-
εμενα παλι με το σημα εκει και τα μακροστενα φαναρια με θυμησε maserati
-
Μωρέ και brerίζει και mazeratίζει. Το προσχέδιο έδειχνε σαφώς καλύτερο σε προηγούμενες σελίδες.
-
ναι έφτιαξε η VW μια μάσκα της προκοπής και ξαφνικά θα την παρατήσει για αυτή τη ερασιτεχνική φωτοσοπιά
τσάμπα τα σχόλια βρε παιδιά επι αυτής της φώτο. Είμαι τόσο σίγουρος οτι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να δει τη γραμμή παραγωγής που βάζω και στοίχημα -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βrer-ίζει ή μου φαίνεται...;εμενα παλι με το σημα εκει και τα μακροστενα φαναρια με θυμησε maserati
Μωρέ και brerίζει και mazeratίζει. Το προσχέδιο έδειχνε σαφώς καλύτερο σε προηγούμενες σελίδες.
*Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
* Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων*
Παρακαλώ πολύ κύριοι εγκάθετοι, μην βρίζετε εντός του φορουμ
-
Ας αγοράσει και τη Maseratti η VW να γλιτώσουμε το ban.
-
Έδωσες τα ρέστα σου πάλι μεγάλε....
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Έδωσες τα ρέστα σου πάλι μεγάλε....Σε ποιον αναφέρεσαι?
-
Στον Μanosk αναφέρεται, ησύχασε!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ας αγοράσει και τη Maseratti η VW να γλιτώσουμε το ban.εκείνο το Kubang τι να έγινε τελικά;
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ναι έφτιαξε η VW μια μάσκα της προκοπής και ξαφνικά θα την παρατήσει για αυτή τη ερασιτεχνική φωτοσοπιά
τσάμπα τα σχόλια βρε παιδιά επι αυτής της φώτο. Είμαι τόσο σίγουρος οτι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να δει τη γραμμή παραγωγής που βάζω και στοίχημαMπα, μη το λες. Η συγκεκριμένη μάσκα μου θυμίζει αρκετά και το SUVοειδές Magelan (τώρα πως γράφεται δε θυμάμαι) και το κίτρινο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε φέτος.
-
εμενα μου αρεσει αν εξαιρεσουμε οτι φαινεται σα να εχει ανοιχτο το στομα..
-
Very very nice...
Στη παραγωγή το 2008 στη Πορτογαλία.
http://img225.imageshack.us/img225/690/10va3.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/7158/23xj2.jpg -
Πίσω μοιάζει πολύ με το 350Ζ?
-
έτσι όπως το βλέπω, αν και τολμηρό σχέδιο, δεν ξέρω αν μου αρέσει...
-
Εμένα μου θυμίζει πίσω το προηγούμενηε γενιάς Τίγκρα.
Παρ'όλα αυτά,το ότι είναι μικρό-συμαζεμένο-μυώδες,μου αρέσει.
Σε κόκκινο θα είναι ομορφότερο πιστεύω
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εμένα μου θυμίζει πίσω το προηγούμενηε γενιάς Τίγκρα.Αυτό ακριβώς ήθελα να πω, αλλά το απέφυγα για να μην λυσσάξουν οι εγκάθετοι.
-
Καλό φαίνετε αλλά έχει να δείξει κάτι νέο οσο αφορα την σχεδίαση; Πιστευω με την τοποθέτηση (αν γίνει) του 1.4 ΤT μοτερ θα ειναι λουκουμάκι....
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Καλό φαίνετε αλλά έχει να δείξει κάτι νέο οσο αφορα την σχεδίαση; Πιστευω με την τοποθέτηση (αν γίνει) του 1.4 ΤT μοτερ θα ειναι λουκουμάκι....Βασικός κινητήρας θα είναι πιθανότατα ο 1.4 TSi. Μεγαλύτερο κινητήριο σύνολο το 3.6 V6 280 ίππων,τετρακίνηση κ.λ.π.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Καλό φαίνετε αλλά έχει να δείξει κάτι νέο οσο αφορα την σχεδίαση; Πιστευω με την τοποθέτηση (αν γίνει) του 1.4 ΤT μοτερ θα ειναι λουκουμάκι....
Βασικός κινητήρας θα είναι πιθανότατα ο 1.4 TSi. Μεγαλύτερο κινητήριο σύνολο το 3.6 V6 280 ίππων,τετρακίνηση κ.λ.π.
Και πολύ καλά θα κάνουν γιατί θα ειναι μια πολύ εξυπνη αγορά σε coupe πάντα αρκεί και η τιμολόγηση να ειναι σε λογικά επίπεδα.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Βασικός κινητήρας θα είναι πιθανότατα ο 1.4 TSi. Μεγαλύτερο κινητήριο σύνολο το 3.6 V6 280 ίππων,τετρακίνηση κ.λ.π.
Όχι 250?
VW Scirocco