-
μολις γυρισα απο test drive, να σας πω κ εγω με τη σειρα μου τις εντυπωσεις μου.
-
νομιζεις χαμηλα οτι δεν συμβαινουν πολλα πραγματα μεχρι να κοιταξεις το ταχυμετρο(υπουλο!!!)ακομα κ με 6η και 2000 με 4 ατομα ουτε καταλαβα για ποτε επιασε 140(ειναι επειδη κοιτουσα το στροφομετρο, πρεπει να ξαναμαθω να κοιταω το ταχυμετρο!!)
-
καλη ποιοτητα κατασκευης δεν κοπαναει, νομιζω οτι βαζει ανετα καποιος 18ρες αν θελησει.
ειχε κ ηλιοροφη-δεν καταλαβα καποιο θορυβο -
αν και αισθητικα ωραιο το τιμονι, νομιζω οτι αυτα τα περιεργα εργονομικα και σχεδιαστικα κοψιματα που εχει το κανουν δυσχρηστο σε καθε αλλη περιπτωση εκτως της κλασσικης 21:45. αμα ηταν 2 στροφες απακρη σακρη τοτε θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.
-
η χειροτερη αποκριση στο γκαζι απο καθε αυτοκινητο που εχω οδηγησει, με νεκρα και πατημα μεχρι μεσα κ αφημα asap ουτε μεχρι 1300 σαλ δεν πηγε, αλλα φανταζομαι πως ειναι αναγκαιο για τα εξωπραγματικα επιπεδα καταναλωσης σε σχεση με την δυναμη που εχει.
-
η ορατοτητα ειναι μετρια ο καθρεπτης μικρος αλλα αποζημιωνεσαι απο τους πλευρικους
-
θελει σιγουρα προσοχη στα πεζοδρομια και στις ραμπες γιατι ειναι χαμηλο και μακρυ μπροστα,
-
4 ατομα καθονται ανετα αν δεν ειναι πανω απο 1,85
γενικα νομιζω οτι αν και αποτελεσματικο, απο αισθηση φθινει ειδικα απο την στιγμη που δεν σε αφηνει να βγαλεις το !@#$%^νο το ESP, παταει ομολογουμενως καταπληκτικα και θα το γουσταρουν πολυ αυτοι που δεν τους αρεσουν τα δραματα, αλλα δεν εχω αυταπατες, ειναι καλοφτιαγμενο μοντερνο και περα απο το τουπε των εξουσιο(δεν επηρρεαστηκαν φαινεται απο την κριση)δοτημενων εμπορων θα πουλησει καλα. αλλα οχι σε μενα...
-
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
μολις γυρισα απο test drive, να σας πω κ εγω με τη σειρα μου τις εντυπωσεις μου.-
νομιζεις χαμηλα οτι δεν συμβαινουν πολλα πραγματα μεχρι να κοιταξεις το ταχυμετρο(υπουλο!!!)ακομα κ με 6η και 2000 με 4 ατομα ουτε καταλαβα για ποτε επιασε 140(ειναι επειδη κοιτουσα το στροφομετρο, πρεπει να ξαναμαθω να κοιταω το ταχυμετρο!!)
-
καλη ποιοτητα κατασκευης δεν κοπαναει, νομιζω οτι βαζει ανετα καποιος 18ρες αν θελησει.
ειχε κ ηλιοροφη-δεν καταλαβα καποιο θορυβο -
αν και αισθητικα ωραιο το τιμονι, νομιζω οτι αυτα τα περιεργα εργονομικα και σχεδιαστικα κοψιματα που εχει το κανουν δυσχρηστο σε καθε αλλη περιπτωση εκτως της κλασσικης 21:45. αμα ηταν 2 στροφες απακρη σακρη τοτε θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.
-
η χειροτερη αποκριση στο γκαζι απο καθε αυτοκινητο που εχω οδηγησει, με νεκρα και πατημα μεχρι μεσα κ αφημα asap ουτε μεχρι 1300 σαλ δεν πηγε, αλλα φανταζομαι πως ειναι αναγκαιο για τα εξωπραγματικα επιπεδα καταναλωσης σε σχεση με την δυναμη που εχει.
-
η ορατοτητα ειναι μετρια ο καθρεπτης μικρος αλλα αποζημιωνεσαι απο τους πλευρικους
-
θελει σιγουρα προσοχη στα πεζοδρομια και στις ραμπες γιατι ειναι χαμηλο και μακρυ μπροστα,
-
4 ατομα καθονται ανετα αν δεν ειναι πανω απο 1,85
γενικα νομιζω οτι αν και αποτελεσματικο, απο αισθηση φθινει ειδικα απο την στιγμη που δεν σε αφηνει να βγαλεις το !@#$%^νο το ESP, παταει ομολογουμενως καταπληκτικα και θα το γουσταρουν πολυ αυτοι που δεν τους αρεσουν τα δραματα, αλλα δεν εχω αυταπατες, ειναι καλοφτιαγμενο μοντερνο και περα απο το τουπε των εξουσιο(δεν επηρρεαστηκαν φαινεται απο την κριση)δοτημενων εμπορων θα πουλησει καλα. αλλα οχι σε μενα...
Αν ειχες 25κ για αυτοκινητο, τι θα επελεγες?
-
-
άλλωστε υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα πολύ καλύτερα από το scirocco τόσο στην ίδια κατηγορία όσο και γενικά ,σε εμφάνιση,επιδόσεις,κατανάλωση, κράτημα κτλ.και θα βγουν και κάτι αμακσάρες που θα το σβήσουν(δεν γίνομαι πιο συγκεκριμένος για να μην έχουμε τρίτο παγκόσμιο).Scirocco ουυυυυυυυυ εξ απ'δω μακριά, μόνο κάτι θύματα το παίρνουν ,μη γεμίσει και ο τόπος scirocco ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο που δεν πείθεται από απάτες τύπου scirocco να σαι καλά καλή πρόοδο
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αν ειχες 25κ για αυτοκινητο, τι θα επελεγες?207 RC γιατί θέλω να κάνω το... 0-200 όχι σε 42 αλλά σε 30 δευτερόλεπτα
http://www.zeperfs.com/en/duel1366-2417.htm -
Ο χρήστης takeshyvouk έγραψε:
άλλωστε υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα πολύ καλύτερα από το scirocco τόσο στην ίδια κατηγορία όσο και γενικά ,σε εμφάνιση,επιδόσεις,κατανάλωση, κράτημα κτλ.και θα βγουν και κάτι αμακσάρες που θα το σβήσουν(δεν γίνομαι πιο συγκεκριμένος για να μην έχουμε τρίτο παγκόσμιο).Scirocco ουυυυυυυυυ εξ απ'δω μακριά, μόνο κάτι θύματα το παίρνουν ,μη γεμίσει και ο τόπος scirocco ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο που δεν πείθεται από απάτες τύπου scirocco να σαι καλά καλή πρόοδοΥπερβολικός.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
άλλωστε υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα πολύ καλύτερα από το scirocco τόσο στην ίδια κατηγορία όσο και γενικά ,σε εμφάνιση,επιδόσεις,κατανάλωση, κράτημα κτλ.και θα βγουν και κάτι αμακσάρες που θα το σβήσουν(δεν γίνομαι πιο συγκεκριμένος για να μην έχουμε τρίτο παγκόσμιο).Scirocco ουυυυυυυυυ εξ απ'δω μακριά, μόνο κάτι θύματα το παίρνουν ,μη γεμίσει και ο τόπος scirocco ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο που δεν πείθεται από απάτες τύπου scirocco να σαι καλά καλή πρόοδο
Υπερβολικός.
Συμφωνω πως υπερβαλλει ο φιλος.Το scirocco εχει καθαρο χαρακτηρα GT,ο νοων νοειτο...δεν το παιρνεις για σαν χοτ χατς.Το σιροκκο θα σε παει απο το σημειο Α στο Β γρηγορα,στυλατα και...ατσαλακωτα!Ωραιο το facelift dino ε?
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Αν ειχες 25κ για αυτοκινητο, τι θα επελεγες?
207 RC γιατί θέλω να κάνω το... 0-200 όχι σε 42 αλλά σε 30 δευτερόλεπτα
http://www.zeperfs.com/en/duel1366-2417.htmστο συγκεκριμένο test μέχρι τα 160 πάνε σχεδόν μαζί από εκεί και πέρα ανοίγει η ψαλίδα αλλά δεν μας λέει τι ταχύτητα έχει το scirocco 5η ή 6η (ενώ το 207 RC έχει 5ή αφού είναι πεντατάχυτο) γιατί αν είναι 6ή λογικό το βρίσκω,όπως και να έχει το 207 RC έχει 15 άλογα παραπάνω,έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και εμφανισιακά προτιμώ το scirocco αν και αυτό εμπίπτει σε θέματα γούστου και μόνο, πάντως καλή επιλογή
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Υπερβολικός.
Συμφωνω πως υπερβαλλει ο φιλος.Το scirocco εχει καθαρο χαρακτηρα GT,ο νοων νοειτο...δεν το παιρνεις για σαν χοτ χατς.Το σιροκκο θα σε παει απο το σημειο Α στο Β γρηγορα,στυλατα και...ατσαλακωτα!Ωραιο το facelift dino ε?
ρε παιδιά για πιο facelift μιλάτε,σοβαρολογείται ή κάνετε πλάκα μη ,δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο γι'αυτό ρωτάω
-
Υπερβολικός.
ρε παιδιά για πιο facelift μιλάτε,σοβαρολογείται ή κάνετε πλάκα μη ,δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο γι'αυτό ρωτάω
Εχει κανει και πολλα φεις η VW?Κοιτα απλα το βιντεακι που παρεθεσε ο drdino σε προηγουμενο ποστ του και θα καταλαβεις.
-
στο συγκεκριμένο test μέχρι τα 160 πάνε σχεδόν μαζί από εκεί και πέρα ανοίγει η ψαλίδα αλλά δεν μας λέει τι ταχύτητα έχει το scirocco 5η ή 6ηόλες οι μετρήσεις από στάση γίνονται με αλλαγές στον κόφτη ή κοντά σε αυτόν.. αν τελειώσει η 5η του scirocco βάζει 6η..
παρέθεσα αυτή τη μέτρηση γιατί όποιον δει 0-160 20sec και πει σφαιράτο το scirocco... απλώς από κει και πάνω κόβει αισθητά και φαίνεται το ξεφούσκωμα αυτό και στο δρόμο..
όσο χρόνο θέλει στο 0-160 άλλο τόσο και περισσότερο θέλει στο 160-200... δλδ. χ4-5 μικρότερη επιτάχυνση (ίσως είναι το μακρύ κιβώτιο) -
Γρηγορη πραγματικα δεν ξερω τι θα επαιρνα, μαλλον κατι σε MX5 για ερωμενη να της κανω καμια 7000 το χρονο. ειδικα για μεσα στην πολη δεν βρισκω λογω να ταλαιπωρω ενα scirocco.
άλλωστε υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα πολύ καλύτερα από το scirocco τόσο στην ίδια κατηγορία όσο και γενικά ,σε εμφάνιση,επιδόσεις,κατανάλωση, κράτημα κτλ.και θα βγουν και κάτι αμακσάρες που θα το σβήσουν(δεν γίνομαι πιο συγκεκριμένος για να μην έχουμε τρίτο παγκόσμιο).Scirocco ουυυυυυυυυ εξ απ'δω μακριά, μόνο κάτι θύματα το παίρνουν ,μη γεμίσει και ο τόπος scirocco ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο που δεν πείθεται από απάτες τύπου scirocco να σαι καλά καλή πρόοδοdont feed the trolls
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Με λιγα λογια, δεν αναγνωριζουν βλαβη στην περιοδο των εξτρα +2 ετων οταν
αυτη ξεπερναει συνολικα το ποσο το οποιο εχει ηδη καταβαλει ο πελατης...Η καλύτερη εγγύηση που έχω ακούσει ποτέ.
Δεν μπορω να το επιβεβαιωσω οτι γινεται σε ολες τις περιπτωσεις και αντ/σωπειες , αλλα αυτο μου το ειπε επισημος μηχανικος της VAG στην Αθηνα...
Eπειδη εχω ρωτησει και εγω,ειναι φουλ εγγυηση και ειναι σαν την αρχικη,με ακριβως τους ιδιους ορους.Ειναι απο τη Κοσμοκαρ και καλυπτεπεται κανονικα απο οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο.Εχω φυλλαδιο σχετικο.
-
Φίλε takeshyvouk το Scirocco είναι τρένο και στα στροφιλίκια ειτε εχει esp ειτε οχι ουτε που χρειαζεται. Στριβει πραγματικά καλά και ανα βάλεις μια λίγο πιο σκληρη ανάρτηση και με σωστο σετάρισμα (οχι απαραίτητα χαμήλωμα) κοντράρεις σε στροφές τα περισσότερα σπορ κουπέ της αγοράς. Όσο για το 207RC έχει αλλη μηχανή πολλη δύναμη και χρειάζεται καποιες διορθώσεις στο σεταρισμά του γιατί σε ένα τεστ με OPC (σκεψου είχε μεινει πίσω)
Πάντα μιλαω βέβαια για το 1.4 με τα 160 αλογα. Σε αυτο που λέω το έχουμε ξαναπεί μετραει το πατημα που έχει λόγω μετατροχίων που είναι τερατώδη για τα δεδομένα του -
3. αν και αισθητικα ωραιο το τιμονι, νομιζω οτι αυτα τα περιεργα εργονομικα και σχεδιαστικα κοψιματα που εχει το κανουν δυσχρηστο σε καθε αλλη περιπτωση εκτως της κλασσικης 21:45. αμα ηταν 2 στροφες απακρη σακρη τοτε θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.Οι 21.45 είναι δύσκολο πιάσιμο, εκτός και αν χρησιμοποιείς μόνο το ένα χέρι και με το άλλο χαιδεύεις τον μηρό της σιροκοσυνοδηγού.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
- αν και αισθητικα ωραιο το τιμονι, νομιζω οτι αυτα τα περιεργα εργονομικα και σχεδιαστικα κοψιματα που εχει το κανουν δυσχρηστο σε καθε αλλη περιπτωση εκτως της κλασσικης 21:45. αμα ηταν 2 στροφες απακρη σακρη τοτε θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.
Οι 21.45 είναι δύσκολο πιάσιμο, εκτός και αν χρησιμοποιείς μόνο το ένα χέρι και με το άλλο χαιδεύεις τον μηρό της σιροκοσυνοδηγού.
ασε ρε φιλε... ασε... που και να οδηγησεις 12:30
-
Γρηγορη πραγματικα δεν ξερω τι θα επαιρνα, μαλλον κατι σε MX5 για ερωμενη να της κανω καμια 7000 το χρονο. ειδικα για μεσα στην πολη δεν βρισκω λογω να ταλαιπωρω ενα scirocco.άλλωστε υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα πολύ καλύτερα από το scirocco τόσο στην ίδια κατηγορία όσο και γενικά ,σε εμφάνιση,επιδόσεις,κατανάλωση, κράτημα κτλ.και θα βγουν και κάτι αμακσάρες που θα το σβήσουν(δεν γίνομαι πιο συγκεκριμένος για να μην έχουμε τρίτο παγκόσμιο).Scirocco ουυυυυυυυυ εξ απ'δω μακριά, μόνο κάτι θύματα το παίρνουν ,μη γεμίσει και ο τόπος scirocco ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο που δεν πείθεται από απάτες τύπου scirocco να σαι καλά καλή πρόοδο
dont feed the trolls
άντε μην ανοίξω κ εγώ το στόμα μου αλλά σέβομαι το topic, SCIROCCO ΛΕΜΕ
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Υπερβολικός.
Εχει κανει και πολλα φεις η VW?Κοιτα απλα το βιντεακι που παρεθεσε ο drdino σε προηγουμενο ποστ του και θα καταλαβεις.
το πιο πρόσφατο facelift πάντως που έκανε η VW είναι το facelift του golf V που το ονόμασε golf VI
-
Πάντως δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως το σιρόκο θέλει 42 sec για το 0-200
το σ/κ λογικά θα το τεστάρω ο ίδιος και θα βγάλω το χρόνο που χρειάζεται
μου κάνει παράξενο πως στο συγκεκριμένο τεστ δίνει ας πούμε 30 για το 0-180 και μετά άλλα 12 sec για τα 200
αφού η 4η έχει αν θυμάμαι καλά περίπου 180, είναι δυνατόν με την πέμπτη στα φόρτε της να θέλει τόσο πολύ χρόνο??
υπάρχει άλλη μέτρηση??΄η συγκεκριμένη δεν δείχνει και πολύ αξιοπιστη ως προς την ακρίβεια των μετρήσεων. (δεν αμφισβητώ ότι το πεζώ είναι ταχύτερο)ζαντάρα καλώς τα δέχτηκες, μαζευτήκαμε πολλοί και πρέπει να τα βγάλουμε μαζί για βόλτα
-
@saxo_1100
Παντως εχει αναφερθει σε συντομο τεστ των 4τροχων οτι: 'η 5η και 6η σχεση
ειναι σαφως πιο μακριες ωστε να παρεχεται ικανοποιητικη μεση ωριαια ταχυτητα
με χαμηλες στροφες λειτουργιας, δηλαδη χαμηλη καταναλωση καυσιμου'.
Aκομα και ετσι ομως μια επισης ενδεικτικη επιδοση, αυτη των 0-1000μετρων σε
29sec ειναι αξιοπροσεκτη για τον χαρακτηρα του αυτοκινητου... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Youtube Video2.20 εξής
Ανακοινώθηκε το facelift;
Στο βιντεακι αυτο παντως δεν καταφερα να καταλαβω που λεει για facelift, δεν ανεφερε κατι τετοιο αυτος στο τεστ...λιγο τα φωτα σας...
VW Scirocco