-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φυσικα να προσεχεις τις λακουβες, οχι οπου βρεις να σκας μεσα...οι δικες μου 18αρες παντως ειναι σε αριστη κατασταση μετα απο 40.000 χλμ
εχει καλες ζαντες η vw
κατασκευης bbs δεν ειναι; (οι περισσοτερες τουλαχιστον)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αμα το σιροκο ειναι 'καθαρο' μπορει και να κανες την αγορα του αιωνα!Ναι ετσι πιστεψα και εγω μεχρι που ειπαν οτι εχει μπολικα απο αυτα σε αυτα τα λεφτα. Μαλλον ειναι νορμαλ για εκει.
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
φυσικα να προσεχεις τις λακουβες, οχι οπου βρεις να σκας μεσα...
οι δικες μου 18αρες παντως ειναι σε αριστη κατασταση μετα απο 40.000 χλμ
εχει καλες ζαντες η vw
κατασκευης bbs δεν ειναι; (οι περισσοτερες τουλαχιστον)
ενα μοντελο στις 18 το εχω δει σιγουρα ως bbs, αρα παιζει να ναι οντως bbs
οταν ειχαμε βγαλει τα λαστιχα να τα αλλαξουμε δεν πηγα να κοιταξω ο βλακας
-
Ο χρήστης ikaruga έγραψε:
αμα το σιροκο ειναι 'καθαρο' μπορει και να κανες την αγορα του αιωνα!
Ναι ετσι πιστεψα και εγω μεχρι που ειπαν οτι εχει μπολικα απο αυτα σε αυτα τα λεφτα. Μαλλον ειναι νορμαλ για εκει.
το gt ή τεσπα το τουρμποκομπρεσσορατο μοτερ παντα συνεφερε για εισαγωγη απο γερμανια.. (οπως και τα rx8 )
πχ στα 2λιτρα δεν ειναι τοσο φθηνα τα πραγματα
-
Ναι ετσι πιστεψα και εγω μεχρι που ειπαν οτι εχει μπολικα απο αυτα σε αυτα τα λεφτα. Μαλλον ειναι νορμαλ για εκει.
Kοιτα το αμαξι ειναι πιο ακριβο στη Γερμανια απ'ο,τι εδω στην εκδοση 1,4 Τεσπα,ποιος ξερει?Μακαρι να ειναι αστερι!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Kοιτα το αμαξι ειναι πιο ακριβο στη Γερμανια απ'ο,τι εδω στην εκδοση 1,4 Τεσπα,ποιος ξερει?Μακαρι να ειναι αστερι!
Για τα μεταχειρισμενα μιλησα οχι για καινουργια. Για τα καινουργια γνωριζω οτι οι τιμες πανω κατω ιδιες ειναι στα καινουργια με εδω απλα εκει εχουν αρκετα περισσοτερα εξτρα σαν στανταρ.
-
Mε μια γρηγορη ματια βρηκα γυρω στα 14-15κ απο Γερμανια...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... dCarSeals=
To εφερες εσυ/αλλος οδικως? Μονο 2.300ευρω κοστισε το τελωνειο?
Μηπως εχεις καποια καλη γνωριμια, η το παρελαβες ως 'απλος' ιδιωτης? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Mε μια γρηγορη ματια βρηκα γυρω στα 14-15κ απο Γερμανια...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... dCarSeals=
To εφερες εσυ/αλλος οδικως? Μονο 2.300ευρω κοστισε το τελωνειο?
Μηπως εχεις καποια καλη γνωριμια, η το παρελαβες ως 'απλος' ιδιωτης?Φυσικα απο παζαρι και ιδιωτη. Καλες οι μαντρες και φθηνοτερες απο την Ελλαδα αλλα γιατι να μην το παρω αμεσως απο την 'πηγη'? Και ναι εχω τον θειο μου επανω που ειναι 'αρρωστος' και ψαχνεται συνεχεια και αλλαζει αυτοκινητο και ο ιδιος καθε χρονο. Δεν ηταν και ιδιαιτερα δυσκολο δηλαδη να πετυχουμε κατι απο αυτα που εψαχνα. Το αμαξι ηδη ξεκινησε ο πατερας μου να παει να το παρει ο ιδιος και θα ερθει με καραβι μεσω Ιταλιας και ναι την ολη διαδρομη θα την κανει οδικως.
-
μετραει να εχεις συγγενεις στη γερμανια να κοιτουν αυτοι τα αμαξια για σενα, αν πας μονος σου εχοντας σταμπαρει μερικα απο το internet μπορει να βρεθεις προ εκπληξεων και να μην προλαβεις να κανεις σωστη δουλεια
-
μετραει να εχεις συγγενεις στη γερμανια να κοιτουν αυτοι τα αμαξια για σενα, αν πας μονος σου εχοντας σταμπαρει μερικα απο το internet μπορει να βρεθεις προ εκπληξεων και να μην προλαβεις να κανεις σωστη δουλειαΜην το συζητας, μετραει δεν λες τιποτα. Ειδικα αν ενας απο αυτους τυχαινει να ειναι 'αρρωστος' με το θεμα. Το να πας μονος αποκλειστικα για να παρεις αμαξι δεν ειναι μονο οτι μπορει να βρεθεις προ-εκπληξεων αλλα και το γεγονος οτι θα εχεις πολλα 'νεκρα' λεφτα για τις μετακινησεις, ξενοδοχεια, φαγητα και παει λεγοντας και στην τελικη ισως να σου βγει στα ιδια η και ακριβοτερα αν εισαι και λιγο ατυχος απο οτι αν το αγοραζες απο εδω.
Απλα το καλο με εκει ειναι οτι βρισκεις αυτοκινητα σε μεταχειρισμενα που στην Ελλαδα δεν προκειται να δεις συντομα. Scirocco στην Ελλαδα μεταχειρισμενο δεν παιζει να βρεις και αν το βρεις θα ειναι και η τιμη του σαν να αγοραζεις καινουργιο.
-
Φυσικα απο παζαρι και ιδιωτη. Καλες οι μαντρες και φθηνοτερες απο την Ελλαδα αλλα γιατι να μην το παρω αμεσως απο την 'πηγη'? Και ναι εχω τον θειο μου επανω που ειναι 'αρρωστος' και ψαχνεται συνεχεια και αλλαζει αυτοκινητο και ο ιδιος καθε χρονο. Δεν ηταν και ιδιαιτερα δυσκολο δηλαδη να πετυχουμε κατι απο αυτα που εψαχνα. Το αμαξι ηδη ξεκινησε ο πατερας μου να παει να το παρει ο ιδιος και θα ερθει με καραβι μεσω Ιταλιας και ναι την ολη διαδρομη θα την κανει οδικως.[/quote]
10.000€?? Μια χαρά.. Μήπως να ακυρώσω την παραγγελία..
Πάντως λογικά είναι το μοντέλο πριν τις αλλαγές του Ιουνίου έτσι?? Λέτε να υπάρχει ελαφρώς μεταχειρισμένο μετά τις αλλαγές?? -
http://www.youtube.com/watch?v=UiiOZS64pxU
Παιδια αμα το δω απο κοντα θα τρελλαθωωωω!!!! -
http://www.youtube.com/watch?v=UiiOZS64pxU
Παιδια αμα το δω απο κοντα θα τρελλαθωωωω!!!! -
τον ηχο ηλεκτρικη σκουπα τον αφησαν ιδιο
μονο στο TTS αλλαζει και γινεται καπως ωραιος
-
τον ηχο ηλεκτρικη σκουπα τον αφησαν ιδιομονο στο TTS αλλαζει και γινεται καπως ωραιος
Πραγματι...βεβαια και αυτο εχει 2 εξατμισεις,οποτε μπορει ψηλα να ειναι αλλιως.
-
γιατι εμενα τι εχει?
το ιδιο κολπο γινεται, απλα καταληγουν αλλου τα τελικα
-
γιατι εμενα τι εχει?
Ναι ειναι κολλητες ομως
-
καπως ετσι ειναι η δικη μου (αυτη στη φωτο ειναι aftermarket αλλα ειναι το ιδιο) και στο sirocco σκεψου οτι αντι να βγαινει διπλα η 2η εξατμιση θα βγαινει απο την αλλη -
qsis φίλος στο s3 έβαλε την εισαγωγή από tts και άλλαξε όλο το σύστημα εξάτμισης και καταλύτη με αγωνιστικό της miltec. Moυ είπε πως πάει πιο γρήγορα και ο ήχος έγινε πιο αισθητός. Βέβαια εγώ τον έκραξα αλλά είναι περίεργος αυτός.
-
καπως ετσι ειναι η δικη μου (αυτη στη φωτο ειναι aftermarket αλλα ειναι το ιδιο) και στο sirocco σκεψου οτι αντι να βγαινει διπλα η 2η εξατμιση θα βγαινει απο την αλληTωρα καταλαβα...νομιζα οτι ειχε δυο καταλυτες
VW Scirocco