-
Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο κομμάτι:
- Members of other militias and members of other volunteer corps, including those of organized resistance movements, belonging to a Party to the conflict and operating in or outside their own territory, even if this territory is occupied, provided that such militias or volunteer corps, including such organized resistance movements, fulfil the following conditions:
(a) That of being commanded by a person responsible for his subordinates;
(b) That of having a fixed distinctive sign recognizable at a distance;
(c) That of carrying arms openly;
(d) That of conducting their operations in accordance with the laws and customs of war.
Αυτοί που πιάστηκαν στο Αφγανιστάν γιατί δεν ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία και είναι τώρα χωμένοι στο Γκουαντανάμο;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα Γκουαντανάμο και όλα τα άλλα γιατί υπάρχουν;
Για κρατηση enemy combatants που πιαστηκαν while fighting the war on terror.
Γιατί κατηγορούνται αυτοί που κρατούνται εκεί;
Διοτι ειναι terrorists και enemy combatants και πομελουσαν τους ΗΠΑμερικανικους στρατιωτες.
Απ' ότι ξέρω,δεν τους έχουν απαγγελθεί επίσημες κατηγορίες και ενδέχεται να κρατηθούν εκεί για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Οι παραπανω κατηγοριες ως enemy combatants που ειναι, ειναι περα απο αρκετες για να ειναι μεσα για παντα χωρις κανενα tribunal. Ακομη και στρατιωτικο tribunal.
Ακόμα και αν δεχτούμε ότι οι άνθρωποι που κρατούνται εκέι ήταν επικίνδυνοι,ποιός μας διαβεβαιώνει ότι στο μέλλον δεν θα εξυπηρετούνται άλλες σκοπιμότητες;Ποιός θα φυλάει τους φύλακες;
Στην τραπεζα στις 3 το πρωι, ποιος φυλαει τον φυλακα?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο κομμάτι:- Members of other militias and members of other volunteer corps, including those of organized resistance movements, belonging to a Party to the conflict and operating in or outside their own territory, even if this territory is occupied, provided that such militias or volunteer corps, including such organized resistance movements, fulfil the following conditions:
(a) That of being commanded by a person responsible for his subordinates;
(b) That of having a fixed distinctive sign recognizable at a distance;
(c) That of carrying arms openly;
(d) That of conducting their operations in accordance with the laws and customs of war.
Αυτοί που πιάστηκαν στο Αφγανιστάν γιατί δεν ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία και είναι τώρα χωμένοι στο Γκουαντανάμο;
Αααα....
Διαλεξε οποιοδηποτε απο τα παραπανω στην συνθηκη, μεσα εισαι.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Τα Γκουαντανάμο και όλα τα άλλα γιατί υπάρχουν;
Για κρατηση enemy combatants που πιαστηκαν while fighting the war on terror.
Διοτι ειναι terrorists και enemy combatants και πομελουσαν τους ΗΠΑμερικανικους στρατιωτες.
Απ' ότι ξέρω,δεν τους έχουν απαγγελθεί επίσημες κατηγορίες και ενδέχεται να κρατηθούν εκεί για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Οι παραπανω κατηγοριες ως enemy combatants που ειναι, ειναι περα απο αρκετες για να ειναι μεσα για παντα χωρις κανενα tribunal. Ακομη και στρατιωτικο tribunal.
Ακόμα και αν δεχτούμε ότι οι άνθρωποι που κρατούνται εκέι ήταν επικίνδυνοι,ποιός μας διαβεβαιώνει ότι στο μέλλον δεν θα εξυπηρετούνται άλλες σκοπιμότητες;Ποιός θα φυλάει τους φύλακες;
Στην τραπεζα στις 3 το πρωι, ποιος φυλαει τον φυλακα?
Αυτό το while fighting the war on terror,μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί και λίγο χαζός Ευρωπαίος;
Δηλαδή τους Ηπαμερικανούς που καίγαν σπίτια στο Βιετνάμ (και οποιονδήποτε άλλο στρατό) που θα έπρεπε να τους κλείσουν;Προφανώς 'νομιμοποιούνται' επειδή είναι νόμιμος,εθνικός στρατός,έτσι...
Όσον αφορά τον φύλακα:
1.Υπάρχουν κάμερες και τα σχετικά
2. (και κύριο) Για άλλη μια φορά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις!Αν δεν σε πειράζει το ότι η CIa,θα μπορεί να χώνει στα μπουντρούμια οποιονδήποτε,επειδή δήθεν είναι 'τρομοκράτης' ή ακόμα 'ύποπτος ότι θα προβεί σε τρομοκρατική ενέργεια κάποια στιγμή στο μέλλον',εμένα με ενοχλεί και μάλιστα ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!
Βέβαια,εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τα AUG,UCL,Liberal Patriotic Act και ξέρω γω τι,οπότε πώς είναι δυνατό να μιλάω;
-
Δεν διάβασα όλες τις σελίδες καθώς οι πιο πολλές είναι άσχετες με το κυρίως θέμα, αλλά θα καταθέσω και εγώ την άποψή μου:
αν συλληφθούν πράκτορες της CIA στην Ευρώπη να έχουν διαπράξει βασανιστήρια και να κρατούν υπόπτους χωρίς καμία κατηγορία, θα έπρεπε να συλληφθούν και να δικαστούν σαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ(οι ΝΑΖΙ τα ίδια έκαναν)ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ, ΜΑΣΤΡΩΠΟΙ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΑΣ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!
Αυτές οι πράξεις, αν έγιναν πράγματι, πραγματοποιήθηκαν σε έδαφος της Ευρώπης, από άτομα που ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με την επιβολή/τήρηση των νόμων στο Ευρωπαϊκό έδαφος, άρα, οι προαναφερθείσες κατηγορίες ευσταθούν. -
Παρεπιπτοντως τι μπορεις να μου πεις για τις Ελληνικες αξιες;
Why do you even go there? Οι μονη πιθανοτητα ειναι να διαφωνησουμε ακομη περισσοτερο με τους κυριους και κυριες απο Ελλαδα. Ας μηνουμε στο bashing των ΗΠΑ.
Για στάσου ρε κουμπάρε. Δυο γραμμές παραπάνω έχω γράψει επί του θέματος, ενός θέματος για το οποίο πήρα μια εντελώς μη ικανοποιητική απάντηση και περιμένουμε να το ξεκαθαρίσεις, και έρχεσαι και δίνεις αυτή την απάντηση;
Η υπεκφυγή στα καλύτερα της.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ας σκεφτουμε κατι. Αν καποιος συλλαμβανοναν και μεσα στα χαρτια του φαινοτανε οτι ειχε βαλει μια ατομικη βομβα καπου στην Αθηνα......
Προσωπικά, θα προτιμούσα να ψάξουμε να βρούμε γιατί κάποιος θα έκανε κάτι τέτοιο.
Η απάντηση 'γιατί είναι τρελός' δεν υφίσταται, αφού ένας τρελός δεν θα μπορούσε να φτιάξει τπτ περισσότερο από βόμβα με γκαζάκια.
Σε μια παγκόσμια κοινωνία αξιών, τυχόν αποβράσματα θα απομονώνονταν και θα επιτηρούνταν από τους υπόλοιπους, ακόμα κι από τους ίδιους τους συγγενείς τους.
Η κοινωνία μας, όμως, απέχει παρασάγγας από το χαρακτηρισμό 'κοινωνία αξιών'. Κι όταν κάποιος μιλάει για 'American values when you do interrogations', όπως έκανε ο τύπος στο Φοξ, όσοι με μυαλό καθαρό, καταλαβαίνουν. Οι άλλοι, καταλαβαίνουν αυτό που τους συμφέρει.
Έλεος, που λέει πότε πότε κι ο κόϋκ, γιατί να χρειαζόμαστε 'ειδικές φυλακές και συνθήκες κράτησης κι ανάκρισης' σε διάφορα σημεία του πλανήτη; Αν απαιτούμε σκλάβους (που να δουλεύουν για να έχουμε εμείς), ας βάλουμε για μια στιγμή τον εαυτό μας στη θέση τους.
Ο σημερινός 'πολιτισμένος' κόσμος είναι, επιεικώς, απολίτιστος, άξεστος και παράλογος. Τουλάχιστον εδώ, όπου δεν κρίνεται η τύχη του κόσμου, ας προσπαθήσουμε μία τόσο να βρούμε την αλήθεια. -
....στο θεμα που παραλιγο να γραψω (9/11) μερος του 100% ητανε και οι αλλαγες στις νομοθεσιες αλλα και οι αλλαγες στις μυστικες υπηρεσιες,
καθως και καποια τρανταχτα παραδειγματα που δειχνουνε με σαφηνεια ποια ειναι η νεα ταξη πραγματων..
ισως καμια μερα που θα ξυπνησω με κεφι να γραψω ΜΟΝΟ για καννα τετοιο συγκεκριμενα... -
Είναι τρομοκράτες άτομα που βρίσκονται σε μια χώρα χιλιάδες μίλια μακρυά από τις ΗΠΑ και απαρτίζουν, καλώς ή κακώς, τον εθνικό στρατό της χώρας αυτής (Αφγανιστάν); Τρομοκράτη ονομάζεις εσύ όποιον μισεί για διάφορους λόγους την ΗΠΑμερική ή που πολεμά τους καημένους τους ΗΠΑμερικανούς στρατιώτες που είχαν εισβάλει στη χώρα του; Τότε τρομοκράτες είναι και οι Γιουγκοσλάβοι και οι Ιρακινοί στρατιώτες. Τι λέω, και οι Έλληνες στρατιώτες που θα πολεμήσουν τους Αμερικανούς αν εισβάλλουν στην Ελλάδα τρομοκράτες θα είναι.
Εκείνα τα τρομερά όπλα του Σαντάμ τα βρήκατε ή όχι; Αντί να ζητήσετε συγνώμη για τα εγκλήματα κατά ξένων λαών, έχετε το θράσος να κάνετε μαθήματα δημοκρατίας και αξιών τρομάρα σας. -
Μάνο, τρομοκράτης είναι ο οποιοσδήποτε αντιτίθεται στα συμφέροντα μιας υπερδύναμης.
Πάντα αυτό συνέβαινε.
Είναι θέμα ισχύος. Αν οι ΗΠΑ ορίσουν ότι κάποιος είναι τρομοκράτης, (για αυτούς) είναι!Και συμβαίνει και σε άλλους χώρους. Παράδειγμα ο Σαλμάν Ρούσντι. Προδότης για τους Μουσουλμάνους επειδή έγραψε ένα βιβλίο που δεν ταίριαζε με την κρατούσα άππψη του Κορανίου.
Αντι λοιπόν να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι 'δεν είναι', καλύτερα να προσπαθήσετε να αναπτύξετε την συλλογιστική του 'γιατι επιλέγουν οι ΗΠΑ να είναι'.
-
Αυτό που εννοούσε ο Μάνος είναι ότι και στην Ελλάδα μπορούμε να δούμε CNN, κάτι που υπέθεσε πως το ξέρεις.
Οσο μιλατε τοσο φενετε οτι δεν εχετε ιδεα.
Εαν νομιζεις/ετε οτι το CNN που εκπεμπεται στην Ελλαδα (και υποθετω Ευρωπη) ειναι το ιδιο feed που εκπεμπεται στις ΗΠΑ, παλι αποδικνειεται ποσο βασικες γνωσεις λειπουν για σοβαρη συζητηση και ελπιδα συμφωνιας ακομη και σε κατι μικρο για τετοια θεματα.
Και ποιος φταίει γι'αυτό; Εμείς; Να μυρίσουμε δηλαδή τα νύχια μας και να ψυχανεμιστούμε ότι 'άλλα τα μάτια ατου λαγού'; Και τι να κάνουμε δηλαδή; Να μεταναστεύσουμε για να δούμε πώς είναι η ζωή στο Αμέρικα; Μήπως απαιτείς πάρα πολλά από εμάς;
Kyan, δεν νομιζεις οτι θα ηταν πιο ευκολο να:
Ρωτας καποιον που ξερει για κατι που ζει, αντι να κανεις τον εξυπνο? Ειδικα οταν αυτος ο καποιος εχει ζησει και εν μερη ζει την δικη σου πραγματικοτητα.
Δεν ειναι πιο ευκολο αυτο απο το να μεταναστευσεις στις ΗΠΑ για να παρακολουθησεις ΣΙ Εν Εν και να μυρισεις τα νυχια σου?
Very simple stuff. You are, as usual, over-complicating things.
Εγώ δεν έκανα καμμιά υπόθεση για τον τρόπο ζωής των αμερικανών. Αντίθετα έχω ρωτήσει επανειλημμένα εσάς. Εσένα δεν σε ρωτάω πια γιατί έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι δεν θα απαντήσεις αντικειμενικά, αν απαντήσεις καν και δεν υπεκφύγεις τσιρίζοντας σαν υστερική αδερφή κατηγορώντας μας για αντιαμερικανισμό και προκατάληψη.
Προτιμώ να ρωτήσω το Νίκο (titsataki) που έχει απαντήσει στα ίσα τίμιες ερωτήσεις που του έχουν τεθεί.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντι λοιπόν να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι 'δεν είναι', καλύτερα να προσπαθήσετε να αναπτύξετε την συλλογιστική του 'γιατι επιλέγουν οι ΗΠΑ να είναι'.
Τώρα προσπαθούμε να καταλάβουμε 'γιατί επιλέγει ο Gavriil να είναι'.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Παρεπιπτοντως τι μπορεις να μου πεις για τις Ελληνικες αξιες;
Why do you even go there? Οι μονη πιθανοτητα ειναι να διαφωνησουμε ακομη περισσοτερο με τους κυριους και κυριες απο Ελλαδα. Ας μηνουμε στο bashing των ΗΠΑ.
Για στάσου ρε κουμπάρε. Δυο γραμμές παραπάνω έχω γράψει επί του θέματος, ενός θέματος για το οποίο πήρα μια εντελώς μη ικανοποιητική απάντηση και περιμένουμε να το ξεκαθαρίσεις, και έρχεσαι και δίνεις αυτή την απάντηση;
Η υπεκφυγή στα καλύτερα της.
Και πάντα συνδυασμένη με ειρωνεία. Είδες τι όμορφα που ξέρει να 'συζητά' ο edit [kouk]; Πάρτυ κωφαλάλων θέλει να το κάνει.
Στην επόμενη χρήση προσβλητικής λέξης θα διαγράφεται η δημοσίευση[kouk]
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ας σκεφτουμε κατι. Αν καποιος συλλαμβανοναν και μεσα στα χαρτια του φαινοτανε οτι ειχε βαλει μια ατομικη βομβα καπου στην Αθηνα......
Προσωπικά, θα προτιμούσα να ψάξουμε να βρούμε γιατί κάποιος θα έκανε κάτι τέτοιο.
Οριστε ο 101% φιλελευθερος τροπος σκεψης. Αυτα λενε και εδω οι liberals φιλε μου.
Δηλαδη, εαν καποιος εκλεψε, πριν τον χωσουμε φυλακη, να τον κανουμε ψυχιατρικη αναλυση, το ιδιο για αυτους που κανανε αλλα εγληματα. Φραπε και τσιγαρα και κανα δωρεαν σπιτι θελουν?
Τι με νοιαζει γιατι καποιος κανει τετοιες πραξεις? Το οτι τις εκανε παιζει αμεσο ρολο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι τρομοκράτες άτομα που βρίσκονται σε μια χώρα χιλιάδες μίλια μακρυά από τις ΗΠΑ και απαρτίζουν, καλώς ή κακώς, τον εθνικό στρατό της χώρας αυτής (Αφγανιστάν);
Τρομοκράτη ονομάζεις εσύ όποιον μισεί για διάφορους λόγους την ΗΠΑμερική ή που πολεμά τους καημένους τους ΗΠΑμερικανούς στρατιώτες που είχαν εισβάλει στη χώρα του; Τότε τρομοκράτες είναι και οι Γιουγκοσλάβοι και οι Ιρακινοί στρατιώτες. Τι λέω, και οι Έλληνες στρατιώτες που θα πολεμήσουν τους Αμερικανούς αν εισβάλλουν στην Ελλάδα τρομοκράτες θα είναι.
Δεν παμε καλα. Ποιο Αφγανισταν βρε ανθρωπε του Θεου. Το δηθεν Αφγανιστον, πρωτον, αναγνωριζοταν μονο απο 2 χωρες πριν το 2001. Η Ελλαδα δεν αναγνωριζε την κυβερνηση του, ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΙΜΟς ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΑΡΑ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
Τωρα απο που να αρχισω και που να τελειωσω?
ΓΙα να ισχυει η συνθηκη σε σενα πρεπει να φορας και στολη. Βλεπεις κανενα απο αυτους να το κανει αυτο?
Διαβασε και λιγο τι λενε αυτες οι συνθηκες που αποκαλειτε ως αυτες που πανε εναντια οι ΗΠΑ. Κατηρογιρες χωρις ΙΔΕΑ των βασικων γνωσεαν για το θεμα.
Εκείνα τα τρομερά όπλα του Σαντάμ τα βρήκατε ή όχι; Αντί να ζητήσετε συγνώμη για τα εγκλήματα κατά ξένων λαών, έχετε το θράσος να κάνετε μαθήματα δημοκρατίας και αξιών τρομάρα σας.
Ωραια αλλγη σε ασχετο θεμα λογο υπαρξης μηδεν επιχειρηματων.
-
Άκου εδώ βρε παντογνώστη, στα νομικά μην μου κολλάς γιατί βγάζω σπυράκια όταν άσχετοι πάνε να μου την πουν με ύφος σε πράγματα που γνωρίζω.
Το Αφγανιστάν είναι κυρίαρχο κράτος. Η αναγνώριση ή μη της κυβέρνησής του σε κανένα επίπεδο και με κανέναν τρόπο δεν δίνει σε άλλο κράτος το δικαίωμα να εισβάλλει στο έδαφός του, όπως ακριβώς κανένα κράτος δεν είχε το δικαίωμα να εισβάλλει στην Ελλάδα επειδή η χούντα δεν αναγνωριζόταν από σχεδόν κανέναν ως νόμιμη κυβέρνηση της χώρας (εκτός ίσως από τους ΗΠΑμερικάνους που μας τη φύτεψαν, μη χέσω. ΑΑΑΑ ευκαιρία για off-topic: δεν μου λες βρε Γαβρίλη, όταν είχαμε ΗΠΑμερικανική χούντα στην Ελλάδα, ήσουν εδώ ή είχες φύγει για την ΗΠΑμερική;).
Που λες λοιπόν, το Αφγανιστάν ήταν κράτος, είχε σύνορα, άρα είχε και στρατό. To αν φόραγαν ή δεν φόραγαν φαιοπράσινη στολή ή παραλλαγή δεν έχει καμία σχέση με το αν ήταν ο στρατός του κράτους. Όταν λοιπόν ανοίξεις τον υπολογιστάκο σου για να γράψεις ό,τι αρλούμπα σου κατέβει, να έχεις κάνει ένα κρύο ντουζάκι.
Το άλλο θέμα (για τα υπερόπλα του Σαντάμ) δεν το απαντάς γιατί κρίνεις ότι είναι άσχετο. Θα το απαντήσεις αν ανοίξω νέο θέμα; Ή πάλι γαργάρα και smilies;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άκου εδώ βρε παντογνώστη, στα νομικά μην μου κολλάς γιατί βγάζω σπυράκια όταν άσχετοι πάνε να μου την πουν με ύφος σε πράγματα που γνωρίζω.Το Αφγανιστάν είναι κυρίαρχο κράτος. Η αναγνώριση ή μη της κυβέρνησής του σε κανένα επίπεδο και με κανέναν τρόπο δεν δίνει σε άλλο κράτος το δικαίωμα να εισβάλλει στο έδαφός του, όπως ακριβώς κανένα κράτος δεν είχε το δικαίωμα να εισβάλλει στην Ελλάδα επειδή η χούντα δεν αναγνωριζόταν από σχεδόν κανέναν ως νόμιμη κυβέρνηση της χώρας (εκτός ίσως από τους ΗΠΑμερικάνους που μας τη φύτεψαν, μη χέσω. ΑΑΑΑ ευκαιρία για off-topic: δεν μου λες βρε Γαβρίλη, όταν είχαμε ΗΠΑμερικανική χούντα στην Ελλάδα, ήσουν εδώ ή είχες φύγει για την ΗΠΑμερική;).
Που λες λοιπόν, το Αφγανιστάν ήταν κράτος, είχε σύνορα, άρα είχε και στρατό. To αν φόραγαν ή δεν φόραγαν φαιοπράσινη στολή ή παραλλαγή δεν έχει καμία σχέση με το αν ήταν ο στρατός του κράτους. Όταν λοιπόν ανοίξεις τον υπολογιστάκο σου για να γράψεις ό,τι αρλούμπα σου κατέβει, να έχεις κάνει ένα κρύο ντουζάκι.
Το άλλο θέμα (για τα υπερόπλα του Σαντάμ) δεν το απαντάς γιατί κρίνεις ότι είναι άσχετο. Θα το απαντήσεις αν ανοίξω νέο θέμα; Ή πάλι γαργάρα και smilies;
Μια διόρθωση, Μάνο:
Οι ΗΠΑ ήθελαν το πραξικόπημα που ετοίμαζαν οι στρατηγοί υπό τον Κοκό, αλλά τους πρόλαβαν οι συνταγματάρχες (μερικοί εξ αυτών πρώην γερμανοτσολιάδες), οι οποίοι τα είχαν κανονίσει με τον Ισραηλινό στρατηγό Μωσέ Νταγιάν (μέσω της κόρης του, Γιαέλ) στη στοά 'Σπυρίδων Νάγος'. Παρόλα αυτά, η χούντα των συνταγματαρχών δεν κακόπεσε στις ΗΠΑ, γιατί πάνω-κάτω τα ίδια πρέσβευε με αυτό που ήθελαν να μας επιβάλουν, ενώ ο Παττακός υπήρξε και πράκτορας της CIA (επιχείρηση 'Gladio').
Αλήθεια, γαβριήλ, όταν αυτά γίνονταν, πού ήταν η 'ευαισθησία' των ΗΠαμερικάνων για την ελευθερία, τη δημοκρατία κλπ;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αλήθεια, γαβριήλ, όταν αυτά γίνονταν, πού ήταν η 'ευαισθησία' των ΗΠαμερικάνων για την ελευθερία, τη δημοκρατία κλπ;Στο ...Βιετνάμ;
-
Ξέρεις βρε Κώστα... Πραγματικά είναι για γέλια και για κλάματα ορισμένοι. Μιλάνε για 'δημοκρατία' κλπ, αλλά αρέσκονται να εγκαθιστούν αιμοσταγείς χούντες από'δω κι από'κει...
Αχ, αυτός ο Κίσινγκερ... Λένε πως ήθελε 20.000 νεκρούς (εκτελεσθέντες αντιφρονούντες προς αμερικανοκίνητα δικτατορικά καθεστώτα) για πρωινό.
Αλήθεια, γαβρίλη, όταν οι ΗΠΑ και το κουνιστό κράτος έκαναν το παν για να μην τιμωρηθεί ο Πινοσέτ, εσύ ήσουν με το μέρος τους; Φαντάζομαι πως ναι, αν κρίνω απ'τα γραφόμενά σου.
-
Αυτό που στεναχωρεί είναι η έλλειψη αντίστοιχου αντίλογου σε αμερικανικά sites. Μουγκαμάρα από φωτισμένα μυαλά της ευρώπης, άκρα του τάφου σιωπή.
Στη θέση του gabriel βρέθηκα και εγώ μερικές φορές εκεί πέρα, 50 εναντίον δύο-τριών. Ο ένας εκ των τριών εννοείται ήμουν εγώ...
Δυστυχώς οι γνώσεις μου είναι πενιχρές αλλά αν έχετε όρεξη για κανονικό αγώνα και όχι μονότερμα κάντε και μια βόλτα απέναντι.
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ