-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Είπανε ότι 5-6 του μήνα θα το χω.. Άντε να δούμε..
Αμαν μωρε...υπομονη
Για στρώσιμο τι προτείνουμε? Ποια διαδρομή κοντά στην Αθήνα?
Παμε Λουτρακι για καφε
Να'ρθω κι εγώ?
Έχει turboκαιρο βεβαίως...
Αν θελετε κανουμε μια ωραια συναντηση και οποιος θελει ερχεται!Φυσικα και να ερθεις!
Sciroccoσυνατηση σημερα? Προλαβαινω να ερθω? Που, τι ωρα γινεται?
Oχι Γρηγορη δεν λεμε για σημερα!Προτεινα απλα στο μαμια οταν το παρει να παμε μια βολτιτσα αλλα απο κει και περα οποτε θελετε κανονιζουμε ο,τι θελετε!
Περιμένει κι άλλος scirocco?
-
Ρε Κιντ εσενα ηθελα να πω
-
Ρε Κιντ εσενα ηθελα να πωΆντε να δούμε.. Πάντως δε νομίζω να έρθει on time. Πάλι θα αργήσει.. Για πινακίδα λέω 6969.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε Κιντ εσενα ηθελα να πω
Άντε να δούμε.. Πάντως δε νομίζω να έρθει on time. Πάλι θα αργήσει.. Για πινακίδα λέω 6969.
Εεεε το αμαξι ειναι sex on the wheels...καλη επιλογη πινακιδας
-
Εγω εχω λιγο καιρο ακομα μεχρι την διαδικασια της παραγγελιας, αλλα εχω παθει μια εμμονη, και δεν χορταινω να τα βλεπω...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εγω εχω λιγο καιρο ακομα μεχρι την διαδικασια της παραγγελιας, αλλα εχω παθει μια εμμονη, και δεν χορταινω να τα βλεπω...Ωπα ωπα...δεν τα ξερα αυτα!
-
Εγω εχω λιγο καιρο ακομα μεχρι την διαδικασια της παραγγελιας, αλλα εχω παθει μια εμμονη, και δεν χορταινω να τα βλεπω...
Ωπα ωπα...δεν τα ξερα αυτα!
Μεχρι την διαδικασια της παραγγελιας ειπα, οχι της παραλαβης...
Μπορει να φτασει μεχρι και το καλοκαιρι...
Μου φαινεται θα πρεπει να διοργανωσω καμμια φιλανθρωπικη εκδηλωση, οπως
αυτη της ford... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
E αφου ψηθηκες τελειωσε,καλοταξιδο Σε ξεχασα στο μηνυμα...Σ/Κ θα κανονιστει λογικα,τωρα ποιο θα ναι....βλεπουμε.
-
E αφου ψηθηκες τελειωσε,καλοταξιδο Σε ξεχασα στο μηνυμα...Σ/Κ θα κανονιστει λογικα,τωρα ποιο θα ναι....βλεπουμε.
-
Ρε Κιντ εσενα ηθελα να πωο μαμιας το εχει παρει το σιροκο του εδω και καιρο (απο τον προηγουμενο δεκεμβρη για την ακριβεια )
περα απο την πλακα και εγω ειμαι μεσα για μια συναντηση -
παιδια οποιος εχει το 160αρι κ εχει κανει καποια χιλιομετρα μπορει να μας πει αν του εχει βγαλει κανενα προβλημα η οτιδηποτε??? ειμαι ενα κλικ πριν το παραγγειλω... κ προτιμω αυτο λογω φορολογιας του 2λιτρου....
-
To έχουν αρκετά παιδιά εδώ μέσα. Δεν έχουν γραφτεί ή ακουστεί προβλήματα.
-
Ο χρήστης mafiozos87 έγραψε:
παιδια οποιος εχει το 160αρι κ εχει κανει καποια χιλιομετρα μπορει να μας πει αν του εχει βγαλει κανενα προβλημα η οτιδηποτε??? ειμαι ενα κλικ πριν το παραγγειλω... κ προτιμω αυτο λογω φορολογιας του 2λιτρου....μπορειτε να επισκεφθειτε την αναλογη διαδικτυακη κοινοτητα κατοχων σιροκο..εκει εχουν κατεγραμμενα αρκετα προβληματα(συνηθως μικρης εκτασεως) που εχουν μεχρι τωρα παρουσιαστει..οποτε μπορειτε να δειτε κ να κρινετε μονος σας αν εχει τα κριτηρια με βαση τα οποια θα προβειτε στην αγορα του η οχι..
-
Ο χρήστης mafiozos87 έγραψε:
παιδια οποιος εχει το 160αρι κ εχει κανει καποια χιλιομετρα μπορει να μας πει αν του εχει βγαλει κανενα προβλημα η οτιδηποτε??? ειμαι ενα κλικ πριν το παραγγειλω... κ προτιμω αυτο λογω φορολογιας του 2λιτρου....Μηχανικα τιποτα,ουτε ηλεκτρολογικα.Μπες στο sciroccoclub για πιο αναλυτικα.Τα προβληματα αφορουν μικροτριγμους περισσοτερο που παρουσιαζοταν στα πρωτα scirocco.Τιποτα ιδιαιτερο
-
Για το dsg7 έχει ακουστεί τίποτα; Όλα καλά μέχρι τώρα; Γιατί το 6άρι σε μερικά audi είχε θέμα.
-
+1 at jntaras....
ολα καλα... μερικοι τριγμοι με τα παραθυρα που επιδιορθωνονται ευκολα...
τα πιο προσφατα κατασκευασμενα δν εχουνε τετοια θεματα....μηχανικα εννοειται κανενα προβλημα....
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Για το dsg7 έχει ακουστεί τίποτα; Όλα καλά μέχρι τώρα; Γιατί το 6άρι σε μερικά audi είχε θέμα.Ειχα διαβασει για ανακληση καποιων DSG7, αναφερει αναλυτικα
στο http://www.sciroccoclub.gr, στις ανακοινωσεις...
Οχι κατι επικινδυνο ή ιδιαιτερα ανησυχητικο, απλα για καποιο θορυβο νομιζω,
κατι που λυνεται. -
τι θορυβο? μπορεις να το περιγραψεις συντομα γιατι βαριεμαι να ψαχνω?
με ενδιαφερει πολυ το θεμα (αλλα βεριεμαι να ψαχνω ) -
Γρηγόρη δεν είσαι υποχρεωμένος! Να κάτσει να ψάξει
Εντάξει τότε αφού δεν είναι επικίνδυνο, δυνάμωσε λίγο την μουσική
-
ρε συ ειμαι κουρασμενος για να ψαχνω νεο φορουμ..
θελω λιγο να χαλαρωσω μιλωντας για τη μιλανο..ειναι μεταλλικος τουλαχιστον? με τι μοιαζει? σε ποιες περιπτωσεις ακουγεται?
VW Scirocco