-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Αλλα πιστευω οτι η Coupe εκδοζη της Ζ3, εχει εντονη προσωπικοτητα και ειναι πολυ ομορφηΜαζί σου
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αλλα πιστευω οτι η Coupe εκδοζη της Ζ3, εχει εντονη προσωπικοτητα και ειναι πολυ ομορφη
Μαζί σου
Που εισαι ρε 'φιλε'?
Και νομιζα οτι ημουν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ανθρωπος σε αυτον το κοσμο που μου αρεσει η Ζ3 Coupe...
χα χα χα χα -
-
Νομίζω πως είμαστε κι άλλοι εδώ μέσα, απλά οι υπόλοιποι φοβούνται το χλευασμό!
-
Disgusting cars...
-
Και το 307CC και το MeganeCC παρόλο που δεν διεκδικούν τίτλους ομορφιάς, δεν νομίζω ότι είναι τόσο άσχημα. Από την άλλη, η Z3 Coupe είναι άσχημη.-
-
Για το Megane συμφωνω ρε A-R
Πες τα ν 'αγιασει το στοματακι σου
-
Το MeganeCC μου αρέσει. Αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ όλων των μικρών-μικρομεσαίων CC που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
το εχετε προσεξει ποτε?Τώρα που το λες, μου κίνησες το ενδιαφέρον...
-
Και εμένα μ'αρέσει η Ζ3 στην κλειστή έκδοση...
Ίσως φάω καμιά παντοφλιά αλλά ΝΑΙ ρε παιδιά, ο AR έχει δίκιο... μπορεί να είναι βολικά αλλά είναι από πολύ άσχημα (206_ που είναι σα μπανιέρα πίσω) μέχρι εμετικώς γλυκανάλατα (τα δυο πιο πάνω) τα γαλλικά cc.
Μερικές φορές το κακάσχημο design μπορεί να είναι και γοητευτικό (όπως στη Ζ3 ή την XJS που λέγαμε σε άλλο τόπικ) αλλά το γλυκανάλατο σχεδόν ποτέ.. -
Σχετικά με το έμβλημα της Alfa Romeo δείτε αυτό το topic: http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.php?t=217
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ο AR έχει δίκιο... μπορεί να είναι βολικά αλλά είναι από πολύ άσχημα (206_ που είναι σα μπανιέρα πίσω) μέχρι εμετικώς γλυκανάλατα (τα δυο πιο πάνω) τα γαλλικά cc.Εχεις αδικο! Δεν ειναι σαν μπανιερα!
Ειναι σαν παραφουσκωμενη κυλωτα της γιαγιας μου...Μηπως να πουμε για τα πισω φωτα του Megane???
MPLIAX!!!!Τωρα που μιλησα για φωτα... Ας πει καποιος ρε παιδια στον Συγγελιδη να βγαζει τα σελοφαν με τις φουσκαλες που εχει κολλησει η Citroen Γαλλιας στα πισω φωτα του Pluriel. χα χα χα χα
-
Αν θυμάμαι καλά είναι τα εμβλήματα της πόλης του Μιλάνο.
Τώρα, γιατί έχουν σαν έμβλημα ένα φίδι που καταπίνει ένα παιδάκι.. -
ΚΑΙ σε μένα αρέσει η Ζ3 κουπέ, σε αντίθεση με την ανοιχτή. Στα CC, θα συμφωνήσω με τον manosk: το megane, μια χαρά είναι. Τα 206, 307, σαν μπαγκαζιέρες.
Πλάκα έχει και το Colt CC που φωτογράφισα στην έκθεση. Πρέπει να είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στην ιστορία, που το καπό και το παρμπρίζ είναι στην ίδια ευθεία
ΕΔΙΤ: για του λόγου το αληθές
-
Δεν μου πολυαρέσει η Ζ3 κουπέ αλλά δεν είναι τόσο άσχημη όσο η Ζ3 Roadster, η οποία μου θυμίζει έντονα παντόφλα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
η Ζ3 Roadster, η οποία μου θυμίζει έντονα παντόφλα.χμμμμ....
μοιαζουν...
-
-
Άρα το σήμα της Alfa Romeo είναι:
- ρατσιστικό (το φίδι τρώει σκούρους Σαρακηνούς)
- σατανιστικό (σταυροί, φίδια ΟΥΟΥΟΥΟΥ)
- φασιστικό (υιοθέτησε τη φίρμα ο Μουσολίνι)
- για γιατρούς
- για μπλεγμένους με συνεργεία (μαύρο φίδι που σ'έφαγε)
- και φυσικά για λάτρεις των premium.
-
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!! (πέτυχες και το χρώμα!!!)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!! (πέτυχες και το χρώμα!!!)παιδευτηκα ομως
Design Disasters...