-
Φιλαρακι καλοριζικο και απροβληματιστο σου ευχομαι!Δεν θα σε προβληματισουν σε καμια περιπτωση και φυσικα και δεν κοπαναει το αμαξι...η αναρτηση ειναι τελεια,ο τελειος συνδυασμος ανεσης και κρατηματος και σε πολλους μαλιστα εχει φανει και μαλακη ενω εχω 18'' και φυσικα δεν παιρνει κλισεις το αμαξι.Ποσο σου πηγε αν επιτρεπεται?
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
kid,εκτος του οτι μολις το παρεις θα ναι σα να μην περιμενες,θα σε ανταμειψει και με το παραπανω το εργαλειο Θυμαμαι οτι το πηρες στο ωραιο χρωμα ε?Μπλε το έχω παραγγείλει..
-
βγαλε τον κομπρεσορα!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
kid,εκτος του οτι μολις το παρεις θα ναι σα να μην περιμενες,θα σε ανταμειψει και με το παραπανω το εργαλειο Θυμαμαι οτι το πηρες στο ωραιο χρωμα ε?
Μπλε το έχω παραγγείλει..
Αυτο εννοουσα Πανεμορφο ειναι και παλι,εσυ δεν σκεφτοσουν για πρασινο ή κανω λαθος?
-
Ο χρήστης ikaruga έγραψε:
- αυτο το σφυριγμα που κανει μεταξυ 2200 - 2800 στροφες ειναι δυνατον να το 'καλυψουμε' με καποιον τροπο (εκτος απο τη δυνατη μουσικη)?
σε ενοχλεί ή φοβάσαι μην σε πάρουνε/με για κάγκουρα?
-
kid,εκτος του οτι μολις το παρεις θα ναι σα να μην περιμενες,θα σε ανταμειψει και με το παραπανω το εργαλειο Θυμαμαι οτι το πηρες στο ωραιο χρωμα ε?
Αυτο εννοουσα Πανεμορφο ειναι και παλι,εσυ δεν σκεφτοσουν για πρασινο ή κανω λαθος?
Όχι, μεταξύ άσπρου και μπλε ήμουν αλλά τελικά το καλύτερο χρώμα είναι το.. ανθρακί..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι, μεταξύ άσπρου και μπλε ήμουν αλλά τελικά το καλύτερο χρώμα είναι το.. ανθρακί..
Απο τα σκουρα μπορω να πω οτι ειναι το μονο που μου αρεσει.
-
- Οι 18' interlagos μηπως ειναι λιγο overkill για την Ελλαδα? Το αμαξι θα κυκλοφορει στην Ημαθεια και στην Θεσσαλονικη και γυρω χωρια και περιοχες. Μηπως θα επρεπε να τις πουλησω και να βαλω 17' της επιλογης μου? Κοπαναει πολυ?
καλυτερα να εβαζες 17 λογω κοστους, αλλα οι 18αρες δεν προκειται ποτε να σε ενοχλησουν ουτε να στραβωσουν ουτε να παθουν τιποτα...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το καλυτερο απο τα σκουρα ειναι το καστανο σκουρο...
-
αυτο το ανθρακι χρωμα γενικα αν το ψαξετε αρεσει κυριως στις γυναικες, δεν μπορω να καταλαβω γιατι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο το ανθρακι χρωμα γενικα αν το ψαξετε αρεσει κυριως στις γυναικες, δεν μπορω να καταλαβω γιατιTo S3 εχει γαματο ανθρακι παντως...
-
εμενα μου αρεσει το πορτοκαλι και το κοκκινο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα μου αρεσει το πορτοκαλι και το κοκκινοΠερα απο τη πλακα εγω πορτοκαλι θα το επαιρνα... ξερω οτι δεν περιμενες κατι καλυτερο απο μενα
-
Φιλαρακι καλοριζικο και απροβληματιστο σου ευχομαι!Δεν θα σε προβληματισουν σε καμια περιπτωση και φυσικα και δεν κοπαναει το αμαξι...η αναρτηση ειναι τελεια,ο τελειος συνδυασμος ανεσης και κρατηματος και σε πολλους μαλιστα εχει φανει και μαλακη ενω εχω 18'' και φυσικα δεν παιρνει κλισεις το αμαξι.Ποσο σου πηγε αν επιτρεπεται?Συνολο μαζι με τους φορους της Ελλαδας βγηκε στα 12300. Τελικη τιμη δηλαδη. 10 χιλιαρικα το ιδιο το αυτοκινητο. Να μην φοβαμαι δηλαδη με τις 18' ετσι? Ωραια, ας ελπισουμε να το εχω στα χερια μου οσο ποιο συντομα γινεται.
-
Κιντακο μπλε το πηρες το καρουλι; Ο,τι πρεπει...
-
εμενα μου αρεσει το πορτοκαλι και το κοκκινο
Περα απο τη πλακα εγω πορτοκαλι θα το επαιρνα... ξερω οτι δεν περιμενες κατι καλυτερο απο μενα
τουλαχιστον εχεις τη δικη σου μοναδικη προσωπικοτητα
-
Φιλαρακι καλοριζικο και απροβληματιστο σου ευχομαι!Δεν θα σε προβληματισουν σε καμια περιπτωση και φυσικα και δεν κοπαναει το αμαξι...η αναρτηση ειναι τελεια,ο τελειος συνδυασμος ανεσης και κρατηματος και σε πολλους μαλιστα εχει φανει και μαλακη ενω εχω 18'' και φυσικα δεν παιρνει κλισεις το αμαξι.Ποσο σου πηγε αν επιτρεπεται?
Συνολο μαζι με τους φορους της Ελλαδας βγηκε στα 12300. Τελικη τιμη δηλαδη. 10 χιλιαρικα το ιδιο το αυτοκινητο. Να μην φοβαμαι δηλαδη με τις 18' ετσι? Ωραια, ας ελπισουμε να το εχω στα χερια μου οσο ποιο συντομα γινεται.
-
αμα το σιροκο ειναι 'καθαρο' μπορει και να κανες την αγορα του αιωνα!
-
Συνολο μαζι με τους φορους της Ελλαδας βγηκε στα 12300. Τελικη τιμη δηλαδη. 10 χιλιαρικα το ιδιο το αυτοκινητο. Να μην φοβαμαι δηλαδη με τις 18' ετσι? Ωραια, ας ελπισουμε να το εχω στα χερια μου οσο ποιο συντομα γινεται.
Ναι και να σκεφτεις οτι βρηκαν και αρκετα απο αυτα σε περιπου (+/-) αυτα τα λεφτα κιολας Δεν μπορεις να φανταστεις ποσος κοσμος τα δινει απλα και μονο επειδη δεν βλεπουν πισω και επειδη (λογο του οτι γενικα ειναι νταγλαραδες οι Γερμανοι) δεν χωραν στα πισω καθισματα.
MITO που την ειχα δευτερη στη λιστα δεν βρηκαν ουτε μια. Ολο GT εβρισκαν και ολες diesel.
-
φυσικα να προσεχεις τις λακουβες, οχι οπου βρεις να σκας μεσα...
οι δικες μου 18αρες παντως ειναι σε αριστη κατασταση μετα απο 40.000 χλμ
εχει καλες ζαντες η vw
VW Scirocco