-
Αφου είναι της VW το τόπικ έγινε μπάχαλο. Κλασικό.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...Μιλαει κανεις σοβαρα?, τοσα ποστ τωρα, και πρεπει να απαντησω και εγω αντιστοιχα?Εγώ σε ρώτησα κάτι σοβαρό αλλά ακόμα δεν πήρα σοβαρή απάντηση....
Θέλω να μου εξηγήσεις αυτό που έγραψες για την ανάρτηση του Vectra σου. Όχι με πμ, όχι με sms αλλά εδώ πέραστην πισω αναρτηση, χρηση ημιακαμπτου τυπου watt αξονα (ο οποιος διαφημιζεται για νεος, ενω κατα τα αλλα τον φοραει και το Vectra B του 2000, που εχω... )
Και όχι δεν είμαστε αντίθετα θεωρώ πιστεύω πως η τοποθέτηση σου θα βοηθήσει πολύ την συζήτηση.
-
Και αυτη η αχρηστη alfa romeo βγαζει νεο μοντελο καθε 15 χρονια, δε μπορουμε να σφαχτουμε οπως παλια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
...Μιλαει κανεις σοβαρα?, τοσα ποστ τωρα, και πρεπει να απαντησω και εγω αντιστοιχα?
Εγώ σε ρώτησα κάτι σοβαρό αλλά ακόμα δεν πήρα σοβαρή απάντηση....
Θέλω να μου εξηγήσεις αυτό που έγραψες για την ανάρτηση του Vectra σου. Όχι με πμ, όχι με sms αλλά εδώ πέραστην πισω αναρτηση, χρηση ημιακαμπτου τυπου watt αξονα (ο οποιος διαφημιζεται για νεος, ενω κατα τα αλλα τον φοραει και το Vectra B του 2000, που εχω... )
Και όχι δεν είμαστε αντίθετα θεωρώ πιστεύω πως η τοποθέτηση σου θα βοηθήσει πολύ την συζήτηση.
Σε αυτο θα συμφωνησω και γω γιατι πρωτον θελω να μαθω τι ειναι αυτοι οι τυπου watt αξονες και δευτερον αν οντως υπαρχουν στο vectra γιατι δυιστανται οι αποψεις.
-
@mirage
Ως mod, μου ζητας να κανω κατι που γενικοτερα οι Mod ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ στο να γινεται, δηλαδη off topic δημοσιευση.
Επιπλεον, σε συστηματικη προσωπικη επιθεση απο διαφορους χρηστες που δεχομαι απροκλητα στο συγκεκριμενο τοπικο, χωρις εγω να εχω πρωτυτερα επιτεθει, φερθει ειρωνικα, προσβλητικα σε κανεναν, δεν υπαρχει καμμια επεμβαση απο καποιον Mod.
Αντιθετως το τοπικο αφηνεται ελευθερο και σε συνεχες τρολλαρισμα, και δημοσιευσεις off topic.
Φυσικα και δεν προκειται να συμμετεχω σε κατι τετοιο... -
Μα σαν MOD για μια φορα σου δινει το ελευθερο να απαντησεις κατι εν μερη offtopic ποιο το προβλημα σου??
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@mirage
Ως mod, μου ζητας να κανω κατι που γενικοτερα οι Mod ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ στο να γινεται, δηλαδη off topic δημοσιευση.
Επιπλεον, σε συστηματικη προσωπικη επιθεση απο διαφορους χρηστες που δεχομαι απροκλητα στο συγκεκριμενο τοπικο, χωρις εγω να εχω πρωτυτερα επιτεθει, φερθει ειρωνικα, προσβλητικα σε κανεναν, δεν υπαρχει καμμια επεμβαση απο καποιον Mod.
Αντιθετως το τοπικο αφηνεται ελευθερο και σε συνεχες τρολλαρισμα, και δημοσιευσεις off topic.
Φυσικα και δεν προκειται να συμμετεχω σε κατι τετοιο...Ως MOD σου επιτρέπω να απαντήσεις ακόμα κι αν είναι ή μάλλον ΘΕΛΩ να μου απαντήσεις ακόμα κι αν είναι Για να γίνω ακόμα πιο συγκεκριμένος ΟΛΟΙ OI MOD στο επιτρέπουμε
Οι επιθέσεις στο πρόσωπο σου έχουν σβηστεί εκτός κι αν δε το έχεις δεί.
Περιμένω λοιπόν την απάντηση σου εκτός κι αν δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να μου πείς που δεν το πιστεύω. -
Μπορεί να μην θέλει να σας ακολουθήσει στον ολισθηρό κατήφορο.
-
Δεν γλιστράει καθόλου. Μιλάμε για αλλα επίπεδα πρόσφυσης
-
Τα επίπεδα συμμετοχικότητας του forum έχουν ανέβει δραματικά με το Model Year 2012.
-
Μα να σου επιτρεπουν να πεις κατι offtopic και να μην το κανεις?? Καποιον λακο εχει η φαβα...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ...το scirocco πρώτο και οι υπόλοιποι να το χαζεύουν απο πίσω προσπαθώντας να καταλάβουν σε κάθε στροφή, ευθεία ή όταν έιναι ακίνητο τι ακριβώς είναι αυτο που βλέπουν
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μα να σου επιτρεπουν να πεις κατι offtopic και να μην το κανεις?? Καποιον λακο εχει η φαβα...Μην ανησυχεις εχει σταλει pm με απαντηση 1.457 σελίδων word
-
Είναι τελικά να μη λείψει κάποιος μια μέρα από το φόρουμ.
-
Δεν έχασες και πολλά, περιμένουμε την απάντηση ακόμα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
...Μιλαει κανεις σοβαρα?, τοσα ποστ τωρα, και πρεπει να απαντησω και εγω αντιστοιχα?
Εγώ σε ρώτησα κάτι σοβαρό αλλά ακόμα δεν πήρα σοβαρή απάντηση....
Για να μην ξεχνάμε σε τι ακριβώς δεν πήρα ακόμα απάντηση.
-
ρε παιδες,γιατι δεν ηρεμειτε λιγο?δλδ μονο σε μενα φαινεται ασχημη αυτη η κατασταση?
ειδικα οι διαχειριστες,γιατι τετοια μανια με τον γκρεγκ?αν σας εχει πει βλακειες μεσω πμ(επειδη κατι τετοιο αντιληφθηκα,μπορει κ να λανθανω κ αν λανθανω να με συγχωρεσετε),για ποιο λογο δεν του απαντατε κ εσεις μεσω πμ αλλα προτιματε δημοσιως?υ.γ.1
ιδιαιτερως νεοελληνικο το γεγονος οτι οταν δεν συμμετεχουμε,επιβαλλουμε την ταξη κ επαναφερουμε την συζητηση στο θεμα απο το οποιο εχει ξεφυγει,αλλα οταν συμμετεχουμε,τοτε οχι μονο το επιτρεπουμε αλλα επιπλεον παροτρυνουμε..υ.γ.2
κ εσυ ρε γκρεγκ,αν κανεις καπου λαθος,να το παραδεχεσαι..κ γενικοτερα,προσπαθησε να μην προκαλεις τοσο κ να εισαι πιο σιγουρος περι οσων αναφερεις.φιλικως παντα..
καλη συνεχεια..(αν ειχα φερει το αυτοκινητο εδω,θα εβγαινα τωρα κ ας εχει χιονια,να περασω καμια παγκανι 3 καροτσες,μεχρι κ την εκτη σχεση(επειδη τα παγκανι δεν εχουν 7η ) -
Γιατι ρε? Που ειναι το αυτοκινητο?
-
στο σπιτι μου.το θεμα ειναι,εγω που ειμαι?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
στο σπιτι μου.το θεμα ειναι,εγω που ειμαι?Μαλλον καπου αλλου απο κει που ειναι..
VW Scirocco