-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αυτό για τις τιμές της VW είναι μύθος πάντως. Golf σχεδόν τριών χρόνων με όλα του τα σέρβις κανονικά έχει κοστίσει μέχρι τώρα 320 ευρώ για συντήρηση. Σιγά το πράμα
Με πόσα χιλιόμετρα;
15000 έχω κάνει αλλά δεν έχει σημασία γιατί τα σέρβις γίνονται σε ετήσια βάση, με τις οδηγίες της αντιπροσωπείας. Κάθε χρόνο αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού, κάθε δεύτερο χρόνο όλα τα φίλτρα, λάδια, υγρά φρένων.
Μέχρι τώρα έχω κάνει τα δύο πρώτα σέρβις. Τόσο θα κόστιζε δλδ και ένα Golf με 30.000χλμ στα δύο χρόνια.Fsi ή Tsi? Eπειδη με ενδιαφερει, αν θες πες την αντ/σωπεια, και με π.μ αν δεν θες δημοσια...
-
TSI, θα σου στείλω pm Γρηγόρη.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Τα ρενω εχουν φθηνα σερβις?? Δεν το νομιζω
Δεν έχουν και τιμές Porsche όπως τα Φάου Βι ( ).
Ειναι πολυ χειροτερα σε πληροφορω...στα φαου βι μπορεις να γλυτωσεις λεφτα αφου υπαρχουν και φθηνα και ακριβα συνεργεια...σε μεγκαν ουτε τη λαμπα δεν μπορεις να αλλαξεις μονος
Έχουν περάσει 2 γενιές από τότε με τις λάμπες. Μιας και μιλάμε για λάμπες... για να αλλάξεις την εμπρός αριστερή στο Focus πρέπει να βγάλεις ή το φανάρι ή την μπαταρία...
1 γενια http://www.youtube.com/watch?v=nXCZ2v-nIF4
Ακου εκει να πρεπει να βγαλεις τη ροδα...για να είμαστε και δίκαιοι με το μεγκαν, αν απλά είχες στραμμένο τον τροχό,η λαμπα αλλαζε χωρις παρατράγουδα...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αυτό για τις τιμές της VW είναι μύθος πάντως. Golf σχεδόν τριών χρόνων με όλα του τα σέρβις κανονικά έχει κοστίσει μέχρι τώρα 320 ευρώ για συντήρηση. Σιγά το πράμα
Με πόσα χιλιόμετρα;
15000 έχω κάνει αλλά δεν έχει σημασία γιατί τα σέρβις γίνονται σε ετήσια βάση, με τις οδηγίες της αντιπροσωπείας. Κάθε χρόνο αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού, κάθε δεύτερο χρόνο όλα τα φίλτρα, λάδια, υγρά φρένων.
Μέχρι τώρα έχω κάνει τα δύο πρώτα σέρβις. Τόσο θα κόστιζε δλδ και ένα Golf με 30.000χλμ στα δύο χρόνια.τρομερα καλη τιμη... λάδια και υγρά της αντιπροσωπείας; Όσα mm κανεις εσυ σε 3 χρόνια κάνω σε 8 μήνες... και πρωινά δεν το χρησιμοποιω
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα ρενω εχουν φθηνα σερβις?? Δεν το νομιζω
Δεν έχουν και τιμές Porsche όπως τα Φάου Βι ( ).
Ειναι πολυ χειροτερα σε πληροφορω...στα φαου βι μπορεις να γλυτωσεις λεφτα αφου υπαρχουν και φθηνα και ακριβα συνεργεια...σε μεγκαν ουτε τη λαμπα δεν μπορεις να αλλαξεις μονος
Έχουν περάσει 2 γενιές από τότε με τις λάμπες. Μιας και μιλάμε για λάμπες... για να αλλάξεις την εμπρός αριστερή στο Focus πρέπει να βγάλεις ή το φανάρι ή την μπαταρία...
1 γενια http://www.youtube.com/watch?v=nXCZ2v-nIF4
Ακου εκει να πρεπει να βγαλεις τη ροδα...για να είμαστε και δίκαιοι με το μεγκαν, αν απλά είχες στραμμένο τον τροχό,η λαμπα αλλαζε χωρις παρατράγουδα...
Nαι μωρε το ξερω απλα θελουν να το κλασουν και λιγο παραπανω
-
τρομερα καλη τιμη... λάδια και υγρά της αντιπροσωπείας; Όσα mm κανεις εσυ σε 3 χρόνια κάνω σε 8 μήνες... και πρωινά δεν το χρησιμοποιωΜόνο τα λάδια τα παίρνω εγώ απλά γιατί δεν θέλω να μου βάλουν τηγανoil By the way το ένα σέρβις είναι σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Το ξέρω δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα, τα μισά είναι γραμμένα εκτός Αθήνας. Το χρησιμοποιώ όσο λιγότερο μπορώ και όπου το έχω ανάγκη, δεν μου αρέσει να ταλαιπωρούμαι (ούτε εγώ ούτε αυτό) σε κίνηση και παρκάρισμα, οπότε ΜΜΜ και ποδαράκια. Παλιότερα έπαιρνα και τον παππού στις δύσκολες περιστάσεις (sunny 1.3) αλλά δεν έχει λάστιχα πια και η τετράδα κάνει περισσότερο απ το αμάξι.
Whatever , μη τρολάρουμε το θέμα του Scirocco Απλά αν έχει κανείς διάθεση να μην πάει σαν ψάρι να πέσει στα δίχτυα των μεγαλοκαρχαρίων (είναι γνωστά τα ονόματα που σου πιάνουν τον πισινό) μπορεί να το συντηρήσει το αμαξάκι του με πολύ λογικές τιμές. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
οπότε ΜΜΜ και ποδαράκια.δεν μπορώ να κρατηθώ...
Εσύ μένεις Ελλάδα είπαμε?ΥΓ:μάλλον κοντά σε κάποιο 'μετρό' ή 'ηλεκτρικό' σε 'κόβω', γιατί τα περισσότερα λεωφορεία ΔΕΝ παλεύονται.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
οπότε ΜΜΜ και ποδαράκια.
δεν μπορώ να κρατηθώ...
Εσύ μένεις Ελλάδα είπαμε?ΥΓ:μάλλον κοντά σε κάποιο 'μετρό' ή 'ηλεκτρικό' σε 'κόβω', γιατί τα περισσότερα λεωφορεία ΔΕΝ παλεύονται.
Μισή ώρα είμαι με τα πόδια απ το μετρό, αλλά όταν είναι να κατέβεις ή να διασχίσεις το κέντρο με αμάξι έρχεται στα ίδια ο χρόνος που θες για να οδηγείς και να παρκάρεις. Βάλε το πήξιμο, την ταλαιπωρία (δική σου και τουρμπάμαξου) την απροσδιοριστία χρόνου προσέλευσης (με τα πόδια ξέρεις σίγουρα ότι θα φτάσεις σε συγκεκριμένο χρόνο και δεν παίζει ο παράγοντας κίνηση - εκτός και σε ληστέψουν στην διαδρομή ) ε όλα αυτά με σπρώχνουν στο να προτιμώ το πλέον αρχέγονο μέσο μετακίνησης και το μετρό
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μισή ώρα είμαι με τα πόδια απ το μετρό, αλλά όταν είναι να κατέβεις ή να διασχίσεις το κέντρο με αμάξι έρχεται στα ίδια ο χρόνος που θες για να οδηγείς και να παρκάρεις. Βάλε το πήξιμο, την ταλαιπωρία (δική σου και τουρμπάμαξου) την απροσδιοριστία χρόνου προσέλευσης (με τα πόδια ξέρεις σίγουρα ότι θα φτάσεις σε συγκεκριμένο χρόνο και δεν παίζει ο παράγοντας κίνηση - εκτός και σε ληστέψουν στην διαδρομή ) ε όλα αυτά με σπρώχνουν στο να προτιμώ το πλέον αρχέγονο μέσο μετακίνησης και το μετρό
καλά...δεν το συζητώ...πόδια+μετρό+ηλεκτρικός είναι μέσα μεταφοράς 'εγγύηση'.
Για λεωφορεία ούτε λόγος...
Φυσικά και θεωρώ μ@λ@κί@ να παίρνω το αμάξι για να πάω κάπου (πχ κέντρο) όταν μου δίνεται δυνατότητα αξιόπιστης (ως προς το χρόνο) μεταφοράς με ΜΜΜ.τυχερός είναι όποιος μένει κοντά σε σταθμούς μετρό και ηλεκτρικό.
Άτυχος πάλι όποιος μένει σε περιοχές όπου πρέπει να εξυπηρετηθεί με το...τραμ.σταματάω το trollάρισμα.
-
Ωπα ωπα...εμενα σιγουρα εξεχει και απο τις δυο μεριες αλλα εξεχει και απο τις δυο το ιδιο...γιατι ομως να ειναι προβλημα και απλα να μην ειναι ετσι το σχεδιο του?Τι το ασχημο εχει?Δεν ειναι οτι βλεπεις το καπω και κατι δεν παει καλα
-
Ωπα ωπα...εμενα σιγουρα εξεχει και απο τις δυο μεριες αλλα εξεχει και απο τις δυο το ιδιο...γιατι ομως να ειναι προβλημα και απλα να μην ειναι ετσι το σχεδιο του?Τι το ασχημο εχει?Δεν ειναι οτι βλεπεις το καπω και κατι δεν παει καλαπαντως ζανταρα ειναι απιστευτο τι μπορει να παθει κανεις μπαινοντας στα διαφορα φορουμς
εγω δεν ειχα προσεξει τιποτε στο ροκο μου, μπηκα στο σιροκοκλαμπ και εχασα τον υπνο μου
και εμενα εξεχει το ιδιο και απο τις δυο μεριες, νομιζα οτι το κανανε επιτηδες ετσι για καλυτερο εξαερισμο -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Ωπα ωπα...εμενα σιγουρα εξεχει και απο τις δυο μεριες αλλα εξεχει και απο τις δυο το ιδιο...γιατι ομως να ειναι προβλημα και απλα να μην ειναι ετσι το σχεδιο του?Τι το ασχημο εχει?Δεν ειναι οτι βλεπεις το καπω και κατι δεν παει καλα
παντως ζανταρα ειναι απιστευτο τι μπορει να παθει κανεις μπαινοντας στα διαφορα φορουμς
εγω δεν ειχα προσεξει τιποτε στο ροκο μου, μπηκα στο σιροκοκλαμπ και εχασα τον υπνο μου
και εμενα εξεχει το ιδιο και απο τις δυο μεριες, νομιζα οτι το κανανε επιτηδες ετσι για καλυτερο εξαερισμοΜα ποσο αληθεια λες! Παντως τριγμο στο πορτ παγκαζ ακουσα σε αλλο σιροκκο και το δικο μου σιγουρα τελικα δεν τον κανει.Ο μονος τριγμος μου,που δε με ενοχλει κιολας ιδιαιτερα,ειναι απο το παραθυρο του οδηγου εκει που κανει επαφη το τζαμι με τη τσιμουχα,αντιμετωπιζεται απλα,αλλα ουτε καν εχω ασχοληθει
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
παντως ζανταρα ειναι απιστευτο τι μπορει να παθει κανεις μπαινοντας στα διαφορα φορουμς
και εμενα εξεχει το ιδιο και απο τις δυο μεριες, νομιζα οτι το κανανε επιτηδες ετσι για καλυτερο εξαερισμοΔεν ειναι οτι δεν θα λειτουργει καλα το αυτοκινητο...
Αλλα οσο να ναι , ΟΤΑΝ το προσεξεις, μετα το ματι σου χτυπαει συνεχεια!
Ειναι μια σχεδιαστικη ατελεια, και κατασκευαστικο σφαλμα κατα την αποψη μου, οχι σοβαρο στο να σε κανει να το απορριψεις βεβαια, αλλα απαραδεκτο για το κοστος του αυτοκινητου. -
Τι ευτυχισμενος που ειμαι που δεν μου χτυπαει Γρηγορη θελω να το δεις και στο δικο μου παντως γιατι δεν εξηγειται αλλιως,πρεπει να ειναι λιγοτερο απο αλλα για να μην μου κανει μπαμ...
-
εγω τι να πω που εμαθα για τις βιδες των αμορτισερ στο πορτμπαγκαζ,
το ανεφερα στην αντιπροσωπεια ενω μεχρι τοτε δεν ειχα προβλημα και μου ειπανε οτι εχει ερθει οδηγια να το αλλαξουνε μεσα στην εγγυηση
σκεφτομαι , μπορει τωρα να μη κανει θορυβο αλλα αν τον κανει αργοτερα και δεν ειναι στην εγγυηση?
οποτε εδωσα το οκ να το αλλαξουνε
απο τοτε ακουω τον θορυβο που πριν δεν ακουγα
οσο για το καπω εμενα αρχικα δεν εξειχε το ιδιο και πηγα, το ρυθμισανε απο τους ρεγουλατορες και μου ειπανε οτι για να ερθει στα ισια του θελει χερι φαναρτζη, ειπα ευχαριστω αλλα δεν θα παρω και εφυγα
τερμα τα φορουμς για να επανελθει η ψυχικη μου ηρεμια -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
εγω τι να πω που εμαθα για τις βιδες των αμορτισερ στο πορτμπαγκαζ,
το ανεφερα στην αντιπροσωπεια ενω μεχρι τοτε δεν ειχα προβλημα και μου ειπανε οτι εχει ερθει οδηγια να το αλλαξουνε μεσα στην εγγυηση
σκεφτομαι , μπορει τωρα να μη κανει θορυβο αλλα αν τον κανει αργοτερα και δεν ειναι στην εγγυηση?
οποτε εδωσα το οκ να το αλλαξουνε
απο τοτε ακουω τον θορυβο που πριν δεν ακουγαMε εσωσες...σκεφτομουν να τους το πω να το κανουν τωρα που θα παω για το πρωτο σερβις...οπως ειναι θα τους πω να το αφησουν...
-
Τι ευτυχισμενος που ειμαι που δεν μου χτυπαει Γρηγορη θελω να το δεις και στο δικο μου παντως γιατι δεν εξηγειται αλλιως,πρεπει να ειναι λιγοτερο απο αλλα για να μην μου κανει μπαμ...Δεν ξερω Γιαννη, εγω απαιτω αμεσα την παραιτηση του υπευθυνου που κανει τον τελικο ελεγχο στο εργοστασιο στην Πορτογαλλια!
Την εχουνε κανει γαργαρα σε αυτο το θεμα οι Γερμανοι, για να μην πουμε και για τις ακαλυπτες σκουριασμενες βιδες των βασεων των μπροστα αμορτισερ, στις πρωτες φουρνιες, και τις λαθος ρυθμισεις στα bumper stops του πορτμπαγκαζ...
Τελευταια διαβαζω οτι ειναι της μοδας ( ) βαρυτερη αποκριση του τιμονιου
απο το αναμενομενο σε σχετικα υψηλες ταχυτητες... -
Γι αυτο σταματα να μπαινεις στα προβληματα να βρεις την υγεια σου Αυτο με τα bumprer stops ειναι αυτο του πορτ παγκαζ που λεμε...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τι ευτυχισμενος που ειμαι που δεν μου χτυπαει Γρηγορη θελω να το δεις και στο δικο μου παντως γιατι δεν εξηγειται αλλιως,πρεπει να ειναι λιγοτερο απο αλλα για να μην μου κανει μπαμ...
Δεν ξερω Γιαννη, εγω απαιτω αμεσα την παραιτηση του υπευθυνου που κανει τον τελικο ελεγχο στο εργοστασιο στην Πορτογαλλια!
Την εχουνε κανει γαργαρα σε αυτο το θεμα οι Γερμανοι, για να μην πουμε και για τις ακαλυπτες σκουριασμενες βιδες των βασεων των μπροστα αμορτισερ, στις πρωτες φουρνιες, και τις λαθος ρυθμισεις στα bumper stops του πορτμπαγκαζ...
απο το αναμενομενο σε σχετικα υψηλες ταχυτητες...Στα μισά αυτοκίνητα σκουριαζει η κεφαλή της βήχας των αμορτισέρ... Δεν τ
υπαρχει κανένα απόλυτος πρόβλημα...μην είμαστε υπερβολικοί... -
Δεν ξερω Γιαννη, εγω απαιτω αμεσα την παραιτηση του υπευθυνου που κανει τον τελικο ελεγχο στο εργοστασιο στην Πορτογαλλια!
απο το αναμενομενο σε σχετικα υψηλες ταχυτητες...Στα μισά αυτοκίνητα σκουριαζει η κεφαλή της βήχας των αμορτισέρ... Δεν τ
υπαρχει κανένα απόλυτος πρόβλημα...μην είμαστε υπερβολικοί...Δεν ειναι το θεμα καθαρα η εμφανιση της σκουριας στα ματια μας σε ενα καινουργιο προιον, αλλα μπορουσαν ενα γ@μ@μενο καπακι να το βαλουν για να μην σκουριαζει η συγκεκριμενη βιδα. Καποια στιγμη η διαβρωση θα την κοψει, το αμορτισερ θα αποκτησει εναν τζογο που δεν πρεπει να εχει, κανοντας περαιτερω ζημια, και ισως και στις ανοχες του θολου, περα απο τον ενδεχομενο προσθετο θορυβο. Δεν ειναι μια απλη οποιαδηποτε βιδα...
Για την ιστορια τα Scirocco απο την 45η εβδομαδα και επειτα απ' οσο γνωριζω, εχουν
αυτο το πλαστικο καπακι και δεν φαινεται καν η βιδα οπως πριν, κατω απο την σιττα
των υαλοκαθαριστηρων.
VW Scirocco