-
@jntaras
Οκ λυθηκε και η απορια μου για τα 118αλογα σε τροχο, γιατι το νουμερο δεν ταιριαζει.@καβουρας-redmonster
Τα διαγραμματα που παρεθεσα μια σελιδα πισω δειχνουν οτι το GT ΔΕΝ ειναι πιο δυνατο
απο το rocco, απλα στα χαμηλα ειναι λιγο πιο γεματο το GT, μετα ειναι το ιδιο δυνατα, απλα το GT βγαζει την μεγιστη ροπη λιγο πιο χαμηλα.
Η αισθηση των δυο αυτοκινητων μπορει να μπερδευει, καθως το scirocco ειναι λιγο πιο στιβαρο και ησυχο στο εσωτερικο σε σχεση με το GT.
Aκομα και στις μετρησεις 0-100km/h και 0-1000μ το rocco ειναι ελαφρως μπροστα, παρεθεσα τα στοιχεια πριν. -
Γρηγορη ανυπομονω για τη Κυριακη
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Γρηγορη ανυπομονω για τη ΚυριακηΘα εχει δυνατες συγκινησεις!
-
ωραια, σε τι εξυπηρετει ?
-
να απαντησω εγω?αλλα οχι,θα περιμενω να δω κ αλλες αποψεις κ μετα θα εκφρασω την δικη μου..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ωραια, σε τι εξυπηρετει ?Η σταθεροτητα και η σιγουρια που σου δινει Qsi πιστευω οτι οφειλεται καθαρα σε αυτα...επισης πιστευω οτι δινουν και τρελλο κρατημα στη στροφη,ασε που εχει και ωραια αισθηση να βλεπεις το κωλαρακο να εξεχει στους καθρεφτες πολυ σουπερ κατασταση...Να σημειωσω οτι και σε υπερκατασκευες συναντουμε πιο φαρδια μετατροχια πισω,χωρις να θελω να συγκρινω το ψιροκκο με μια τετοια φυσικα,μη με φατε. ...να σημειωσω οτι το πισω μετατροχιο του ειναι και μεγαλυτερο μιας Καρρερα χωρις αυτο να σημαινει κατι,να χουμε κατι να λεμε. Τη Κυριακη θα ερθεις Μεγαρα??
-
με την διαφορα οτι οι υπερκατασκευες εχουν κ πισω η 4κινηση..αντιθετως κατι 306κιτκαρς που θυμαμαι,πισω ηταν τουλαχιστον ιδια αν οχι στενοτερα..
για την σταθεροτητα ειναι σιγουρα.αλλα γιατι να προβουν σε τετοια κινηση?δηλαδη τα αλλα δεν ειναι σταθερα? -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
με την διαφορα οτι οι υπερκατασκευες εχουν κ πισω η 4κινηση..αντιθετως κατι 306κιτκαρς που θυμαμαι,πισω ηταν τουλαχιστον ιδια αν οχι στενοτερα..
για την σταθεροτητα ειναι σιγουρα.αλλα γιατι να προβουν σε τετοια κινηση?δηλαδη τα αλλα δεν ειναι σταθερα?Εννοειται το μπολντ,ξεχασα να το αναφερω...
ξερω γω ρε κλαμπ...δεν ειμαι η VW παντως το σιγουρο ειναι οτι δινουν προσθετη σταθεροτητα...
για πες τι ξερεις... -
Πού να δείτε διαφορά μπρος/πίσω στα 106 rallye
-
οχι δε θα ερθω μεγαρα, δυστυχως
απλα μου κανει εντυπωση ρε συ γιατι ειναι το μονο γκολφοειδες που εχει αυτο το χαρακτηριστικο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού να δείτε διαφορά μπρος/πίσω στα 106 rallye?
για πες.. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού να δείτε διαφορά μπρος/πίσω στα 106 rallyeεδιτ
-
δεν ξερω κατι,εικαζω..αλλα περιμενω να ακουσω κ αλλες αποψεις..
-
εγω δε μπορω να καταλαβω που χρησιμευει, μονο για καλυτερη σταθεροτητα στις στροφες θα ελεγα
-
εγω δε μπορω να καταλαβω που χρησιμευει, μονο για καλυτερη σταθεροτητα στις στροφες θα ελεγαΚαι εγω...αντε να πεις οτι το εκαναν λογω σχεδιασμου κιολας...δεν ξερω τι αλλο...
-
καλά τα περί μετατρόχιων ¨να πω κάτι κ εγω. που να δείτε το μπροστινό του τσι 122 που ειναι μεγαλύτερο από αυτό του gti..το γιατί όμως δεν ξέρω...!!!!! οριστε και λινκ΄
http://www.carfolio.com/specifications/ ... rtOrder3=3*ΜΑΚΑΡΙ να μας κάνει κάλο καιρό την κυριακη ετσι ωστε να γουσταρουμε το event..
-
ωραια, σε τι εξυπηρετει ?Καταρχας στην συγκεκριμενη περιπτωση, ισως δεν ειναι ξεκαθαρισμενο αν η συγκεκριμενη επιλογη εγινε για λογους σχεδιασης αλλα και επιλογης υπαρχουσας πισω αναρτησης-αξονα ηδη απο το ραφι (πισω αναρτηση απο passat), η για να υπαρχει οντως το μεγαλυτερο μετατροχιο στον πισω αξονα στην κατηγορια και οχι μονο.
Ειναι προφανες (μεχρι ενα βαθμο) οτι το μεγαλυτερο μετατροχιο γενικα προσδιδει στοιχεια
βελτιωμενης σταθεροτητας και πατηματος οσον αφορα την συμπεριφορα του αμαξωματος.
Τωρα στην συγκεκριμενη περιπτωση, περα απο τα τεραστια γενικως μετατροχια, εχουμε το ελαφρως μεγαλυτερο να βρισκεται πισω και οχι στους κινητηριους, οπου κατα κανονα βλεπουμε σε επιλογες κατασκευαστων. Το αποτελεσμα αυτου ειναι η πισω αναρτηση-αξονας να εχει ελαφρως μεγαλυτερα περιθωρια προσφυσης απο το αναμενομενο σε οδηγηση με καθαρες γραμμες, και αρα να σου επιτρεπει σε ενα αυξημενο βαθμο να 'στριβεις οπως ερχεσαι' σε υψηλοτερους ρυθμους-ταχυτητες εναντι του ανταγωνισμου.
Απο την αλλη βεβαια σε καταστασεις off balance πλαισιου (ή σχεδον, αφου το μη απενεργοποιουμενο πληρως ESP επιτρεπει ελαχιστες γωνιες) υπαρχει μια ταση πιο υπερστροφικης διαθεσης βοηθωντας σε αρκετες περιπτωσεις την επιθυμητη διατηρηση του μπροστινου συστηματος στο εσωτερικο της στροφης. Πιθανολογω οτι σε ενα βαθμο αυτο
εννισχυσε την αποφαση να μην απενεργοποιειται ΠΟΤΕ το ESP, καθως αν γινοταν αυτο, σε περιπτωσεις οπου η ουρα ανοιγε σε γωνια ανω των 15μοιρων πχ, η επαναφορα της θα ηταν
πιο δυσκολη και πιο αποτομη ταυτοχρονα, απαιτωντας ταχυτατες διορθωσεις, αλλιως η υπερδιορθωση θα παραμονευε ανα πασα στιγμη. -
Μεγαλύτερα μετατρόχια εμπρός από ότι πίσω σε μπροσθιοκίνητο δίνουν περισσότερο ουδέτερη συμπεριφορά. Αν είναι πολύ πιο μεγάλα, τότε γίνεται και υπερστροφικό το αμάξι.
1395/1335 εμπρός πίσω αντίστοιχα το 106
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
καλά τα περί μετατρόχιων ¨να πω κάτι κ εγω. που να δείτε το μπροστινό του τσι 122 που ειναι μεγαλύτερο από αυτό του gti..το γιατί όμως δεν ξέρω...!!!!! οριστε και λινκ΄
http://www.carfolio.com/specifications/ ... rtOrder3=3*ΜΑΚΑΡΙ να μας κάνει κάλο καιρό την κυριακη ετσι ωστε να γουσταρουμε το event..
και που να δεις του s3 που ειναι 1522 1506
εγω δηλαδη εχω τα πιο μικρα?
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Απ'ο,τι βλεπω καλο καιρο θα'χει...Συνεφια βασικα,αλλα οχι βροχη.
VW Scirocco