-
ωραιος θα στο θεσω αλλιως,αν και οφ τοπικ
με διλιτρο σιροκο και ριμαπ στα 270ps θα κανουμε τιποτις τι λες? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/907444/
και οταν λες επεσε το R,για τι τιμη μιλαμε..
παρεπιπτοντως στο σιροκο που μπηκα μεσα στην εκθεση,ηταν πακετο R σε διλιτρο κανονικο..αν θυμαμαι καλα
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
ωραιος θα στο θεσω αλλιως,αν και οφ τοπικμε διλιτρο σιροκο και ριμαπ στα 270ps θα κανουμε τιποτις τι λες? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/907444/
και οταν λες επεσε το R,για τι τιμη μιλαμε..
παρεπιπτοντως στο σιροκο που μπηκα μεσα στην εκθεση,ηταν πακετο R σε διλιτρο κανονικο..αν θυμαμαι καλα
παράξενο νούμερο το remap σε 270+
οι τιμές ξεκινάνε από 32 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +2 για το DSG
-
^ http://products.revotechnik.com/product ... ?pvID=1106
πολυ καλο πακετο παντως στα 32κ το R οντως,θα χω το νου μου θενξ..ειχα την εντυπωση οτι παιζει στα 36+
-
Δηλαδή ένα απλό 2-λιτρο R-line πόσο πάει? Έχουμε κάποια πληροφόρηση?
-
απο οτι βλεπω απο τον τιμοκαταλαγο 28380 και το dsg 32420 , 200 ευρα διαφορα απο το μανιουαλ R,
εχω την εντυπωση εαν φτασεις χρηματικα το Rline κανεις την υπερκινηση για το R,ειναι μικρη η διαφορα
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
απο οτι βλεπω απο τον τιμοκαταλαγο 28380 και το dsg 32420 , 200 ευρα διαφορα απο το μανιουαλ R,εχω την εντυπωση εαν φτασεις χρηματικα το Rline κανεις την υπερκινηση για το R,ειναι μικρη η διαφορα
Καλοτάξιδο!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
απο οτι βλεπω απο τον τιμοκαταλαγο 28380 και το dsg 32420 , 200 ευρα διαφορα απο το μανιουαλ R,
εχω την εντυπωση εαν φτασεις χρηματικα το Rline κανεις την υπερκινηση για το R,ειναι μικρη η διαφορα
Καλοτάξιδο!!!
χαχαχα,μακαρι αδελφε,ειδωμεν..ειπα να μην ξαναδωσω πανω απο 25κ στο ελλαντα..αλλα το συγκεκριμενο ειναι θεμα μεγαλο..δεδομενη την αρχικη τιμη του,ετσι και πεσει καμια αγγελια στα 27κ σε R μελλοντικα,θα ειναι οτι πρεπει..λεμε τωρα ε...δεν νομιζω οτι κυκλοφορουν και πολλα
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
απο οτι βλεπω απο τον τιμοκαταλαγο 28380 και το dsg 32420 , 200 ευρα διαφορα απο το μανιουαλ R,εχω την εντυπωση εαν φτασεις χρηματικα το Rline κανεις την υπερκινηση για το R,ειναι μικρη η διαφορα
4.000 τιμάται το DSG??? Σαν πολλά δεν είναι...? Νόμιζα η διαφορά είναι περίπου στις 2.000...
-
yeap εχεις δικιο ,αντιστοιχα στο R ειναι 2χιλιαρο και κατι παραπανω,παντως στο vw.gr αυτα βλεπω..
-
Ο χρήστης mpatsinilas έγραψε:
4.000 τιμάται το DSG??? Σαν πολλά δεν είναι...? Νόμιζα η διαφορά είναι περίπου στις 2.000...
4000 πανακριβο απιστευτο κιβωτιο αλλα παρα πολλα, με 2000 οκ συμφωνω και εγω εκει νομιζα παντως.
-
ξεχνατε το φορο πολυτελειας. Περιπου 2000 ειναι, αλλα ανεβαινει κλιμακα η τιμη εργοστασιου και τσιμπαει 10% επιπλεον φορο + προσθετο τελος ταξινομησης + ΦΠΑ στις ηδη αυξημενες τιμες
-
Το 160άρι χειροκίνητο με το 160άρι dsg ούτε 2000ε διαφορά δεν έχουν. Το ίδιο ισχύει και στο golf ενώ στο πόλο κοστίζει περίπου 1500ε. Τη μεγαλύτερη διαφορά την είδα στο γκολφ GTi που ξεπερνάει τα 2000ε. Γενικά πάντως κοντά στα 2000ε είναι η διαφορά απλού και dsg κιβωτίου.
Τώρα πως στο καλό στο 2,0 TSi καταφέρανε αυτή η διαφορά να φτάνει τα 4000ε ένας θεός ξέρει μόνο! Μόνο σε αυτή την έκδοση υπάρχει τόσο μεγάλη χρηματική διαφορά! Εκτός κι αν είναι τυπογραφικό
@papantzas
Νομίζω στις τιμές περιλαμβάνεται ο φόρος πολυτελείας. Το μόνο που δε περιλαμβάνεται είναι τα έξοδα φακέλου και πινακίδων.
-
για το διλιτρο λεω, χωρις dsg δεν εχει φορο πολυτελειας, με dsg εχει, 4.000 ουτε 7αρι dsg audi δεν κοστιζει
-
A, μάλιστα κατάλαβα, έτσι εξηγείται λοιπόν
-
τελικα ο τουρμποκομπρεσσορας με προγραμα παει πολυ καλα
εκανα μια 'ατυπη' κοντριτσα σημερα και θα ορκιζομουν οτι προκειται για διλιτρο, αν δεν εκοβα να δω τι χρωμα ειναι το tsi του πισω
-
Αυτό που πάει άθλια είναι το κανονικό 2λιτρο. Ελάχιστα καλύτερα από το Q5. Βέβαια και ο οδηγός που ανοίξαμε ήταν κλασσικός Vagελης (υποστήριζε με πάθος ότι το αμάξι του έχει και κομπρέσορα γιατί λέει τραβάει από χαμηλά ) και είχε και χειροκίνητο οπότε ας πούμε ότι το αποτέλεσμα που είδα δεν ήταν και το πιο αντιπροσωπευτικό! Anyway θα του το φάω για καμιά βόλτα του ψαρά να του βγάλω τα μάτια να δούμε τι μπορεί να κάνει.
-
τουλαχιστον κοφτιαζε ή ηταν της λογικης οτι τα τουρμπο ξεφουσκωνουν ψηλα? και αλλαζε στις 6000
το 2λιτρο (200-210) καλα παει εγω για να του κανω σημαντικη διαφορα πρεπει να περασουμε τα 130-140, σκεψου ειναι παραλογο να πηγαινει λιγο καλυτερα απο το q5 που εχει torsen και ενα σκασμο βαρος (και ας αβανταρεται απο το dsg)
-
Δεν ξέρω τι έκανε με τη φασολάδα, αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι τα 120-130 μου έριχνε 2 καρότσες σταθερά. Εγώ με 3 άτομα μέσα, αυτός με 4. Και πάλι όμως περίμενα να θέλω κιάλια για να τον δω! Έχουμε ουσιαστικά την ίδια ιπποδύναμη και εγώ είμαι καμιά 600αρια κιλά παραπάνω!!
-
παραπεμπω αυτον το τυπο στη δευτερη υπογραφη μου (hands) , θα του φανουν πολυ χρησιμα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παραπεμπω αυτον το τυπο στη δευτερη υπογραφη μου (hands) , θα του φανουν πολυ χρησιμαΓ@μ@ει...
VW Scirocco