-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αδυνατώ να το καταλάβω.χαχαχαχα καλο!!!
-
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
'Θα φερεις' την Φουνις? Γιατι ο 'ταλιμπαν' της εισαι? Δεν εχει αυτη βουληση να ερθει και τροπο για να ερθει?Αν ειναι ερθεις να σε δουμε ΦΥΣΙΚΑ και θα ερθω, δεν το χανω αυτο για τιποτα!! Και τη βουληση εχω και τον τροπο, αλλα αν προσφερεται ο Πετρος καλο ειναι να μην ψαχνω και να παρκαρω!! Παντως δωσε εσυ το ραντεβου και θα ειμαι εκει!!
-
Κι όμως βρε Funis, δεν είμαι τόσο έξυπνος για να το καταλάβω. Δες: με τους μισούς εδώ πέρα διαφωνώ στα μισά απ'όσα λέω. Με τους άλλους μισούς διαφωνώ στα άλλα μισά. Αντίστοιχα συμβαίνει και με τους υπόλοιπους. Ο καθένας μας με κάποιον συμφωνεί σε μερικά πράγματα, σε άλλα διαφωνεί. Γενική συναίνεση σε όλα τα πράγματα δεν έχουμε.
Κι όμως. ΟΛΟΙ συμφωνούμε εναντίον του γαβρίλη! Και το ξέρει! Και το κάνει επίτηδες να προκαλεί τους πάντες, ενώ το βλέπεις ότι όλοι οι υπόλοιποι εκφράζουν αυτό που πιστεύουν, σκέφτονται, τέλος πάντων τη γνώμη τους. Θα διαφωνήσουμε, θα συμφωνήσουμε, θα ανάψουν τα αίματα καμιά φορά, σιγά τ'αυγά. Αυτός όμως απλώς γράφει για να προκαλεί.
Ε δε μπορώ να καταλάβω τι ηδονή αντλεί κάποιος με το να πάει κάπου με μόνο στόχο να κάνει ΟΛΟΥΣ τους άλλους να τον βρίζουν.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα?
ουουυυυυυ!!!!!
Μεχρι τελικης πτωσεωςΚαλα περναμε εδω σαυτο το θεμα.
Τι θελεις να κλειδωθει και να ανοιξει κανενα αλλο σαν κι αυτο με τις πλουσιοτερες πολεις??Όχι. Θέλω να μην βρίζει/προκαλεί/επιτίθεται κανείς. ΓΙΝΕΤΑΙ? Αν το πετύχετε/ουμε, θα δεις ότι έχω δίκιο που το θέλω.-
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ναι βρε πουλακι μου...φαινεται αλλωστε αν εχει βουληση ή οχι..
εγω απλα θα φροντισω να βρω τροπο να την διευκολυνω να ερθει κι αυτη.Γιατι φοβασαι να ερθεις μονο σου?
ΚΑΙ εσυ?
καθε αλλο. να εισαι σιγουρος πω εγω το ιδιο θα ευχαριστηθω να σε συναντησω μονος μου εiτε με τη funis.
επελεξε εσυ οτι προτιμας. εγω το προτεινα για νομιζα οτι ειπες οτι θες οπωσδηποτε να ειναι και η funis.(?) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα?
ουουυυυυυ!!!!!
Μεχρι τελικης πτωσεωςΚαλα περναμε εδω σαυτο το θεμα.
Τι θελεις να κλειδωθει και να ανοιξει κανενα αλλο σαν κι αυτο με τις πλουσιοτερες πολεις??Όχι. Θέλω να μην βρίζει/προκαλεί/επιτίθεται κανείς. ΓΙΝΕΤΑΙ? Αν το πετύχετε/ουμε, θα δεις ότι έχω δίκιο που το θέλω.-
Συμφωνώ. Το θέμα έχει ξεχειλωθεί πέρα από κάθε όριο και είναι κρίμα γιατί μπορούμε να συζητήσουμε πολιτισμένα χωρίς να γίνεται επίδειξη μαγκιάς μέσω του υπολογιστή.
-
Κι όμως βρε Funis, δεν είμαι τόσο έξυπνος για να το καταλάβω.Κοιταξε να δεις, για να ειμαστε ειλικρινεις, κι εσυ κατα καιρους ειχες υιοθετησει συμπεριφορα που εκνευριζε, σου ελεγαν οτι ενοχλει και την συνεχιζες (αυτα τα οργισμενα ποστ ας πουμε). Απο κει και περα ο καθενας εχει το νικ και το χειριζεται οπως γουσταρει. Αν ο Γαβριηλ ξεθυμαινει απο τα νευρα της δουλειας πχ κανοντας τους υπολοιπους τουρμπο, δεν ειναι το σφαλμα του Γαβριηλ, αλλα οσων του απαντανε!!
-
μα εμενα δεν με κανει turbo.
καφε? -
Funis, άλλο πράγμα είναι να γράφεις ή να μιλάς οργισμένα για κάτι που εν γένει εξοργίζει (π.χ. κάποιον που εσκεμμένα πήγε και πάτησε ένα ζώο στο δρόμο με τ'αμάξι ή έναν διακινητή παιδικής πορνογραφίας) και άλλο να μπαίνεις με ΜΟΝΟ σκοπό να προκαλέσεις. Εδώ υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα σε οποιονδήποτε από μας και στον γαβρίλη. Όλοι μας έχουμε και τις ψύχραιμες δημοσιεύσεις μας και τις οργισμένες και τις διαφωνίες μας και πάει λέγοντας, όλοι μας κάποιες ώρες της ημέρας είμαστε νευριασμένοι, κάποιες άλλες είμαστε πιο χαλαροί...
Όμως, εν προκειμένω, ο γαβρίλης μόνον προκαλεί, δεν κάνει τίποτα άλλο. Και εδώ είναι η διαφοροποίησή του από οποιονδήποτε από εμάς.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μα εμενα δεν με κανει turbo.
καφε?καλα δεν λεμε για σενα, αμεσως
-
Μήπως κάποιος να κλείδωνε αυτήν την παιδική χαρά;
Πάντως είχε γέλιο...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάντως είχε γέλιο...Και πολύ μάλιστα, τώρα που κάθομαι και τα ξαναδιαβάζω.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Συμφωνώ. Το θέμα έχει ξεχειλωθεί πέρα από κάθε όριο και είναι κρίμα γιατί μπορούμε να συζητήσουμε πολιτισμένα χωρίς να γίνεται επίδειξη μαγκιάς μέσω του υπολογιστή.
Εχετε σκεφτει οτι απαντωντας με λογικα επιχειρηματα στο εξαμερικης Troll
το μονο που καταφερνετε ειναι να σπανε τα νευρα σας??
Αρα επιλεγουμε τους δυο δρομους:Η δε τους απανταμε παλι σε οσο σοβαρο θεμα κι αν γραφουν
Η τους πλακωνουμε στα μπινελικια απο το πρωτο κιολας ποστ.... -
κριεζα χωρις πλακα επειδη ειδα οτι καπου μιλησες για κουφαρια του αρλινγκτον και μαλιστα με ενα επιθετο το λιγοτερο απιστευτο μπορω να πω οτι με νευριασες και διαπραττεις υβρη μιλωντας ετσι...ξερεις τι σημαινει υβρη,δε χρειαζεται να σου πω!
απο ελληνες δε πρεπει να ακουγονται τετοια λογια! -
Λογική συζήτηση έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν προτίθεται να κάνει. Αυτό ακριβώς μαρτυρά η ως τώρα παρουσία του, όχι μόνον σε αυτό το φόρουμ, αλλά και στο pathfinder και σε ένα σωρό άλλα Ελληνικά φόρουμ. Όπου έχω αναφέρει σε φίλους μου διαχειριστές άλλων φόρουμ της ημεδαπής το ψευδώνυμό του, τους ανεβαίνει η πίεση.
-
Πάντως είχε γέλιο...
Και πολύ μάλιστα, τώρα που κάθομαι και τα ξαναδιαβάζω.
Έχεις μαζοχιστικές τάσεις ή μου φαίνεται;
Edit:κατα λάθος bold...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κριεζα χωρις πλακα επειδη ειδα οτι καπου μιλησες για κουφαρια του αρλινγκτον και μαλιστα με ενα επιθετο το λιγοτερο απιστευτο μπορω να πω οτι με νευριασες και διαπραττεις υβρη μιλωντας ετσι...ξερεις τι σημαινει υβρη,δε χρειαζεται να σου πω!
απο ελληνες δε πρεπει να ακουγονται τετοια λογια!Έχεις δίκιο... Όσο ακραίοι κι αν γινόμαστε εναντίον της Λούσυ, τους νεκρούς, ανεξαρτήτως εθνικότητος ή θρησκεύματος, τους σεβόμαστε.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάντως είχε γέλιο...
Και πολύ μάλιστα, τώρα που κάθομαι και τα ξαναδιαβάζω.
**
Έχεις μαζοχιστικές τάσεις ή μου φαίνεται;
**Καθόλου. Απλά ξέχασα να διευκρινίσω ότι δεν διαβάζω τις δημοσιεύσεις της Λούσυ... Μόνον τις δικές μας απαντήσεις.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Εχετε σκεφτει οτι απαντωντας με λογικα επιχειρηματα στο εξαμερικης Troll
το μονο που καταφερνετε ειναι να σπανε τα νευρα σας??
Αρα επιλεγουμε τους δυο δρομους:Η δε τους απανταμε παλι σε οσο σοβαρο θεμα κι αν γραφουν
Η τους πλακωνουμε στα μπινελικια απο το πρωτο κιολας ποστ....Το να τους πλακώνεις όμως στα μπινελίκια στερεί από τους υπόλοιπους την επιλογή να συζητήσουν, αν το κρίνουν σκόπιμο. Για τα μπινελίκια υπάρχουν τα pm. Επίσης θα έπρεπε να προστεθεί και η επιλογή για 'ignore' κάποιου χρήστη.
Τέλωσπαντων....
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ