-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
(αν ειχα φερει το αυτοκινητο εδω,θα εβγαινα τωρα κ ας εχει χιονια,να περασω καμια παγκανι 3 καροτσες,μεχρι κ την εκτη σχεση(επειδη τα παγκανι δεν εχουν 7η )
-
εσυ μη γελας πολυ,γιατι σε σχεση με το δικο σου ταπεινο κ ποταπο καρουλι,εχει μεγαλυτερες οπισθιες θυρες κ καλυτερους χωρους για τους οπισθιως επιβαινοντες.
υ.γ.
κ σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει,αν ο τσακ νορις ηταν αυτοκινητο,θα ηταν το σιροκκο. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@mirage
Ως mod, μου ζητας να κανω κατι που γενικοτερα οι Mod ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ στο να γινεται, δηλαδη off topic δημοσιευση.
Επιπλεον, σε συστηματικη προσωπικη επιθεση απο διαφορους χρηστες που δεχομαι απροκλητα στο συγκεκριμενο τοπικο, χωρις εγω να εχω πρωτυτερα επιτεθει, φερθει ειρωνικα, προσβλητικα σε κανεναν, δεν υπαρχει καμμια επεμβαση απο καποιον Mod.
Αντιθετως το τοπικο αφηνεται ελευθερο και σε συνεχες τρολλαρισμα, και δημοσιευσεις off topic.
Φυσικα και δεν προκειται να συμμετεχω σε κατι τετοιο...Κλαψ κλαψ
-
εσυ μη γελας πολυ,γιατι σε σχεση με το δικο σου ταπεινο κ ποταπο καρουλι,εχει μεγαλυτερες οπισθιες θυρες κ καλυτερους χωρους για τους οπισθιως επιβαινοντες.υ.γ.
κ σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει,αν ο τσακ νορις ηταν αυτοκινητο,θα ηταν το σιροκκο.Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί ετοιμάζω κίνηση κόλαφο με uber alles αυτοκίνητο!! Μαγειρεύεται αυτές τις μέρες στα γραφεία της Hertz. Και μετά και πόρτες θα έχω και όχι μόνο Παγκάνι, αλλά και F16 θα τσαγιώνω!!
-
αστο σου λεω..δεν το εχεις..πας μη σιροκας,δευτερος στην κοντρα εστι..
-
ρε παιδες,γιατι δεν ηρεμειτε λιγο?δλδ μονο σε μενα φαινεται ασχημη αυτη η κατασταση?
ειδικα οι διαχειριστες,γιατι τετοια μανια με τον γκρεγκ?αν σας εχει πει βλακειες μεσω πμ(επειδη κατι τετοιο αντιληφθηκα,μπορει κ να λανθανω κ αν λανθανω να με συγχωρεσετε),για ποιο λογο δεν του απαντατε κ εσεις μεσω πμ αλλα προτιματε δημοσιως?Γενικα εχει πει βλακειες και προσπαθει να τις υποστηριξει με 250 λινκς, αρθρα, βιντεο μεχρι να καταφερουμε να τον πεισουμε οτι ισχυει το αντιθετο με καμια 10αρια σελιδες ποστς. Τωρα δεν μπορει να αποδειξει τιποτα και υπεκφευγει.
Με το συμπαθειο δηλαδη αλλα δε γινεται να νομιζεις πως παντα εχεις δικιο, να διαψευδεις τους παντες και τα παντα επειδη απλα υποθετεις και μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν ''μανδυα'' επιχειρηματων ενω οταν δεν μπορεις να το κανεις απλα βρισκεις προφασεις να τη σκαπουλαρεις για να μη θειχτει η ξερολαγνεια σου.
Ενα απλο πραγμα του ζητηθηκε να απαντησει, σε ενα και μονο ποστ. Ολοι μας εχουμε κανει καποιο offtopic σχολιο σχεδον σε ολα (αν οχι σε ολα) τα threads με την ανοχη των mods και τωρα του δινουν το ΟΚ και δεν απανταει?? -
εχεις δικιο για τα οφφ τοπικ.οποτε παιρνω πισω(δυστυχως δεν σβηνεται,καθοτι η επιλογη επεξεργασιας δεν ειναι πλεον διαθεσιμη) τα περι οφφ τοπικ που αναφερω στο υ.γ.1.κ ζητω συγνωμη
επισης εχεις δικιο οτι καποιο λακο εχει η φαβα με το θεμα της αναρτησης του βεκτρα.κ ο γρηγορης συνηθως απανταει αμεσως με συνδεσμους κ επιχειρηματα σε τετοιες περιπτωσεις.
οσο για το θεμα των π.μ.,αναφερομουν σε ενα θεμα του γκρεγκ με καποιον διαχειριστη,που αντι να γινουν μεσω π.μ.,εγιναν δημοσιως. -
μάλλον δε θα μπορεί να βγάλει γραμμή στο σπανό να ρωτήσει
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ρε παιδες,γιατι δεν ηρεμειτε λιγο?δλδ μονο σε μενα φαινεται ασχημη αυτη η κατασταση?
ειδικα οι διαχειριστες,γιατι τετοια μανια με τον γκρεγκ?αν σας εχει πει βλακειες μεσω πμ(επειδη κατι τετοιο αντιληφθηκα,μπορει κ να λανθανω κ αν λανθανω να με συγχωρεσετε),για ποιο λογο δεν του απαντατε κ εσεις μεσω πμ αλλα προτιματε δημοσιως?Γενικα εχει πει βλακειες και προσπαθει να τις υποστηριξει με 250 λινκς, αρθρα, βιντεο μεχρι να καταφερουμε να τον πεισουμε οτι ισχυει το αντιθετο με καμια 10αρια σελιδες ποστς. Τωρα δεν μπορει να αποδειξει τιποτα και υπεκφευγει.
Με το συμπαθειο δηλαδη αλλα δε γινεται να νομιζεις πως παντα εχεις δικιο, να διαψευδεις τους παντες και τα παντα επειδη απλα υποθετεις και μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν ''μανδυα'' επιχειρηματων ενω οταν δεν μπορεις να το κανεις απλα βρισκεις προφασεις να τη σκαπουλαρεις για να μη θειχτει η ξερολαγνεια σου.
Ενα απλο πραγμα του ζητηθηκε να απαντησει, σε ενα και μονο ποστ. Ολοι μας εχουμε κανει καποιο offtopic σχολιο σχεδον σε ολα (αν οχι σε ολα) τα threads με την ανοχη των mods και τωρα του δινουν το ΟΚ και δεν απανταει??Μιλησε συγκεκριμενα, ΠΟΤΕ και ΤΙ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. Οχι με αοριστολογιες. Αυτο το κανουν δεκαχρονα παιδακια.
Εμενα το 90% των δημοσιευσεων μου, εχουν επιχειρηματολογια, σε συνδυασμο με προσωπικη εμπειρια.
Δεν εχουν ΚΥΡΙΩΣ τρολλαρισμα, ειρωνια, χασκογελακια, οπως συμβαινει εδω με πολλους χρηστες.
Αλανθαστος ειναι μονο ο θεος. Κανεις αλλος. Ομως παροτι για αρκετους 'οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια',
το δικιο, και η αληθεια παραμενουν, και ας νομιζουν καποιοι οτι με το να 'δικαζουν' ΑΟΡΙΣΤΑ, αυτοματως γινονται αυτοι 'σωστοι' και εχουν 'δικιο'. Οι αντιπαραθεσεις μου με συγκεκριμενους χρηστες του Forum ειναι αρκετες, και καποιες εχουν κρατησει κουραστικα πολυ, ομως στις περισσοτερες ειχα και ΕΧΩ δικιο. Οχι σε ολες φυσικα, στις περισσοτερες ομως ναι, και ειδικοτερα στο συγκεκριμενο τοπικο.
Τα υπολοιπα που λετε και εσυ και αλλοι γενικως και αοριστως, ειναι μηπως και φερετε την κουβεντα στα μετρα σας, αφου
στερειστε επιχηρηματολογιας, και τεκμηριωσης επι της ουσιας...Σε τετοιο τρυπακι ομως εγω, δεν μπαινω.Για θεματα ΕΚΤΟΣ Scirocco, σε αντιστοιχα τοπικα, ας αναπτυξουν την κουβεντα, ή και με π.μ, οσοι θελουν διαλογο, και οχι
να ειρωνευτουν, ή ζητησουν τα ρεστα...
Εχει καταντησει ΑΗΔΙΑ, να μετακινουνται χρηστες απο αλλα θεματα, και να ζητανε τα ρεστα σε αλλα τοπικα, για θεματα
απο αλλες κουβεντες, σε αλλο χρονο, και σε λαθος τοπικα...
Αμα ειναι ετσι, να καταργηθουν οι τιτλοι, και να γινει ενα αοριστο γενικο ηλεκτρονικο καφενειο...Σε οτι αφορα το θεμα της αναρτησης του Vectra, που καποιοι κοπτονται ξαφνικα, για να μετρησουν τα λαθη μου, και να με 'κολλησουν στον τοιχο', σε ασχετο χρονο, και ασχετο τοπικο, η απαντηση θα δωθει εκει που πρεπει λιαν συντομως...
-
c.l.a.b εχεις σιρροκο,σωστα?Πες μας επιγραμματικα τι γουσταρεις απο το rocco και τι οχι γιατι σε βλεπω υπερβολικα αντικειμενικο,σχεδον ξενερωμενο απο το αυτοκινητο
-
Μιλησε συγκεκριμενα, ΠΟΤΕ και ΤΙ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. Οχι με αοριστολογιες. Αυτο το κανουν δεκαχρονα παιδακια.
Η e92 εχει ντιζα η οχι??
Ο ασσος εχει πληρως απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα η οχι?? -
http://www.opel.gr/tools/opel-epikinonia.html
Ορίστε για να μην ψάχνεις!
Ώρες γραφείου όμως, μην πάρεις πιο αργά. -
Μιλησε συγκεκριμενα, ΠΟΤΕ και ΤΙ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. Οχι με αοριστολογιες. Αυτο το κανουν δεκαχρονα παιδακια.
Η e92 εχει ντιζα η οχι??
Ο ασσος εχει πληρως απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα η οχι??Για θεματα που αφορουν το Scirocco, εδω.
-
Θες να παιξουμε με τις λεξεις??
Ανεφερα τη λεξη ΓΕΝΙΚΑ που σαφως δεν περιλαμβανει μονο το συγκεκριμενο τοπικο, μου ζητας να γινω ποιο συγκεκριμενος και αφου γινω ζητας μονο για το scirocco.
Aυτα μου ρθαν στο μυαλο αυτα ειπα, τι θες να πηγαινω σε καθε ενα τοπικο και να τα αναφερω?? Δεν εχει νοημα... -
τι θες να πηγαινω σε καθε ενα τοπικο και να τα αναφερω??
Αν θες πάντως να αυξήσεις εντυπωσιακά τα μηνύματά σου και μάλιστα σε πλήθος τοπικών, αυτό να κάνεις!
-
-
Καλα το τοπικ ειναι γελοίο ! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ!!! ΚΑΙ ΟΙ MOD ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ TROLL ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.ΝΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ!!!!
Ειναι τωρα αυτό τοπικ??? το ιδιο γίνεται και στα αλλα τοπικ?στο VW και σε αυτο που διαβαζω τα ιδια γίνονται ... Μπαίνω μια στο τοσο για να γελασω και μιας και κανετε ολοι καφενειο εδω. Γραφω και εγω για να γινει πιο καφενειο
Οι mods γιατι δεν σβήνουν τα OFF TOPIC??? -
Γιατι υπαρχει μια ανοχη που το κανει πιο ευχαριστο, χωρις να υπαρχει λογοκρισια με το παραμικρο. Οταν η κατασταση ξεφευγει κλειδωνεται και διαγραφονται τα offtopics.
-
Ενα απλο πραγμα του ζητηθηκε να απαντησει, σε ενα και μονο ποστ. Ολοι μας εχουμε κανει καποιο offtopic σχολιο σχεδον σε ολα (αν οχι σε ολα) τα threads με την ανοχη των mods και τωρα του δινουν το ΟΚ και δεν απανταει??Μιλησε συγκεκριμενα, ΠΟΤΕ και ΤΙ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. Οχι με αοριστολογιες. Αυτο το κανουν δεκαχρονα παιδακια.
Εμενα το 90% των δημοσιευσεων μου, εχουν επιχειρηματολογια, σε συνδυασμο με προσωπικη εμπειρια.
Δεν εχουν ΚΥΡΙΩΣ τρολλαρισμα, ειρωνια, χασκογελακια, οπως συμβαινει εδω με πολλους χρηστες.
Αλανθαστος ειναι μονο ο θεος. Κανεις αλλος. Ομως παροτι για αρκετους 'οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια',
το δικιο, και η αληθεια παραμενουν, και ας νομιζουν καποιοι οτι με το να 'δικαζουν' ΑΟΡΙΣΤΑ, αυτοματως γινονται αυτοι 'σωστοι' και εχουν 'δικιο'. Οι αντιπαραθεσεις μου με συγκεκριμενους χρηστες του Forum ειναι αρκετες, και καποιες εχουν κρατησει κουραστικα πολυ, ομως στις περισσοτερες ειχα και ΕΧΩ δικιο. Οχι σε ολες φυσικα, στις περισσοτερες ομως ναι, και ειδικοτερα στο συγκεκριμενο τοπικο.
Τα υπολοιπα που λετε και εσυ και αλλοι γενικως και αοριστως, ειναι μηπως και φερετε την κουβεντα στα μετρα σας, αφου
στερειστε επιχηρηματολογιας, και τεκμηριωσης επι της ουσιας...Σε τετοιο τρυπακι ομως εγω, δεν μπαινω.Για θεματα ΕΚΤΟΣ Scirocco, σε αντιστοιχα τοπικα, ας αναπτυξουν την κουβεντα, ή και με π.μ, οσοι θελουν διαλογο, και οχι
Εχει καταντησει ΑΗΔΙΑ, να μετακινουνται χρηστες απο αλλα θεματα, και να ζητανε τα ρεστα σε αλλα τοπικα, για θεματα
Αμα ειναι ετσι, να καταργηθουν οι τιτλοι, και να γινει ενα αοριστο γενικο ηλεκτρονικο καφενειο...Σε οτι αφορα το θεμα της αναρτησης του Vectra, που καποιοι κοπτονται ξαφνικα, για να μετρησουν τα λαθη μου, και να με 'κολλησουν στον τοιχο', σε ασχετο χρονο, και ασχετο τοπικο, η απαντηση θα δωθει εκει που πρεπει λιαν συντομως...
Oσιος Κικιζας ο Ιερομαρτυρας!!!!!!!!!!
-
Oσιος Κικιζας ο Ιερομαρτυρας!!!!!!!!!!
VW Scirocco