-
@kon
χωρις προγραμμα δε νομιζω οτι κερδιζεις πολλα. αν ειχε προγραμμα με εξατμιση θα κερδισε καλα αλογα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τον ηχο ηλεκτρικη σκουπα τον αφησαν ιδιομονο στο TTS αλλαζει και γινεται καπως ωραιος
πολύ μάπα ο ήχος όντως!
αλλά του ΤΤS είναι 2.5αρης 5κύλινδρος ενώ του απλού 2λιτρος 4κυλινδρος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τον ηχο ηλεκτρικη σκουπα τον αφησαν ιδιο
μονο στο TTS αλλαζει και γινεται καπως ωραιος
πολύ μάπα ο ήχος όντως!
αλλά του ΤΤS είναι 2.5αρης 5κύλινδρος ενώ του απλού 2λιτρος 4κυλινδρος.
οχι ρε το TTS εχει μοτερ σχεδον ιδιο με του s3 (272 αλογα και ενα κιλο ροπης λιγοτερο) , τον 5κυλινδρο τον εχει το ΤΤRS
απλα στο ΤΤS εχουν βαλει 4 εξατμισεις και οταν το πατας ακουγεται ωραια.
οχι κατι το τρομερο, αλλα πολυ καλυτερα απο μενα -
To αυτοκινητο ειναι αστερι! Τι να λεμε τωρα?
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!! -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!εσυ λιγουρευεσαι μιτο
-
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!εσυ λιγουρευεσαι μιτο
Kοιτα, η αγαπη μου για το rocco δεν αλλαζει...
Απλα ο ντρουλης ο QV αν ερθει στα 21-22κ ειναι πιο οικονομικος, (μπαινει και καθε μερα δακτυλιο ) απο το rocco των 25-26κ που θελω, και με βαζει σε σκεψεις, that's all.
Εξαλλου το rocco εχει πετυχει στις 'εξετασεις' οδικης συμπεριφορας, τουλαχιστον
για τα γουστα μου. Η Mito οχι ακομα, απλα δειχνει οτι μπηκε σε σωστο δρομο με
την QV. Να δουμε πως θα στριβει εδω οταν ερθει και μετα θα αρχισουν οι υπολογισμοι...P.S
Για το R απλα δεν υπαρχουν λογια.
Μαλλον θα ειναι συντομα το πιο πετυχημενο γρηγορο προσθιοκινητο της αγορας... -
τα ιδια λεφτα με την 155 θα κανει η qv?
για πιο ροκο μιλας , για το 160αρι?
P.S
Για το R απλα δεν υπαρχουν λογια.
Μαλλον θα ειναι συντομα το πιο πετυχημενο γρηγορο προσθιοκινητο της αγορας...εγω παντως απορω πώς θα ειναι το μοτερ μου χωρις 4κινηση
παντως τα καινουρια vag εχουν γινει mito με το esp που δεν κλεινει και μπορει να μην ειναι οπως τα παλιοτερα, αλλα ακομα και στα 122αρια το νιωθεις που παρεμβαινει
-
τα ιδια λεφτα με την 155 θα κανει η qv?για πιο ροκο μιλας , για το 160αρι?
Η 155αρα ξεκιναει απο 18500 πλεον χωρις μειωση ΤΤ και εκπτωση της ΑR.
H QV λενε για 21κ Ιταλια. Εφοσον ειναι και 1400αρι, δεν θα πρεπει να ειναι πανω απο
1 με 2κ ακριβοτερα εδω.
Ναι, για το 160αρι με λιγα και καλα extra. -
H QV λενε για 21κ Ιταλια. Εφοσον ειναι και 1400αρι, δεν θα πρεπει να ειναι πανω απο
1 με 2κ ακριβοτερα εδω.
Ναι, για το 160αρι με λιγα και καλα extra.α γιατι του φιλου μου του ειχε βγει γυρω στα 20-21 η 155αρα με 17αρες , το ωραιο ταμπλω , το κρυφο φωτισμο και τα blue + me
θα μου πεις αυτη εχει εξτρα αλλα μου ειχε μεινει αυτη η τιμη
-
1 με 2κ ακριβοτερα εδω.
Ναι, για το 160αρι με λιγα και καλα extra.α γιατι του φιλου μου του ειχε βγει γυρω στα 20-21 η 155αρα με 17αρες , το ωραιο ταμπλω , το κρυφο φωτισμο και τα blue + me
θα μου πεις αυτη εχει εξτρα αλλα μου ειχε μεινει αυτη η τιμη
Ναι, σιγουρα τα 18500 ειναι ελαφρως παραπλανητικα, αν σκεφτεις οτι
τα αναδιπλουμενα πισω καθισματα, το distinctive πακετο που συμπεριλαμβανει μεταξυ αλλων το ανθρακονηματινο μαλακο υφασμα(?) στο ταμπλω και καποια αλλα ΒΑΣΙΚΑ πραγματακια σε πανε χαλαρα στα 19500-20000 ευρω.
Θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον η QV θα εχει στανταρ τις
αλουμινενιες πεταλιερες , εκτος απο τις ομορφες 17αρες και την ενεργητικη αναρτηση.
Το rocco αντιθετα ακομα και το μικρο 122αρι ειναι 'τουμπανο' στον βασικο εξοπλισμο
και ακομα και το sport pack ειναι πολυ πιο καλο value for money με κοστος
550ευρω.
Χαρακτηριστικο επισης ειναι οτι στην κοντινη τιμη που εχει το 1400αρι 160 στην Γερμανια (23.300ερω) σε σχεση με την δικη μας αγορα (23.770), υπολειπεται ελαφρως σε εξοπλισμο,
δεν εχει πχ το στανταρ RCD310 που εχουν τα δικα μας, (ουτε κουμπια χειρισμου στο τιμονι) αλλα το χρεωνουν 630ευρω . -
Ναι αλλα το μιτο εχει 155 αλογατα κ παει αεροπορεια σς σχεση με το σιροκο ....οποτε καλος ο εξοπλισμος αλλα κ πιο σπορ αυτοκινητο παιρνεις κ πιο γρηγορο...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ναι αλλα το μιτο εχει 155 αλογατα κ παει αεροπορεια σς σχεση με το σιροκο ....οποτε καλος ο εξοπλισμος αλλα κ πιο σπορ αυτοκινητο παιρνεις κ πιο γρηγορο...βεβαια το ροκο εχει περισσοτερους χωρους και μεγαλυτερο βαρος.
ειναι και μια κατηγορια πανω να μην ξεχναμε με ο,τι αυτο συνεπαγεται για το συνολικο πακετο που αγοραζεις.τωρα που ειχα παει βολτα σε αδειους δρομους πετυχα 3 !!!
πρεπει να τα χει ψωνισει αρκετος κοσμος
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Ναι αλλα το μιτο εχει 155 αλογατα κ παει αεροπορεια σς σχεση με το σιροκο ....οποτε καλος ο εξοπλισμος αλλα κ πιο σπορ αυτοκινητο παιρνεις κ πιο γρηγορο...Το ιδιο αεροπορεια παει και το ενα, και το αλλο.
Scirocco 160
0-100km/h 8,1sec
0-1000m 29,0secMito 155
8,3sec (χαρις και...το ASR που δεν απενεργοποιειται)
29,8sec/177Km/hΟσο για το 'πιο σπορ' αυτο δεν ισχυει οταν δεν απενεργοποιειται ουτε καν το ASR,
για να κανεις μια εκκινηση της προκοπης με οσο σπιναρισμα χρειαζεται,
ουτε βεβαια οταν οι κλισεις του αυτοκινητου ειναι σχετικα αισθητες για γρηγορο μικρο
150+ ιππων, σε συνδυασμο με το πολυ αμεσο (σε ενοχλητικο βαθμο), και με ελλειπη ακριβεια γυρω απο την θεση της ευθειας τιμονι. (τουλαχιστον στα μοντελα του 08 πριν
τις μικροδιορθωσεις που εκανε η AR σε αυτα του 09, οπως ειχε ανακοινωσει )
Χαρακτηριστικη ειναι και αποψη δοκιμαστη-δημοσιογραφου μεσα απο το τελευταιο συγκριτικο των 4τροχων (με Ibiza cupra, 207 Rallye), oπου 'η Mito δεν ειναι το μινι GTI που αφηνουν να εννοηθει το ονομα του κατασκευαστη ή η εντυπωσιακη του σχεδιαση, αλλα ενα κομπακτ GT.
Ο κυριοτερος παραγοντας ειναι η αναρτηση του, που, λογω της μαλακης ρυθμισης(σημαντικα διαφορετικη, ακομα και σε σχεση με το απλο GP Abarth), δεν βολευεται σε δρομους με συνεχομενες κλειστες στροφες, προτιμωντας τις ανοιχτες καμπες στην εθνικη'. Συνεχιζοντας, αναφερουν καποια απο τα προτερηματα της λεγοντας, οτι 'προσφερει (συγκριτικα) το καλυτερο επιπεδο ανεσης, καθως οι αντιδρασεις στις εγκαρσιες ανωμαλιες εγιναν λιγοτερο αποτομες απο τοτε που αλλαξαμε στη long-term Mito μας τους 18αρηδες τροχους με μικροτερους 17ιντσων...Μπορει στις σχεδον συνεχομενες φουρκετες μετα την Καστανιά το τιμονι της Mito να χρειαζεται μικροτερες κινησεις απ' οτι στα υπολοιπα, δεν ειναι ομως παντα ευχαριστο ενα τοσο αμεσο τιμονι (εκτος και αν μιλαμε για μια μερα στην πιστα). Θα θελαμε λιγο περισσοτερο βαρος και μεγαλυτερη ακριβεια γυρω απο την θεση της ευθειας στα τιμονια ολων των αυτοκινητων της δοκιμης μας, μαζι με μικροτερες διαδρομες του επιλογεα του κιβωτιου -φυσικα, για τα χειροκινητα μοντελα της παρεας'.
Οταν πριν λιγο καιρο ανεφερα τα περι κλισεων και σχετικα αργου rebound των coilover αμορτισερ που ενιωσα στις στροφες ως συνοδηγος σε mito 155 φιλου, δεν ηταν λιγοι αυτοι που επεσαν να με 'φανε' με την δικαιολογια οτι αναπαραγαγω αποψεις τριτων, οχι δικες μου και οτι οι αποψεις κατοχων ειναι πιο αντικειμενικες απο αυτες των (δοκιμαστων) τριτων ή/και την δικη μου, επειδη συμμεριζομαι αυτη των αλλων και την αντιληφθηκα/επιβεβαιωσα ο ιδιος ως συνοδηγος και οχι ως οδηγος οπως 'θα επρεπε'(?)...
Τωρα δηλαδη που συμπιπτουν ξανα σε γενικες γραμμες, σε δευτερη επαναλαμβανομενη φορα συγκριτικου τεστ, μηπως ειναι παλι λιγοτερο αντικειμενικες απο αυτες κατοχων και αλλων που υποστηριζουν τα αντιθετα?(Πηγη: 4τροχοι Οκτωβριος-Νοεμβριος 08, Σεπτεμβριος 09)
-
Δεν διαφωνω σ αυτα που λες αν κ δεν το εχω οδηγησει το μιτο. Απλα αυτο που λεω σε σχεση με το 122αρι εχει καλυτερο value for money , αφου κ πιο φτηνο κ πιο γρηγορο ειναι . Aπο το 160αρι ειναι αρκετα φτηνοτερο ...
-
Εγω διαφωνω... απο τη στιγμη που ενα περιοδικο που υποτιθεται ψαχνει να βρει το χρυσοποτηρο της οδικης συμπεριφορας φτανει στο σημειο για να βρει αρνητικα σε ενα αυτοκινητο, να πει οτι εχει πολυ αμεσο τιμονι, τοτε ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ
-
Ναι αλλα το μιτο εχει 155 αλογατα κ παει αεροπορεια σς σχεση με το σιροκο ....οποτε καλος ο εξοπλισμος αλλα κ πιο σπορ αυτοκινητο παιρνεις κ πιο γρηγορο...
Το ιδιο αεροπορεια παει και το ενα, και το αλλο.
Scirocco 160
0-100km/h 8,1sec
0-1000m 29,0secMito 155
29,8sec/177Km/hΟσο για το 'πιο σπορ' αυτο δεν ισχυει οταν δεν απενεργοποιειται ουτε καν το ASR,
ουτε βεβαια οταν οι κλισεις του αυτοκινητου ειναι σχετικα αισθητες για γρηγορο μικρο
150+ ιππων, σε συνδυασμο με το πολυ αμεσο (σε ενοχλητικο βαθμο), και με ελλειπη ακριβεια γυρω απο την θεση της ευθειας τιμονι. (τουλαχιστον στα μοντελα του 08 πριν
Χαρακτηριστικη ειναι και αποψη δοκιμαστη-δημοσιογραφου μεσα απο το τελευταιο συγκριτικο των 4τροχων (με Ibiza cupra, 207 Rallye), oπου 'η Mito δεν ειναι το μινι GTI που αφηνουν να εννοηθει το ονομα του κατασκευαστη ή η εντυπωσιακη του σχεδιαση, αλλα ενα κομπακτ GT.
Ο κυριοτερος παραγοντας ειναι η αναρτηση του, που, λογω της μαλακης ρυθμισης(σημαντικα διαφορετικη, ακομα και σε σχεση με το απλο GP Abarth), δεν βολευεται σε δρομους με συνεχομενες κλειστες στροφες, προτιμωντας τις ανοιχτες καμπες στην εθνικη'. Συνεχιζοντας, αναφερουν καποια απο τα προτερηματα της λεγοντας, οτι 'προσφερει (συγκριτικα) το καλυτερο επιπεδο ανεσης, καθως οι αντιδρασεις στις εγκαρσιες ανωμαλιες εγιναν λιγοτερο αποτομες απο τοτε που αλλαξαμε στη long-term Mito μας τους 18αρηδες τροχους με μικροτερους 17ιντσων...Μπορει στις σχεδον συνεχομενες φουρκετες μετα την Καστανιά το τιμονι της Mito να χρειαζεται μικροτερες κινησεις απ' οτι στα υπολοιπα, δεν ειναι ομως παντα ευχαριστο ενα τοσο αμεσο τιμονι (εκτος και αν μιλαμε για μια μερα στην πιστα). Θα θελαμε λιγο περισσοτερο βαρος και μεγαλυτερη ακριβεια γυρω απο την θεση της ευθειας στα τιμονια ολων των αυτοκινητων της δοκιμης μας, μαζι με μικροτερες διαδρομες του επιλογεα του κιβωτιου -φυσικα, για τα χειροκινητα μοντελα της παρεας'.
Οταν πριν λιγο καιρο ανεφερα τα περι κλισεων και σχετικα αργου rebound των coilover αμορτισερ που ενιωσα στις στροφες ως συνοδηγος σε mito 155 φιλου, δεν ηταν λιγοι αυτοι που επεσαν να με 'φανε' με την δικαιολογια οτι αναπαραγαγω αποψεις τριτων, οχι δικες μου και οτι οι αποψεις κατοχων ειναι πιο αντικειμενικες απο αυτες των (δοκιμαστων) τριτων ή/και την δικη μου, επειδη συμμεριζομαι αυτη των αλλων και την αντιληφθηκα/επιβεβαιωσα ο ιδιος ως συνοδηγος και οχι ως οδηγος οπως 'θα επρεπε'(?)...
Τωρα δηλαδη που συμπιπτουν ξανα σε γενικες γραμμες, σε δευτερη επαναλαμβανομενη φορα συγκριτικου τεστ, μηπως ειναι παλι λιγοτερο αντικειμενικες απο αυτες κατοχων και αλλων που υποστηριζουν τα αντιθετα?(Πηγη: 4τροχοι Οκτωβριος-Νοεμβριος 08, Σεπτεμβριος 09)
Πριν λίγο που λες, διάβαζα το τεύχος αυγούστου ...που αλλού ...??? στην τουαλέτα (τι ευγενικός που είμαι σήμερα )
για την lancia δελτα που την είχαν σε τεστ μακράς διάρκειας...
μπουρου μπουρου κιβώτιο και φρένα στα γνωστά ιταλικά επίπεδα , άψογα...
ρε θα μας τρελάνουν??είχαν ποτέ οι ιταλοί άψογα κιβώτια?
είχαν ποτέ επαινέσει ιταλικό κιβώτιο οι 4 ?Θα στο ξαναπώ ,οδηγά περισσότερο και διάβαζε λιγότερο, τουλάχιστον άμα διαβάζεις που διαβάζεις να σου πω κανένα σοβαρό βιβλίο να σου μείνει και τίποτα.
Σοβαρά τώρα , η μίτο ΔΕΝ ΓΕΡΝΕΙ -
τι ελεγε δλδ για το κιβωτιο;
-
αν αντιληφθηκα ορθως,μας παραθεσατε ακομα μια αποψη ενος δοκιμαστη,για να μας αποδειξετε οτι συμφωνειτε με τους δοκιμαστες παρολο που δεν την εχετε οδηγησει.ειναι δικαιωμα σας κ δεν σας το στερει κανεις.
αυτο ομως που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι ακριβως σχεση εχει η παραθεση ενος αρθρου για την μιτο στην θεματικη ενοτητα που αφορα το σιροκκο..μηπως θα επρεπε καποιος αρμοδιος να μεταφερει την εν λογω παραθεση στην αναλογη ενοτητα? -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Δεν διαφωνω σ αυτα που λες αν κ δεν το εχω οδηγησει το μιτο. Απλα αυτο που λεω σε σχεση με το 122αρι εχει καλυτερο value for money , αφου κ πιο φτηνο κ πιο γρηγορο ειναι . Aπο το 160αρι ειναι αρκετα φτηνοτερο ...Σιγουρα εχει καλυτερο value for money. Απλα δεν ειναι στην ιδια κατηγορια ογκου-χωρων...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το ιδιο αεροπορεια παει και το ενα, και το αλλο.
Scirocco 160
0-100km/h 8,1sec
0-1000m 29,0secMito 155
Πριν λίγο που λες, διάβαζα το τεύχος αυγούστου ...που αλλού ...??? στην τουαλέτα (τι ευγενικός που είμαι σήμερα )
για την lancia δελτα που την είχαν σε τεστ μακράς διάρκειας...
μπουρου μπουρου κιβώτιο και φρένα στα γνωστά ιταλικά επίπεδα , άψογα...
ρε θα μας τρελάνουν??είχαν ποτέ οι ιταλοί άψογα κιβώτια?
είχαν ποτέ επαινέσει ιταλικό κιβώτιο οι 4 ?Θα στο ξαναπώ ,οδηγά περισσότερο και διάβαζε λιγότερο, τουλάχιστον άμα διαβάζεις που διαβάζεις να σου πω κανένα σοβαρό βιβλίο να σου μείνει και τίποτα.
Σοβαρά τώρα , η μίτο ΔΕΝ ΓΕΡΝΕΙΑποδειξη οτι δεν εχουν 'κολληματα' με τα Ιταλικα...
Γιατι ομως το λες αυτο, δεν εχουν ολα τα Ιταλικα, χαλια κιβωτιο.
Εξαλλου πως εισαι τοσο σιγουρος? Την εχεις οδηγησει?
Εχεις εστω μπει μεσα?
Παντως απο την αλλη, στην συντομη δοκιμη που ειχαν με την 1.8 Di Turbo,
ξεκαθαριζουν οτι στην αυτοματη λειτουργια το (στανταρ) ημιαυτοματο κιβωτιο
'δεν προβληματιζει, αλλα οταν περασεις στην χειροκινητη, μαλλον απογοητευεσαι, αν το συγκρινεις με την αντιστοιχη λειτουργια κιβωτιων διπλου συμπλεκτη'.
Λενε βεβαια για εξαιρετικα φρενα, αλλα ως καλυτερο value for money, και επιλογη τους
θεωρουν την εκδοση με τους 150ιππους απο τα 22.700, χωρις να υποτιμουν -οπως λενε- την πολυ καλη 'μικρη' εκδοση των 120ιππων.
Οσο για την περισσοτερη οδηγηση, και ειδικα σε ποικιλια αυτοκινητων, αυτο ειναι κατι που μαλλον ισχυει περισσοτερο για κατοχους με παρωπιδες, παρα για εμενα...
VW Scirocco