-
5 μήνες αναμονή είναι πάρα πολλοί.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Youtube Videoθυμηθηκα τη θεικη διαφημιση του clarckson
(οποιος δε τη βρισκει αστεια δεν εχει χιουμορ )
και η απάντηση των Πολωνών http://www.youtube.com/watch?v=-IWL_CiK ... re=related
-
kid,εκτος του οτι μολις το παρεις θα ναι σα να μην περιμενες,θα σε ανταμειψει και με το παραπανω το εργαλειο Θυμαμαι οτι το πηρες στο ωραιο χρωμα ε?
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Η δικια μου δεν εχει μαλλον γιατι δεν της αρεσε(αυτο της ειπα κ εγω) ....εγω γελασα παρα πολυ!Μου αρεσε και η αλλη με τη Brera και το RX8ρε φιλε περιμενεις να εχουν χιουμορ οι γκομενες...?
σωθηκες...
εχεις δει με τι μαλακιες γελανε? βασικα τις εχεις δει οταν ειναι μεταξυ τους τι μαλακιες λενε?
ακομα και υποθετικα εξυπνες κοπελες ειναι τελειως γτπ και φυσικα τους φαινεται παραξενο να συζηταμε σε ενα φορουμ για αυτοκινητα
-
Η δικια μου δεν εχει μαλλον γιατι δεν της αρεσε(αυτο της ειπα κ εγω) ....εγω γελασα παρα πολυ!Μου αρεσε και η αλλη με τη Brera και το RX8
ρε φιλε περιμενεις να εχουν χιουμορ οι γκομενες...?
σωθηκες...
**εχεις δει με τι μαλακιες γελανε? βασικα τις εχεις δει οταν ειναι μεταξυ τους τι μαλακιες λενε?
ακομα και υποθετικα εξυπνες κοπελες ειναι τελειως γτπ και φυσικα τους φαινεται παραξενο να συζηταμε σε ενα φορουμ για αυτοκινητα**
Μιλαμε ειδικα για το τελευταιο τρωμε ΤΟ κραξιμο
-
ναι και γω μια απο τα ιδια...
-
ναι και γω μια απο τα ιδια...περίμενες κάτι καλύτερο από αυτές?
εδώ η δικιά μου που θεωρητικά ασχολείται με τα αυτοκίνητα (όχι τρελά, αλλά ασχολείται) και πάλι της φαίνεται παράξενο αυτό το πράμα με τα forum κτλ.
Που να μην ασχολιόταν κανόσο για το χιούμορ, πραγματικά τυχαίνει αρκετές φορές ανάμεσα σε γυναικοπαρέες που να λένε ΤΑ άκυρα πράγματα, να έχουν πεσει κάτω από τις καρέκλες από τα γέλια κι εγώ να κοιτάω και να λέω 'το αστείο που είναι?'
-
εμενα ομως αμα δει rx7 στο δρομο θα καταλαβει τι ειναι
αλλα μου λεει οτι τις λεω συνεχεια βλακειες για αυτοκινητα και πραγματα που δε θελει να μαθαινει
-
εμενα ομως αμα δει rx7 στο δρομο θα καταλαβει τι ειναιαλλα μου λεει οτι τις λεω συνεχεια βλακειες για αυτοκινητα και πραγματα που δε θελει να μαθαινει
Eμενα η δικια μου ουτε τις μαρκες δεν ηξερε,για να καταλαβετε ειχε παει Μονακο και μου ελεγε οτι εβλεπε ολο χαμηλα και μακρια αμαξια που εμενα σιγουρα θα μου αρεσαν εκεινης ομως οχι.Εχουμε μια diablo SV εδω στον Ασπροπυργο και της το ειχα δειξει και μου ειπε τι αηδια ειναι αυτο της αρεσουν ΜΟΝΟ τα μικρα και χαριτωμενα
-
Και εμένα οι πρώην όλες όταν έβλεπα κανένα καλό σπορ αυτοκίνητο και τους το έδειχνα επιδείκνυαν πλήρη αδιαφορία
-
εμενα ομως αμα δει rx7 στο δρομο θα καταλαβει τι ειναιαλλα μου λεει οτι τις λεω συνεχεια βλακειες για αυτοκινητα και πραγματα που δε θελει να μαθαινει
Βλέπω όμως ότι η πλύση εγκεφάλου πιάνει σιγά-σιγά τόπο
Eμενα η δικια μου ουτε τις μαρκες δεν ηξερε,για να καταλαβετε ειχε παει Μονακο και μου ελεγε οτι εβλεπε ολο χαμηλα και μακρια αμαξια που εμενα σιγουρα θα μου αρεσαν εκεινης ομως οχι.Εχουμε μια diablo SV εδω στον Ασπροπυργο και της το ειχα δειξει και μου ειπε τι αηδια ειναι αυτο της αρεσουν ΜΟΝΟ τα μικρα και χαριτωμενα
Αν μπορούσαν να το κρεμάνε και στα κλειδιά, να είναι χνουδωτό και να έχει και καρδούλες πάνω, θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ το ιδανικό τους αμάξι και θα έπιανε κορυφή στις πωλήσεις στο γυναικείο φύλο
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αν μπορούσαν να το κρεμάνε και στα κλειδιά, να είναι χνουδωτό και να έχει και καρδούλες πάνωΝα κρεμάνε τί ακριβώς?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Και εμένα οι πρώην όλες όταν έβλεπα κανένα καλό σπορ αυτοκίνητο και τους το έδειχνα επιδείκνυαν πλήρη αδιαφορίααμα ηταν suv bmw ή porsche?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αν μπορούσαν να το κρεμάνε και στα κλειδιά, να είναι χνουδωτό και να έχει και καρδούλες πάνω
Να κρεμάνε τί ακριβώς?
αν μπορουσαν να το βγαζουν και να το κρατανε μεχρι να τις ξαναδουμε να εισαι σιγουρος οτι θα το εκαναν
-
-
-
για ρωτηστε να δειτε τι θα σας πουν....
-
για ρωτηστε να δειτε τι θα σας πουν....Aσε,μην βαζουμε ιδεες καλυτερα...
-
Λοιπον παλικαρια σε μερικες μερες θα ειμαι (ευτυχης φανταζομαι) και εγω κατοχος ενως λευκου Scirocco με τα 160 αλογα και μηχανικο κιβωτιο μεταχειρισμενου και κατεβασμενου απο Γερμανια. Το αυτοκινητο εχει ελεγχθει εκει και ειναι πεντακαθαρο και ατρακαριστο με μολις 22000 χιλιομετρα. Επισης ειναι με 18αρες interlagos, RCD510 dynaudio, ηλιοροφη, xenon, συστημα πλοηγησης και δερματινα καθισματα.
Εχω μερικες ερωτησεις για τους ηδη κατοχους πριν το παρω και εγω στα χερια μου.
-
αυτο το σφυριγμα που κανει μεταξυ 2200 - 2800 στροφες ειναι δυνατον να το 'καλυψουμε' με καποιον τροπο (εκτος απο τη δυνατη μουσικη)?
-
Οι 18' interlagos μηπως ειναι λιγο overkill για την Ελλαδα? Το αμαξι θα κυκλοφορει στην Ημαθεια και στην Θεσσαλονικη και γυρω χωρια και περιοχες. Μηπως θα επρεπε να τις πουλησω και να βαλω 17' της επιλογης μου? Κοπαναει πολυ?
-
-
το σφυριγμα ειναι ο μονος ωραιος ηχος που βγαζουν αυτα τα μοτερ, γιατι να το καλυψεις?
και οχι δε μπορεις να το καλυψεις, μονο με κλειστα παραθυρα και το καλοκαιρι με μουσικη , απο εξω παντα θα ακουγεται
VW Scirocco