-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
λέμε τώρα...
-
το χρώμα δεν μου αρέσει στο απλό σασσί... καθόλου μάλιστα... Αντιθέτως έχει βγει ένα γαμάτο καφέ-γκρί σκούρο που σε συνδυασμό με τα καφέ σπορ καθίσματα του σπορ πακέτου είναι τέλειο! (έχουν ένα στην karenta Αμαρουσίου)
-
το XDS είναι πεταμένα λεφτά στο συγκεκριμένο μοντέλο, έχω οδηγήσει πάμπολλα και δεν το χρειάζονται σχεδόν ποτέ,
-
τα bi-XENON μαζί με την ALR επιλογή είναι άκρως απαραίτητα και εντυπωσιακά στο φωτισμό τους και την πρακτικότητά τους...
-
οι μεγάλες ζάντες χωρίς το σπορ πακέτο είναι η χειρότερη επιλογή άνεσης/ κρατήματος που θα μπορούσε να κάνει...
για επεξηγήσεις π.μ. αν σας πρόλαβα!
Θα το βαλει και το σπορ πακετο αλλα δεν το ειπα γιατι δεν το ειδα μεσα στο pdf του εξοπλισμου!
Με ολα λοιπον τα παραπανω (σπορ πακετο, light and sight, rcd 510, bluetooth, xds, ζαντες Interlagos και κατι αλλο που υποψιαζομαι οτι μου διαφευγει) η τιμη εφτασε στα 25.950 € Επισης το xds στο 160αρι πραγματι κανεις δεν το βαζει και μαλλον θα ειναι ο πρωτος που θα το εχει, οπως του ειπε ο πωλητης (Καλα εδω το εχει το Ibiza tsi στανταρ και δεν το εχει το Scirroco? ).
Εγω προσωπικα ισως να μην εβαζα τις μεγαλες ζαντες και το xds και αντ' αυτου να εβαζα τα bi-xenon. Αλλα δυστυχως δεν αγοραζω εγω..Ακομα δεν το εχει παραγγειλει.. Οποιαδηποτε αλλη απορια θα σταλει με π.μ.!
-
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
λέμε τώρα...
-
το χρώμα δεν μου αρέσει στο απλό σασσί... καθόλου μάλιστα... Αντιθέτως έχει βγει ένα γαμάτο καφέ-γκρί σκούρο που σε συνδυασμό με τα καφέ σπορ καθίσματα του σπορ πακέτου είναι τέλειο! (έχουν ένα στην karenta Αμαρουσίου)
-
το XDS είναι πεταμένα λεφτά στο συγκεκριμένο μοντέλο, έχω οδηγήσει πάμπολλα και δεν το χρειάζονται σχεδόν ποτέ,
-
τα bi-XENON μαζί με την ALR επιλογή είναι άκρως απαραίτητα και εντυπωσιακά στο φωτισμό τους και την πρακτικότητά τους...
-
οι μεγάλες ζάντες χωρίς το σπορ πακέτο είναι η χειρότερη επιλογή άνεσης/ κρατήματος που θα μπορούσε να κάνει...
για επεξηγήσεις π.μ. αν σας πρόλαβα!
Επισης το xds στο 160αρι πραγματι κανεις δεν το βαζει και μαλλον θα ειναι ο πρωτος που θα το εχει, οπως του ειπε ο πωλητης (Καλα εδω το εχει το Ibiza tsi στανταρ και δεν το εχει το Scirroco? ).
Δεν ειναι στανταρ, μονο η υψηλη εκδοση το εχει. (και η δικια μου)
Αν σκοπευεις να πας σε σφιχτη διαδρομη με ταχυτητες απο 50-100 το xds κανει θαυματα... Απο κει και περα δεν εχει νοημα, αν ειναι να υποστρεψει τ αμαξι, θα υποστρεψει... -
-
Αααααα πες το ετσι! Γιατι το δικο σου θυμομουν οτι το ειχε στανταρ..
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Αντιθέτως έχει βγει ένα γαμάτο καφέ-γκρί σκούρο που σε συνδυασμό με τα καφέ σπορ καθίσματα του σπορ πακέτου είναι τέλειο! (έχουν ένα στην karenta Αμαρουσίου)
Aυτο ακριβως τον συνδυασμο ειχα επιλεξει, και ειχα υποψιν μου, εαν καταφερνα να το αγορασω, πριν καν το δω και εγω απο κοντα στην karenta, και μονο ετσι το ηθελα, για αυτο, και απεκλεια την αγορα μτχ...
Το συγκεκριμενο καφε χρωμα, ειναι σχετικα προσφατο (απο ΜΥ2010) και αποτελει αντικατασταση του ελαχιστα πιο
σκουροχρωμου καφε που ειχε το scirocco οταν πρωτοπαρουσιαστηκε...Το συγκεκριμενο που λεμε, της Karenta, ειναι αυτο (με τα 122ps βεβαια, αυτο που πωλειται)
-
Αν το βρεις μεταχειρισμένο δηλαδή σ' αυτό το χρώμα θα το αγοράσεις;
-
Μονο εγω θεωρω τελειως ασχημο αυτο το χρωμα;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν το βρεις μεταχειρισμένο δηλαδή σ' αυτό το χρώμα θα το αγοράσεις;Τωρα δυστυχως ετσι οπως ειναι η κατασταση (γενικως αλλα και ειδικως για τα οικονομικα μου) ουτε μτχ πατινι δεν προκειται να αγορασω...
Aν ειχα ετοιμο διαθεσιμο Budget και ηταν σαν και αυτο, με 160ps (χωρις ηλιοροφη ομως, γιατι βρισκει το κεφαλι μου )
αριστο, 'καθαρο', ναι θα το αγοραζα... -
ολα τα χρωματα ωραια ειναι με τις απαραιτητες αλλαγες!!Αν το ξαναπεπαιρνα σιγουρα θα το επαιρνα κοκκινο!!
-
Ο χρήστης hallucinoGiannizZ έγραψε:
ολα τα χρωματα ωραια ειναι με τις απαραιτητες αλλαγες!!Αν το ξαναπεπαιρνα σιγουρα θα το επαιρνα κοκκινο!!Πιο μεγαλη ζαντα την επομενη φορα...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μονο εγω θεωρω τελειως ασχημο αυτο το χρωμα;Όχι. Είναι που είναι το αμάξι, έτσι μοιάζει και με κουράδα...
-
μια χαρα ειναι θα κοπαναγε με μεγαλυτερη
-
Ο χρήστης hallucinoGiannizZ έγραψε:
μια χαρα ειναι θα κοπαναγε με μεγαλυτερηΕιμαι ο μονος που πιστευει οτι αυτη η ζαντα της BBS παει μονο σε BMW?
Τραγικο το σιροκο μ αυτη τη ζαντα, οπως τραγικο και το μεγεθος της... Το χρωμα σκατουλιζει απειρως οποτε καλυτερα μαυρο που δε του παει καθολου να τελειωνουμε...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μονο εγω θεωρω τελειως ασχημο αυτο το χρωμα;Οχι, χάλια είναι.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αν το βρεις μεταχειρισμένο δηλαδή σ' αυτό το χρώμα θα το αγοράσεις;
Τωρα δυστυχως ετσι οπως ειναι η κατασταση (γενικως αλλα και ειδικως για τα οικονομικα μου) ουτε μτχ πατινι δεν προκειται να αγορασω...
Aν ειχα ετοιμο διαθεσιμο Budget και ηταν σαν και αυτο, με 160ps (χωρις ηλιοροφη ομως, γιατι βρισκει το κεφαλι μου )
αριστο, 'καθαρο', ναι θα το αγοραζα...Σου εύχομαι ρε Γρηγόρη να σου κάτσει το ατιμο...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aυτο ακριβως τον συνδυασμο ειχα επιλεξει, και ειχα υποψιν μου, εαν καταφερνα να το αγορασω, πριν καν το δω και εγω απο κοντα στην karenta, και μονο ετσι το ηθελα, για αυτο, και απεκλεια την αγορα μτχ...
Το συγκεκριμενο καφε χρωμα, ειναι σχετικα προσφατο (απο ΜΥ2010) και αποτελει αντικατασταση του ελαχιστα πιο
σκουροχρωμου καφε που ειχε το scirocco οταν πρωτοπαρουσιαστηκε...Το συγκεκριμενο που λεμε, της Karenta, ειναι αυτο (με τα 122ps βεβαια, αυτο που πωλειται)
Στανταρ, παραγγελια που ακυρωθηκε την τελευταια στιγμη.. Δυσκολο χρωμα οπως και το 'παο 13' Amarok στο βαθος Ωραια ομως τα καφε αλκανταρα, μεσα.. Αυτο το καφε χρωμα εξωτερικα, παει μονο στο Φολο..
-
Πολύ ωραίο χρωματάκι...
-
Τρομερό χρώμα...
Αν είσαι μύγα ...
-
το χρωμα ειναι ωραιο , το συγκεκριμενο αμαξι ειναι ακυρωμενη παραγγελια ή καποιο μεταχειρισμενο της καρεντα?
-
Αν το χρωμα ειναι το Sumatra τοτε ειναι παλια ακυρωμενη παραγγελια μιας και εχει καταργηθει απο τον καταλογο της VW.
Αν το ξαναεπαιρνα το ροκακι τωρα θα το επαιρνα και εγω κοκκινο, πρεπει να το δειτε κοκκινο με Look-R Bodykit
Οσο για τα εσωτερικα καθισματα στο sport πακετο εχω αυτα που φαινονται στις φωτο που ειναι καφέ , το κανονικο τους χρωμα στον καταλογο λεγεται Cashmere και ΣΠΕΡΝΕΙ απλα ταιριαζει μονο σε μαυρο ροκο και σε ασπρο
Καλοριζικο στον φιλο σου Focusman οπως και αν το παρει!
Το Sport Pack ειναι MUST και αν του αρεσει η ηλιοροφη μπορει να βαλει το Sport n Style Pack που στα 1010 ευρω δινει οτι το sport+ ηλιοροφη και RCD510 -
Τοσο πολυ σας αρεσει σε κοκκινο? Εμενα μ'αρεσει σε λευκο, στο μπλε του R , αντε και σε ανθρακι!
O winner με βοηθησε να το θυμηθω αναφεροντας το, και σας λεω οτι θα μπει και ηλιοροφη.. Οποτε μαλλον θα μπει και το sport and style pack (Λιγο μπαχαλο τα εχω κανει με τα εξτρα αλλα δυστυχως δεν εχω μπροστα μου πληρη στοιχεια.. )
VW Scirocco