-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Scirocco R vs Focus RS, συμφωνα με το Autocar, 1 - 0...!!!γαμωτο πώς αναβοσβηνουν ετσι τα led?
χμμ μαλλον τελικα τρεμοπαιζουν τα led στη καμερα..τωρα θα μου τη λεει ο clab και θα χει δικιο..
σε καμια πιστα θα το βαλει κανεις να δουμε χρονους???
παντως πολυ γρηγορα ξεχνουν ολοι το focus rs
-
Ειναι ετσι κι αλλιως παλιο το 'κουφαρι' του Focus πλεον
Οι ιδιοι οι Αγγλοι εβριζαν, και το περιμεναν ενα χρονο πριν απο την επισημη εμφανιση του.
Τωρα που βγηκε και το rocco r, το κατατροπωσε και αισθητικα, και οδηγικα... -
Για να μπουν κ οι χρονοι να δουμε τι γινεται....Γτ στο video που οδηγει ο χοντρουλης δεν λεει πουθενα οτι ειναι πιο γρηγορο το R, μιλαει για τα πλαστικα κ για την ΔΙΚΗ του αισθηση σε σχεση με το focus που οντως παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο. Σιγουρα ειναι πολυ πιο ομορφο το R δεν τιθεται θεμα , αλλα οσοι εχουν δει το focus απο κοντα θα ξερουν πως ειναι πολυυυυυυ πρησμενο. Παντως προβλεπω πως καλυτερο χρονο απο το mugen civic euro δεν θα κανει , αν κρινω απο το bedrford autodrome οπου ο ταπεινος ημικαμαμπτος εχει κανει μολις 1.5 sec πιο πανω απο το tt rs k 1 sec απο την lotus elise SC ...http://www.fastestlaps.com/track49.html . Btw , 6.4sec τα 0-100 δεν ειναι κ πολυ καλος χρονος ...
-
Ο χοντρούλης όμως είπε καθαρά ότι το Scirocco είναι πιο 'fun to drive' από το RS. Εκτός και αν εννοούσε ότι φταίνε τα καλύτερα πλαστικά και για αυτό...
Επίσης λέει ότι στον πραγματικό κόσμο δεν είναι πιο αργό από το focus. Συμπληρώνω σε αυτό ότι το scirocco είναι και 35 άλογα πιο αδύναμο. -
Αυτο ακριβως ειπα κ γω , για την αισθηση που του αφησε ....Αυτο δεν κανει πιο γρηγορο το σιροκο. Μπερδευτηκα με το s3
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
... αλλα το φοκους εχει την 4κινηση που το κανει πολυ πιο βαρυ .Προσθιοκίνητο είναι το RS.
-
κιουση δεν ειμαστε κακομαθημενα παιδακια για να στην πω για τα φωτα..απλως ειναι κακο να ειμαστε ισχυρογνωμονες κ ξερολες..κ μαλιστα μου την ελεγες εσυ κιολας..
τεσπα,για να ειμαστε εντος θεματος..ωραιο αυτοκινητο το σιροκο ρ,θα το προτιμουσα 4κινητο η οπισθοκινητο,γιαυτο αν ποτε κοιτουσα προς εκεινη την κατηγορια χρηματων,θα επελεγα 5θυρο,4κινητο γκολφ ρ(με χαλντεξ ειναι?)..εξαλλου ιδια θα ειναι πανω κατω απο πλευρας αποδοσης-επιδοσεων..
το φοκους για μενα ειναι πολυ ''ελαφρα πηδηματακια με τα πισω ποδαρακια''(καγκουρο λεμεεεεεε) αισθητικα.. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οι ιδιοι οι Αγγλοι εβριζαν, και το περιμεναν ενα χρονο πριν απο την επισημη εμφανιση του.
Τωρα που βγηκε και το rocco r, το κατατροπωσε και αισθητικα, και οδηγικα...Θα ελεγα να μην παιρνεις τοσο τοις μετρητοις αυτα που λενε και γραφουν οι 'ειδικοι τυποι'...αλλα αυτο στο εχω πει πολλες φορες ηδη
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
κιουση δεν ειμαστε κακομαθημενα παιδακια για να στην πω για τα φωτα..απλως ειναι κακο να ειμαστε ισχυρογνωμονες κ ξερολες..κ μαλιστα μου την ελεγες εσυ κιολας..
τεσπα,για να ειμαστε εντος θεματος..ωραιο αυτοκινητο το σιροκο ρ,θα το προτιμουσα 4κινητο η οπισθοκινητο,γιαυτο αν ποτε κοιτουσα προς εκεινη την κατηγορια χρηματων,θα επελεγα 5θυρο,4κινητο γκολφ ρ(με χαλντεξ ειναι?)..εξαλλου ιδια θα ειναι πανω κατω απο πλευρας αποδοσης-επιδοσεων..
το φοκους για μενα ειναι πολυ ''ελαφρα πηδηματακια με τα πισω ποδαρακια''(καγκουρο λεμεεεεεε) αισθητικα..αμα αναγνωριζω το λαθος μου δεν υπαρχει προβλημα
ναι το golf θα χει χαλντεξ, γενια δεν ξερω
Τωρα που βγηκε και το rocco r, το κατατροπωσε και αισθητικα, και οδηγικα...Θα ελεγα να μην παιρνεις τοσο τοις μετρητοις αυτα που λενε και γραφουν οι 'ειδικοι τυποι'...αλλα αυτο στο εχω πει πολλες φορες ηδη
ωχ ωχ θιχτηκες και το ξαδερφακι του s40
υπερβολικα παρα πολλα αλογα μπροστα χωρις λογο, για να δουμε αν το rocco με λιγοτερα την παλευει καλυτερα κοντα στα 4κινητα
γιατι το focus μεσα σε πιστα κιολας ισα ισα τη παλευεινα σε ρωτησω μιας και σε βρηκα, ποιας γενιας χαλντεξ φορας?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
υπερβολικα παρα πολλα αλογα μπροστα χωρις λογο, για να δουμε αν το rocco με λιγοτερα την παλευει καλυτερα κοντα στα 4κινητα
γιατι το focus μεσα σε πιστα κιολας ισα ισα τη παλευειΔεν μπορεις να φανταστεις ποσο στ' α@#%α μου ειναι το ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο...δεν προκειται να ψωνισω κανενα απο τα δυο, ποσο μαλλον να αναλωθω σε αντιπαραθεσεις επ' αυτου βασιζομενος στα λεγομενα ενως χοντρουλη αγγλου...Απλα τετοιου ειδους καθολικες υπεροχες βασισμενες στα λεγομενα του 'ειδικου τυπου' ειναι υπερβολικες οταν αναφερονται για οποιοδηποτε αυτοκινητο...
να σε ρωτησω μιας και σε βρηκα, ποιας γενιας χαλντεξ φορας?
Καλα ρε αλτζχαιμερ εχεις? Το εχουμε πει τοσες φορες, ΙΙ
-
πες μου ρε συ γιατι ειχαμε διαφωνια με το κικιζα εγω ελεγα 2 οπως στο δικο μου και ο γρηγορης 3
θυμομουν 2 , τωρα αν τα χανω απο τα 25 μου ειναι ενα θεμα μου το χουν πει πολλοι
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
γιατι το focus μεσα σε πιστα κιολας ισα ισα τη παλευειΔεν μπορεις να φανταστεις ποσο στ' α@#%α μου ειναι το ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο...δεν προκειται να ψωνισω κανενα απο τα δυο, ποσο μαλλον να αναλωθω σε αντιπαραθεσεις επ' αυτου βασιζομενος στα λεγομενα ενως χοντρουλη αγγλου...Απλα τετοιου ειδους καθολικες υπεροχες βασισμενες στα λεγομενα του 'ειδικου τυπου' ειναι υπερβολικες οταν αναφερονται για οποιοδηποτε αυτοκινητο...
να σε ρωτησω μιας και σε βρηκα, ποιας γενιας χαλντεξ φορας?
Καλα ρε αλτζχαιμερ εχεις? Το εχουμε πει τοσες φορες, ΙΙ
Μόνο που ο χοντρούλης Άγγλος έχει πάρα πολλές αγωνιστικές περγαμηνές και γύρισε το Silverstone μόλις 0.7s πιο αργά από τον Button με μια Honda RA107...
-
τι ειναι αυτο το χοντα RA 07?
ειναι καποια υπερκατασκευη?
-
Το μονοθέσιο της Honda στην Formula 1 το 2007.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το μονοθέσιο της Honda στην Formula 1 το 2007.ασχετος παλι..
λοιπον για να τελειωνει αυτο το θεμα... δεν ξερω αν ειδες το clarkson duel ολα αυτα που λεγονται για το focus rs οτι μπορει να ακολουθησει υπερκατασκευες και supercars ειναι μια μουφα και μιση , οπως μουφα ειναι οτι μπορει να ακολουθηθει και το ιδιο απο το clio rs..
300 αλογα εχει ολα κι ολα , τα οποια δε μπορει καλα καλα να βγαζει στο δρομο λογω torgue steering
-
Δεν διαφωνώ Γιώργο. Σιγά μη μπορεί το Focus RS να ακολουθήσει GTR και σιγά μην μπορεί Clio RS να ακολουθήσει το Focus. H μόνη περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο είναι ο ένας να είναι κουλάδι και ο άλλος (στο πιο αδύναμο) να πηγαίνει με την ταυτότητα στο στόμα. Εκτός και αν είναι στυλ καρτοπίστας, όπου το μικρότερο έχει πλεονέκτημα.
-
στη καρτοπιστα μονο το καρτ εχει πλεονεκτημα , ακομα και με ασχετο πισω απο τιμονι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
300 αλογα εχει ολα κι ολα , τα οποια δε μπορει καλα καλα να βγαζει στο δρομο λογω torgue steeringΠαρε ενα μια βολτα κι αν βρεις torque steer (οχι τραβηγμα λογω οδοστρωματος πχ) τοτε τα ξαναλεμε...αλλα λεγομενα 'ειδικου τυπου' δεν τα κατεβαζω αμασητα ακομα κι αν ερχοντε απο τον Σουμαχερ...
Τεχνικα δεν στεκει να εχει torque steer ειδικα τοσο ενοχλητικο/αισθητο αξιο αναφορας...το μπροστινο συστημα (αν δεν διαφερει απο αυτο του μπροστιοκινητου S40 T5, το οποιο οπως ολα τα δυνατα μπροστιοκινητα Volvo απο το 1992 και μετα), εχει ισομηκη ημιαξονια δεξια και αριστερα για την εξαλειψη αυτου του φαινομενου. Βαλε και το revoknuckle....πιο πολυ torque steer περιμενω απο το rocco παρα απο το RS....απο εκει και περα η συγκριση με τετρακινητα ειναι απλα ακυρη και πραγματικα δεν χρηζει σχολιασμου...ειναι γνωστο οτι οι τροποποιησεις που χρειαζονταν και στην γραμμη παραγωγης αλλα και στο σασσι ηταν εκτος μπατζετ...ολα τα λεφτα πηγαν στην εξελιξη του μοτερ και οχι αμεσα απο την ford...το μοτερ ειναι η detuned εκδοχη του project R δοκιμασμενη πανω σε προτοτυπα C30 R (με awd βεβαια) και αποδοση 340hp
-
ναι αλλα αυτη τη στιγμη κι εσυ κανεις το λαθος και αναπαραγεις τα υποτιθεμενα τεχνικα κατορθωματα τα οποια η ford ή η volvo ισχυριζονται οτι πετυχαν..
επισης μην εχεις στο μυαλο σου το δικο σου αυτοκινητο το οποιο και 70 αλογα λιγοτερα εχει, αλλα και 4κινηση..
εγω δεν πιστευω οτι το rs θα ειναι ευκολοδηγητο στον πραγματικο κοσμο, ουτε πιστευω οτι δε θα χει ακατασχετο σπιναρισμα των τροχων..
τα αλογα ειναι υπερβολικα πολλα και ο,τι και να κανουν δε γινεται να φτασουν ενα 4κινητο ή πισωκινητο (οι χρονοι αλλωστε το επιβεβαιωνουν..στα 300 αλογα τα περισσοτερα σπορ αυτοκινητα που δεν ειναι μπροστοκουνητα ειναι πιο γρηγορα απο το rs και ολα αυτα μεσα στο καλο οδοστρωμα της πιστας)οσο για το ροκκο επειδη εχω το ιδιο μοτερ, σου λεω οτι και για αυτο εχω τις αμφιβολιες μου..απλα ισως να ειναι πιο ευκολο λογω του οτι εχει 40 αλογα λιγοτερα απο το rs, αλλα και αυτο θα πρεπε να ειναι 4κινητο αν θες τη γνωμη μου..
δυστυχως δεν εχω οδηγησει το rs , αλλα δε μπορω να δεχτω οτι δε θα υπαρχει προβλημα με τοση δυναμη μπροστα..
δε λεω καποιους μπορει να μην τους ενοχλει και καποιοι που εχουν χερια μπορει να το πηγαινουν και ιδιαιτερα γρηγορα, ομως αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και η καλυτερη δυνατη λυση που θα μπορουσαν να επιλεξουν..επρεπε να μπει χαλντεξ και το ξερεις καλα..και μη μου λες να μην τα συγκρινουμε με 4κινητα..και βεβαια θα τα συγκρινουμε , γιατι δε μπορει να βγαινει ο καθε παπαρο-μανατζερ που ηθελε να μειωσει το κοστος και να μας λεει οτι τελικα η 4κινηση δε χρειαζεται γιατι ανακαλυψε η ford το revo knuckle
το rs εδειξε οτι δεν ειναι και τοσο γρηγορο για τα αλογα του..περιμενω να δω και το ροκκο r(αν και αυτο το φοβαμαι σε πιστα γιατι δεν εχει τοσο παραλογα αλογα για μπροστοκουνα, τα οποια και παλι στο δρομο δε θα ηθελα να τα εχω μονο στους εμπρος τροχους)
VW Scirocco