
Ακριβως ετσι κερδιζεις ακεραιότητα στα επιχειρηματα σου.
Και δεν είμαι με τους τρομοκράτες,αυτούς που τινάζονται στον αέρα παρασύροντας αθώους στο θάνατο ή κάνουν τυφλές επιθέσεις στα μετρό κλπ.Αλλά όσο το απεχθάνομαι αυτό,άλλο τόσο απεχθάνομαι τη δυνατότητα του κάθε 'Δυνατού' να κλείνει στα κρυφά μπουντρούμια του κόσμο,γιατί 'κρίθηκε ύποπτος'.
Ακριβως.
Ακριβως αυτο ειναι ενα απο τα ΜΕΓΑΛΑ προβληματα σας. 'Να βλεπετε τον 'ΔΥΝΑΤΟ' να βαραει'.
Το εαν 'βαραει' για εγκυρο λογο/ους δεν εχει καμια σημασια. Απλως, πως ειναι δυνατον να βαραει ο 'δυνατος'. Το ειπες σχεδον καθαρα και ξαστερα. Δεν σ'αρεσει να βλεπεις τις ΗΠΑ να 'λυνουν προβληματα τους', διοτι ΜΠΟΡΟΥΝ! Ακομη και οταν τα προβληματα αυτα ειναι και εμμεσα δικα σας, ως Ελληνες!
Thanks for admitting it! You proved my point.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
....Άμα δεν γνωρίζεις, να μη μιλάς. Άλλα πράγματα γράφονται στην ΗΠΑμερικανική έκδοση και άλλα στην ευρωπαϊκή. Βλέπεις και μόνος σου ότι δεν έχεις ιδέα για το θέμα.
Ν: Μα κάνω τη δουλειά εδώ και χρόνια!
Γ: Εννοείς ότι χειρουργείς εγκεφάλους Ελλήνων.** Οι ΗΠΑμερικανικοί brains είναι τελείως διαφορετικοί,** αλλά εσύ βέβαια τα ξέρεις όλα. LOLOLOLOL!!!!:lol:
Titsataki-Nikos παρεμβαίνων: Άστους βρε να νομίζουν ό,τι θέλουν. LOL.H μοναδικη φορα που ο Γαβριηλ και ο τσιτασακης θα ειχαν δικιο αν εγραφαν κατι τετοιο.
Διοτι ως γνωστο ο εγκεφαλος ενος μεσου αμερικανου περιεχει:
30% κιμα χαμπουργκερ
15% ντονατς
20% φυστικοβουτυρο
10% κετσαπ
5% ζελε
20% αερα κοπανιστο.**
Αν δε ο μεσος αμερικανος εχει γεννηθει εκτος Αμερικης το ποσοστο του κοπανιστου αερα πεφτει στο 5% και το υπολοιπο συμπληρωνεται απο ανεπεξεργαστη Λυμματολασπη σαν κι αυτη της Ψυτταλειας ενα πραγμα....** -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι αιχμάλωτοι πολέμου (αν και τεχνικά δεν καλύπτονται από τη Συνθήκη της Γενεύης) του Αμερικανικού κωλοκράτους .
Υποθετω οτι δεν θα σου φενοταν ομορφο εαν εγραφε ενας ΗΠΑμερικανος:
Το Ελληνικο κωλοκρατος!
Σωστα?
Υπαρχει αναγκη για τετοιο πεσιμο? Εχεις και την απαιτηση για απαντηση...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι αιχμάλωτοι πολέμου (αν και τεχνικά δεν καλύπτονται από τη Συνθήκη της Γενεύης) του Αμερικανικού κωλοκράτους .
**leonp μη βριζεις τα κωλοκρατη λεγοντας τα ΗΠΑμερικανικα **
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τώρα τελευταία στις ΗΠΑ και τη Μεγ. Βρετανία η δημοκρατία και η ελευθερία έχουν λόξυγγα και έχει επανέλθει ο Σερίφης του Νότιγχαμ (νομοθέτης, αστυνόμος και δικαστής 'πακέτο')
Ανώνυμοι άνθρωποι κρατούνται χωρίς δικαιώματα σε ανώνυμες κρύπτες, χωρίς κατηγορία, χωρίς αποδείξεις
Υποπτοι αθώοι Βραζιλιάνοι εκτελούνται εν ψυχρώΧωρις κατηγορια? Χωρις αποδειξεις? Δεν ξερεις τι λες!
Ξαναλεω, οταν εισαι τρομοκρατης ή/και enemy combatant ΔΕΝ εχεις κανενα δικαιωμα. Σε επιασα, τελειωσε η υποθεση για σενα. Δεν εχεις κανεναν να μπορει να σε υποστιριξει (εκτος των φιλελευθερων φυσικα - kidding). Και τιποτε παρανομο δεν υπαρχει με αυτο. Period.
Εαν δεν σ'αρεσει, σορρυ. Start lobbying to change the laws. Εμεις να κατηγορηθουμε δεν ειναι σωστο.
Ρε κανουμε πλακα? Εαν ενας Τουρκος, ενοπλος, παει να περασει το συνορα του Εβρου, τι θα κανει ο συνοριοφυλακας? Δεν θα 'του την χωσει στον σταυρο' χωρις καν κουβεντα και κανεις δεν θα μπορουσε να κανει τιποτε? Νομικα ή αλλιως? Shoot first, ask questions later! Και η πλακα ειναι οτι εμεις του πιασαμε ζωντανους και τους ταιζουμε με τα κωρανια τους, τα καθαρα ρουχα τους που ουτε ρουχα δεν ειχαν, και πληρωνω εγω ρε γαμοτο και κοιτα τι ακουω....
Οποτε ρε συ σας βολευει εστε ετσι, οποτε οχι, αλλιως. What's the matter with you?
Το 'αν δεν είσαι μαζί μας είσαι εναντίον μας' είναι νόμος και το 'ουδείς ένοχος μέχρις αποδείξεως του εναντίον' γραφικός αναχρονισμός
Ποιος νομος ειναι ρε συ Νασο? Επηδει το ειπε, που το ειδες να εγινε? Η Γαλλια μονο πολεμο ανοικτο δεν εκενε των ΗΠΑ οσον αφορα το θεμα Ιρακ, ολα τα αλλα τα εκαναν. Βλεπεις να 'μπηκαμε' στην Γαλλια?
Οτι θελετε λετε....
Και οι 'δημοκρατικοί' πολίτες (?) στις χώρες αυτές το αποδέχονται ως κάτι φυσικό, έχοντας ξεχάσει το:
They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Benjamin Franklin, Historical Review of Pennsylvania, 1759The above, I should read to you, cos obviously you are unable to interpret correctly.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Η περιπτωση του Αφγανισταν ειναι πολυ απλουστερη του Ιρακ.
Εγινε το 9/11, ξεραμε οτι ο Μπιν Λαντεν ηταν απο πισω και ειχε βαση στο Αφγανισταν. Οι ΗΠΑ ζητησαν ειρινικα απο τους Ταλιμπαν να παραδωσουν τον Λαντεν. Εξι φορες. Ειπαμε, εαν δεν τον παραδωσετε, θα μπουμε να τον βρουμε. Αυτοι με το (μεγαλο) ΟΧΙ αυτοματα παιρνουν το μερος της Αλ Καιντα, αρα και εννοχοι in crime. ΟΚ. Μπαμ!
Και, to kill two birds with one stone, αφου υπαρχει ΚΑΙ αναγκη για μια δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση στο Αφγανισταν (που ποτε δεν εγινε κατι τετοιο στον αιωνα τον απαντα εκει), καθομαστε εκει και πληρωνουμε και βαζουμε σοβαρα resources για την οργανωση της κυβερνησης αυτης και της προστασιας και support αυτης μεχρι να σταθεροποιηθει και σταθει στα ποδια της. Πληρωνω εν το μεταξυ για ολα αυτα εγω.
ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
Και μετα με ρωτας για εκπλησομαι! Αν ειναι δυνατον...
loooolipop-loipop-ouuuu-loli-loli-lolipop
ναι ε? το ξερατε? και τι αλλο ξερατε ξερεις?
παρε μια λιστα απο us customs office που απαριθμει ποσοι LADEN και σειχηδες ΦΥΓΑΝΕ ΜΕ ΤΖΕΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΤΗΣΕΩΝ στη usa
τα ονοματα ΔΕΝ δημοσιευονται για ευνοητους λογους, αλλα φαινεται σαφως οτι την επομενη και την μεθεπομενη ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ LADEN ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ
142 ατομα φιλε..1-4-2!!!http://www.judicialwatch.org/archive/2004/homelandsecurity.pdf
και επρεπε να τον κυνηγησετε στο αφγανισταν? στη usa δηλ. γιατι δεν εκανε να τους πιασετε? και καλα, δεν εκανε, αλλα να του δωσετε και ειδικη αδεια?? wtf?
εξηγησε μου γιατι δεν τους πιασατε τοτε, αλλα ισα-ισα ητανε και οι μοναδικοι ανθρωποι που ΠΕΤΟΥΣΑΝΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ με την απαγορευση σε πληρη ισχυ!!
ή απαντα ή shut the fuck up επιτελους..
και για οσους ελληνες δεν ξερουνε, ενα-δυο details θα βρειτε συγκεντρωμενα εδω:
http://www.michaelmoore.com/books-films/f911reader/index.php?id=16
σας ενδιαφερει το section 2&3, αλλα και μια αναγνωση απο το 1 μεχρι το 6 δεν θα βλαψει και κανεναν.... -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Το να επιβάλλεις την δημοκρατία είναι φασιμός, έστω και αν έχεις 'καλές' διαθέσεις.
Ισως να σου ξεφυγε κατι ιστορικα για εμας και πολλους ανα τον κοσμο που λεγετε:
- Πρωτες δημοκρατικες εκλογες στο Αφγανισταν ποτε
- Πρωτες εκλογες που ψηφισαν γυναικες
- Εκλογες στο Ιρακ απο το....δεν ξερω και πότε
Με αλλα λογια, εμεις στην Ευρωπη κοιταμε οτι εσεις στο Αμερικα ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ την δημοκρατια!
Αλλα εμεις στην Ευρωπη δεν μας βολευει να δουμε οτι: Οταν ειρθε η στιγμη να 'μας' αποδηξει ο λαος του Ιρακ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (και δημοκρατικες εκλογες), μας αποδηξε οτι αυτη ηταν η επιθυμεια του. Αυτο ομως δεν μας βολευει να το δουμε και δεν το βλεπουμε, βλεπουμε μονο τα καθηκια τους ΗΠΑμερικανους να την επιβαλουν και τουα αποκαλουμε ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Ακου να δεις...
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Που θέλω να καταλήξω? Στο ότι πολύ απλά, αντίθετα ίσως με τους εξαιρετικά καχύποπτους Έλληνες, φαίνεται πως ο έλεγχος των αντιλήψεων σε μια χώρα όπως η Αμερική είναι το κλειδί για τη διαμόρφωση στάσεων, ανεξάρτητα με το αν αυτές είναι σύμφωνες με κανόνες διεθνούς δικαίου ή ακόμη και ηθικής.
'ο έλεγχος των αντιλήψεων σε μια χώρα όπως η Αμερική' ??
Το κανεις και ακουγεται σαν να ειναι ο Μουσουλινι in power στις ΗΠΑ.
Eχεις δικοι Γαβριηλ.Την Αμερικη την κυβερναει καποιος χειροτερος απο το Μουσσολινι το Χιτλερ και το Καλλιγουλα μαζι
Τι ενοεις ελενγχος αντιληψεων? Εισαι της εντυπωσης οτι οι αντιληψεις εδω στις ΗΠΑ 'ελενχονται'? Εαν ναι, πως και απο ποιους?
Kαι εδω εχεις δικιο Γαβριηλ.
Για να ελεγχθει κατι πρεπει να υπαρχει.
Η αντιληψη π.χ. υπαρχει οταν υπαρχει εγκεφαλος.
Και στην Αμερικη δεν υπαρχουν πολλοι εγκεφαλοι αρα δεν υπαρχει και αντιληψη για να ελεγχθει.
Εκτος και αν εννοεις οτι γινεται ελεγχος στη Λυμματολασπη που κουβαλατε στο κεφαλι σας -
Και πανω σε αυτην την 'στοιχειωδη' αποψη να βγαζει τοσο 'βρονταχτα' και βασικα συμπερασματα οπως 'τεραστιων ανισοτητων', κτλ?
Εαν εχεις στοιχειωδη αποψη τοτε κανε στοιχειωδει παρατηρησεις. Παραπανω και χανεις your integrity.
Εσύ δηλαδή έχεις ζήσει στην Σερβία και στο Ιράκ; Έχεις ζήσεις στο Αφγανιστάν;
Που ξέρεις ότι μόνο από ξύλο καταλαβαίνουν αυτοί;...
Καταλαβαινεις μονο απο ξυλο οταν ολες οι πιθανοτητες ειρηνικης και διπλωματικης λυσης ενος μεγαλου προβληματος, εχουν εξαντληθει.
ΕΣΥ! εχει καμια καλυτερη ιδεα? Εαν ναι, σε πολεμο που κοστιζει ζωες και ενα τονο ΧΡΗΜΑ (αφου για αυτο ζουμε), δεν θελουμε να παει το θεμα, αρα θα σε ακουσουμε παρα πολυ προσεκτικα.
So the mic is your. Go ahead and tell us...
-
Έτσι και 'γω μπορώ να λέω ότι το Άρλιγκτον είναι σκουπιδότοπος. Και ό,τι ενταφιάζεται εκεί είναι σκουπίδι.
...Ωραιος!
Δεν εχετε πατο τελικα...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Φανταζομαι οτι καποιοι νοιωθουν μεγαλη ικανοποιηση οταν βλεπουν τα c47 να ξεφορτωνουν κατι κουτια σκεπασμενα με ενα πανι με γραμμες και αστερια τα οποια στη συνεχεια θαβονται βιαστικα στο σκουπιδοτοπο του Αρλιγκτον.
Γιατι οπως καποιοι λενε οτι οι κρατουμενοι στο Γκουανταναμο δεν εχουν κανενα δικαιωμα τοσο νομιμοποιειται ο καθενας να χαρακτηριζει σκουπιδια τα γεματα φερετρα και σκουπιδοτοπο το Αρλιγκτον.You know Krieza να αποκαλεις εμενα ενα τονο ονοματα και επιθετα ειναι ενα, αλλα το να αποκαλεις τα μνηματα του Arlington σπουπιδοτοπο ειναι περα οριου οποιασδηποτε ανθρωπινης αξιας.
Oπως εσυ νομιμοποιεισαι να μιλας για ανθρωπινες οντοτητες οντοτητες χωρις κανενα δικαιωμα επειδη ετσι σου λεει ο παλιομ@λ@κας που εχεις για Προεδρο (και θεο αφου για σενα ειναι θεσφατο οτι λεει) νομιμοποιουμαι και εγω να προσβαλλω οτι ιερο και οσιο εχεις μπας και καταλαβεις τι μ@λ@κιες κατεβαζει το ζελε που εχεις στο κεφαλι σου.
Και ενω νομιζαμε οτι πιο κατω απο τον πατο δεν υπαρχει, a new low has been reached ladies and gents... Συνεχισε! Πας προς την σωστη κατευθηνση κυριε Κριεζα.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Xεστηκα και για τη γνωμη σου και για το Εθνος(?) των Ηλιθιων .
Απο περιεργια, το 'δικο σου' Εθνος, πως το χαρακτηριζεις? Ετσι απο περιεργια...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Και ενω νομιζαμε οτι πιο κατω απο τον πατο δεν υπαρχει, a new low has been reached ladies and gents... Συνεχισε! Πας προς την σωστη κατευθηνση κυριε Κριεζα.
Ωχ!!!!
Με βλεπω για διακοπες στο Γκουανταναμο μπε'υ'
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ