-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Εδω να δειτε ομορφια.....
Cadillac seville.Θαυμαστε σχεδιαση πορτ μπαγκαζ.
Προφανως αυτος που το σχεδιασε ειχε παρει Lexotanil Ardan και Ηypnostedon μαζι, σε τεραστιες δοσεις ,τα οποια πρεπει να ειχαν ληξει τουλαχιστον μια δεκαετια....
Αυτοι που αγορασαν αυτο το εκτρωμα πρεπει να αγνοουν την εννοια καλαισθησια οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια των συμπατριωτων τους αλλωστεΒασικά εδώ έχουμε μια απολύτως αποτυχημένη προσπάθεια παντρέματος της αισθητικής των Rolls-Royce Phantom με την 'αισθητική' της κλασσικής αμερικλάνικης μαούνας της δεκαετίας του '70. Δεν είσαι ο μόνος που αναρωτιέται ποιος αγόραζε αυτό το πράγμα. Μάλλον κάνας γαβρίλης... Αλλά μπα, κι αυτός ακόμα τζαπόνια αγοράζει...
Προσέξτε παρακαλώ τη λεπτότητα της γραμμής των προφυλακτήρων (που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν και ως μπαριέρες στην εθνική οδό)...
EDIT: Αλήθεια, πώς σας φαίνονται τα ΤΑΣΙΑ σε απομίμηση ακτινωτής συρμάτινης ζάντας;
-
Καμαρωστε το ονειρο καθε αμερικανου νεοπλουτου γελαδαρη, και αναρωτηθειτε τι ειδους υλικο πρεπει να εχει στη θεση του εγκεφαλου για να του αρεσει κατι τετοιο.....
Αυτα ειναι τα διαβοητα EXCALIBUR....
Παρατηρειστε τα φλας απο σκαραβαιο στα μπροστινα φτερα και τις αρμονικες γραμμες του τετραθυρου εκτρωματος (οχι οτι το κοκκινο ειναι ωραιο αλλά λεμε τωρα....):lol:
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Νομίζω πως η έκδοση sedan το αδικεί λίγο.... Για δες και εδώ!!!!! Υπέροχο δεν είναι;
H UBER-νεκροφόρα...
.
Μη λες τέτοια θα θιχτεί ο 'PetRan'
-
αυτη η ζηλεια σας εχει φαει!! θα μου το ματιασετε το μωρακι μου
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Μωρό το 'τριάρι' δηλαδή όταν μεγαλώσει τι θα γίνει 'μεζονέτα';
Το τελευταίο εικονίδιο τι χρώμα ακριβώς είναι 'παιθαμενί' ;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μωρό το 'τριάρι' δηλαδή όταν μεγαλώσει τι θα γίνει 'μεζονέτα';
Το τελευταίο εικονίδιο τι χρώμα ακριβώς είναι 'παιθαμενί' ;
τι να ματιάσεις που λες ξόρκια όταν το βλέπεις
-
πωπω θα βαλω εξτρα ματοχαντρες με σας που εμπλεξα!!
-
Εχω την εντυπωση οτι το τοπικ για το θαψιμο ατομωρητι **δεν **ειναι αυτο
Βαλτε ρε σεις καμμια φωτογραφια να γελασουμε
-
Μ΄ αρέσει που ψάχνετε φωτογραφίες για σχεδιαστικά αίσχη και δε κοιτάτε την αριστερή φωτογραφία από την υπογραφή του 'PetRan'.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι το τοπικ για το θαψιμο ατομωρητι **δεν **ειναι αυτοΈχεις δίκιο αλλά μια και βρήκαμε ευκαιρία γιατί να πάει χαμένη.
-
Σε τόπικ για design disasters δεν θα θάψουμε;
-
Φρέσκο πράγμα: Peugeot 206. Όλοι το ξέρετε, στους περισσότερους αρέσει (εμού συμπεριλαμβανομένου). Με ΚΩΛΟ, το ξέρετε? Η επιτομή του μοντέρνου design κυρίες και κύριοι καταρρίπτει κάθε αρχή των μαθηματικών, μιας και ισχύει πλέον η ισότητα: Peugeot 206 + ΚΩΛΟΣ = ΚΩΛΟΣ
-
Το topic αυτό εξ ορισμού είναι για θάψιμο. Μόνο μην περιορίζεστε στην απλή παράθεση φωτογραφιών και μιας μόνο αράδας. Γίνετε λίγο δημιουργικοί, χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας, βγάλτε όση κακία έχετε! Κι αν θέλετε να φάτε ζωντανή καμιά ιερή αγελάδα, ελεύθερα! Βουρ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Peugeot 206 + ΚΩΛΟΣ = ΚΩΛΟΣΜια ερώτηση... ΤΙ κώλος; Γιατί υπάρχει της μυλωνούς ο κώλος, υπάρχει της μαϊμούς, υπάρχει της πεταχτούλας ανάφτρας απ'το απέναντι διαμέρισμα (με τα στρινγκάκια της που σε τρελλαίνουν), υπάρχει και του Αλέφαντου.
-
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!
Αυτό είναι πιο άσχημο και από τα αμερικάνικα που δείχνατε πριν!!!
-
Χίλια συγνώμη παιδιά αλλά επειδή δεν παρακολουθώ το θέμα από την αρχή και βαρίεμαι να διαβάζω τόοοσες σελίδες -καλά τι έχετε ποστάρει ρε αθεόφοβοι?- να σα θυμίσω την...
http://www.supercars.net/Pics?viewPic=y ... 0Coupe%20SΤο αμάξι που σύμφωνα με κάποιο περιοδικό '...δυο ξεχωριστές ομάδες ξεκίνησαν να το σχεδιάζουν , μια από μπροστά και μια από πίσω και βρέθηκαν στην μέση ...μαλωμένες!!!'
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!
Α, το κουνάς το θυμιατήρι τελικά...
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Χίλια συγνώμη παιδιά αλλά επειδή δεν παρακολουθώ το θέμα από την αρχή και βαρίεμαι να διαβάζω τόοοσες σελίδες -καλά τι έχετε ποστάρει ρε αθεόφοβοι?- να σα θυμίσω την...
http://www.supercars.net/Pics?viewPic=y ... 0Coupe%20SΤο αμάξι που σύμφωνα με κάποιο περιοδικό '...δυο ξεχωριστές ομάδες ξεκίνησαν να το σχεδιάζουν , μια από μπροστά και μια από πίσω και βρέθηκαν στην μέση ...μαλωμένες!!!'
OH YESSSS!!!!
Ευτυχώς η αντίστοιχη Ζ4 είναι πολύ καλύτερη!
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
OH YESSSS!!!!
Ευτυχώς η αντίστοιχη Ζ4 είναι πολύ καλύτερη!
Ναι, η κλειστή έκδοση της Z4 φέρνει λίγο σε MGB GT και δεν έχει καμία σχέση μ'αυτό το πράμα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ναι, η κλειστή έκδοση της Z4 φέρνει λίγο σε MGB GT και δεν έχει καμία σχέση μ'αυτό το πράμα.Εμενα δε μου αρεσει η GT εκδοση του MGB!
Αλλα πιστευω οτι η Coupe εκδοζη της Ζ3, εχει εντονη προσωπικοτητα και ειναι πολυ ομορφη
Design Disasters...