-
-
Και πώς ξέρει το σπίτι του δηλαδή;
-
Για το πειναλέοντες και τα άλλα κοσμητικά πες του δικηγόρου σου να πει ότι μπήκε hacker και τα έγραψε.
Κάποιος mod δεν υπάρχει; -
I 4T Forum
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
έχει αδερφή την Βακαλάου...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Και κάτι τελευταίο το XDS είναι μια μαλακία και μισή σε σύγκριση με ένα μηχανικό μπλοκέ...
Συμφωνώ απόλυτα.
Αλλά σε σχέση με το 'τίποτα' δουλεύει πάρα πολύ καλά.
σωωωπα , ειπες μια καλη κουβεντα για το gti
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
μάλλον την δική σου επιλογή θα έκανα...Porsche Cayman S
ποια επιλογη ρε παλικαρια? χανω επεισοδια?
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Πριμιουμ σιγουρα δεν ειναι ουτε το ενα το αλλο ...θα φωναξω τη φιλη μου τη φον βακαλαου , που θα μου πεις οτι το αυτοκινητο μου δεν ειναι πρεμιουμ
έχει αδερφή την Βακαλάου...
με προλαβες με τη βακαλαου
-
Ποιός τον ξέρει το Χ. Τριανταφυλλόπουλο.
JDL να κανονίσω να σε αναλάβει ο Α. Κούγιας και να του πάρουμε τα σώβρακα και το R μαζί; -
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
[pop mode]Elise [/pop mode]
Koρυφαια επιλογη, αλλα προυποθετει αλλο ενα για βασικες μετακινησεις, αλλιως
το λουμπαγκο (συνδυασμος του χαμηλοτατου μπες-βγες μαζι με το χαμηλο/σφιχτο σασι/στησιμο σε Ελληνικους δρομους...)
μεχρι και η δισκοκοιλη ειναι εξασφαλισμενα σε συντομο χρονικο διαστημα...
(επιπλεον απαιτει μικτη ασφαλεια, και αρκετη υπομονη σε περιπτωση σημαντικης ζημιας, ωστε να σταλει το σασι
στην Αγγλια για την συγκοληση του νεου τμηματος που θα τοποθετηθει... )@Realzeus
Βρισκεις μερικες πολυ καλες Λιζες ελαφρως μτχ, στα 30κ, αλλα υπαρχουν οι περιορισμοι
που ανεφερα πριν...καλα ουτε και ο 2λιτρος tfsi ειναι μοτερ για καθε μερα
σημερα εκανα καταναλωση 12 και χαιρομουν
βεβαια το τσιροτο θα καιει σαφως λιγοτερο λογω μειωμενου βαρους και τριβων , αλλα και παλι δεν ειναι αυτοκινητο για πολη
-
Εγώ δεν έχω καταλάβει πάντως (μεταξύ άλλων... ) γιατί τσακωνόμαστε για κάτι τόσο ασήμαντο όπως... τ' αυτοκίνητα! Ρε παιδιά, μεγάλοι είμαστε πια, δεν είναι τα έρμα τα τουτούνια επέκταση του μορίου μας!
(Εντάξει, ορισμένες γκόμενες διαφωνούν επ' αυτού, αλλά αυτές δεν τις παίρνουμε ούτως ή άλλως σοβαρά -ή έτσι τουλάχιστον νομίζω!)
Οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ούτε από πού ξεκίνησε ο καυγάς, βάλτε τα... πιστόλια μέσα και πάμε πάλι από την αρχή, εδώ είμαστε να περνάμε καλά, ας μην είμαστε τόσο δυσκοίλιοι!
Ήμαρτον δηλαδή!
Κι εγώ εξακολουθώ ν' απορώ, γιατί το Scirocco R αντί του S3! Απάντησε βέβαια ο vellerefontis, αλλά το μικρότερο βάρος, δεν σημαίνει τίποτε στους ελληνικούς δρόμους φοβάμαι: γλιστράνε τόσο πολύ, που το παραπάνω βάρος του S3 δεν είναι μειονέκτημα σημαντικό, απ' τη στιγμή που έχει την τετρακίνηση.
Τέσπα, τι ψάχνω κι εγώ τώρα, απ' την στιγμή που φτάσαμε στους δικηγόρους...
-
-
Δικηγόροι, δημόσιοι διασυρμοί ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;
-
Έλεος ρε σείς , πως μιζεριάζετε έτσι , είπαμε να ανάβουν καμιά φορά τα αίματα Έλληνες είμαστε η ομάδα μας , η γυναίκα μας και το αμάξι μας είναι τα κορυφαία στο σύμπαν αλλά όχι και έτσι
-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
δεν ειναι μονο οι φοροι , ειναι και το μεγαλο περιθωριο κερδους ειδικα στην γκολφω , η τιμη της για μενα ειναι αναμενομενο οτι θα πηγαινε ψηλα αλλιως θα σκοτωνανε το s3 εμπορικα.
το s3 ομως εχει παλιωσει, το αλλο ειναι νεο μοντελο
βεβαια εξω ακομα και το R32 ηταν σαφως πιο φθηνο απο το σ3
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Επίσης διαβάζοντας πάλι τις τελευταίες σελίδες δε βλέπω κανένα να κρίνει τις επιλογές που κάνεις εσύ για εσένα. Το μόνο που βλέπω είναι το JDL να μιλάει για τα 2 αμάξια που τα έχει οδηγήσει αρκετές φορές(μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά δεν έχεις μόνο εσύ αυτό το προνόμιο).
Ποιοι είναι όλοι αυτοί που κρίνουν αρνητικά και μάλιστα τόσο πολύ που να σε πειράξει; Ποιοι είναι οι πειναλέοι; Ο JDL που περιμένει το TT-RS;
Θίχτηκε που έχει και ο κουμπάρος μου S3 και μου το δίνει που και που ο άνθρωπος, γιατί όταν το αγοράζε ο Vel του είπαν στην Audi ότι είναι τόσο Premium που έφτιαξαν μόνο ένα........έχω και απόδειξη για αυτό που γράφω :
http://www.grapheine.com/bombaytv/graph ... a0c26.html
η μηνυτηρια αγωγή είδη έιναι στο δρόμο της...
Λυπάμαι
κωσταντινε πες μου σε παρακαλω οτι απλα τρολλαρεις
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν τελικά τον ενόχλησε τον vellerefontis η δική μου η ερώτηση...Τι διάβολο, θα 'χει πλάκα, μια φορά ρώτησα κι εγώ σοβαρά για το Scirocco!
Πάντως -αν και δεν θα έλεγα πως ανήκω στους πειναλέους, αφού το Scirocco R σου, μπορώ να το αγοράσω μάλλον εύκολα -φαντάσου, ούτε ο daddy θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη, τα έχω μετρητά! , η απορία είναι ειλικρινέστατη και προφανώς την μοιράζεται κι άλλος κόσμος όπως φάνηκε...
Επίσης, θα ήταν κάπως υπερβολικό να έχω 3 αμάξια, υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα σ' αυτή την ζωή.Τώρα, αν εσύ θεωρείς αλλιώς, σίγουρα δεν θα βάλω και την γάτα μου να κλαίει που με θεωρείς πεινάλα... Μπορεί για τα δικά σου ...στανταρντς να είμαι, δεν τρέχει και τίποτε όμως, καλή καρδιά!
Ούτε κι εγώ πήρα απάντηση.
Προσωπικά, με τίποτα δε θα άλλαζα το S3 για μπροστοκίνητο VW με τα ίδια άλογα.
Βεβαίως, ο καθένας εννοείται πως θα κάνει ό,τι θέλει και εύχομαι να το χαρεί και να είναι καλοτάξιδο, αλλά όταν αναφέρετε σε φόρουμ είναι επόμενο να σχολιαστεί νομίζω.
Το πως...είναι άλλο θέμα. Θεωρώ πως είμαστε μεγάλα παιδιά...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δικηγόροι, δημόσιοι διασυρμοί ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;εγω δεν ειχα διαβασει πολυ φορουμ τις τελευταιες μερες και τα τελευταια λεπτα εκανα ανασκοπηση στο τοπικ
και οσο προχωρουσαν οι σελιδες
-
edit mod
VW Scirocco